sen hurmayı bebısten ötürü mecburen bıraktın.bn narda aldım yıyorum.napalm biz ugrasalmda gerısı takdırı ilahıSonuna kadar normali zorlayacağımızı biliyorum. Ama ben hurma yemeyi bıraktım. Bakma nar yiyorum böğürtlen çayı içiyorum yine dayanamıyorum ucundan kıyısından zorlamaya çalışıyorum
oo maşallah ağrısız 5 cm, çok şanslısın cnm..hiç düşünme, niye ameliyat olasın ki bu kdr açılman varken şükür! acıdan fln korkuyorsan da uyuşturuyorlar nasılsa, öyle istersin ki bence senin ağrı eşiğin baya yüksekmiş uyuşturulmadan bile çatır çatır doğurursun valla, kendine güvenmelisinDoğum bekleyen tum anne adaylarına sabir diliyorum bende ekim annesi olacagim inş..topgi okuyarak arada yazarak ta olsa takip ettim..sira doğuma geldi en basindan beri sezeryan olmayi istiyorum.sizin normal doğum yapmakta gösterdiğiniz cesarete hayran kalarak yazdiklarini okudum..kendim için hic normal doğum yaparim fiyevdüşünmemiştim.cati muanesi bile istemiyordum doktor isrsr edince ysptirmk zorunda kaldim dun kontrolün vardi 5cm acilmam varmis farkında değilim hic kasilma yada agri hissetmedim.gece nisanim geldi.bugun öğlen doktor tekrsr bakti rahim agzi yumusamis.suyun gelmesiyle bebek cikscak diyor.epidural tskariz dogurursun diyor karar veremiyorum
bunun acilmayla ilgisi var mi acaba? Yoksa yirtik olayi bunyeye mi bagli ya?Yırtık olayı beni de b
Doğru diyorsun canım bende ondan dolayı arayıp da asabımı bozmuyorum bakma burada yazdığıma...çok düşünmemeye çalışıyorum..
Ne yalan diyim bende yırtık konusunda biraz endişeliyim...
Bugünkü doktor kontrolümden şu sözleri duymak için çok şey verirdim.harikasın arkadaşım 5 cm açılma ne demek.kesinlikle normal doğum yapmalısın neden hayatın boyunca karnında bir iz olsun ki.hem için temizlenir.şimdi sana epidural verseler hiç sancı çekmezsin tam doğum anında maksimum 20 dk sancı olur.1 hafta dikiş acısı çekmekten iyidir.bence sende yırtılma bile olmaz vajinanda.lütfen normal doğur ve bize bu forumun en kolay doğum hikayesini yaz:)Doğum bekleyen tum anne adaylarına sabir diliyorum bende ekim annesi olacagim inş..topgi okuyarak arada yazarak ta olsa takip ettim..sira doğuma geldi en basindan beri sezeryan olmayi istiyorum.sizin normal doğum yapmakta gösterdiğiniz cesarete hayran kalarak yazdiklarini okudum..kendim için hic normal doğum yaparim fiyevdüşünmemiştim.cati muanesi bile istemiyordum doktor isrsr edince ysptirmk zorunda kaldim dun kontrolün vardi 5cm acilmam varmis farkında değilim hic kasilma yada agri hissetmedim.gece nisanim geldi.bugun öğlen doktor tekrsr bakti rahim agzi yumusamis.suyun gelmesiyle bebek cikscak diyor.epidural tskariz dogurursun diyor karar veremiyorum
Canım yalnız değilsin 1 cm açılmam vardı ama nesrde hiç sancı çıkmadığı için doktor artık açılmaya bakmıyor bile iki Seferdir.Kizlar gecen hafta dua ediyordum sancim olmasin diye sancilar gecti diye seviniyordum simdi dua ediyorum sanci gelsin bir an once bebisime kavusayim diye :) 1 cm acilma ile 2 hafta bekleyen bir ben varim sanirim :) hayirli zamani ne zamansa o zaman dogsun tabii ama insan sabirsizlaniyor sancilarim az az oluyor ama onceki gibi kuvvetli degil
aynen tatlım.bnm kzmında gelmeye nıyetı yokmuş.bnm bdt 11ekım ve benı 8ekmde cagrdı.gelmez dedı anı bsey olmadkca.ah ah stres yapmamakta elde dgl kı.epıdurel bnde almayı düşünmüştüm cnm bıde 42ye kadar beklemekle ıı edıon bnde ole etcem.ınanıorum 42ye kadar gelır.corekotu,hurmanın zaten amacı doğumu kolaylastrması.baslayacagu tarıh yazılı yese de yemesen de ama kolaylastrıor vesıle oluor inş.o yüzden yemeyı kesme bebısın tombık dglse.cok sanslsn bnm kzm yuzunu hep ssklıor sadece ayrıntılıds görmüştüm ondada bsey anlamadmSelamlar canlarım doktordan geliyoruz.bugün ilk defa yüzünü gördük çok heyecanlıydık.aynı babasına benziyor.hiç gelmeye niyeti yok amaokadar yürümeye çörek otuna hurmaya ananasa tık demiyor oğlum.8 ekim de yani BDT inde yine çağırdı Ozaman kadar da gelmez sanırım.gerçekten yoruldum ve bir bıkkınlık geldi.inş.iyi olur bugünden sonra daha rahat olmaya çalışıcam.3450 olmuş.haftada 100 gr alıyor sanırım artık.doktora epidural almak istemiyorum dedim adama şok oldu.çatır çatır doğurucsm diyorsun yani dedi güldü.sancıya baş etme gücüne bakarız istemezsen vermeyiz dedi.bizdenböyle
Kamuranı da çok merak ediyorum niş. Normal doğum yapabilir.buarada ben 8 Ekim'de gittiğimde suni teklif ederlerse kabul etmeyeceğiz.çünkü bugün 41. Hatta 42. Haftada doğum yapanların hikayelerini okudum gayet olumlu şeyler yazmışlar.
