2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydin kizlar cuma dr gitmistim persembeden ratdizdim ama cok agir degildim nst de sanvi cikti bsya ama duzensiz demisti bebeginde badi kanala girmisti fakat acilmam yoktu cumadan beri belim kiriliyor, batmalar oluyor, adet olacakmissim Ibirden sökülecekmissim gibi dungeceden beri sancim var, uyurken doguma o kadar odaklanmissim ki ruyamda suyumun geldigini gordum bi sıçramayla uyandim ama sadece rüyaymis beklemek cok sıkıcı bir an önce bebislerimize kavussak onlari sevsek onlarla oynasak

günadın kızlar ogluşum dün hiç uyumadı yataga aldıgımız anda ya gözleri açtı ya agladı kuzum babannemizin pelti çıktı bana sen uyu diyip kendi uyutmaya çalıştı sizlerden naber kimler dogurdu doguruyo takip edemmiyorum biri özet geçsin

En kisa zamanda gecer insallah acisi. Bebiste yeniden kilo alir zaten dogduktan sonra veriyorlarmis sonra aliyorlarmis . Odemden kaynakli sanirim
200 gr gitmiş canım ama toparladı yeniden sanırım ama o pof yanaklar yok

mama veriyosan gazdan ne uyuyo ne duruyor canım 2 gün verdik mecburen anamız agladı bizimki ilk 1 hafta emdi uyudu ma şimdi ya gece uyuyo ya gündüz saolsun kaynanam bana sadece emzirtiyor uyutması altını değiştirme vs herşeyi o yaapıyo arefe günü gidecek korkuyorum yetişemezsem yanlış yaparsam diye .bu arada ddediklerini yapıyoduk bilmeden sallama ve şişşştt sesi iyi geliyor kucagıda hiç sormayın zaten 24 saat orda olmak istiyolar

cnm maşallah ALLAH analı babalı büytmek nasip etsn inş.
yastık mı kullanyrosn canm bebeğn rahat edyor mu
amin inş. canım biz çook ince yün yastık kullanıyoruz bebege emzirincede yan yatırıp sırtını destekliyoruz

ben de özelde doğum yapacam ama doktorum mesai dışı gelmem, her hastamın doğumuna gelsem evime hiç gidemem dedi ki haklı çok yoğun bi doktor
o ne ya devletten farkı ne o zaman özelin .ben ilçedeyim hastanem çok lüks vs değil ama doktorum çok iyiydi ben sezeryan istedim verilen tarihten 1 gün önce açılmam vardı doktor sabahı bekleyelim dedi gece açılma artsa gelecekti hatta gece 12 de aramıştı hemşireyi bi sorun varsa geleyim diye .haklı deme bence dogurtmaz tamam ama gelir kontrolünü yapar sorun yoksa gider hiç değilse

Kızlar doğum yapan arkadaslarimizdan hic haber gelmiyor doğum hikayelerini çok merak ediyorum acaba bizimdemi foruma girme vaktimiz kalmicak...
ben anlattım canım ama yazamayanlarda haklı inan öyle bişeyki bebek halin olsa o vaktini alıyor o uyusa dinlenme ihtiyacın oluyor yani en az 10 gün vakitte yok halinde bi bebişleri toparlayalım buralara akarız yine

Gunaydin canim yapabilecegimiz bir sey yok aslin da öylece bekliyoruz agrilar ya cok siddetlenecek ya suyumuz gelecek ya da kanama olacak ki cantayi kaptigimiz gibi dr gidelim, ama gözün aydin sancilar kasilmalar basslamis insallah seni yormadan rahat bir dogum gecirirsin ben de bir haftadir seninle ayni durumdayim, bekliyorum bakalim hakkimiza hayirlisi :)

