günadın kızlar ogluşum dün hiç uyumadı yataga aldıgımız anda ya gözleri açtı ya agladı kuzum babannemizin pelti çıktı bana sen uyu diyip kendi uyutmaya çalıştı sizlerden naber kimler dogurdu doguruyo takip edemmiyorum biri özet geçsin
200 gr gitmiş canım ama toparladı yeniden sanırım ama o pof yanaklar yok
mama veriyosan gazdan ne uyuyo ne duruyor canım 2 gün verdik mecburen anamız agladı

bizimki ilk 1 hafta emdi uyudu ma şimdi ya gece uyuyo ya gündüz saolsun kaynanam bana sadece emzirtiyor uyutması altını değiştirme vs herşeyi o yaapıyo arefe günü gidecek korkuyorum yetişemezsem yanlış yaparsam diye

.bu arada ddediklerini yapıyoduk bilmeden sallama ve şişşştt sesi iyi geliyor kucagıda hiç sormayın zaten 24 saat orda olmak istiyolar
amin inş. canım biz çook ince yün yastık kullanıyoruz bebege emzirincede yan yatırıp sırtını destekliyoruz
o ne ya devletten farkı ne o zaman özelin

.ben ilçedeyim hastanem çok lüks vs değil ama doktorum çok iyiydi ben sezeryan istedim verilen tarihten 1 gün önce açılmam vardı doktor sabahı bekleyelim dedi gece açılma artsa gelecekti hatta gece 12 de aramıştı hemşireyi bi sorun varsa geleyim diye .haklı deme bence dogurtmaz tamam ama gelir kontrolünü yapar sorun yoksa gider hiç değilse
ben anlattım canım ama yazamayanlarda haklı inan öyle bişeyki bebek halin olsa o vaktini alıyor o uyusa dinlenme ihtiyacın oluyor yani en az 10 gün vakitte yok halinde bi bebişleri toparlayalım buralara akarız yine