evet kuzum bende antepliyimama ankarada yaşıyorum 2 senedir evlendikten sonra ankaraya yerleştim eşim buralı ama ailem antepte hala gidip geliyorum sürekli
Allahım herkese nasip etsin...ne heycanli olmustur senin icin degilmi canim?
hayirli olsun bu arada görmüsün bebisini kalbide atiyormus cok sükür...
resimde ben birsey anlamadim... :)
sağol tatlım hadi görüşürüzzz
hımmm bende antepliyim ama urfada yaşiyorum haziranda tayin istiycez bireciğe halfetiye işallah çıkar burası çok sıkıcıı 3 yıl orda kaldıktan sonra antebe gideriz işallahhbende gidip geliyorum eşimin aileside antepli bütün tatilde antepdeyiz zatenn
Bayılıyorum antebe çok güzel yer. Yemekleri tatlıları enfes :) iş dolayısıyla gidip geliyorum eşim gelse vallahi yerleşirim antebe.
canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama
3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim
evet canim yaa.......iki kati olmasi gerekmis ertesi gün
ama 3 ve 5 subat iyimis canim ve 15 ile 17 subata iyi....
yani bazilarinda iki kati olmaya bilirmis....
ne zaman doktor randevun?
Kanı sulandırarak ölçüm yapıldığı için farklı değerler çıkabilir. Bebeğin kalp atışı varsa, hiç endişe etmeyin.
ne güzel keşke benimde oraya yerleşebilme imkanım olsaa ama malesef kocişten dolayı hep buradayız gibi görünüyor
sağol canımmm övünmek gibi olmasın ama hakikaten bambaşka benim memleketim sıcaklığı güzelliği samimiyeti çok başka
zamn su gibi akıp gitsede yavrularımızı kucağimiza alsak kokusunu içimize çeksekyaişallah iyi haberlerle geliriz cmmm
Ay geçen lezzet haritası diye bi programı varya orda gaziantepdeydi o yemekleri izlemeye yüreğim dayanmadı valla kapattımBayılıyorum antebe çok güzel yer. Yemekleri tatlıları enfes :) iş dolayısıyla gidip geliyorum eşim gelse vallahi yerleşirim antebe.
hımm neyse tatlım daha sonra tekrar görüşürüzz ben uyumaya gidiyorum kip
günaydin taze annee :)
amin insallah canim...cümlemizin bebisini allahim bagislasin, saglikli sihatli bir sekilde dogum yapalim ...
sende insallah bebisinin kalbini duyarsin...
ben cok korkuyorum ve cokta heycanliyim
Valla bende bugun 1 de kalktım acayip uyuyorum bendeuykum geldi ya işteyim yaa hep bu saatlerde gelmek zorundamıııııı:26: :26:
Selam kizlarsize iyi haberlerle geldim.
bugun ultrason a girdim hersey normal dedi doktor.8+5 olmud dedi doktor. ve bebegin vucudunu kafasini kalp atisini gosterdi manitorden kanama normal dedi. benim dogum tarihi 26 eylul dedi. benden haberler bukadar, yazilarinizi okudum hepsini ...dualariniz iciN Allah razi olsun... iyiki varsiniz
İnsan inanamıyor ilk başlarda, hayırlı olsun, hoş geldin.Canım cok mutlu ettin valla beni. Cumartesi tekrar test yaptıracağım. Çok garibim şuanda. Uyuyamıyorum :)
Sağlık ocağında her gebenin takibinden aile hekimi ve hemşiresi ekstra para alıyor. İlgileri tamamen duygusal yani.Ben aile hekimimize ignemi yazdirmaya gittigimde beni direk ebenin yanina goturup kayit yaptirtti cnm onlar icin cok onemliymis
slm güzel anne adayları ara ara girip haber vermeye çalışıyorum benim durumum hala belirsizlik içinde...17sinde 503 olan beta hcg 19unda yani dün 512 oldu.aşırı derecede kanamam var ama beta hcg düşmediği için hala kontrol altındayım 2 günde bir kan verip test yaptırıyorum...artık olumlu olması imkansızmış bir kaç doktora gittim..ama dış gebelik riskinden dolayı sürekli takip altında olucam...değer sıfırlanana kadar...yani aslında normalde önce değerin düşüp sonra kanamamın başlaması gerekirken benim değer azda olsa yükseliyor...böyle belirsizlik içinde beklemek en kötüsü rabbim sizlere sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi..bir gelişme olursa tekrar bilgilendiririrm..sizi...
Benim doktor da rapora ne yazdıysa katılım payı aldılar, eczacıya sordum doyurucu bir cevap vermedi. Eşim ayda 60 lira fark, önemli değil diyor. Gebeliğim devam etsin de ben veririm o farkı.Ben ilac kullanim raporu cikarttim ya canim o eapor ve pihtilasma sonuclarimi goturdum saglik ocagina yazdi aile hekimimiz hmde 9 kutu:) sen once raporu cikart bence bide raporu cikartirken twshis tani bolumundeki kod 20 olursa katki payi aliyolar, bennde dr 20 yazmis bi ara onu duzelttirmeye gidixem baska bi kod numarasi olmasi gerekiyomus ona dikkat et cnm
Kızlar ya ben fitil kullandığımdan beri şeffaf akıntım da oluyor.. Doktora söylicem bunu da..
ben kullanıyorum tatlım?
ben bu ilaçtan şüpheleniyorum daha ilk ayda insan 2-3 kilo alır mı ben aldım
bide bişey daha sorcam
ben aşılama ile oldum aşılamanın olduğu günden sayıyorum tam 3 hafta geçti
ama dr. beş hafta sayıyor ben bunu pek anlamadım sormadım da şimdi merektayım
ben bu ilaçtan şüpheleniyorum daha ilk ayda insan 2-3 kilo alır mı ben aldım
bide bişey daha sorcam
ben aşılama ile oldum aşılamanın olduğu günden sayıyorum tam 3 hafta geçti
ama dr. beş hafta sayıyor ben bunu pek anlamadım sormadım da şimdi merektayım
İlacın prospektüsünde de yazıyor akıntı olabilirmiş...Vajinal alınan ilaçlardan sonra bir miktar akıntı olması normal. İlacın bir kısmı atılıyor olabilir, ilacın etkisiyle bakteri ya da mantar sökülüp atılıyor olabilir.
Sorun yok o zamanİlacın prospektüsünde de yazıyor akıntı olabilirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?