2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sen ve bebek sağlıklı olun en önemlisi o, Hüma hanımı kokla bizim için, çok komik gelecek ama doğum yapmak güzel birşeymiş bebeğin ağlamasını duymak, ona sarılmak, biz çoktan ikinci bebeği düşünmeye başladık, tek korkum hamile kalırsam ve yine 9 ayı hasta geçirirsem oğlumla ilgilenememek

ya evet gerçekten baştan seni normale hazırlıyorlar sen istiyorsun diye...sonra mutlaka bir şey bulup sezaryene döndürüyorlar işi kolaylarına geliyor belki de çatı normal dedi ama suyun azalmış diye sezaryen olabilirsin dedi bende anlamıyorum inşallah salı gününe kadar kendi gelmek ister de normal yaparım ya da neyse hayırlısı diyelim hakkımızda başka diyecek bir sey yok...

slm kızlar uzun bır aradan sonra selamlar doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun güle güle buyutun bebişlerinizi bızde17 gün sonra bugun çıktık hastaneden paşam çok ii allaha şükürler olsun evimdeolmak çok güzel

stres yapma inşallah sağlıkla kucağına al en önemlisi, şimdiki doktorlar eski ebelerin eline su dökemezler

stres yapma inşallah sağlıkla kucağına al en önemlisi, şimdiki doktorlar eski ebelerin eline su dökemezler

yok stres yapmıyorum canım kısmet bakalım öyle ya da böyle dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah :)

canım yaa helal olsun, ne hakkımız varki... inşallah bebişine sağsağlim kavuşmuşsundur, bende reflüden çok çekmiştim ama çok şükür doğumla birlikte geçti,inşallah sende sağlığına kavuşmuş bir şekilde hastaneden çıkacaksın, güzel haberlerini bekliyoruz,bebişten fırsat bulursan bize yaz :)

Selam kızlar kac gündür doğum hikayemi yazıcam ama fırsat bulamadım lafı uzatmadan hemen başlıyorum
9 ekimde uykusuz geçen gecenin sabahinda nihayet saat 6 oldu ve ben hazırlanmak için kalktım ogece kvdede yapmıştık ilk önce ben ustumu giydim abdestimi aldım sonra eşime kahvaltı hazırladım o kahvaltısıi yaparken ben insirah ve meryem süresini okudum sonra eşim sabah namazını kıldı ve iki çocuğumu ağlayarak öptüm ilk defa benden ayrı kalacaklardı gozyaslarimi tutamadim ağlayarak evden ciktik ve sadece eşimle gittim hemen yatisim yapıldı Odamıza çıktık ardından damaryolu açıldı nst ye bağlandim ve saat 9 u 20 gece beni ameliyathane ye götürdüler içerde hersey okadar hızlıydiki hemendoktorum geldi beni ameliyat nmasasına aldılar spinal için ignemi vurdular hemen uyustum ve birkaç dakika sonra canım oglusumun ağlamasıni duydum ve hemen yan tarafa alıp temizledikten sonra yanagima kondurdular Allahım okadar farklı ki sımsıcak ti sonra beni birkaç dakika uyuttular gözümü açtığımda dinlenme odasindaydim odama çıktım ve hemen bebegimi getirdiler Rabbime şükürler olsunki hersey yolunda gitti Allah evlat sevgisini herkese yaşatsin.
Şimdi ise evde üç çocukla zorda olsa alisiyoruz herkese hayirli dogumlar olsun

Canım eğer suyun azalmış ve plasenta artık işlevini yitirmiş ise bebek strese girecek diye sezaryen diyebilir zira böyle durumda bebekler normal doğumu kaldıramayabilir çünkü normal doğum bebek için tam bir stres kaynağı.

Hayırlı olsun. 3. Cocuk da olsa heyecanı taptaze demek. Ne güzel hatta ne çok güzel. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Ben de sezeryan bebek için stres kaynağı diye okumuştum. Çünkü vajinal doğumda bebek dünyaya geleceğini biliyor ve yol alıyor ama sezaryende henüz anne karninda olmaktan vazgecmemisken birden sistemi allak bullak oluyor geçişte zorlaniyor diye.

