Cok sevindim masallah guzel kilo almis devami gelir insallah. Bizde reflu yaginda yatiriyoruz yan desteklerini bende aldim ama rahat edemiyor sanki kaydiriyo kendini asagi dogru besikten ayaklari cikmis buluyorum sabahlari cok komik
Simdi de hasta oldu kuzum cok dikkat edin bende kronik faranjit var dogumdan beri ikinci kez oluyorum ilkinde bebegime etki etmeyince ikincisinde cok dikkat etmedim maske fln kullanmam gerekirdi sanirim. Bebeklerde etkisi daha agir oluyor simdi bronsit baslangicindayiz horul horul oksuruyor yawrum4 cesit ilac kullaniyoruz biri de antibiyotik
Oyle tabii cnm aminnnevet komik görünüyorlar gerçekten ayaklar sarkınca. size de çok geçmiş olsun, bu yavrular büyüyecek böyle böyle Allah dermansız dert vermesin.
bu durumda devam sütlerini tavsiye ediyorlar ek gıda miğdelerine yorucu olur diye ama umarım siz haklısınızdır ve iyi gelir miniğinize...Ek gıdaya erken başlamamın sebebi bebeğimin doğduğu günden beri hiç emmemesi dolayısıyla sütümün artık hiç yeterli olmaması, Dr lar ek gıdanın formül mamadan çok daha faydalı olduğunu söylüyor süt olmaması halinde. Bakıcım okumuyor eğitimini yurtdışında yıllar önce tamamlamış, 15 sene hastanede çalışmış sonrasında beni ve 3 kardeşimi büyütmüş şu anda da benim oğlumu büyüten profesyönel bir uzman ve dadı. Eminim Dr lar ve uzmanlar fazlasıyla kapsamlı düşünmüştür bu ek gıda meselesini, durup dururken heyecan olsun diye bizi ek gıdaya yönlendirmemişlerdir.
Kizlar kanguru kullanan var mi ? Malum bebekle tek basina disariya pusetle cikmak cok kolay olmuyor o yuzden kanguru almayi dusunuyorum guzel havalarda cikip biraz dolastirmak icin. Kullanan varsa hangi marka model memnun musunuz ?
sizin yazışmaları görünce ben de denedim chicco nun bizimkisi ben yapamadım eşim bağladı eğer öğrenirsem nasıl yaptığını çok rahat ederim ben de annem de pusetten nefret ediyoruz .ben kullanıyorum müthiş rahatlık, baby 2 go markası bel desteği falanda var. yalnız 6. aya kadar yüzü bize dönük olması gerekiyormuş. sıkılıyor bazen. evde de iyi oluyor :)
Hangi modeli canimsizin yazışmaları görünce ben de denedim chicco nun bizimkisi ben yapamadım eşim bağladı eğer öğrenirsem nasıl yaptığını çok rahat ederim ben de annem de pusetten nefret ediyoruz .
nı hamilekızlar kıl tüy durumlarınız nasıl benim tüm hamilelik boyunca sadece bir kez bacaklarıma ağda yaptım öylesine incelmiş ve azalmıştı.şimdi korkunç bir şekilde arttı, çıkmadıkları günlerin acısını çıkarıyorlar sanki.philipsin ev tipi lazeri çıkmış.deneyimleyeniniz oldu mu ya da duyan ?
Kizlar kanguru kullanan var mi ? Malum bebekle tek basina disariya pusetle cikmak cok kolay olmuyor o yuzden kanguru almayi dusunuyorum guzel havalarda cikip biraz dolastirmak icin. Kullanan varsa hangi marka model memnun musunuz ?
Yurutec kullammayi bende dusunmuyorum ama kanguruyu sordum kullanabilirsiniz dedi.Hatta bazi doktorlar kalca cikigini da engelledigini soyluyor. Bizim araba da cok agir malesef birinim yardim etmrsi gerekiyor cikarkenBen de kullanmak istiyorum ama doktorumuz kanguru ve yürüteç kullanmayın dedi o yüzden almadık ama bebek arabasıyla tek başına çıkılmıyor çok zor oluyor ağır bir de bizim araba
Araba kullanmak cok zor oluyor. Bebeği mi indireyim onu mu, icinde durmazsa tam rezillik zaten. Ben de alıcam sanırım kanguru. Evde bile takarım. Kızımı kucağımda taşımaktan belimi hissetmiyorum artık.Ben de kullanmak istiyorum ama doktorumuz kanguru ve yürüteç kullanmayın dedi o yüzden almadık ama bebek arabasıyla tek başına çıkılmıyor çok zor oluyor ağır bir de bizim araba
Kızlar selam,
Nasılsınız? Yavaş yavaş işe başlıyor bir coğumuz. Ben de pazartesi başlıycam kısmetse.
Size birşey sorucam. Astronot mont almak istiyorum kızıma, chicco kanz baktım 150 den aşağı değil. 3 ay fln kullanıcaz o kadar para vermek istemiyorum. Sizin gördüğünüz aldığınız uygun bir model var mı?
aaa cok iyiymiş hemen bakıyorum tesekkür ederimben sobeden aldim gayet mwmnunum 80 tl idi ama yuzde elli indirim vardi 40 a aldim
Ben de andy wavadan almistim, 2 aylikti sanirim, 6 aylik olandan aldim, daha kucuk yoktu ama iyi ki boyle almisim, baya rahat kullandim. Hele disarda kucakta tasimak gerektiginde, ki hepp gerekti, tasimak kolay olduaaa cok iyiymiş hemen bakıyorum tesekkür ederim
Bakayım buna da tesekkur ederimBen de andy wavadan almistim, 2 aylikti sanirim, 6 aylik olandan aldim, daha kucuk yoktu ama iyi ki boyle almisim, baya rahat kullandim. Hele disarda kucakta tasimak gerektiginde, ki hepp gerekti, tasimak kolay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?