2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet kuzum bende antepliyim ama ankarada yaşıyorum 2 senedir evlendikten sonra ankaraya yerleştim eşim buralı ama ailem antepte hala gidip geliyorum sürekli

Bayılıyorum antebe çok güzel yer. Yemekleri tatlıları enfes :) iş dolayısıyla gidip geliyorum eşim gelse vallahi yerleşirim antebe.

ne heycanli olmustur senin icin degilmi canim?

hayirli olsun bu arada görmüsün bebisini kalbide atiyormus cok sükür...

resimde ben birsey anlamadim... :)
Allahım herkese nasip etsin...

Resimde siyahın içinde beyaz ufaklık var ya işte o bebiş :)))

Sen ultrasonda görmedin herhalde dimi canım?

ne güzel keşke benimde oraya yerleşebilme imkanım olsaa ama malesef kocişten dolayı hep buradayız gibi görünüyor

Bayılıyorum antebe çok güzel yer. Yemekleri tatlıları enfes :) iş dolayısıyla gidip geliyorum eşim gelse vallahi yerleşirim antebe.

sağol canımmm övünmek gibi olmasın ama hakikaten bambaşka benim memleketim sıcaklığı güzelliği samimiyeti çok başka

canım betam düzgün artsa sorun yok beklerim ama

3 şubat 41
5 şubat 82
15 şubat 398
17 şubat 503
19 şubat 512
aynı gün farklı bir merkezde 543 çıktı yani normal değil değerlerim

Kanı sulandırarak ölçüm yapıldığı için farklı değerler çıkabilir. Bebeğin kalp atışı varsa, hiç endişe etmeyin.

evet canim yaa.......iki kati olmasi gerekmis ertesi gün
ama 3 ve 5 subat iyimis canim ve 15 ile 17 subata iyi....
yani bazilarinda iki kati olmaya bilirmis....
ne zaman doktor randevun?

canım 1 haftadır 3 doktora gittim kese görünmediği için kimse yorum yapamıyor...beklemekten başka çare yok yani anlıycağınız..bir tane doktor sadece geç oluştuğu için düşük olabilir dedi ama..oda yine iki kat atması gerekiyordu dedi..birşeyler oluyor içimde ama bakalım yarın yada cumartesi tekrar gidicem..

hımm neyse tatlım daha sonra tekrar görüşürüzz ben uyumaya gidiyorum kip

zamn su gibi akıp gitsede yavrularımızı kucağimiza alsak kokusunu içimize çeksekya işallah iyi haberlerle geliriz cmmm

İnşallahhh canım benimmm
Ay geçen lezzet haritası diye bi programı varya orda gaziantepdeydi o yemekleri izlemeye yüreğim dayanmadı valla kapattım süperlerdiiii

günaydin taze annee :)
amin insallah canim...cümlemizin bebisini allahim bagislasin, saglikli sihatli bir sekilde dogum yapalim ...

sende insallah bebisinin kalbini duyarsin...
ben cok korkuyorum ve cokta heycanliyim

Amin inşallah canım... Bebeğimin kalp atışlarını 6+3 ken duymuştuk canım, şimdi gelişimini takip için gideceğiz. Korkma canım bol bol dua et, hergün bi yasin okumaya çalış, cevşen oku bebeğini korusun inşallah

Gözün aydın canım, darısı başımıza.

Canım cok mutlu ettin valla beni. Cumartesi tekrar test yaptıracağım. Çok garibim şuanda. Uyuyamıyorum :)
İnsan inanamıyor ilk başlarda, hayırlı olsun, hoş geldin.

Ben aile hekimimize ignemi yazdirmaya gittigimde beni direk ebenin yanina goturup kayit yaptirtti cnm onlar icin cok onemliymis
Sağlık ocağında her gebenin takibinden aile hekimi ve hemşiresi ekstra para alıyor. İlgileri tamamen duygusal yani. Bizim burada ne bir test yapıyorlar ne başka bir şey, doktorun yaptığı test sonuçlarını istiyor, doktordan sonra bana da gel diyor. Gitmezsen de telefonla taciz ediyor adeta. Hemşire beni arayıp arayıp hamile misin, korunuyor musun diye soruyordu bir ara. Bana hiçbir faydası yok yani.

Geçmiş olsun canım, bu belirsizlik en kısa sürede aşılır inşallah, kafan rahat olur en azından.

Benim doktor da rapora ne yazdıysa katılım payı aldılar, eczacıya sordum doyurucu bir cevap vermedi. Eşim ayda 60 lira fark, önemli değil diyor. Gebeliğim devam etsin de ben veririm o farkı.

Tek tek alıntılamadım. Taze annelerimiz hoşgelmişler. Herkesin güzel haberlerini alırız inşallah.

Kızlar ya ben fitil kullandığımdan beri şeffaf akıntım da oluyor.. Doktora söylicem bunu da..

Kızlar ya ben fitil kullandığımdan beri şeffaf akıntım da oluyor.. Doktora söylicem bunu da..

Vajinal alınan ilaçlardan sonra bir miktar akıntı olması normal. İlacın bir kısmı atılıyor olabilir, ilacın etkisiyle bakteri ya da mantar sökülüp atılıyor olabilir.

ben kullanıyorum tatlım?

ben bu ilaçtan şüpheleniyorum daha ilk ayda insan 2-3 kilo alır mı ben aldım

bide bişey daha sorcam
ben aşılama ile oldum aşılamanın olduğu günden sayıyorum tam 3 hafta geçti
ama dr. beş hafta sayıyor ben bunu pek anlamadım sormadım da şimdi merektayım

Doktorlar gebelik hesabını son adetin ilk gününe (SAT) göre yapıyorlar. Döllenme olmadan önceki 2 haftayı da ekliyorlar. bu yüzden 40 hafta yani 10 ay üzerinden hesaplanıyor gebelik.

ilacın böyle bir yan etkisi olduğunu pek sanmıyorum, ben Temmuz'dan beri kullanıyorum ve hormonlarım çalışmıyor. Su içse yarıyan tiplerdenim ama elevitle kilo almadım. tabi herkeste farklı tepki gösterebilir.
benim de tüp bebek, aynı şekilde +2hafta konuluyor, yumurtaların büyümeğe başladığı dönem hamile kalmış sayılıyoruz. sen SAT tarihine göre hesapla istersen.

Vajinal alınan ilaçlardan sonra bir miktar akıntı olması normal. İlacın bir kısmı atılıyor olabilir, ilacın etkisiyle bakteri ya da mantar sökülüp atılıyor olabilir.
İlacın prospektüsünde de yazıyor akıntı olabilirmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…