sağol canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah :)İnşallah sag salim kucağına alırsın bebeğini darısı bizebnmde kontrolum var bugün 39+5 olduk bugün artık gelsin kuzum kolayca
Hadi canım hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağına. Dualarımız seninle.
Hadi hayırlısı canım. Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)
Aynen canım etrafımizda bizi keyiflendircek Insanlar şart. Benim kendi annem var onla bile kavga ettik dün. Şimdi surat asiyor. Tek sebebi hastane çıkışı eşim ben bebek arkada otururuz sen önde oturursun dedim.buna alındı. Biz tutamazmisiz küçücük çocuğu falan.aman bıktım ya valla.agliyor ben onu teselli ediyorum kötü niyetle söylemedim diye.bi geçse şu günler hayırlısı ilemesajım yarım kaldı etrafımızda sakin bizi keyiflendirecek insanlar şart ben gerginim onlar benden gergin uyuym biraz diyorum en ufak bi çıtırtıya uyanıyorum sanırım hepimiz aynıyız bu arada sen epidural mi olacaksın genel mi
Aynen canım etrafımizda bizi keyiflendircek Insanlar şart. Benim kendi annem var onla bile kavga ettik dün. Şimdi surat asiyor. Tek sebebi hastane çıkışı eşim ben bebek arkada otururuz sen önde oturursun dedim.buna alındı. Biz tutamazmisiz küçücük çocuğu falan.aman bıktım ya valla.agliyor ben onu teselli ediyorum kötü niyetle söylemedim diye.bi geçse şu günler hayırlısı ile
mesajım yarım kaldı etrafımızda sakin bizi keyiflendirecek insanlar şart ben gerginim onlar benden gergin uyuym biraz diyorum en ufak bi çıtırtıya uyanıyorum sanırım hepimiz aynıyız bu arada sen epidural mi olacaksın genel mi
Canim boşver hiç takma ev işini falan her şey olduğu kadar.sen bi güzel kızını kucağına al ondan sonra hemen iyileşir sin zaten:) rahatlama çalış müzik dinle falan.bu 2 gün de su gibi geccek ve sen buraya kızım kucağımda diye yazcaksin insallah:))
Slm , yazdiklarini okudum benim bebegimin Muhtemel dogum tarihi 16 Ekim. Firsat buldukca aradAn bende yaziyorum.Aynen canım etrafımizda bizi keyiflendircek Insanlar şart. Benim kendi annem var onla bile kavga ettik dün. Şimdi surat asiyor. Tek sebebi hastane çıkışı eşim ben bebek arkada otururuz sen önde oturursun dedim.buna alındı. Biz tutamazmisiz küçücük çocuğu falan.aman bıktım ya valla.agliyor ben onu teselli ediyorum kötü niyetle söylemedim diye.bi geçse şu günler hayırlısı ile
sen sezeryanundan sonra ne kdr zaman sonra çalışmaya başladım? Bnm 4.gunum toparlamıorum.bnm doğum çok zor ve acılıydı ekip çok kotuydu unutamıorum pıskolojm bozuldu.ikinci bebegı çok ıstememe rağmen beni öyle korkuttukı bu yaşattıkları.Allah hepsının cezasnu versın başka bsey dyemıorum
Canim Allah anali babali buyutsun insallah yavrunu sana bagislasin Rabbim... benim dogumum cok rahat oldu Allah ima sukurler olsun . Genel anestezi sezeryan oldum dogum sonrasi hicbir agrim sizim olmadi cok sukur masallah masallah
Ay ağladım resmen ya canım çok sağol nasıl mutlu ettin beni anlatamam çok teşekkür ederim:)nasıl güzel bir video o. Moralim çok bozuktu yazdıklarını okuyunca içime su serpildi resmen şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum sayende. Cuma ya kadar her gün bu yazdıklarını okuyacağım. Mutlaka sana dua edeceğim sana o an canım, her şey gönlüne göre olur inşallah mis oğlunla çok mutlu olursun. Kızımı kucağıma alınca yazıcam inşallah buraya.
Kalinkam ve kumsalın ikisinin de güzel geçti diye hatırlıyorum çok şükür kavuştular bebişlerine. Darısı bekleyenlerin başına.
Canım çok sağol tekrardan hem çalışıyon hem bebek bir de uzun uzun yazmışsın:)
Sorma iyice sabırsızlandılar beni de geriyorlar dediğin gibi. Beni keyiflendirecek tek kişi eşim ama etrafta insanlar olunca onun da kafası bozuluyor geriliyor. İnşallah her şey güzel olur da sağlıkla mutlulukla atlatırız doğumu. Epidural olucam canım ben.Bebeğimi görmek istiyorum inşallah panik falan yapmam da rahat geçer. senin genel mi canım?
