Arkadaslar birde bebeklerinizin eldivenlerini cikardinizmi? Ben yanindayken cikarip havalandiriyorum ellerini.ama tamamen cikarmaya cesaret edemedim gözüne falan zarar verir diye.
dualarin icin cok tesekkür ediyorum denizyildizivalla zehracım kızımın sütümü reddetme veya azalma ıhtimalınden korkmasam bnde hemen hamıle kalıp kızıma kardeş getırırdım.Rabbim herseyı gönlünce eylesın ıns hemen hamile kalırsın
benim bebeğim gülüyor, bana sık sık hem deBebeğiniz gülüyor mu çok merak ediyorum. Bemim kızım emdikten sonra gülümsüyor.Bir de canı isterse Sizinkiler ne alemde?
ben son adetimi 21 ocakta gördüm. sanırım şubatın ilk haftası hamile kaldım. muhtemel doğum tarihim 29 ekimde 16 ekimde doğurdumekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz kizlar?
yardimci olursaniz cok sevinirim. bir cocugum var. ikinci cocugu yapmak istiyoruz. cevaplarinizi bekliyorum
benim kızım şapka ve eldiven neredeyse hiç takmadı. kolları da sürekli dışarıda yatıyor, bir kaç çizik dışında pek bişi olmadı. ama sık sık tırnaklarını kesiyorum.Arkadaslar birde bebeklerinizin eldivenlerini cikardinizmi? Ben yanindayken cikarip havalandiriyorum ellerini.ama tamamen cikarmaya cesaret edemedim gözüne falan zarar verir diye.
cok tesekkür ediyorum. hayirli bir sekilde hayirli zamansa eger bizimki de ekime gelir insben son adetimi 21 ocakta gördüm. sanırım şubatın ilk haftası hamile kaldım. muhtemel doğum tarihim 29 ekimde 16 ekimde doğurdum
ocak ayında :)ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz kizlar?
yardimci olursaniz cok sevinirim. bir cocugum var. ikinci cocugu yapmak istiyoruz. cevaplarinizi bekliyorum
Benim oğlum bize gülüyor birde avizelere çok gülüyor.. çiçeğimiz var evde büyük iki tane de tablo onlarla da konuşuyo gibi yapıyor çok tatlı oluyor:))Bebeğiniz gülüyor mu çok merak ediyorum. Bemim kızım emdikten sonra gülümsüyor.Bir de canı isterse Sizinkiler ne alemde?
:Son adet tarihim 1 ocak idi.. 3 ekimde doğum yaptım:) şimdi başlasan iyi olur bence..ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz kizlar?
İnşallak Allah istediğin gibi saplıklı bir evlat verir sana.. benimde oğlum oluğu için dolayısıyla kız olsun isterim 2. ama dediğin gibi olmazsa da hayırlısı ..Ablamında kızı var o da ikinciyi istiyor ve bebeklerimizin kıyafetlerini saklıyacağız:)baslarda alışma evresi zor oluyor,birde sezeryenın acısı eklenınce dayanılmaz oluyor ama o günler gecıpte brazfaha rahatlaymca insanın özü gerı gelıyor.geçenlerde bir arastrms yapılmış,erkeklere suni sancı verılmıs.dayanamıyoruz yeter dıye bağırmışlar.bız kadınlar öyle yaratılmıszkı tüm acıları zor bela kaldırıp ustesınden gelebılıyorz.eşimle hep ıkı çocuk cok ıstedık.ablamn ıkı kızı var.bnmdr kızım oldu.aılem erkek toruna cok hasret bnde cok ıstyrm mınık bir adam.Rabbım kızımdan sonra erkek nasıp ederse mutlulugmz taçlanır ha etmezse kurban oldgmn bildıgı vardır derim.
Çoktan çıktı eldiven ve şapka.. ellerinin açıkta kalması gelişimi için önemliymiş sende çıkar tırnaklarını güzelce kes bişeycik olmazArkadaslar birde bebeklerinizin eldivenlerini cikardinizmi? Ben yanindayken cikarip havalandiriyorum ellerini.ama tamamen cikarmaya cesaret edemedim gözüne falan zarar verir diye.
Kizlar bebegim ellerini emmeye basladi iki gundur.bugun 69 gunluk.bir de bugun anneannesinin atkisindan ip yuttu biraz.sizce bir sey olur mu ?annem bir sey olmaz diyor ama ya yapismissa bir yerlere .cok moralim bozuk.bir de dun asi vurulduk hic atesi olmadi dun cok da iyiydi ama bugun cok huzursuz asidan mi ip yuzunden mi acaba.3 gundur geceleri de 3 4 kez kalkiyor cok uykusuzum.uykusuz olunca her sey daha zor geliyor surekli agliyorum.
Bebekleriniz konak oluştu mu ne yaptınız? Ben zeytinyağı ile banyo öncesi kaldırıyorum tekrar oluşuyor en son sebamed şampuan aldım halen var canım sıkılıyor gördükçe normal birşey olduğunu bile bile...
Canim senin de dedigin gibi tamamen kozmetik bir problem ama insana rahatsizlik veriyor biz de olmadi ama eltimin oglunun kafasi doluydu.dalin sampuan kullaniyordu ben ona sebamed sampuanimizi biraktim.birde konak taraklari var onunla tarayabilirsin.zeytinyagi limon ve karbonati karitirip sur biraz bekletip tara sonra yika diyor annem senin icin sordum.gecmis olsun canim.
Canim benim annem biraz eski tiptir gozkararo diyor bence 1 cay kasigi kadar koy.ins ise yararKarbonatı denememiştim ne kadar katmak lazım acaba? Ayrıca teşekkür ederim canım.Umarım geçer tırnaklayarak kazıyasım geliyor kıyamıyorum ama.
Canim benim annem biraz eski tiptir gozkararo diyor bence 1 cay kasigi kadar koy.ins ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?