Benim oglumunda doğduğunda biseyi yoktu kulaklari kıvrık yata yata kepce gibi olmustu kuzucum.saç bantları oluyor ya geceleri onu takip yatiriyorum artık 15 20 gündür düzeldi sayılır biraz daha kullanırsak eski haline dönecek insKızlar bir şey sorcam oglumun kulakları dogdugunda yapışık gibiydi.simdi yatarken kıvrımlar kıvrıla kulak memesi ve üst kısmı dışa doğru oldu.kepce gibi.acaba öyle kalır mı yaaaa düzelir mi.bant takiyorum arada ama o da durmuyo başında hiç düşüyor acaba öyle kalır mı ki; (
cnm enfeksıon cok sinsi bir hastalık,(telim otomatik düzeltme yapıor uyuz oluyorum,yazdgm başka şeye donusebılıorum.msjda arkadaşım iyileş yazdım arkadan iyileş olmus cok güldüm ya ) duzelmş gıbı gösteri pat diye daha da ağır bir şekilde gelebılıor.sneın doğum zordu hatrlıorum.bnm sezeryen dogumumda cok çektım halada cekuyorum.anlıyorumbseni.bosuna uzmanlar bir hamılelık kdının 20yılına eşittir ve bir doğum tüm vücudu tamamen çokertır demıyorlar.Allah yardmcmz olsun .bnde çektugım için ınan cok üzüldüm halıne. Bebegın emıyor ve meme ucu sorunun atlatmana cok svndm.kızım 3,5aylık ve hala emmiyor.denemedgm yapmadgmbsey kalmadı.sadece bir kere hastaydı kafasını kaldrcak halı yoktu karsı koyamadı öyle smdı ama onda bile nasl mutlu olmuştum.keske bnm kızımda emeydıde bnde meme ucundan çekeydım ıkı ay.nspalım olsun bnde böyle devam ettırcem.bnm cekcegım çıle bıtmemıs.Allahtan hayrlısıçgecmıs olsunEvt canım artık mecburum hatta çok önceleri almam lazımdı idrarımı yaparken kan geliyordu artık çok yanıyordu.3 ayını doldursun en azından diye bekledim sonra şikayetlerim azaldı sonra yine azdı mecbur kullandım.
Meme ucu yaralarımdan 2 ay boyunca çektim ama şimdi çok iyiyim.her şeyi denemiştim ama tek ilacı zamanmış.çekeceğim çile varmış çektim diyorum .ama dertler bitmiyor şimdi de ilk adetimi oldum bitince doğum sırasında iç dikişlerim olmuştu onlar iyileşirken polip gibi şişlikler oluşmuş.onları alacaklar yani bir de narkoz alacağım.şaka gibi bir doğum Yaptım resmen pert
Kızlar bir şey sorcam oglumun kulakları dogdugunda yapışık gibiydi.simdi yatarken kıvrımlar kıvrıla kulak memesi ve üst kısmı dışa doğru oldu.kepce gibi.acaba öyle kalır mı yaaaa düzelir mi.bant takiyorum arada ama o da durmuyo başında hiç düşüyor acaba öyle kalır mı ki; (
Kızlar oyun halısı alan var mı? Varsa önerileriniz ne hangi marka model? Ve aldığınıza verdiğiniz fiyata değdi mi? Kalitesi ve bebeğin tepkileri nasıl? Deneyimli anneler tecrübelerinizi paylaşın lütfen.
Kızlar oyun halısı alan var mı? Varsa önerileriniz ne hangi marka model? Ve aldığınıza verdiğiniz fiyata değdi mi? Kalitesi ve bebeğin tepkileri nasıl? Deneyimli anneler tecrübelerinizi paylaşın lütfen.[/QUOTE bende aldım e bebekten sevdi benimki ama çokta gerekli bisey değil yaa ben heves ettimm ama onun yerine çıngirak seti alabilirsim aslinda
Biz fisherprice piyanolu jimnastik merkezi aldik. Hem ayaklarini hem ellerini calistiriyor tam 3 aylik olduk yaklasik bir ay once almistik artik oyuncaklara uzaniyor tutmaya calisiyor. Biz memnun kaldik kizim da sevdi fiyati da 150 tlKızlar oyun halısı alan var mı? Varsa önerileriniz ne hangi marka model? Ve aldığınıza verdiğiniz fiyata değdi mi? Kalitesi ve bebeğin tepkileri nasıl? Deneyimli anneler tecrübelerinizi paylaşın lütfen.
Bant taktım bugün hep .kız gibi oldu oglum:) sen de hiç ihmal etme kız çocuğu için daha önemli kulaklar bant tak .ben normal bi bantin ucuna düğüm attım tam başına göre oldu çıkmıyor.benim kızında kulakları bozuldu :) üstüne yattığı kulağı kıvrılıyor, düzeltince uyanıyor, bant takmak ise mümkün değil. bıraktım kendi haline, dert etme o kadar, tak bant takabildiğin kadar faydası oluyormuş.
