Tamamen genetik dedi dr çünkü bu hafta ben fazla yiyemedim hep tokluk hissi vardıSeni çok iyi anlıyorum. Maşallah bebeğini de ama 3600 gr çokmuş. Benimki de farklı değil. Genlerden mi beslenmemizden mi böyle oluyor.
Çatıda ikimizde de sorun yokmuş sadece kilo nedeniyle sezeryan olmak hiç hoşuma gitmiyor. Suni sancıyı göze aldım ben okumuşsundur.
Gergin olmamamız lazım bende ufak ufak doğuma dair belirtiler başladı belki hızlanır hala umudum var 4 kiloya kadar doğurmayı da göze aldım çatım müsaitmiş zaten...
Hakkımızda hayırlısı canımızı sıkmamalı rahatlatacak şeyler yapmalıyız. Kitap okumak adaçayı böğürtlen yaprağı çayı diye bugün okudum. Tek diyebileceğim şey rahat olmalıyız herşey Allah tan ne yazıldıysa onu yaşayacağız sonuçta...
Doğru senin sezeryandı evet.. Yine de saol... Nst de çıkan sancıyı hissetmedin o zaman...Ağrı eşiğin yüksek sanırım..Bende de aynı durum var bebek kanala erkenden girdi yürümek oturmak kalkmakta uzun zamandır zorlanıyorum...
Artık sonlardayız çok şükür :)Ne günlerdi geride kaldı inş :) İnş benimde 3 çocuğum olur. Ne kadar zormuş bu süreç :)
Ben yatagini yaklasik 3 ay önce hazirladim, cok zevkli nasil dayandin bukadarKızlar bebeginizin yatagini kurdunuz mu? Allah izin verirse doğumuma 14 gün kaldı önümüzdeki haftami kursak acaba yani doguma 5 gun kala siz ler neyaptiniz hastane için valizim hazır park yatağın nevresimleride utulu birtek yatağımiz kaldı
Çok benzer bir durumdayız cidden... Ama hissediyorum herşey yolunda gidecek boşuna endişeleniyoruz gibime geliyor...Tamamen genetik dedi dr çünkü bu hafta ben fazla yiyemedim hep tokluk hissi vardı
Bide üzüldüğüm şey çatın çok müsait dedi yani 4000g geçerse zorlar diyo ya çatımın geniş olup normal doğum yapamamak biraz hayal kırıklığı ama olsun bakalım hala umudum var
Hepimiz benzer durumdayız sanırım bende gece ağrıyla uyandım adet sancısı gibi dedim başlıyor muyum doğuma :) Kalktım bilgisayarı açtım doğum evrelerini okudum. Yalancı sancıymış. Gerçek sancı belden karına yayılan bir ağrı oluyor ve düzenli aralıkta oluyormuş v.s. Hep bebek başka bir düşüncem yok artık...Bence ilk fırsatta baktır sende rahatlarsın..Ben artık gerekli bir işlem olduğunu düşünüyorum.
Ben yatagini yaklasik 3 ay önce hazirladim, cok zevkli nasil dayandin bukadar))
Bebek arabasi , araba koltugu, herseyi hazirladik, cok zevkli
Durumunu biliyorum 2 çocukla yan gelip yatmak zor tabii...Yalnız bu son zamanlarda normal doğumlar için hareket çok önemli senin durumunda olmam gerekirdi aslında... Bol hareket lazım bana ama hiç halim yok 3 gündür...Canım sanci şöyle hissediyorum arada kasık ağrısı olarak ama kaç gündür oksuruyordum karnim çok acidi oksurmekten şöyle bir durumda var bende aslında benim normal doğum zamanı 22 ekim sezeryan olduğu için 9 ekimde olucak ama benim erken döllenme olduğu için bebegin gelişimi iki hafta onde çıkıyor yani ultrason kağıdın da doğum hep 3 ekimde çıkıyor bende düşünüyorum acaba 3 ekimde sancim gelirde doğurur muyum diye benim bebeğin kafası iyicene kanala yerleşmiş doktor istirahat et diyor ama iki çocukla zor birde günde iki defa okula gidip geliyorum zor yani dinlenmem ama şükürler olsun ki artık riskli haftalar bitti
Aminn canım..Uzerine dusmek istemiyorum artık ama sanirim yapamicam hep benim aklimda da bebek var hayattan zevk alamio gibiyim hasta gibi yatiyorum psikolojik destek gerekicek bize ziplattik sanirim :) haftaya kadar beklicem bakalim muayneye cagirdi tekrardan o zaman bakar ins bakmazsa ben soylicem bakmicakmisinz die. Ama icimden bi ses haftaya olur gibi gelio ama bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize.
Durumunu biliyorum 2 çocukla yan gelip yatmak zor tabii...Yalnız bu son zamanlarda normal doğumlar için hareket çok önemli senin durumunda olmam gerekirdi aslında... Bol hareket lazım bana ama hiç halim yok 3 gündür...Canım sanci şöyle hissediyorum arada kasık ağrısı olarak ama kaç gündür oksuruyordum karnim çok acidi oksurmekten şöyle bir durumda var bende aslında benim normal doğum zamanı 22 ekim sezeryan olduğu için 9 ekimde olucak ama benim erken döllenme olduğu için bebegin gelişimi iki hafta onde çıkıyor yani ultrason kağıdın da doğum hep 3 ekimde çıkıyor bende düşünüyorum acaba 3 ekimde sancim gelirde doğurur muyum diye benim bebeğin kafası iyicene kanala yerleşmiş doktor istirahat et diyor ama iki çocukla zor birde günde iki defa okula gidip geliyorum zor yani dinlenmem ama şükürler olsun ki artık riskli haftalar bitti
Durumunu biliyorum 2 çocukla yan gelip yatmak zor tabii...Yalnız bu son zamanlarda normal doğumlar için hareket çok önemli senin durumunda olmam gerekirdi aslında... Bol hareket lazım bana ama hiç halim yok 3 gündür...
