2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Cildiye doktoru arkadaşım kendi lohusalığında onu kullandı ve şiddetle tavsiye etti..Bi sıkıntı olmaz...Kullan.

Kizlar dogum yaptim cok sukur iyiyiz kolumda igne var yazamiyorum sonra yazarim ayrintilari cok guzel hiseymis gercekten oglusum cok tatli maasallah 3090 kg 48 santim muhammed imiz...

kalinkammm bebeğin hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin...bizim topikte göremedim seni tesadüfen burda buldum haberini çok sevindim ..

Göğüs ucuna takılan Silikon uçları yeniden denediniz mi? Başta süt yokmuş ama şimdi var hem de biberona alıştığı için yadırgamaması lazım. Ben diş çıkarma döneminde çok ısırdığı için kullandım bir süre.

Doymadigini hiç kilo almamasindan anlamiştık, ayrica emzirdikten sonra hep ağzı açık bişiler emmeye calismasindan anlar olduk.

kızlar selam,
Ben bişey sormak istiyorum.Benim sezeryan yerim hala şiş gibi neredeyse 1 ay olacak ama hala şişlik var.Akıntı koku vb bişey yok ama şiş hala bu durum normal mi?

Kızlar moralim çok bozuk
Kızımın şag kürek kemiği kırılmış
Kaynamış tekrardan ama yıkıldım bugün

Kızlar moralim çok bozuk
Geçmiş olsun nasıl olmuş doktor hatası fln mi? Canim yavrum derdini De anlatamaz. Minicik yumuşacık kemikleri kaynamis bile. Inşallah sağlıklıdır şimdi. Allah şifalar versin.

canim kenini bu kadar strese sokma, bebegini surekli emizrmeye calis zamanla alisacaktir, memeye alismassa bile kendini suclama, herseyi oluruma birak... bazen hersey istedigimiz gibi olmuyor...

kızlar selam,
Ben bişey sormak istiyorum.Benim sezeryan yerim hala şiş gibi neredeyse 1 ay olacak ama hala şişlik var.Akıntı koku vb bişey yok ama şiş hala bu durum normal mi?

Benimde sis canım bizde 23 günlük olduk dikislerimin üstü sis ayrıca karnima bastirinca hala ağrım var

gaz bizde de var malesef ama gececek insallah biraz sabir lazim tabi... ahh benimde misafirler basladi sasiriyorum bazen ev mi toplasam,ne hazirlasam ne ikram etsem 2 cocukla zor oluyo bazenn ...

gecmis olsun ,nasil oldu yada nasil anladiniz ?
Sag kolunu basta digerine göre daha az kullanıyordu . 5 günlükken kontrole gittik söyledim bisi yok dedi icim rahat etmedi randevu aldım iyi bı cocuk Dr na baktı dokunur dokunmaz koprucuk kırılmış dedi yıkıldım ne nasıl neden derken normal dogumda olurmuş kordon omzuna dolaşmıştı röntgen filan çektirdik kemik kaynamış ins bı sorun çıkmaz dua edin nolur

Geçmiş olsun nasıl olmuş doktor hatası fln mi? Canim yavrum derdini De anlatamaz. Minicik yumuşacık kemikleri kaynamis bile. Inşallah sağlıklıdır şimdi. Allah şifalar versin.
Sagol CNm olabilirmiş normal dogumda Allah'tan kaynamış ama bittim eve gelene kadar Pazartesi randevu aldık doç Dr götücez düa edin nolur bisi olmasın

tüm 2014 Ekim Annelerine öncelikle şimdiden çocuklarınızın hayırlı olmasını diliyorum. Allah bebişlerinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Şimdiye kadar bahsedilmemiş sanırım. İnternet ortamında bazı yararlı hesap programları mevcut. Bu forumda eksik olanlardan birtenesi bence. Hamilelikte ne kadar kilo alacağınızdan tutunda, bebeğinizin yaklaşık doğum tarihini kestirme yada bebişin bulunduğu haftaya göre yaklaşık olması gereken boy kilo tahminine kadar. He birde bebişin doğumuyla birlikte olması gereken aşıların takvimini çıkartanalrda var. Belki Moderatörlerimiz ... adresinde bulunan bu uygulamaları siteye almayı becerirlerse herkes için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Hepinize yeniden hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sagol CNm olabilirmiş normal dogumda Allah'tan kaynamış ama bittim eve gelene kadar Pazartesi randevu aldık doç Dr götücez düa edin nolur bisi olmasın
Allah koruyor onları senin 5 gunkukken fark edisin içinin rahat etmeyip başka doktora sorusun bile bunun göstergesi diye dusun. Inşallah bir sorun olmaz Rabbim yardımcınız olsun.

demekki boyle seyler olabiliyo zaten bebeklerin kemikleri daha yumusak yani biraz daha esnek her sekili alalabiliyo, icini ferah tut insallah duzelmistir..

ankaradaki taze anneler lütfen yardim.iyi bir çocuk doktoru arıyorum onerileriniz kimler

Kızlar moralim çok bozuk
Üzülme canim benim kiziminda normal doğumda sağ kolu berelenmisti kas kaybi da olabilir iyileşmesi yillar sürebilir dediler 10.gününde hic biseyi kalmamisti doktor mucize demişti hep içimde acaba vardi 6 ay boyunca. Simdi 1.5 yasinda elinden boya alamiyoruz sürekli sağ eliyle aksama kadar boyama yapiyor hic bi sikintisi yok. Yenidoğan olduklari için cook gizli toparliyorlar. İnş bebisinde de bir sikinti kalmamistir. Simdi de 5. Gününde oğlumun kalbinde delik oldugunu öğrendik bunda da bir mucize bekliyorum) duanin gücün inanirim. Rabbim herkese saglikli evlat versin hasta olanlara da acil şifalar inş. Prenseslerini opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…