2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Günaydın güzel annemiz :) bende öyleyim dün tiyatrodaydık uyuyakalmışım :)) sabah bende 6.30 da uyanıyorum eşimle beraber. Gerçi kahvaltıyı eşim hazırlıyor ama yinede onunla uyanıyorum sanırım erken uyandığımız için böyleyiz :) senin son adet tarihin ne zamandı kuzum?

nasılsınız güzel annelerrrr

Iyim tatlım valla bugun daha iyi uyandım. Ama artık sabah uyandığımda miğdem bulanıyor. Sanırım iyice büyüyor artık bizim küçük :) sen nasılsın bakıyım varmı ağrın sızın?

Hamilelik takvimimde yazanlara bakın kızlar :)) bebişimin artık karaciğeri varmış :)) acaba boyu elma çekirdeğinide geçitimi ki

31 Aralık canım.Bugun 4+3 olduk.Siz bizden birazcık büyüksünüz :)
Bulantı konusunda da ben ilk öğrendiğim gün tavuktan iğrendim.Masadan kalktım ve wc ye gidip çıkardım.Ondan sonra bi daha olmadı.İnşallahta olmaz.Çalışırken çok zor olur :-/

Iyim tatlım valla bugun daha iyi uyandım. Ama artık sabah uyandığımda miğdem bulanıyor. Sanırım iyice büyüyor artık bizim küçük :) sen nasılsın bakıyım varmı ağrın sızın?

canım benim ağrım sızım azaldı şükür önce daha çoktu rhatım çok şükür
seninki büyüdü bizimkilere abilik ablalık yapacak

Çok büyük değiliz ama lütfen :) sadece 11 gün büyüğüz okadar 1 haftadan birşey olmaz. Akşamı düşün ozaman ve bugünün keyfini çıkart. Ay hiç olmasın zaten ben hiçte beceremem o çıkartma olayını biz boyle rahat rahat hamilelik geçirelim :)

Hayırlı cumalar canım. İyiyiz biz çok şükür.
Son iş günü bugün hemencik akşam olsun.Eşimle eyvah eyvah 3 e gitmeyi düşünüyoruz.İnşallah bilet bulabiliriz :)

Bence internetten alın şimdiden. Bulamayabilirsiniz çünkü. Bizde pazar günü gitmeyi planlıyoruz

Hayırlı cumalar canım. İyiyiz biz çok şükür.
Son iş günü bugün hemencik akşam olsun.Eşimle eyvah eyvah 3 e gitmeyi düşünüyoruz.İnşallah bilet bulabiliriz :)

çok güzel canım iyi seyitlerrrrr
canım ben ilişki falan sormadım ama zaten olmaz bişey olur diye korkuyoruz ikimizde

Kızlar devamlı gitmek istediğim doktoru aradım en erken randevu 4 mart çok geç ya ama mecbur yazdırdım adımı ((((

vıaland avm yakın bize canım oraya gitmeyi planlıyoruz.akşam 21.30 seansı yoğun olmaz diye umuyorum.Arayınca telefondan rezervasyon alamıyoruz diyolar :-/

Ama internetten bilet satışları yokmu peki :s belki evet boş olabilir ama ilk gün ya bugun yinede dolabilir

Kızlar devamlı gitmek istediğim doktoru aradım en erken randevu 4 mart çok geç ya ama mecbur yazdırdım adımı ((((

nereye gitmek istiyorsun canım? Benim görümcem bebek hemşireliği yaptı bazı hastanelerde ve bana 29 mayıs hastanesini önerdi.Vakıf hastanesi olduğu için hem çok temiz hemde fiyatlar uygunmuş.Başhekimde tanıdığımızdır.Sizde İstanbuldaysanız orayı öneririm.Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var ayrıca.İnşallah hiç ihtiyaç duymayız ama yeni doğan yoğun bakımı bölümü olması önemli..

Çok geç değil mi canım? Bukadar yoğun çalışan bir doktorlar iki haftada bir randevu alıp gidebilecekmisin? Ya gitmedin diyelim acil Allah korusun birsey oldu doktoruna ulaşabilecekmisin? Bunlara dikkat et. Bende medipolde gidiyorum. Doç. Dr Leyla hanımı istiyordum tee 21 Ocak'ta randevu almak istedik bize Mart'ın ortasına verebiliriz dediler gitmedik. Şimdi Sevilay Hanım'a gidiyoruz. Bence sende doktorunu dikkatli seçmelisin. Aciliyet olduğunda seninle ilgilenebilecekse seçmelisin.

aynen canım yaa ben hep böyle mi olacak diye o kadar korktum ki..O bulantı geldiğinde gözün hiçbişey görmüyo valla :) midemizi hiç boş bırakmamamız gerekiyormuş ben öyle yapıyorum.Şimdiden 1 kilo almışım 54 kiloyum :)

Sorma ya sabah kalkar kalkmaz tartıldım 47.5 olmuşum. Bu ne hız!! 1,5 kilo almışım toplamda. Bence artık dikkat etmeliyiz daha önümüzde 8,5 ay var. Boyle giderse dobişko olcak ki hepimiz :)

Sorma ya sabah kalkar kalkmaz tartıldım 47.5 olmuşum. Bu ne hız!! 1,5 kilo almışım toplamda. Bence artık dikkat etmeliyiz daha önümüzde 8,5 ay var. Boyle giderse dobişko olcak ki hepimiz :)

her ay 1 er kilo son aylara doğru 2-3 kilo almalıymışız.Bizde 2. ayımızdayız alalım birazcık noolcek :) sen benden daha zayıfsın canım.Bünyen zayıf düşmesin protein alarak kaslarını güçlendir bol bol.Tavuk,et,süt,yumurta falan yemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…