Arkadaşlar şimdi kontrolden geldim. 37+6 yım ama bebeğim 3800 gr o kadar çok normal istiyordum ki ama bu şansımı kaybettim artık. Ama korkum sezaryen değil ben kısa boylu zayıf biriyim eşim DeseniZ normal bir adam bu niye böyle iri oldu hasta mı olacak şekerim yok başka bir hastalığım yok kendim de doktorum yapısal bir iyilik olacağını biliyorum ama yanımda bu kız obez olacak diye üzülüp beni de strese sokanlar var dayanamıyorum. Sağlıklı bir görsem kucağımda.
umranıye erdemde doğum yapma kararı almstk.cmrtsı doktormzla tansıp orda yapcktm ama sabahın köründe ssuyum gelince esım panıkleyıp benı kendı doktorunuza götürdü olmazsa erdeme gecerz dedı ama işler öyle yurumedı.bebegımn kalbı öyle düşüşe gecınce pıhtılaşma ve kanszlktan ötürü hemen sezeryana alndım.sur hastanesnde yaptımgeçmiş olsun, hangi hastanede doğum yaptın, daha önce belki yazmışsındır ama maalesef geçmişi okuyamıyorum,
ben sezeryandan sonra 2 hafta senelik iznimi kullandım, bayramdan sonrada çalışmaya başladım, evden çalıştığım için biraz daha rahat oluyor tabiki, hiç yatmadım hep bebekle ilgilendim ve kendimi fazla yorduğum için dikişlerde sorun çıktı, şimdi daha dikkatli davranmaya çalışıyorum, mesela eğilmemek için bebeğin bezini felan almıyorum,
zor ve acılıydı derken epidural sezeryanmı oldu? neden acı hissettin acaba? ilk günler benimde yatıp kalkmam zor oluyordu, birde benim sağ bacağımda hamilelikte siyatik ağrısı başlamıştı eve geldiğimin 2. gecesinde hem karnımın ağrısı hem bacağım biraz zorlamıştı, hatta acaba ameliyatta yanlış bir şey yapıp bacağımın damarınımı kestiler diye düşünmüştüm, çünkü sağ bacağım hem çok şişti hemde hareket ettiremiyordum, yatağa felan çıkarken bacağımı elimle kaldırıp yatağa koyuyordum ama birden geçti nasıl oldu fark etmedim,
kendıne gelınce boş ılık su iç yoksa oksuruk ve yanma oluor cıgerlerınde.balgam gelırse tukur rahatlatıoraslında ben de bebeğimi görmek isterdim ama doktorum genel anestezi olmanı tercih ederim sonra sıkıntı yaşamaman için dedi ben de üstelemedim epidural dese epidural olacaktım
Merak etme canım tabiki sorunsuz olcak inşallah her şey :)Ay inşallah öyle yazarım:) Hiç olmucakmış gibi sanıyorum bazen.
Ev işi falan kaldı zaten artık iki anne ne yaparsa yapsın sanki gerginlik çıkıcakmış gibi hissediyorum ama inş sorunsuz olur her şey.
Arkadaşlar şimdi kontrolden geldim. 37+6 yım ama bebeğim 3800 gr o kadar çok normal istiyordum ki ama bu şansımı kaybettim artık. Ama korkum sezaryen değil ben kısa boylu zayıf biriyim eşim DeseniZ normal bir adam bu niye böyle iri oldu hasta mı olacak şekerim yok başka bir hastalığım yok kendim de doktorum yapısal bir iyilik olacağını biliyorum ama yanımda bu kız obez olacak diye üzülüp beni de strese sokanlar var dayanamıyorum. Sağlıklı bir görsem kucağımda.
Ya
dha 4gunluk amelıyatlı lohusa bır kadınım.kalkamıorum edemıorum tanımadgm kısıler bana gelcekmıs hayrlı olsuna bugun.bıde bana da demek yok gorumceme demısler daha sabah konuştu gorumcemle.ıı dglm vs dedım bana demedı gelmek ıstıırlar açmış abısıne demıs benı adamdan saymıor yanı.esımde açmış bana dıor.....mu var dha sonra gelsinler dedım yrn gelceklermiş bubkezde.tabı gelıp bebege bakcaklar nazar degcek kızlar sınırım tepemde napım bılemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?