2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Öyle düşünme bazısı miyon olur kafası minik durur. Benim bebeğinde başı kocaman...
Sendeki endişe inan bence içten içe birçok anne de vardır. Bende var mesela...
Haftaya Dr dan güzel haberler alırda rahatlarsın inş...

İnşallah canım belirsizlikler üzüyor sıkıyor işte insanı hele hele minicik bebişin söz konusu olunca endişelenmemek elde değil..

Kızlar moralim çok bozuk bgn Dr kontrolümüz vardı tek iyi haber bebişim dönmüş Sezeryan hiç istemiyordum zaten normal doğum şansım var hiç olmazsa. Ölçümlerimiz allak bullak çıktı,hiçbiri birbirini tutmuyor :KK43: Neredeyse 36 haftalık olmamız gerekirken BPD 34h1gün AC 33h5gün FL 36h2gün kilo da 2485gr sadece boyumuz uzamış yani o da hep önde gidiyordu zaten. Dr um sadece 3hafta sonraya nst randevusu verdi benim içim içimi yiyor. Napmalıyım haftaya başka bi dr a daha mı görünsem acaba kafam çok karışık napacağımı bilemedim..

Canim bence bosuna bu sitresin bu haftalarda bu farklar olabiliyo bende pazartesi doktordaydim 35+2 de benimde ac33+6 bpd 34 kusur fl de 35 di sanirim kilosuda 2412 doktor pozisyondan dolayi cok nette olculmuyo 2400-2500 kg civarlarinda haftasiyla uyumlu ortalama 3 civari dogar dedi yani endise edecek bisey olsa soylerdi...

Canim bence bosuna bu sitresin bu haftalarda bu farklar olabiliyo bende pazartesi doktordaydim 35+2 de benimde ac33+6 bpd 34 kusur fl de 35 di sanirim kilosuda 2412 doktor pozisyondan dolayi cok nette olculmuyo 2400-2500 kg civarlarinda haftasiyla uyumlu ortalama 3 civari dogar dedi yani endise edecek bisey olsa soylerdi...

Canım benim yaa sağolasın yüreğime su serptin biraz saatlerdir ağla ağla helak oldum:110: sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah..

Evet işte görmek istediğimiz simla bu herşeyin hayırlısı tatlım kendimizide bebişlerimizide sıkmayalım canları isteyince gelcekler zaten gelmezlerse biz alcaz napalım:KK76:
Haklısın.. Şuan kendi evimizde kalmıyoruz. Hast. ve eşimin işi yakın olduğundan annnemler burda değil ama annemlerde kalıyoruz. Abim ve erkek kardeşimle 1 eylülden beri... Belki de bundan bu sabırsızlığım biran önce doğsa da evimize gidelim istiyorum. Burasıda evim ve ikimizde cidden çok rahatız ama insanın kendi evi gibi olmuyor işte...

Kızlar ben de dün dr gittim. 37 hafta doldu artık 1 haftaya dustu kontroller. Geçen hafta 2614tü kızım bu hafta 2652 çıktı bir haftada çok az almış. Ve suyu geçen hafta 15cmdi bu hafta 10cme düsmüş sınırda dedi. 3gün sonra tekrar nst istedi pazartesi de bakarız kg almadıysa alırız dedi. Çatıma baktı normal doguma çok müsait dedi,1cm açıklık varmış. Bebeğimin hareketleri azaldı suyu azaldı diye heralde. Sizlerin Afi degeri kaç yazıyor. Afi bebeğin suyu demek. Bu haftalarda azalması normal heralde ama çok taktım kafama sözlerini kaç yardımcı olursanız sevinirim

İnşallah canım belirsizlikler üzüyor sıkıyor işte insanı hele hele minicik bebişin söz konusu olunca endişelenmemek elde değil..
Haklısın canım en ufak şeyde nasılda aklım çıkıyor. Hemen hareket ettiriyorum sonra ohh çekiyorum. Bizi en iyi biz anlıyoruz :)

Kızlar sizde de bacak ağrısı oluyor mu?? Benim bugün 2 kere şiddetli ağrı oldu sağ bacağımda ( kasığımdan hemen aşağı doğru) tırstım bi ama geçti..
Bende böyle bir ağrı olmadı ama buna benzer bir ağrıyı Dr a sorduğunda cevap hep aynı bu süreçte bu gibi ağrılar normal diyorlar. Bence tekrarlanırsa sen yine de sor ...Geçmiş olsun canım..

