ben dışarı çıkarken çıkmadan ııce doyuruyorum ,yanıma ne olur ne olmaz dıye sütte sagıp alıyorum ama dısarda ısıtmak zor oluyor yer bulamıosun.obyuzden büyük bıberonun sığacağı kadar termos alcamçsu koycam ıcıne bıberonu sokup ısıtcam acıktgndaKızlar bebişinizi dışarı çıkartıyor musunuz? Ben bir doktora ve sağlık ocağına götürüyorum bir de parka indiriyorum yarım saat falan arada. Ama öyle alışveriş merkezine falan götürmedim daha. 2 ayı doldurduk ama hala tereddüt ediyorum bir de nasıl emzircem oralarda altını nasıl alcam? Süt falan mı sağıyorsunuz dışarı çıkarken? Nasıl yapsam bilemedim
Merhaba canım benim kızım doğduğundan beri bazı sebeplerden dolayı mamayla beslenmekte ve bazen elden birşey gelmiyor.Allah hepsini hastalıklardan korusun.Doktor biraz garip derken davranışları bakımındanmı ?Canımbende izmirlinin Başkent'te Onur beye götürüyorum biraz garip bir adam ama memnunum ben .arkadaşlarımın çocuklarını ona götürüyorlar ilaç ve mama Karşıtı bir adam.
cok tesekkür ediyorumocak ayında :)
aynı benım oğlumda en fazla 10 dk emiyo ayak bacak sürekli oynuyo kafasını bi çekiyo sonra tekrar emiyo ilk doğdugunda böyle değildi millet yarım saat emziriyorum diyor anlamıyorum bende 3250 doğdu şimdi 5.5 oldu 2 aylıkbende salı günü yaptırdım. rotayı 3. aya bıraktım. ateşi max. 37 derece oldu. ince giydirdim birazda yüzünü nemli pamukla sildim düştü. iyi maşallah.
benim bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. kızım 2700 doğdu şu an 5 kilo. bu ay 600 gram almış, totalde iyi kilosu ama ben bu ay 600 grama takıldım. kızım çok kısa süre emiyor max. 10 dk o da zorla. çoğu emmede de oyun yapar gibi iki çekiyor bırakıyor sonra tekrar alıyor, savaş veriyoruz emmek için. şöyle kucağıma alıp bi 20 dk doya doya sakin sakin emziremedim. yeni doğduğu zamanlar hariç. endişeleniyorum kilo almayacak diye. sütümde var inşallah yarar.
aynen benim kızım da kısa süreli emiyor. emerken sürekli başını çekip etrafa bakınıyor. 3100 gr doğmuştu şimdi 5000 ama ilk ay daha fazlaydı kilo alımı 2. ay daha az aldıaynı benım oğlumda en fazla 10 dk emiyo ayak bacak sürekli oynuyo kafasını bi çekiyo sonra tekrar emiyo ilk doğdugunda böyle değildi millet yarım saat emziriyorum diyor anlamıyorum bende 3250 doğdu şimdi 5.5 oldu 2 aylık
Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum annem izin vermiyor.bi hasta olursa atlatamaz diyo.eski kafa işte. ben çıkarmak istiyorum.yakin bi AVM olsa keşke. Metroyla gitsem bi ağladı mi biterim. Emzik de tam tutamiyorKızlar bebişinizi dışarı çıkartıyor musunuz? Ben bir doktora ve sağlık ocağına götürüyorum bir de parka indiriyorum yarım saat falan arada. Ama öyle alışveriş merkezine falan götürmedim daha. 2 ayı doldurduk ama hala tereddüt ediyorum bir de nasıl emzircem oralarda altını nasıl alcam? Süt falan mı sağıyorsunuz dışarı çıkarken? Nasıl yapsam bilemedim
