2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
[S=". mlaa, post: . 155051, member: 428004"]Canım maşallah sana..açılmam olsun diye yemediğim şey kalmadı her akşam yürüyüş bir uğraş :)
Bebek istemediği sürece olmaz diye boşuna demiyorlarmış :)
Çok şanslısın gözümde inş. kolay bir doğum yaşarsın canım..[/QUOTE]
amin cnm.insallah senin diger arkadaslarin yediklerini takip ettim ve sabrinizi isteginizi takdirle okudum..benim esimde d

Sonuna kadar normali zorlayacağımızı biliyorum. Ama ben hurma yemeyi bıraktım. Bakma nar yiyorum böğürtlen çayı içiyorum yine dayanamıyorum ucundan kıyısından zorlamaya çalışıyorum
sen hurmayı bebısten ötürü mecburen bıraktın.bn narda aldım yıyorum.napalm biz ugrasalmda gerısı takdırı ilahı

oo maşallah ağrısız 5 cm, çok şanslısın cnm..hiç düşünme, niye ameliyat olasın ki bu kdr açılman varken şükür! acıdan fln korkuyorsan da uyuşturuyorlar nasılsa, öyle istersin ki bence senin ağrı eşiğin baya yüksekmiş uyuşturulmadan bile çatır çatır doğurursun valla, kendine güvenmelisin

Selamlar canlarım doktordan geliyoruz.bugün ilk defa yüzünü gördük çok heyecanlıydık.aynı babasına benziyor.hiç gelmeye niyeti yok amaokadar yürümeye çörek otuna hurmaya ananasa tık demiyor oğlum.8 ekim de yani BDT inde yine çağırdı Ozaman kadar da gelmez sanırım.gerçekten yoruldum ve bir bıkkınlık geldi.inş.iyi olur bugünden sonra daha rahat olmaya çalışıcam.3450 olmuş.haftada 100 gr alıyor sanırım artık.doktora epidural almak istemiyorum dedim adama şok oldu.çatır çatır doğurucsm diyorsun yani dedi güldü.sancıya baş etme gücüne bakarız istemezsen vermeyiz dedi.bizdenböyle
Kamuranı da çok merak ediyorum niş. Normal doğum yapabilir.buarada ben 8 Ekim'de gittiğimde suni teklif ederlerse kabul etmeyeceğiz.çünkü bugün 41. Hatta 42. Haftada doğum yapanların hikayelerini okudum gayet olumlu şeyler yazmışlar.

Kizlar gecen hafta dua ediyordum sancim olmasin diye sancilar gecti diye seviniyordum simdi dua ediyorum sanci gelsin bir an once bebisime kavusayim diye :) 1 cm acilma ile 2 hafta bekleyen bir ben varim sanirim :) hayirli zamani ne zamansa o zaman dogsun tabii ama insan sabirsizlaniyor sancilarim az az oluyor ama onceki gibi kuvvetli degil

bunun acilmayla ilgisi var mi acaba? Yoksa yirtik olayi bunyeye mi bagli ya?

Bugünkü doktor kontrolümden şu sözleri duymak için çok şey verirdim.harikasın arkadaşım 5 cm açılma ne demek.kesinlikle normal doğum yapmalısın neden hayatın boyunca karnında bir iz olsun ki.hem için temizlenir.şimdi sana epidural verseler hiç sancı çekmezsin tam doğum anında maksimum 20 dk sancı olur.1 hafta dikiş acısı çekmekten iyidir.bence sende yırtılma bile olmaz vajinanda.lütfen normal doğur ve bize bu forumun en kolay doğum hikayesini yaz:)

Canım yalnız değilsin 1 cm açılmam vardı ama nesrde hiç sancı çıkmadığı için doktor artık açılmaya bakmıyor bile iki Seferdir.

aynen tatlım.bnm kzmında gelmeye nıyetı yokmuş.bnm bdt 11ekım ve benı 8ekmde cagrdı.gelmez dedı anı bsey olmadkca.ah ah stres yapmamakta elde dgl kı.epıdurel bnde almayı düşünmüştüm cnm bıde 42ye kadar beklemekle ıı edıon bnde ole etcem.ınanıorum 42ye kadar gelır.corekotu,hurmanın zaten amacı doğumu kolaylastrması.baslayacagu tarıh yazılı yese de yemesen de ama kolaylastrıor vesıle oluor inş.o yüzden yemeyı kesme bebısın tombık dglse.cok sanslsn bnm kzm yuzunu hep ssklıor sadece ayrıntılıds görmüştüm ondada bsey anlamadm

En basindan beri sezeryan diyordum.esimde doktor. o da benimle o kafar cok kkonuştu ki sağlık acisindan faydalari üzerine yinede planli olsunne zmn geleceğini bileyim diye düşündüğüm için sezeryan diyordum..sizin normal dogum isyekleriniz yazdiklariniz hatirlayinca normale cesaret ediyorum..birde 5cm kdr olan acikligi hissetmemem beni cesaretlendiriyor. Normal doğumdaki mutlaka kesik atiyorlarmis yirtilma olmasin diye ondan korkmuyorum. Esim sezeryanda hem cilt altında hem cilt üstünde dikisin olacak normalde sadece cilt üstünde dikisin olcak diyor.

