burdaki yazını okuyunca ben de bugün doktora götürdüğümde sordum çünkü bizimki de bir parmak kadar kaldı. o da bu kadar kalması yeter dedi d vitamini kullan dedi ama kafam karıştı ya başka doktora da mı sorsam ?Bebeginizin basini kontrol ediyor musunuz ? Kizimin bingildagi baya kuculdu parmak ucu kadar var yok arasi bisey. Doktora sordgumda erken kapanma gibi bir durum olursa d vitaminini keseriz dedi. Sizde durumlar nasil ?
biz baştan beri 3 damla kullanıyoruzDoktor muayene ediyordu fakat bişey söylemedi. Sağlık ocagindaki ebe farketti erken kapandigini. Sonra durumu gittigimiz iki doktora da söyledik onlar da 3 damlaya düşüren dediler fakat ben tamamen kestim. Bingildak kapanması daha önemli.
biz baştan beri 3 damla kullanıyoruz
Ben gecen hafta goturmustum kizimi yani tekrar kontrolumuz yaklasik 3 hafta sonra. Doktor 3 damlaya devam dedi ama benim de icim rahat degil. Yakin zamanda gideceksen sorman iyi olur cnm.burdaki yazını okuyunca ben de bugün doktora götürdüğümde sordum çünkü bizimki de bir parmak kadar kaldı. o da bu kadar kalması yeter dedi d vitamini kullan dedi ama kafam karıştı ya başka doktora da mı sorsam ?
Kizlar biz dun doktordaydik.D vitamini kullanmayi biraktim dedim sakin oyle bisey yapma 1 yaşına kadar devam dedi.d vitamini kullanmayan çocukları görmek bile istemezsin dedi niye dedim bacaklarda falan yamukluk oluyor dedi geri başladım bendeBizde 3 damla kullaniyoruz ama kesin demedi doktor vermesem mi bende kafam karisti
D vitamini raşitizm gibi kemik hastalıklarının önüne gecmek icin kullanılıyor. Ebe bana 3 damla demişti ama doktorum kışın 10 damlaya kadar verebilirsin dedi.Kizlar biz dun doktordaydik.D vitamini kullanmayi biraktim dedim sakin oyle bisey yapma 1 yaşına kadar devam dedi.d vitamini kullanmayan çocukları görmek bile istemezsin dedi niye dedim bacaklarda falan yamukluk oluyor dedi geri başladım bende
Kızlar herkese merhaba umarım sizler ve bebişleriniz çok iyidir
11 ekimde doğum yaptım ama normal hayatıma daha yeni yeni dönmeye başlıyorum alışmam zaman aldı geçmişe dönük foruma biraz baktım epeydir takip edemiyodum herzamanki gibi faydalı şeyler paylaşıp birbirinize destek olmuşsunuz keşke bende girip bakma fırsatı bula bilseydim
Dün kızımın kontrolü vardı doktorumuz 4. Ayı doldurunca günde yarım fincan sebze suyu meyve püresi suyu yoğurt herhangi birini verebilirsin dedi bebeğim hala gaz problemi yaşıyo kendini çok sıkıyo uykuları bu yüzden hep bölünüyo oyuzden 4.ay dolsun bu ek besinleri kullan iyi gelecek dedi 6 aydan önce verilmiyo diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum fikri olan varmı??
Allah yardimcin olsun cnm isimiz zor benim kvalidem bakacak ama simdiden kara kara dusunuyorum nasil birakicam kuzumu da ise gidicem diyek bebeğini bakiciya bırakacak anneler izinler bitiyor.bakiciyi nasıl ayarlayacaksiniz birlikte ne kadar sure kalinmali.neler istenmeli..çok zor is bunlar ya
Bizim doktorumuz verdi asiyi tamamini akitti agzina zaten dozu da ona gore ayarlanmistir dert etme cnmrotavirus aşısı yaptıran anneler lütfen bana acil cvp yazın.sağlık ocağı a görürdüm bebeği hemşire ik kez yapiomus aşıyı ve bana soruyor bunun hepsini yapilacak diye sonra o aşının hepsini icirdi.simdi benim içime dert oldu hepsi icirilmesi dogrumu hemşire rast gele bilmezeye icirdi..ya içim içimi yiyor dozu fazlami oldu acaba ben ne bileyim bide bana soruyor bu aşının hepsini iciriliyir diye..yardim lütfen..
rotavirus aşısı yaptıran anneler lütfen bana acil cvp yazın.sağlık ocağı a görürdüm bebeği hemşire ik kez yapiomus aşıyı ve bana soruyor bunun hepsini yapilacak diye sonra o aşının hepsini icirdi.simdi benim içime dert oldu hepsi icirilmesi dogrumu hemşire rast gele bilmezeye icirdi..ya içim içimi yiyor dozu fazlami oldu acaba ben ne bileyim bide bana soruyor bu aşının hepsini iciriliyir diye..yardim lütfen..
Dozajin tamamı veriliyor zaten ona göre az miktarda yapılmış. Üzülme lütfen. Ateş yapmıyor ancak bizimkinde durgunluk huzursuzluk oldu. Bağırsak calisma şekli de değişebilir demişti doktor ishal yada kabiz yapabilir 10 güne kadar demişti. Geçmiş olsun. Insanlari anlamak garip bilmiyorsanız niye o görevi alırsınız ki sorun öğrenin yahu işiniz bu sizin. Aklıma benim oğluma sağlık ocağında aşı yapan hemşire geldi çocuğumun kolunu delik deşik etmişti. Allah iyilerle karsilastirsin.rotavirus aşısı yaptıran anneler lütfen bana acil cvp yazın.sağlık ocağı a görürdüm bebeği hemşire ik kez yapiomus aşıyı ve bana soruyor bunun hepsini yapilacak diye sonra o aşının hepsini icirdi.simdi benim içime dert oldu hepsi icirilmesi dogrumu hemşire rast gele bilmezeye icirdi..ya içim içimi yiyor dozu fazlami oldu acaba ben ne bileyim bide bana soruyor bu aşının hepsini iciriliyir diye..yardim lütfen..
canim ben kizima basladim diyebilirim, bi kac kasik elma puresi ve muz verdim, birazda hurma ve zemzem tattirmistim... yan etki gormedim 6. aydan sonra puturlu yedirmeye calisicam cunku ilkinde puturluye zor gectik... kendi sutu bol olan biraz daha geciktirebilir ek gidayi, kizimin kilosu baa gore az oldugu icin brz daha erken baslamak istiyorum...Kızlar herkese merhaba umarım sizler ve bebişleriniz çok iyidir
11 ekimde doğum yaptım ama normal hayatıma daha yeni yeni dönmeye başlıyorum alışmam zaman aldı geçmişe dönük foruma biraz baktım epeydir takip edemiyodum herzamanki gibi faydalı şeyler paylaşıp birbirinize destek olmuşsunuz keşke bende girip bakma fırsatı bula bilseydim
Dün kızımın kontrolü vardı doktorumuz 4. Ayı doldurunca günde yarım fincan sebze suyu meyve püresi suyu yoğurt herhangi birini verebilirsin dedi bebeğim hala gaz problemi yaşıyo kendini çok sıkıyo uykuları bu yüzden hep bölünüyo oyuzden 4.ay dolsun bu ek besinleri kullan iyi gelecek dedi 6 aydan önce verilmiyo diye biliyorum ben yanlış mı biliyorum fikri olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?