2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
TE="7sweet, post: 38423745, member: 548705"]Bu sekilde uyuturken kundak yapmak sartmi? Benim oglum çok sıkılıyor kundakta.denemek istiyorum[/QUOTE]
Sırayla uygulanmalı diyor kitabında biraz daha büyüyünce kundak gerekmeyecek diye tahmin ediyorum. Şşşs sesi bile tek başına sakinleştirmek için çok etkili geliyor bize.[/QUOTE]
Kesinlikle etkili.dun aksam huysuzlandi kucagima alip hafif sallayarak sssssss diye seslendim hemen sakinlesti.bakalim uyutmada basarili olabilecekmiyiz.tesekkurler paylaşım için

Arkadaslar birde bebeklerinizin eldivenlerini cikardinizmi? Ben yanindayken cikarip havalandiriyorum ellerini.ama tamamen cikarmaya cesaret edemedim gözüne falan zarar verir diye.

Ya kızlar benim yağmurum 2,5 aylık oldu ve artık gündüz uykusu resmen bitti. Emzik emmediği için sürekli beni emmek istiyor ve bütün gündüz uykusu memedeki 20dk lık gözü kapalı emmesinden ibaret kocam izinde şimdi o da haftaya işe dönecek nası evi idare edicem bilmiyorum
İşe de dönemiycem ücretli iznim bitince böyle bana yapışık olduğundan ücretsiz izin alcam galiba
Gündüz uykularınız nası sizin

Arkadaslar birde bebeklerinizin eldivenlerini cikardinizmi? Ben yanindayken cikarip havalandiriyorum ellerini.ama tamamen cikarmaya cesaret edemedim gözüne falan zarar verir diye.

Ben tırnaklarını kestikten beridir eldiven takmıyorum 35 günlükken kesmiştim.Arada yüzünü çiziyor:) Ama motor fonksiyonunun gelişmesi için ellerini rahat hareket ettiriyor olması lazım elleriyle keşfediyor hayatı o yüzden bunu ondan esirgememek lazım bence. Tırnakları uzun olmazsa sıkıntı olmaz bence.

E="senruk, post: 38426298, member: 644482"]Ben tırnaklarını kestikten beridir eldiven takmıyorum 35 günlükken kesmiştim.Arada yüzünü çiziyor:) Ama motor fonksiyonunun gelişmesi için ellerini rahat hareket ettiriyor olması lazım elleriyle keşfediyor hayatı o yüzden bunu ondan esirgememek lazım bence. Tırnakları uzun olmazsa sıkıntı olmaz bence.[/QUOTE]
Bende uykuda yakaladigimda kesiyorum ve torpuluyorum.ama gözüne zarar vericek diye endisem var.

ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz kizlar?
yardimci olursaniz cok sevinirim. bir cocugum var. ikinci cocugu yapmak istiyoruz. cevaplarinizi bekliyorum
ben son adetimi 21 ocakta gördüm. sanırım şubatın ilk haftası hamile kaldım. muhtemel doğum tarihim 29 ekimde 16 ekimde doğurdum

benim kızım şapka ve eldiven neredeyse hiç takmadı. kolları da sürekli dışarıda yatıyor, bir kaç çizik dışında pek bişi olmadı. ama sık sık tırnaklarını kesiyorum.

Kizlar bebegim ellerini emmeye basladi iki gundur.bugun 69 gunluk.bir de bugun anneannesinin atkisindan ip yuttu biraz.sizce bir sey olur mu ?annem bir sey olmaz diyor ama ya yapismissa bir yerlere .cok moralim bozuk.bir de dun asi vurulduk hic atesi olmadi dun cok da iyiydi ama bugun cok huzursuz asidan mi ip yuzunden mi acaba.3 gundur geceleri de 3 4 kez kalkiyor cok uykusuzum.uykusuz olunca her sey daha zor geliyor surekli agliyorum.

Bebeğiniz gülüyor mu çok merak ediyorum. Bemim kızım emdikten sonra gülümsüyor.Bir de canı isterse Sizinkiler ne alemde?
Benim oğlum bize gülüyor birde avizelere çok gülüyor.. çiçeğimiz var evde büyük iki tane de tablo onlarla da konuşuyo gibi yapıyor çok tatlı oluyor:))

ekimde dogum yapmak icin ne zaman calisma yapmaliyiz kizlar?
yardimci olursaniz cok sevinirim. bir cocugum var. ikinci cocugu yapmak istiyoruz. cevaplarinizi bekliyorum
:Son adet tarihim 1 ocak idi.. 3 ekimde doğum yaptım:) şimdi başlasan iyi olur bence..

İnşallak Allah istediğin gibi saplıklı bir evlat verir sana.. benimde oğlum oluğu için dolayısıyla kız olsun isterim 2. ama dediğin gibi olmazsa da hayırlısı ..Ablamında kızı var o da ikinciyi istiyor ve bebeklerimizin kıyafetlerini saklıyacağız:)

Çoktan çıktı eldiven ve şapka.. ellerinin açıkta kalması gelişimi için önemliymiş sende çıkar tırnaklarını güzelce kes bişeycik olmaz

Geçmiş olsun canım yutmuşsa birşey olmaz çok şükür boğazında kalmamış öyle olsa anlardın zaten.Benim bebeğim de sürekli emiyor ellerini emzik vermeye çalışıyorum fazla almıyor ama ben yine de alması için çabalıyorum.Bebekler emerek rahatlıyor ve güven duygusunu geliştiriyor endişelenme bence.Sağlıcakla...

Son düzenleme:
Bebekleriniz konak oluştu mu ne yaptınız? Ben zeytinyağı ile banyo öncesi kaldırıyorum tekrar oluşuyor en son sebamed şampuan aldım halen var canım sıkılıyor gördükçe normal birşey olduğunu bile bile...

Canim senin de dedigin gibi tamamen kozmetik bir problem ama insana rahatsizlik veriyor biz de olmadi ama eltimin oglunun kafasi doluydu.dalin sampuan kullaniyordu ben ona sebamed sampuanimizi biraktim.birde konak taraklari var onunla tarayabilirsin.zeytinyagi limon ve karbonati karitirip sur biraz bekletip tara sonra yika diyor annem senin icin sordum.gecmis olsun canim.

Karbonatı denememiştim ne kadar katmak lazım acaba? Ayrıca teşekkür ederim canım.Umarım geçer tırnaklayarak kazıyasım geliyor kıyamıyorum ama.

Ah canım uykusuzluğu bana sor. benim kızım gece 2 den önce uyumaz pek gece de sürekli uyanır ayrıca gündüz de öyle pek uyumuyor arada 1 saat falan ancak. Hep 10 dk uyur uyanır. Biz de perşembe aşı olduk neşesi kaçtı iki gündür kızımın ve kusması arttı ağzına burnuna doluyor süt öksürüyor boğazına kaçıyor galiba iki gündür uğraşıyoruz ya ben üşüttüm onu sağlık ocağında ya da aşılardan. Seninki de aşılardan olabilir canım. Ben bir kaç gün daha takip edicem olmazsa götürürüm doktora inş düzelir kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…