Ne kadar da benziyoruz :)) Akıllı kadınlarız valla :)sorun oldu tamamlayamadm demın msjımı.bnde senle aynym.annem gttı evdeym gene.hareket yok tek cıksam skılıorım.saat 7de cıkcam ıkı saat yurıycem.esım gelnce oda katılır.sebı anlıorum.erkekler gelınce kafa dagtmak ıcın tv ye dalıor sn ılgı beklıon muhabbet olmuor yemek,tv,uyku oluor.oyuzdn bn bazen ısten alıp onu kafeye goturuorum ooo bır muhabbet bır muhabbet.tabı bunu kasıtlı yaptgmı blmıor cok işe yarıor valla
Biraz da ondan aslında haklısın...Nar bu sene ayrı bir güzel bana mı öyle geliyor ekşi ekşi çok sevdim kaşık kaşık yiyorum süper oluyor :) Cumadan ümidim var benim Dr bakacak ya umarım gerekli açılmam olur :)sen hurmayı bebısten ötürü mecburen bıraktın.bn narda aldım yıyorum.napalm biz ugrasalmda gerısı takdırı ilahı
İnan hiç bilmiyorum ablamın 2. doğumundbebek kafasını nerdeyse çıkarmışken ameliyata almışlar geç kalındı yırtık olmuş. İlkinde olmamıştı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım bilmiyorum...bunun acilmayla ilgisi var mi acaba? Yoksa yirtik olayi bunyeye mi bagli ya?
Canım yalnız değilsin 1 cm açılmam vardı ama nesrde hiç sancı çıkmadığı için doktor artık açılmaya bakmıyor bile iki Seferdir.
aynen tatlım.bnm kzmında gelmeye nıyetı yokmuş.bnm bdt 11ekım ve benı 8ekmde cagrdı.gelmez dedı anı bsey olmadkca.ah ah stres yapmamakta elde dgl kı.epıdurel bnde almayı düşünmüştüm cnm bıde 42ye kadar beklemekle ıı edıon bnde ole etcem.ınanıorum 42ye kadar gelır.corekotu,hurmanın zaten amacı doğumu kolaylastrması.baslayacagu tarıh yazılı yese de yemesen de ama kolaylastrıor vesıle oluor inş.o yüzden yemeyı kesme bebısın tombık dglse.cok sanslsn bnm kzm yuzunu hep ssklıor sadece ayrıntılıds görmüştüm ondada bsey anlamadm
İnş cnm yaetrafimfa da hic epidural normal uyapan yokki deneyimlerini sorayim.son anda epidurali kesiyorlar miymis..Bugünkü doktor kontrolümden şu sözleri duymak için çok şey verirdim.harikasın arkadaşım 5 cm açılma ne demek.kesinlikle normal doğum yapmalısın neden hayatın boyunca karnında bir iz olsun ki.hem için temizlenir.şimdi sana epidural verseler hiç sancı çekmezsin tam doğum anında maksimum 20 dk sancı olur.1 hafta dikiş acısı çekmekten iyidir.bence sende yırtılma bile olmaz vajinanda.lütfen normal doğur ve bize bu forumun en kolay doğum hikayesini yaz:)
bzm bebısler annelerıne cekmıs.nıye gelsinler kı dünyaya.rahatları yerınde ohh.gelsın ısırıcam onu zaten.senın acılman vardır 1cmı hıssetmıstın hıssedıor musun hala ,hıssedıorsan vardırNe kadar da benziyoruz :)) Akıllı kadınlarız valla :)
Aynı dediğin gibi yoksa tv ydi falandı hop uyku zamanı...Birde kendi evimizde değiliz abim kardeşimde oluyor başbaşa kalmamız biraz zor oluyor..Hergün yürüyüş orda bir cafede oturup çay muhabbet falan güzel oluyor
İşe yarıyor tabii
valla arkadaşım uslubum ıcın ozurdılerm ama 5cm acılman varken bile bile sezeryana gtmek enayılık olur.gıt normal doğur bebegını hemen ayağa kalkıp kokla sonrada bıde anlat.rabbın kolay doğumlar nasıp etsın ınsssEn basindan beri sezeryan diyordum.esimde doktor. o da benimle o kafar cok kkonuştu ki sağlık acisindan faydalari üzerine yinede planli olsunne zmn geleceğini bileyim diye düşündüğüm için sezeryan diyordum..sizin normal dogum isyekleriniz yazdiklariniz hatirlayinca normale cesaret ediyorum..birde 5cm kdr olan acikligi hissetmemem beni cesaretlendiriyor. Normal doğumdaki mutlaka kesik atiyorlarmis yirtilma olmasin diye ondan korkmuyorum. Esim sezeryanda hem cilt altında hem cilt üstünde dikisin olacak normalde sadece cilt üstünde dikisin olcak diyor.
Açılmam bence 2 cm olmuştur kesin ama öyle de kaldı sanki daha açılmadı bence..Araştırdım nasıl kontrol ediliyor diye Dr gibi 2 parmağını açıyorsun açılma mesafesi ne kadarsa ona açılma deniyor. Cumaya daha var inş.devam eder.bzm bebısler annelerıne cekmıs.nıye gelsinler kı dünyaya.rahatları yerınde ohh.gelsın ısırıcam onu zaten.senın acılman vardır 1cmı hıssetmıstın hıssedıor musun hala ,hıssedıorsan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?