Ebt canim cok sinsi ates yapinca cok korktum.benim de yazdiklarim hep yanlis oluyor kizlar ilkokul terk sanacaklar beni diyorum bu sozde duzeltmelerden dolayi:)cnm enfeksıon cok sinsi bir hastalık,(telim otomatik düzeltme yapıor uyuz oluyorum,yazdgm başka şeye donusebılıorum.msjda arkadaşım iyileş yazdım arkadan iyileş olmus cok güldüm ya ) duzelmş gıbı gösteri pat diye daha da ağır bir şekilde gelebılıor.sneın doğum zordu hatrlıorum.bnm sezeryen dogumumda cok çektım halada cekuyorum.anlıyorumbseni.bosuna uzmanlar bir hamılelık kdının 20yılına eşittir ve bir doğum tüm vücudu tamamen çokertır demıyorlar.Allah yardmcmz olsun .bnde çektugım için ınan cok üzüldüm halıne. Bebegın emıyor ve meme ucu sorunun atlatmana cok svndm.kızım 3,5aylık ve hala emmiyor.denemedgm yapmadgmbsey kalmadı.sadece bir kere hastaydı kafasını kaldrcak halı yoktu karsı koyamadı öyle smdı ama onda bile nasl mutlu olmuştum.keske bnm kızımda emeydıde bnde meme ucundan çekeydım ıkı ay.nspalım olsun bnde böyle devam ettırcem.bnm cekcegım çıle bıtmemıs.Allahtan hayrlısıçgecmıs olsun
öyle valla.normal doğum yapamadım maalesef ama sezeryenın acısı uffffff.oturup agladgmı bilirim.her öksürdüğümde ağlıyordum,çünkü canın orda oluyor,yatağıma yatamıyordum,yuruyemıyordum.bebegım her agladgndankalkıp yanına gdebılmek bile ne zordu.iç organlarım şişmıstı tam bir ay sonra enfeksıon kaptım haftalarca onla uğraştım .o zamanlar bır daha çocuk asla dıyordum.smdı Allahım nasıl çektım dıyorum,bir taraftan da gene olsa gene çekeroiim dıyorum.annelık ne güzel bir duygu .gecenlerde bnmde ateşim 39,5oldu ve hala yukselıoduçsabahtan aksama kadar düşüremedik.sonunda hastaneye kaldırıldı kalçamda kist iltıhap çıktı ama ilaç alamıyorum emsırdıgım için.yuruyemez hale gelmıstım.uc ay boyunca her adımımda çığlık atıyordum.doktor bile tek bebekle peert olmuşsun dedı.napalm eskı kadınlarda iş varmış dedım bnde evet cnm ya sagark veriyorum.bebegım aglıorbben sut hazırlıyorum ve hep bebegınden önde olman lazım.cok zor çok.ne zaman meme vermeye kalksam bnmde yara ettı o acıyı bılıyorum yanı.sagmakta çok yara etmiştı ama alıştım.annelerin hakkı gerçekten ödenmez.bu arada düzeltme oluyor dıye ellı kere yazdığı imı sılıyorum ,col sınır bozucuEbt canim cok sinsi ates yapinca cok korktum.benim de yazdiklarim hep yanlis oluyor kizlar ilkokul terk sanacaklar beni diyorum bu sozde duzeltmelerden dolayi:)
Doğ beni de benden aldi mesela goguslerimden birisini altina kalem koyuyorum dusmuyor sarkti gitti.cok uzuldum bebeginin meme almamasinahep sagiyor musun.o da cok zor olsa gerek surekli biberon temizle sut sag.ama o meme ucu yarasi dusmanima bile isteyebilecegim bir agri degil.o halde emzirmeye nasol devam ettim diyorum simdi
Biz kadinlarda gercekten bir zeynalik var anne olunca cok guclu oldugunu hissettim hatta suni sanciyi nasil cektim diyorum.
Bizimki bir aylık kontrolünde 2x2 kalınca kettim d vitamini şu anda parmak ucu kadarBebeginizin basini kontrol ediyor musunuz ? Kizimin bingildagi baya kuculdu parmak ucu kadar var yok arasi bisey. Doktora sordgumda erken kapanma gibi bir durum olursa d vitaminini keseriz dedi. Sizde durumlar nasil ?
Doktor mu biraktirdiBizimki bir aylık kontrolünde 2x2 kalınca kettim d vitamini şu anda parmak ucu kadar
Doktor muayene ediyordu fakat bişey söylemedi. Sağlık ocagindaki ebe farketti erken kapandigini. Sonra durumu gittigimiz iki doktora da söyledik onlar da 3 damlaya düşüren dediler fakat ben tamamen kestim. Bingildak kapanması daha önemli.Doktor mu biraktirdi
Bizde 3 damla kullaniyoruz ama kesin demedi doktor vermesem mi bende kafam karistiDoktor muayene ediyordu fakat bişey söylemedi. Sağlık ocagindaki ebe farketti erken kapandigini. Sonra durumu gittigimiz iki doktora da söyledik onlar da 3 damlaya düşüren dediler fakat ben tamamen kestim. Bingildak kapanması daha önemli.
Ben vermiyorum ama yine de küçülüyor hızla. Inşallah hayırlı olur. Kaç aylık canim senin bebeğin benimki 2.5 aylikBizde 3 damla kullaniyoruz ama kesin demedi doktor vermesem mi bende kafam karisti
3 aylik cnm kontrolune de cok var daha aklima takildi simdi napsam bilemedim gun asiri veriyim bariBen vermiyorum ama yine de küçülüyor hızla. Inşallah hayırlı olur. Kaç aylık canim senin bebeğin benimki 2.5 aylik
Inşallah iyi olur ama herhangi bi bilgi edinirsen Paylaş lutfen3 aylik cnm kontrolune de cok var daha aklima takildi simdi napsam bilemedim gun asiri veriyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?