- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 555
- 398
kasik agrisi hepmizide mevcut sanirim napalim bebisimizin saglikli oldugunu gosteriyodur bu durum insallah tecrubeli bi hamissin sanirim bundan onceki dogumun normal miydi merak ettim :)
Aynen katiliyorum sana saglikli olsunda bebislerimiz yeter bize ewet ilk dogumum normaldi cok sukur rabbime kolay olmustu ins bud a ole olur:)
Kizlar selam nasilsiniz bakalim biz geldik fasulyemle artik yavas yavas kendini belli kasiklarima birden sanci giriyo belim agriyo ins bunla kalir cunku kizimda acayip siddetliydi agrilarim daha doktora gitmeme 3 hafta var offfff zaman gecmio sanki ama saglikli olsunda napalim
bekleriz bizde iste bizden bole haberler sanirim yen
Arkadaslar gelmisler hosgelmisler bu arada hiZiniza yetisilmiyo
Aynen katiliyorum canim once bi sivi sonrada bi insana donusuyo cok komik aslinda allahin bize buyuk bi mucizesi ooooo son zamanlarda acayip oluyolar resmen uyku haram oluo ama deger hersey icin sonucta kolay degil canindan can tasiyosun yooo aslinda korkmuyorumÇok komik değil mi ama? Okadar kücük birsey nasılda zaman aman canımızı acıtabiliyor nasılda okadar kücük olmasına rağmen varlığını hissettiriyor :)
Hepimizde var o ağrılar endişe etmemelisin ki sen hepimizden tecrübelisin :)
Amiiiiiiinnnnn canim ins bi avazda pirtlatirizamiiin insallah canim hepmizin dogumu cook kolay olur bi sancida pit diye cikar minislerimiz :))
Ne güzel içinde bebişi de görmüşsün:) vajinadan mı baktı ultrasondan mı?hoşbuludumewt gittim kontrole baktı işte keseyi gördük içinde de mercimek kadar bi karartıcık
Sağlıklı olsunda bulantın olsun canım önemli değilbenim dakka bir gol bir resmen hemen başladı bulantılar ama midemin bulandığına hiç bu kadar sevinmemiştim
Hoşgeldin canım :) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.selamlar bende yeni katıldım aranız henüz doktora gitmedim ama Allahın izniyle eylül sonu ekim başı gibi gözüküyor burada güzel paylaşımlarda bulunup bebişlerimizi büyütmek duasıyla
selamlar bende yeni katıldım aranız henüz doktora gitmedim ama Allahın izniyle eylül sonu ekim başı gibi gözüküyor burada güzel paylaşımlarda bulunup bebişlerimizi büyütmek duasıyla
merhaba hanimlar,
En baslarda yazmistim, bayagi cogalmis ekim annelleri masallahinsallah herkes hayirlisiyla bebisini kucagina alir, benim 17 aylik oglusum var... ilk gebeligimde biraz daha pimpirikliydim simdi ise cok rahatim hamile oldugumu resmen unutuyom oglumla oyunlar yapiyoruz guresiyoz hatta ama dogumdan korkuyorum vallah, oglumda dogumum cok stresli gecti ve cok zor oldu neyse kimseyi korkutmus olmayim bazilari bi cirpida firlatiyolar bebisii herseyin hayirlisi bakalim...
kizlar hatirlarsaniz dun yeni katildim araniza, ve doktora gidicem bugun demistim. ve doktora gittim, son adet tarihime gore ultrasonda 6 haftalik gozukuyor, ama doktor keseyi gordu bebek 6 haftalik gibi gozukmuyor 3-4 haftalik gibi gozukuyor ultrasona gore dedi. ve olacak olmayacak butun herseyi detayli sekilde anlatti, ve bir onceki gebelikte dis gebelik yasadigim icin beni iyice takibe aldilar. kan verdim, pzt gunu tekrar cagirdilar, bugunki ve pzt gunku kan testlerini karsilastircaklar, ve kan testi seviyesi yukselirse gebelik iy gidiyor demektir dedi, ama azalirsa degerlerde, gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi. sanirim bir kac hafta bu sekilde kan degerlerimi takibe alacaklarmis. cok yeni bir gebelikte olabilir dediler.
eger 3 haftalik gebeysen keseyi gordum hersey normal, ama 3 haftalik degilde 6 haftaliksa ozaman gelismemis gibi birsey soyledi. yani yurtdisinda oldugum icin burdaki doktorlar cok pratik degiller, teknoloji cok ilerde ama her ayrintiyi herseyi anlatip beni korkuttular. Yani kisacasi morelim cok iyi degil, Allahtan dua etmekten baska yapacagim birsey yok. (Benim icin dua edermisiniz, hamilelerin duasi kabul olurmus. ) buarada agri yada kanamam akintim vs olmadigi iyiye isaretmis.
hatirlamaniz icin dunki yazimida kopyaliyorum alta
Alıntı prenses88 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam arkadaslar, bende araniza katildim:)dogum tarihini bilmiyorum. ama tahminen ekim ayi olucak.dun evde yaptigim test pozitif cikti.(28 Ocak 2014 test tarihim) ve doktora gittim, doktor idrar testi ve kan testi yapti, gebelik oldugu soylediler. fakat kantesti sonucu gec saat oldugu icin sonucu goremedi doktor, bugun tekrardan kan testi ve detayli ultrasana giricem.
Ins kese yi gorebilirim, lutfen dua edin benim icin.
suanda hafif adet olucakmisim gibi agi var,goguslerde hassasiyet, ve kahverenli leke.
B u topikteki butun sayfalari okudum, herkezin hayirli ugurlu olsun gebeligi , ins keseyi gorup bebek kalp atisinida duyarsiniz. herkezi tebrik ediyorum, tek tek herkezi tebrik etmek isterdim fakat yazmaya gucum yok suan. aranizda benim gibi ultrason ve son adet uyumsuz olan bir kisi yok sanirim, ama tecrubeniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim. suanda cok morele ihtayim var, nekadar yuksek tutmaya calissamda, basaramiyorum pzt gunu nasil gelicek hic bir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?