Benimki de emzik tutmuyor ağladı mı sadece memede susuyor o yüzzden cesaret edemedim ama çok sıkıldım evde de artık kızımla gezmek istiyorum. ikinci bebeğim yaz bebeği olsun istiyorum inş. Ama artık arabayla AVM ye götürmeyi düşünüyorum artık arabada emziririm gerçi eşim çok titiz bu konularda nasıl olcak bilmiyorum.Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum annem izin vermiyor.bi hasta olursa atlatamaz diyo.eski kafa işte. ben çıkarmak istiyorum.yakin bi AVM olsa keşke. Metroyla gitsem bi ağladı mi biterim. Emzik de tam tutamiyor
benim kızım hep yan yatıyor reflü yatağında. ne zaman sırtüstü yatırsam öksürerek tıkanıyormuş gibi yapıyor ödüm kopuyor. şu aşılardan sonra da toparlanamadık kusması ve gaz sancıları arttıbebislerinizi nasil yatiriyorsunuz? oglum sirtustu yatti hep kafasi cok yuvarlak sanki :)
Bebekleri hergün dışarı çıkarmak lazım yakınınızda park gibi bir yer yok mu? AVM eğer açık değilse 1 yaşına kadar götürmemek lazım diyorlar.Ben evde altını temizliyorum emziriyorum ve o şekilde dışarı çıkarıyorum zaten 20 dk. hava aldırıp getiriyorum bizim yakınımıda parkta yok mezarlığa götürdük bugün eimle tek yeşil alan orası:)) yağmur yağarsa çıkarmıyorum ama en azından balkona çıkarıp 2-3 dk. hava aldırıyorum:)Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum annem izin vermiyor.bi hasta olursa atlatamaz diyo.eski kafa işte. ben çıkarmak istiyorum.yakin bi AVM olsa keşke. Metroyla gitsem bi ağladı mi biterim. Emzik de tam tutamiyor
Bende bebeğimi dönüşümlü sağa ve sola yatıyorum kafası arkaya doğru sivrilmişti kafasını çevirmeye başlayalı biraz düzeldi gibi.Ben diğer türlü yatırmaya cesaret edemiyorum kusarsa boğazına kaçar diye.benim kızım hep yan yatıyor reflü yatağında. ne zaman sırtüstü yatırsam öksürerek tıkanıyormuş gibi yapıyor ödüm kopuyor. şu aşılardan sonra da toparlanamadık kusması ve gaz sancıları arttı
Arkadaslar birde bebeklerinizin eldivenlerini cikardinizmi? Ben yanindayken cikarip havalandiriyorum ellerini.ama tamamen cikarmaya cesaret edemedim gözüne falan zarar verir diye.
öyle oluyo zaten ilk ay çok alıyo zamanla azalıyor en azından kilo alıyor buna da şükür benimki çok kusuyor bide 5dk emiyo deyince şaşırdı kilo almış diye sütün yağlıysa çabuk doyar dedi idrar tahlili istedi sonucu bu hafta alıcaz hem de sünnet yaptırcazaynen benim kızım da kısa süreli emiyor. emerken sürekli başını çekip etrafa bakınıyor. 3100 gr doğmuştu şimdi 5000 ama ilk ay daha fazlaydı kilo alımı 2. ay daha az aldı
Kizlar bebegim ellerini emmeye basladi iki gundur.bugun 69 gunluk.bir de bugun anneannesinin atkisindan ip yuttu biraz.sizce bir sey olur mu ?annem bir sey olmaz diyor ama ya yapismissa bir yerlere .cok moralim bozuk.bir de dun asi vurulduk hic atesi olmadi dun cok da iyiydi ama bugun cok huzursuz asidan mi ip yuzunden mi acaba.3 gundur geceleri de 3 4 kez kalkiyor cok uykusuzum.uykusuz olunca her sey daha zor geliyor surekli agliyorum.
bizimkininde arkasi düzlendi yan yatmiyor dönüyor hemenBende bebeğimi dönüşümlü sağa ve sola yatıyorum kafası arkaya doğru sivrilmişti kafasını çevirmeye başlayalı biraz düzeldi gibi.Ben diğer türlü yatırmaya cesaret edemiyorum kusarsa boğazına kaçar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?