- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın güzel anneler :)
Ben her akşam 9 buçukta uyuyorum yahu :) sizde öyle misiniz? Gerçi sabahları 6.45 te kalkıp işe geliyorum.
Bir de dün akşam hani regl olmaya yakın böyle alttan keskin bi sancı girer ya anlık öyle oldu 2 kere çok korktum :-/ regl olamadığım için oldu herhalde diye düşünüyorum.Of şu muayene zamanı gelse de rahatlasam.Daha 10 gün var :-/
nasılsınız güzel annelerrrr
Günaydın güzel annemiz :) bende öyleyim dün tiyatrodaydık uyuyakalmışım :)) sabah bende 6.30 da uyanıyorum eşimle beraber. Gerçi kahvaltıyı eşim hazırlıyor ama yinede onunla uyanıyorum sanırım erken uyandığımız için böyleyiz :) senin son adet tarihin ne zamandı kuzum?
Iyim tatlım valla bugun daha iyi uyandım. Ama artık sabah uyandığımda miğdem bulanıyor. Sanırım iyice büyüyor artık bizim küçük :) sen nasılsın bakıyım varmı ağrın sızın?
nasılsınız güzel annelerrrr
31 Aralık canım.Bugun 4+3 olduk.Siz bizden birazcık büyüksünüz :)
Bulantı konusunda da ben ilk öğrendiğim gün tavuktan iğrendim.Masadan kalktım ve wc ye gidip çıkardım.Ondan sonra bi daha olmadı.İnşallahta olmaz.Çalışırken çok zor olur :-/
Kızlar birde bebişimizin kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi yasakladı doktor bize.
Size de hiç böyle bişey söyledi mi ?
Hayırlı cumalar canım. İyiyiz biz çok şükür.
Son iş günü bugün hemencik akşam olsun.Eşimle eyvah eyvah 3 e gitmeyi düşünüyoruz.İnşallah bilet bulabiliriz :)
Hayırlı cumalar canım. İyiyiz biz çok şükür.
Son iş günü bugün hemencik akşam olsun.Eşimle eyvah eyvah 3 e gitmeyi düşünüyoruz.İnşallah bilet bulabiliriz :)
Bence internetten alın şimdiden. Bulamayabilirsiniz çünkü. Bizde pazar günü gitmeyi planlıyoruz
vıaland avm yakın bize canım oraya gitmeyi planlıyoruz.akşam 21.30 seansı yoğun olmaz diye umuyorum.Arayınca telefondan rezervasyon alamıyoruz diyolar :-/
Kızlar devamlı gitmek istediğim doktoru aradım en erken randevu 4 mart çok geç ya ama mecbur yazdırdım adımı((((
Ama internetten bilet satışları yokmu peki :s belki evet boş olabilir ama ilk gün ya bugun yinede dolabilir
Kızlar devamlı gitmek istediğim doktoru aradım en erken randevu 4 mart çok geç ya ama mecbur yazdırdım adımı((((
Çok büyük değiliz ama lütfen :) sadece 11 gün büyüğüz okadar 1 haftadan birşey olmaz. Akşamı düşün ozaman ve bugünün keyfini çıkart. Ay hiç olmasın zaten ben hiçte beceremem o çıkartma olayını biz boyle rahat rahat hamilelik geçirelim :)
aynen canım yaa ben hep böyle mi olacak diye o kadar korktum ki..O bulantı geldiğinde gözün hiçbişey görmüyo valla :) midemizi hiç boş bırakmamamız gerekiyormuş ben öyle yapıyorum.Şimdiden 1 kilo almışım 54 kiloyum :)
Sorma ya sabah kalkar kalkmaz tartıldım 47.5 olmuşum. Bu ne hız!! 1,5 kilo almışım toplamda. Bence artık dikkat etmeliyiz daha önümüzde 8,5 ay var. Boyle giderse dobişko olcak ki hepimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?