Canım benim yaa sağolasın yüreğime su serptin biraz saatlerdir ağla ağla helak oldum:110: sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah..

Canim sacmalama niye agliyosun bunlar cok normal 40 haftayi doldurup 2500 doguyoda bebekler normal kabul ediliyo gebelikte en dogru hafta yi gosteren ilk uc aydaki crl olcumleridir diger olcumlerin yanilma payi cok yuksek cunku her bebek farkli gelisiyo ve cok farki kilolarda doguyolar sen icini ferah tut...

Kızlar ben de dün dr gittim. 37 hafta doldu artık 1 haftaya dustu kontroller. Geçen hafta 2614tü kızım bu hafta 2652 çıktı bir haftada çok az almış. Ve suyu geçen hafta 15cmdi bu hafta 10cme düsmüş sınırda dedi. 3gün sonra tekrar nst istedi pazartesi de bakarız kg almadıysa alırız dedi. Çatıma baktı normal doguma çok müsait dedi,1cm açıklık varmış. Bebeğimin hareketleri azaldı suyu azaldı diye heralde. Sizlerin Afi degeri kaç yazıyor. Afi bebeğin suyu demek. Bu haftalarda azalması normal heralde ama çok taktım kafama sözlerini kaç yardımcı olursanız sevinirim
Canım afi değerini hiç bilmiyordum. Yardımcı olmak için çıkardım ultrason kağıtlarımı ama afi değeri yazmıyor. Suyum için Dr um hep iyi diyor.
Senin yerinde olsam farklı bir Dr a daha görünürdüm...Umarım herşey yolunda gider canım. Ultrasondaki kilo değerlerine çok da güvenme yanılma payı oluyor...Haftasına göre bebeğinin kilosu çok iyi maşallah canım :nazar:

Haklısın.. Şuan kendi evimizde kalmıyoruz. Hast. ve eşimin işi yakın olduğundan annnemler burda değil ama annemlerde kalıyoruz. Abim ve erkek kardeşimle 1 eylülden beri... Belki de bundan bu sabırsızlığım biran önce doğsa da evimize gidelim istiyorum. Burasıda evim ve ikimizde cidden çok rahatız ama insanın kendi evi gibi olmuyor işte...
Sıkılmışsın sen canım belli insanın evi gibisi yoktur sözü çok doğru ben izmirde okudum izmire gelin geldim ailem manisada çok özlüyorum onları yanlarına gitmek için deli oluyorum gidincede evim diyorum başka birşey demiyorum halbuki orda temizlik yok yemek yok herşey önüme geliyor ama insan illaki evini istiyor :110: Sağlıkla bebeğini kucağına alır evine dönersin hayırlısıyla tatilde olduğunu düşün napalım :KK49:

Canım afi değerini hiç bilmiyordum. Yardımcı olmak için çıkardım ultrason kağıtlarımı ama afi değeri yazmıyor. Suyum için Dr um hep iyi diyor.
Senin yerinde olsam farklı bir Dr a daha görünürdüm...Umarım herşey yolunda gider canım. Ultrasondaki kilo değerlerine çok da güvenme yanılma payı oluyor...Haftasına göre bebeğinin kilosu çok iyi maşallah canım :nazar:
Saol canım cevap verdiğin için. Ölçümlerden ben de şüphelerim çünkü bazı ölçüleri geçen haftadakinden daha az ölmüş. Suyunu taktım daha çok kafama yavrum rahat hareket etsin istiyorum.bakalım yarın baska bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Bu arada 3lt su iç ve dinlen dedi hiç iş yapma dedi. Ben suyu zaten bol içerim. Burda armut ve havuç suyu duymuştum onları yiyip içmeye başladım. İnş. Hersey yolunda gider