Sezeryanın 9 ekim olması senin durumun için biraz geç gibime geldi. Çünkü dinlenemiyorsunda bebeğin 3 ekimi bile beklemeyebilir gibime geliyor. Hayırlısı olsun :)
Aminn canım..
Benim durumum gün içinde yalnız kalmamdan kaynaklı olabilir. Sabah herkes gidiyor gelene kadar evde yalnızım bebek bebek bebek başka bir düşüncem yok. O zaten kendini hatırlatıyor ağrısıyla hareketiyle düşünmemem mümkün değil...Benim sanki haftaya kalmayacakmış gibime geliyor. Öyle olsun istiyorum :))) Hayırlısı..
Sende bizdensin normal doğumu düşünenlerde hep aynı endişe oluşmuş belli ki :) İyi gezmişsin böyle devam edersen 40 ı göreceğini sanmıyorum merak etme :)Selamlar kızlar,
Biliyorsunuz salı günü kemeraltına gitmiştim , dün karşıyaka çarşıya gittim, bugün de kipaya... 3 gündür okadar yürüdüm ve ayakta durdumki .ayrıca eve gelince evde kimse olmadığı için ,perdeleri hemen asmazsam kırışık kalacağını düşünerek perde astım.ve bugün baya ağrı oldu alt tarafımda inş.bunlar sancıdır.bir doğuramadıkahu.ne zor artık beklemek.korkum bebeğimin 40 doldurup gelmemesi ,çok kilo alması ve beni kesmeleri.dün bir arkadaşımın Sezeryan izini gördüm.korkunçtu.ama daha 3.5 aylık olmasına rağmen inanılmaz fitti.çünkü 2 .aydan sonra bebeği uyudukta mekik çekmiş koltuğun altına ayaklarını koyarak.arkadaşım rus ve bu kız hiç bebek bakamaz dersiniz görseniz.ama öyle sakin bir bebeği varki ve öyle güzel bir uyum yakalamış ki.hiç korkutmadı beni.içgüdüsel olarak çözüyorsun her şeyi diyor.
Inş. Bizimde böyle olur.onu görünce daha da heveslendim.
Hakkinda hayirlisi olsun canim saglicakla alirsin ins bebegini kucaginaa.
bende evde yanliz kaliorum annem her zaman gelemio onunda evinde işleri oluo kv gelmemesi daha hayirli hic bulasmiorum onada kendi kendime takiliorim evde. Simdi annemdeyim esimin maçı var yanliz kalma dedi birakti beni sabahtan yanliz birakcaklarini bilsem gidicem evime o kadar canim sıkılıyor.
merhaba arkadaşım benim muhtemel doğum tarihimde 10 ekim bende sürekli okuyordum ama yeni üye oldum benimde kızımda hamileliğim çok rahat geçmesine rağmen 36. haftada hafif başlayan kaşıntılarım 37 de uyku uyutmaz olmuştu cildiye doktoru milyonda bir görülen PUPP rahatsızlığına yakalandığımı söylemişti. krem ve hap vermişti fayda etmedi. şubat soğuğunda soğuk su geçiriyordu ancak. karnımdan başlayıp bütün vücuduma yayılmıştı. dayanamazsam bebeği alabileceğini söylemişti doktor ben olabildiğince dayandım ama erken doğmasını da çok istemiştim. o rahatsızlığı da bir araştır umarım faydalı olabilmiştir yorumum.Arkadaslar araniza yeni katildim gebeligimin 36+4 muhtemel dogum tarihim 10 ekim.hamileligim simdiye kadar cok guzel gecti cok sukur hic sorun yasamadim derken son 1 haftadir siddetli kasintim var ve artik geceleri uyuyamiyorum.cildiye doktoruna gittim antihistaminik ve birde krem verdi fakat hic birseye yaramadi benim gibi bu problemi yasin var mi aranizda?
Durumunu biliyorum 2 çocukla yan gelip yatmak zor tabii...Yalnız bu son zamanlarda normal doğumlar için hareket çok önemli senin durumunda olmam gerekirdi aslında... Bol hareket lazım bana ama hiç halim yok 3 gündür...
Sezeryanın 9 ekim olması senin durumun için biraz geç gibime geldi. Çünkü dinlenemiyorsunda bebeğin 3 ekimi bile beklemeyebilir gibime geliyor. Hayırlısı olsun :)
Ben biraz geç keşfettim burayı ama yinede doğum yapanlarla heyecanlanıp mutlu olup birkaç bişey öğrendim böylede güzel oldu en heyecanlı günlerimde benim gibi hissedenlerle birşeyler paylaşmak süper bişiBen burdan çok şey öğrendim. Saolsunlar herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Dertler mutluluklar neler neler paylaşıldı. Hamileliğimi düşündüğümde burasıda aklıma gelecek eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?