2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için 4.ay bi dolsun da hayırlısıyla ben sebzelerden başlarım diye düşünüyorum meyveler malum şekerli daha sonra sebzeyi sewmez belki önden sebzeyi veririm nasipse
Buarada ben resmen rota virüsü aşısını vurdurmadım sibirya soğuklarında hasta olur diye evden çıkmadık 3 ayı dolduralı 12 gün oldu eşim bugün vurduralım dedi ben günü geçmez sanıyodum burda okudum yani biz şimdi geç mi kaldık

ek gıdaya başlamak için acele etme bence nasılsa ömür boyu yiyecek..her yerde yazıyor ilk altı ay anne sütü diye neden acele ediyorsun ki..

ek gıdaya başlamak için acele etme bence nasılsa ömür boyu yiyecek..her yerde yazıyor ilk altı ay anne sütü diye neden acele ediyorsun ki..
Canım benm aklımda böyle bişey yoktu dün doktor gaz sıkışmaları dewam ediyo kaka yapana kadar 2 saat sıkıyo kendini dedim 4.ay bi dolsun başlarız yawaştan iyi gelir dedi ben daha karar vermiş değilim hayırlısıyla 4 aylık bi olsun da belki ağrımız kalmaz kimbilir

Ah canım sen de çok çekmişsin.hangisi daha iyi bilmiyorum ama bir daha çocuk yaparsam ki istemiyorum kesinlikle Sezeryan olurum.yani asla suni Sancı beklemem en azından kendi sancım gelirse epidural de tutarsa denerim normali ama asla zorlamam bir nokta var o ani biliyorum o ana gelince beni sezeryane ALIN derim hiç de üzülmem.
Mesela bugün iç dikişlerim de Oluşan polisi yaktırdım narkozdan aldım ama doktor kasa Yaptım Dolaşım sistemine girmez bile dedi o Yüzden emzirdim.inş. Bu son olur artık .

Cnm düzen oluşturmak com zor günleri günlerini tütmüyor..bende gece uykusuna alıştırmaya çalışıyorum.gece yatmadan biberonla mama verince daha uzun uyuyor.bide bizim kişi en ufcik citirtidan etkileniyor.ona dikkat ediyorum..gu düz zaten uyumuyor..gaz problemini asabilirsek gece uykulari düzene girecek gibi:)

ben doktoruma sorduğu.da 15 haftadan önce olmalı demişti bebeginin tam haftasını hesapla bence.direk bir ay dört hafta üzerinden hesap yapma..yani bizimkinin öyle hesapladı Dr..

k bebeğini bakiciya bırakacak anneler izinler bitiyor.bakiciyi nasıl ayarlayacaksiniz birlikte ne kadar sure kalinmali.neler istenmeli..çok zor is bunlar ya

ben 3 şubatta işe başlaycm, bakıcı geçen hafta başladı iyiki başlamış çok iyi geldi bana, işe başlamadan biraz olsun dinleniyorum,bir taraftan da bebeğime nasıl baktığımı öğreniyor. oğlum sevdi galiba ilk günden gülücükler atmaya başladı ablasına ve ben gerçekten çok kıskandım hatta üzüldüm. ama öğlen eve geleceğim için ve işim arabayla eve 3 dakika mesafede olduğu için içim biraz da olsa rahat.

ben doktoruma sorduğu.da 15 haftadan önce olmalı demişti bebeginin tam haftasını hesapla bence.direk bir ay dört hafta üzerinden hesap yapma..yani bizimkinin öyle hesapladı Dr..
3 gün var 15 haftalık olmasına yarın bi doktorunlada konuşayım bakalım teşekkürler canım verdiğin bilgi için

Ben de hala bir duzen oturtamadm malesef cnm. 4 aydan once uyku duzeni olmuyormus zaten. Aksamlari hemen hemen ayni saatlerde uyuyor kizim ama gunduz uykularimiz hala duzensiz. Beslenme de genelde uyanikken 2-3 saattr bir emiyor aglarsa huysuzlanirsa yine emziriyorum ama artik eskisi gibi her agladiginda memeyle kanmiyor :)
Benim ise baslamama 2.5 ay var ama bende 7-18 e kadar evde olmicam cok uzuluyorum hic ise donmek istemiyorm ama hersey bebeklerimiz icin. Bu arada sut stoklamaya basladin mi ?