Ben de yarin dr gidicem gecen cuma gitmistim oglusum 3380gr di bu hafta ne kadar oldu acaba artik günü gelsin ve bir an once dogsun istiyorum bu gidisle bes kilo olacak her ne ksdar sezeryan olacak olsam da

Belli olmaz belki erdemimiz önce gelir :) ben açılma var mı çok merak ediyorum. Iltrasonda da görüyolarmış ama belki ordan sorarım. Canım benim de derdim kilosu işte. Korkuttu beni. Cumartesi iyi ölçmesini isticem özellikle :/
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler yeterki ... ultrasonda açılmayı gördüklerini bilmiyordum. Kiloyu kafana takma inşallah normal sınırlarda normal doğuma müsait kiloda doğar canım. Benimde kontrolüm cuma günü. Bugün bende sancı yaşadım dinlenince geçiyor ama. 7 hurma yemiştim sabah, bir de ev işlerinde baya yordum kendimi:KK39:

Ben de yarin dr gidicem gecen cuma gitmistim oglusum 3380gr di bu hafta ne kadar oldu acaba artik günü gelsin ve bir an once dogsun istiyorum bu gidisle bes kilo olacak her ne ksdar sezeryan olacak olsam da
Sezeryan olacaksa kilosunu önemseme canım. Doğunca bakımı kolay olur fena mı;) maşallah oğluşuna da annesi;)

Kizlar yarin sabah benimde randevum var bakalim nasil eymen'im. Alttan muayne etmedi hic yarin yapar die düşünüyorum yarin 38+0 olucaz insallah iyi bisiyler der tek korkum bebegin kilosundan dolayı sezaryen demesi.

Kızlar moralim çok bozuk bgn Dr kontrolümüz vardı tek iyi haber bebişim dönmüş Sezeryan hiç istemiyordum zaten normal doğum şansım var hiç olmazsa. Ölçümlerimiz allak bullak çıktı,hiçbiri birbirini tutmuyor :KK43: Neredeyse 36 haftalık olmamız gerekirken BPD 34h1gün AC 33h5gün FL 36h2gün kilo da 2485gr sadece boyumuz uzamış yani o da hep önde gidiyordu zaten. Dr um sadece 3hafta sonraya nst randevusu verdi benim içim içimi yiyor. Napmalıyım haftaya başka bi dr a daha mı görünsem acaba kafam çok karışık napacağımı bilemedim..

Canım ölçümlere çok takılma ama için rahat etsin, bir riskli gebelik uzmanına görünsen ya. İzmir'de miydin sen?

Benim de doktor suyun iyi diyor, su ile ilgili bir ölçüm söylemiyor. Stres yapma ki bebişin kilo alsın annesi. Bol bol dinlen, beslenmene dikkat et. Suyu çok iç.

Kizlar ben dogum yaptim..sunni ssnci aldim akksam 7 de dogum oldu darisi sizlere olsun gelicem insh

Canım geçmiş olsuuun. Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

Merhaba hanımlar istanbulda ücretsiz doğum fotoğrafı çekiyorum portfolyomda yayınlamak üzere. ilgilenen anneler bana mesaj atabilir.

Canım ölçümlere çok takılma ama için rahat etsin, bir riskli gebelik uzmanına görünsen ya. İzmir'de miydin sen?

Evet canim izmirdeyim haftaya baska bi dr.a daha gorunmeyi düşünüyorum. Onerebilecegin bir isim var mi Izmir'de?

Benim de doktor suyun iyi diyor, su ile ilgili bir ölçüm söylemiyor. Stres yapma ki bebişin kilo alsın annesi. Bol bol dinlen, beslenmene dikkat et. Suyu çok iç.

Canım geçmiş olsuuun. Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.

Back
X