Evet bir afallama yaşıyor çocuk ama kuvvetli bir bebeğin normali kaldırmasıdır doğal olan eğer bebek zaten anne karnında stres içindeyse bir de normal doğumu kaldırmasını beklemek doğru olmaz.

evet haklısın ama benim dikkatimi çeken şimdilerde hemen hemen her gebelere bir sorun varmış gibi aksettirip doktorlarımızın sezaryene kayması belki gerçekten bir sorun vardır ama o kadar çok karşılaşılıyor ki bu durumlarla insan inancını yitiriyor...illa ki normal olsun demiyoruz zaten tercihimiz normal olması :) tabi ki bir sorun olduğu takdirde mecbur doktoruna güvenmek durumunda kalıyorsun :) bizim tek istediğimiz sağ salim yavrularımıza kavuşmak...doktorlarımızın insiyatifine kalmış bundan sonrası ben kendi doktoruma güveniyorum aslında ama etraftan o kadar fazla hikaye diniyoruz ki aklı karışıyor insanın :)

kızlar normalde bnm esım çok ıyıdır benı hep el üstünde tutardı ama o gun nıye öyle yaptı anlamadm.herkesın ıcınde benı azarladın rencıde ettin dedı ama bn herkesin ıcınde öyle bseyde yapmadm.aksam konsutuk güzelce anlattım ,oncesındede bır görümcem var o kızmış abısıne.lohusa kadın bu sen naptgnı sanıosun,kız haklı grup gdılırmı demiş vs.neyse konstuk en sonbdedım kı gıt yanı dedım.gıt sen bu durumda bile böyle bna kin tutuorsan ben senı ıstemem kapı orda git dedım.sustu.annenede surat asmadm yemıb ederm bn annenı çok sevıorum hatta kardesıme çok kızdım grip gelmısler dıe ama napım gelmıslerdı dedı.gelmıslerse baba olup gobderceksın dedım.bayagı konuştuk sonra eskı halıne dondu.melek oldu.oo bir ilgi bır ilgı. Ben dedım kardeşin yüzünden aramız acılıor yeter artık gelmesın etmesın bayramda seyranda ancak dedım.bakalm artık inş hersey yoluna grer.elifsen senın durumun sahada kötüymüş ne demek oflayo puflayp mama hazrlamak.karısı orda acı çekerken.sankı tek sen çıkardın o bebgı.ablam erkegın ıyısı yoktur demıstı.gercekten haklıyms.en ıı dedıgın bile ıı dgldr demıstıde smdı ne demek ıstedgnı anlıylrum

internetten de araştırdım suyun azalması plasentanın yaşlanması bebekte gelişim geriliği yapıyormuş salı günü tekrar kontrolüm var eğer salı gününe kadar kendi isteği ile gelmez ise ben diyeceğim artık alalım diye bebeğimin durumu daha çok önemli benim için...sezaryenden korkuyorum ama yapacak bir şey yok içime bir kuşku düştü artık...

Ya en basiti
Bak kendim de doktorum en en başından beri normal doğum olsun diye dua ettim ama kızımın maşallahı var. Daha şimdiden 3800 böyle giderse doğum zamanı çok rahat dördü geçecek günlerdir kafayı yiyeceğim normal doğum benim için çok iyi ama çocuğa bu durumda riskli eeee sezaryen çocuk için iyi ama benim için tonlar risk düşüne düşüne kafayı yedim ama şu bir gerçek ki dört Kilo üzerine kmse normale yanaşmıyor riskler bilindiği için ama hala doktorum opsiyon bırakıyor işte bir iki güne sancım gelirse diye..... Vs vs diyeceğim o ki doktorumuza güvenmekten başka çaremiz yok çevreden gelen lafları kesinlikle dinlemeyin yoksa herkes doktordan daha doktor daha bilgili. Hayırlısı diyerek işi oluruna bırakmak lazım.

Aynı korkuları bende yaşafım ama doğurduktan sonra hepsi geçip gidiyor üzülme

evet bebrk büyüdükçe hareketleri azalıyor hatta brn son üç gün neredeyse hiç hissetmedim
Sagol cevap verdigin icin

Ben clexena kullandigim icin zaten mecburen sezeryan olacagim dun suyumun azaldigini soyledi , yalniz plesanta yaslanmasi oldugu zaman hemen aliyorlar diye biliyorum bebeginizi basi cok asagidaysa belki suni sanciyla dogumu baslatabilirler eger cok normal dogum istiyorsan

Yani zaten güvenmekten başka yapacak bir şeyimiz yok bebeğim ve benim için hayırlısı ne ise o olsun diyorum zaten :) maşallah kızının kilosu çok iyiymiş doğumdan sonra bakımı daha kolay oluyor diyorlar kilolu bebekler için benim ki daha 3000 kilo bakalım ne kadar alacak daha :) senin için de hayırlısı olsun canım :)

Plasenta yaşlanmaya başlamış dedi doğumun yakın dedi o yüzden salı günü tekrar çağırdı ama sanırım gittiğimde alalım diye teklifte bulunucam...bebeğimin başı aşağıda ama doğum kanalına tam girmemiş suni sancıdan yana değil doktorum miyadı geçmiş olanlara yapıyorum dedi suyunda yine azalma görürsem sezaryene alıcam dedi bakalım salıya kadar kendi gelir inşallah :)

Suyunu fazlalastirmak icin neyi onerdi bende 27 ekim gunu sezeryan olacagim
Insallah dogumun icin en hayirlisi ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…