tabii sen bilirsin ama ek gıda daha çok gaz yapar ve rahatsız eder yavrunun miğdesini.. düşünsene sadece anne sütü alınca gaz olan bünyesi daha başka gıdalarda daha çok rahatsız olur.başka doktora da sormanı tavsiye ederim.inşallah geçer gaz sorunu.

hepsi içiriliyor için rahat olsun.

Gece yatirmadan önce bi rutin belirleyin ardından uyutun. Her gece yapabileceğiniz bir uygulama olsun. Bizim rutin altini temizleyip emzirdikten ve gazını cikardiktan sonra odayi karartmak ve gece lambasini yakmak. Ayrica gerek kalmadikca gozgoze gelmemek ve konusmamak. Bu sekilde Allah in izniyle uyku vakti geldigini uyumasi gerektiğini anlıyor. Ama ağrısı sancısı sikintisi varsa ne yaparsanız yapın işler sarpa sarıyor.

Biz kıskanç anneler ilerde nasıl everecegiz bunları ooo oyy. Fazla erken oldu ama kafamda deli sorular :))

Bende ek gıdaya geçince kabızlık vs oluyo diye biliyorum biraz bekleyelim bakalım zaman ne göstercek canım sağol

Günaydın anneler belki konuşulmuştur bebişlerinizi gece kaç saatte bir emziriyosunuz? Benim kızı geceleri 4 saatte bir gündüzleri 2 saattr bir emziriyodum
Ben bebeğim uyanmadıpı sürece gece emzirmiyorum diyen var mı aranızda? Uyanmadıysa acıkmamıştır diye bi mantık var mı yoksa hala acıktıklarını bilmezler mi? Araştırdım her kafadan bi ses çıkıyo tecrübe edenler duymak istedim

[QUOTEbebeğim "ysmn8590, post: 39009007, member: 310970"]Ben de hala bir duzen oturtamadm malesef cnm. 4 aydan once uyku duzeni olmuyormus zaten. Aksamlari hemen hemen ayni saatlerde uyuyor kizim ama gunduz uykularimiz hala duzensiz. Beslenme de genelde uyanikken 2-3 saattr bir emiyor aglarsa huysuzlanirsa yine emziriyorum ama artik eskisi gibi her agladiginda memeyle kanmiyor :)
Benim ise baslamama 2.5 ay var ama bende 7-18 e kadar evde olmicam cok uzuluyorum hic ise donmek istemiyorm ama hersey bebeklerimiz icin. Bu arada sut stoklamaya basladin mi ?[/QUOTE]
Benim
Benim bebeğimin gecede uyku düzeni yok.belli saatimiz yok yani.2-3 kez uyaniyor.bizimkide tam tersi memede sakinlesiyor, memede uyuyor.yeni yeni emzige alismaya başladı. Bu iyi oldu annem rahat eder.sutunu isitirken falan cok aglamaz en azindan :-( aglarsa annem susturamazsa aklimdan neler geciyor.sut sagmaya basladim ama iste ne kadar yeter bilmiyorum. Gunluk en fazla biriktire biriktire 100 ml cikiyor.genelde daha az.gece emzirdikten sonra sagmaya calisiyorum.elektrikli pompa arkadasimdan odunc aldim.subat ortasinda geri vericem.el pompasini kullanmayi beceremedim.elimle sagicam artim.sen nasıl yaliyorsun?

Arkadaşlar bişey sorucam kızım bugün göğüsümü tutmadı inatla ağladı durdu kakası kayısı renginde sümüksüydü yarın tahlil vericem ama aklıma takılıyo böyle bişey yaşayan varmı sebebi iltihap olabilir mi çok üzüldüm yawrum doğru düzgün beslenemedi ( lütffen cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…