Günaydın kızlar..biliyorsunuz cumartesi doğum yaptım tarihime 10 gün varken nasil geliştiğini biraz anlatım istedim dogumun. .cuma saat 12 de duş aldım yattım tam uykuya dalmişim bir ağrı girdi kasik. Bölgeme sanki büyük tuvalete gitmemiz gerekince agridigi gibi ama hiç aklıma doğum sancisi gelmiyor ben başka türlü hayal ediyordum:):) neyse sancı ztn saniyelik olduğu için gitti gerii uykuya dalmisim bir daha girdi ozmn kalktım tuvalete gitmek için kalki kalkmaz sıcak sıcak su akti tuvalete girdm hala geliyor kanla beraber hemen yatağa yattım geri ambulansı aradım tabi buarada eşim saskinlik içinde ne yapacigini bilmiyor durup evi topluyor o halde birde onunla sakalasip güldük. .ablami aradım benn hastaneye gidiyorum diye bendee önce gitmiş hastaneye kapıda beni bekliyor du insanın kendi canı kardesi gibisi yok. .sonra ısde aldilar beni hastaneye ama hala şu geliyor gece olduğu için kimse yok ben den başka doktor bakdi helijce bir parmak açılma var dedj gitti iki tane ebe vardı onlarda hiç ilgilenmediler uydudan gözlerini acamiyorlardi ztn öyle böyle sabahi ettik saat 7 de başka ebe geldi allah razı olsun çok iyiydi dedi yatarak acilmasinimi bekliyorsun hadii kalk hareket et taman dedim ama birb sartim var dedim aglayarak bugün annemler izine turkiyeye gidicekler lutlennnn onlara yetistirelim dedim söz veriyorum sende çabalarsan olur dedi çünkü sancılarının doğum sancisi dedi..sanciyi çeken çeken ikinnma bir zamanı geldi ama artık nefes fln kalmadı bende ablam diyir hadi iyice ikin bırakma istersen beni isir sık ama ikinmayi birakma çünkü birakdigim an bebegin kafasi gerii gidiyor..sonunda cikdi bebeğim ablan ağlaya ağlaya göbek bagimizi kesdi hemen bir bez sarıp koynuma verdiler o an sanki hiç acı cekmemisin gibi bir anda gidiyor bütün cektigin seyler. .çok şükür annemlere de yetisdi..annem girdi doğduktan Sonra yanima ablam bebeği kucağında göstermeye gitti herkese..çok duygusal çok güzel anlar di
.biraz uzun oldu ama kusura bakmayin..

Sağol canım ilgilendiğin için yarın muayenem var zaten sorarım o da dikkatli ölçer bu sefer

Ne guzel anlar Allah hepimize nasip etsin insallah...
Allah bebeginden ayirmasin seni canim.

Ben de ayni durum söz konusu, dr doğal oldugunu söylemişti, ağrı, sancı gibi sikayetlerin yoksa sorun yok, bebeğim taş gibi önümde toplaninca ben hemen onu seviyorum, oksuyorum o da gevsiyor, sola doğru yayiliyor resmen :)
Sevgiler . . .

Canım benim annem de beni 5 kilo doğurmuş normal ama çok zor olmuş tabi, kardeşim 3800 kiloymuş o çok rahatmış. Ben de senden cesaret alırım diye senin doğumu çok merak ediyorum ve içimden bir ses seninki çok rahat olacakmış gibi geliyor inş:) Benim sezeryan diye kafamın karışmasının sebebi alttan muayenede çok zorlanmam Yani normal doğumdan korkmuyorum aslında o an bebeğime zarar verir miyim diye korkuyorum kendimi kasarsam, bayılırsam falan diye garip saçma şeyler geliyor aklıma. Allah hayırlısını nasip etsin. Kuzularımıza sağlıkla kavuşalım da artık çok merak ediyorum kızımı:)

Anladım canım hepimizde türlü türlü endişeler var. Umarım bu korkudan kurtulursun.
Ben de kolay doğum yapacakmışım gibime geliyor :) bi arkadaşın doktoru bebeğin kilosu önemli değil demiş. Çatı müsaitse sorun oluyormuş.her dr farklı konuşuyor. Olumlu düşünceleri dikkatle almaya çalışıyorum. Hayırlısı...

