2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
E="cetinbahar, post: 38456606, member: 229351"]Bebegimin cildi cok kuru dr. Bio derma nemlendirici onerdi baska onersi olan varmi[/QUOTE]
Dogum sonrası hastanede dr muayene ettikten sonra hametan pomad onermisti.benim oglumun cildide çok kuru.vucuduna artik dustan sonra bebe yağı kullanıyorum ama yanaklari bazen cok kuruyor hala arada hametan kullaniyorum.en zararsizi oymus eczacimizda aynisini soyledi.pisik kremi olarakta kullanıyorum. Ben cok memnunum oneririm.

Canım sen de izmirdeydin ben atakentte oturuyorum şimdiye kadar Oğlumu ege parka arabasını sürerek kipaya kendi arabamla götürdümhiç zorlanmadım Arabasına koyuyorum ağladığında kucağıma alıyorum.arabasını sürdüğün zaman uyuyor zaten her gün mutlaka dışarı çıkarıyorum ya anneannesine kahvaltıya ya da sahile hava kötüyse balkona çıkarıyorum.emzirme konusunda bebek Bakım odaları var çok rahat koltukta oturup emziriyordum sonra Altını da alıyorum oralarda ellerini yıkayabiliyorsun .ama geçenlere foçaya gittim bir cafe de en Köşeye gidip emzirme örtümle.en Başlarda hiç dışarı çıkmıyordum ama dışarı çıktıkça oğlumun gündüz uykularının arttığını keşfettim.sen de korkma kendine güven bebeğin ağlarsa susturabilirsin bir emzirme örtüsü ile her şeyi çözersin.

Anlıyorum canım ,Davranışları giyimi Saçları bir garip geldi bana ama doğal bir adam her şeyiyle de bu özelliğini yansıtıyor.mesela Oğlumu ilk defa götürdüğümde pipoyu açın ilk ona bakalım en önemlisi o dedi .şimdilerde zaten mas hasta olmuyorlar ama Gine'de doktor önemli ben büyüyene kadar ayni doktora götüreceğim.tüm bilgileri saklansın diye.

Yine de olacaktı canım.

2 aylık aşımızı olduk ve bebeğim çok huzursuz ateşi de yükseldiuykusuz gece bizi bekliyor sanırım...

uyku arasında ya da tam uyanık keyfi yerindeyken verdim bugün bir de 2 saati doldurdum daha verimliydi bakalım. iyi kilo almış oğlun maşallah. 3. ayın sonunda doğum kilolarının 2 katına ulaşmaları beklenirmiş. ocağın ilk haftası kontrol var bakalım hayırlısı.

aynen benim kızım da kısa süreli emiyor. emerken sürekli başını çekip etrafa bakınıyor. 3100 gr doğmuştu şimdi 5000 ama ilk ay daha fazlaydı kilo alımı 2. ay daha az aldı
benim bebeğimde ilk ay iyi almıştı, bu ay sadece 600 gr almış, inatla emzirmeye devam ediyorum. en kötü 4. ay da başlarım yavaştan ek gıdaya. sende sıkma canını büyüyecekler inşallah böyle böyle.

bende kızımı reflü yatağında yatırıyorum ya ama koltuk altları yan desteklere denk geliyor aşağı kaydıkça, artık sığmıyor. gündüz düz yatırıyorum kafasını çevire çevire uyuyor. ama daha gece düz yere yatırmaya cesaret edemiyorum. tıkanır diye. 3. ayda bırakayım reflü yatağını diyorum ama bakalım.

Merhaba :)
Ben 2013 temmuz annesiyim hamile iken forumu sürekli takip ederdim ama hiç yazmak nasip olmamisti taa ki 2.kez hamile olduğumu öğrenene kadar :) o gece mutluluk endişe ve daha bi sürü duygu sebebiyle uyiyamadigim için yazarak içimi boşaltmıştım. Bu forumlardaki 2.mesajım bunu da 2014 ekim anneleri kısmına yazmak nasipmis :) şuan aralarında 15 ay olan 2 tane oğluşum var (çok şükür ikisini de uyuttum ve nedense buraya bakmak geldi aklıma ) Allah hepinizin bebeklerine sağlık ve huzur dolu ömür nasip etsin. Kuzucuklarimizdan bizi hiç ayırmasın inşallah :)

Bebeklerinizle bir gununuz nasil geçiyor? bizimki uyanik olduğu zamanlarda surekli ayakata ve kucakta sallanmak istiyor.donencesini aciyoruz en fazla 15 dak sonra yine kucak istiyor. Oyle oturdugun yerde tutmakta yok.konusacaksin, oyun oynayacaksin.annemle birlikte baktigimiz halde tukeniyoruz resmen.siz neler yapiyorsunuz? Bizmi boyleyiz diye düşünüyorum

E="cetinbahar, post: 38456606, member: 229351"]Bebegimin cildi cok kuru dr. Bio derma nemlendirici onerdi baska onersi olan varmi
Dogum sonrası hastanede dr muayene ettikten sonra hametan pomad onermisti.benim oglumun cildide çok kuru.vucuduna artik dustan sonra bebe yağı kullanıyorum ama yanaklari bazen cok kuruyor hala arada hametan kullaniyorum.en zararsizi oymus eczacimizda aynisini soyledi.pisik kremi olarakta kullanıyorum. Ben cok memnunum oneririm.[/QUOTE]
bende bgn biobaby aldim organikmis bioderma yoktu bakalim buda fayda etmese hematani deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…