Ne kadar da benziyoruz :)) Akıllı kadınlarız valla :)
Aynı dediğin gibi yoksa tv ydi falandı hop uyku zamanı...Birde kendi evimizde değiliz abim kardeşimde oluyor başbaşa kalmamız biraz zor oluyor..Hergün yürüyüş orda bir cafede oturup çay muhabbet falan güzel oluyor
İşe yarıyor tabii

sen hurmayı bebısten ötürü mecburen bıraktın.bn narda aldım yıyorum.napalm biz ugrasalmda gerısı takdırı ilahı
Biraz da ondan aslında haklısın...Nar bu sene ayrı bir güzel bana mı öyle geliyor ekşi ekşi çok sevdim kaşık kaşık yiyorum süper oluyor :) Cumadan ümidim var benim Dr bakacak ya umarım gerekli açılmam olur :)

Doktorun da tam bi normal dogumcu..hekim esi olmasan seni suan hastaneye yatisini yapip normal dogurturdum diyor..sezeryan yaparsa esimin hatrina yspacak:) aksam 7de hastanede bulusucaz..umarim size anlatabilecegim güzel bir nomal doğum hikayesi yazmak nasip olur

bunun acilmayla ilgisi var mi acaba? Yoksa yirtik olayi bunyeye mi bagli ya?
İnan hiç bilmiyorum ablamın 2. doğumundbebek kafasını nerdeyse çıkarmışken ameliyata almışlar geç kalındı yırtık olmuş. İlkinde olmamıştı. Kişiden kişiye değişiyor sanırım bilmiyorum...

Tembel çıktı bizimkiler,canım bugün okuduğum hikayede kız 42. De doğum yapıyor 3850 gr doğuyor oğlu ve hiç kesi ya da yırtık YOk.çünkü doğumdan 6 hafta önce perine masajı yapıyor.ben hiç yapmadım ama ben de aklıma geldikçe kegel egzersizleri yapıyorum.
Ben de ilk defa yüzünü gördüm 22. Hafta gib
Ayrıntılıda görmüştüm ama yandan.şimdi direkt önden gördüm çok tatlıydı.az kaldı canım sabırlı olmalıyız.bebek ne zaman isterse gelecek.epidural istemiyor hatta doğumu yatarak değil çömelerek ya da eller ve dizler yere bakacak şekilde yapmak istiyorum bunu söylemedim doktora doğum anında söyleyeceğim.çünkü yatarak normal doğumda daha çok yırtılma oluyor.açılma 2cm daha az oluyor .bacaklarımızdan aşağısı pergel gibi düşün biz yatıp bacakları açınca pergel
N üst kısmı daralmış oluyor.

Kızlar kendimize güvenmeliyiz,biz kadınız ve ıkında zamanına kadar her şeyi biliyoruz içgüdüsel olarak tıpkı bebeğin doğduğunda mememizi bulması gibi.yani aslında hiç birimiz acemi değiliz.

İnş cnm yaetrafimfa da hic epidural normal uyapan yokki deneyimlerini sorayim.son anda epidurali kesiyorlar miymis..

bzm bebısler annelerıne cekmıs.nıye gelsinler kı dünyaya.rahatları yerınde ohh.gelsın ısırıcam onu zaten.senın acılman vardır 1cmı hıssetmıstın hıssedıor musun hala ,hıssedıorsan vardır

valla arkadaşım uslubum ıcın ozurdılerm ama 5cm acılman varken bile bile sezeryana gtmek enayılık olur.gıt normal doğur bebegını hemen ayağa kalkıp kokla sonrada bıde anlat.rabbın kolay doğumlar nasıp etsın ınsss

Açılmam bence 2 cm olmuştur kesin ama öyle de kaldı sanki daha açılmadı bence..Araştırdım nasıl kontrol ediliyor diye Dr gibi 2 parmağını açıyorsun açılma mesafesi ne kadarsa ona açılma deniyor. Cumaya daha var inş.devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…