Senin doğumun yakın gibi...ama dediğin doğru bu bekleyiş sıkıcı..foruma giren kalmadı herkes doğurdu sayılır bir avuç kaldık bebeğini bekleyen hayırlısıyla bi bebeğimiz gelse artık...

Kizlar kac gundur dikkatimi cekiyor.ben sabah ezanina 1-2 dk kala uyaniyorum bebis kaskati olmus. Ezan bitene kadar da yumusamiyo. Bunu yasayan var mi?

Günaydın, ben geldim. Cumartesi ayrıntılımız vardı. Çok şükür her şey yolunda. Kuzularımın biri 430, diğeri 330 gr olmuş. İkizlerde normal bir durummuş. Doktorum hiç belli olmaz bu fark kapanabilir de artabilir de dedi. Bebişlerimin hareketleri gayet iyiymiş. Organlarında da çok şükür sıkıntı yok. Artık alışverişe başlayabiliriz :)
Normal doğum isteyen arkadaşları hayranlıkla takip ediyorum. İnşallah bir avazda kolayca doğum yaparlar. Ben de normal isteyenlerdenim. İnşallah kısmet olur.
kamuran ve ilerya şimdiden geçmiş olsun. Güzel haberlerinizi vermeyi ihmal etmeyin. Bu arada ilerya ben baba tarafından Urlalıyım. Deniz Urla'da büyüyeceği için çok şanslı.
Heyecanla takipteyim, akşamları eşime rapor veriyorum kaç doğum olduğuyla ilgili :)

smdı nstfen çıktım muayene ıcın doktorun cagrmasnı beklıorum .pek anlamam ama nstde sancı yok gbı.ıns açılma vardır burda kocaman gobısler var hepsının karnı dusmıs bnmkı daha havada.ıns güzel haberler vereblrm

Herkes icin hayirli bi Hafta olsun insAllah kizlar bu aralar kizimdan cok kulagimi düsünür oldum tam 1 Haftadir kulagimda feci bi ugultu var tren sesi gibi git gide Psikolojimi bozdu kimisi Dogumdan sonra gider diyo kimisi belirli ugultular kalici ömür boyu gitmiyo diyo artik sadece dogumumu ve bebegimi düsünmek ona odaklanmak isdiyorum ama dogum heycanin yaninda bile kulagim sürpriz oldu Hepimiz insAllah sag saglim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza nolur banada dua edin kulagim gecsin

Maşallah çok güzel bir doğum olmuş. Sağlık çalışanlarının bazıları öyle oluyor ne yazık ki.... Allah merhamet sahibi insanlar çıkarır karşımıza inş. Ikınmayı bırakınca bebeğin kafasının geri gittiğini sayende öğrenmiş bulunduk teşekkür ederiz. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin minik kuzunu.

Tebrik ediyorum sizi canım. Allah bağışlasın nazarlardan saklasın çooooook tatlı bi bebeğin var. Benim oğluşumda doğsa iyice heveslendirdin beni valla. 40 haftamız biticek bizim daha paşam duruyor:)

Ekim anneleri merhaba 36.haftasında tetenoz aşısı olan varmı. Ben bi 6. Ayımda vurunmuştum bide şimdi vurunucam bi yerde 5.ve6.ayda vurunulur diye okuyunca korktum siz daha tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. .

Hayirli olsun canim gözün aydin ne güzel yavrunu kucagina almissin, dogum hikayen cok güzel, benim gibi dogumdan korkan birine cok moral oldu :)

Belki sancıyı hissetmiyorsundur. Açılma vajinandaki ağrıyla bağlantılı olmuştur belki... Hadi bakalım haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…