- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Benim kizim topuk kani alinirken bile yasli yasli agladi. Zaman zaman doker bulgurlari ama her aglamasi yasli degil tabiiKizlar bebeginizin gozyasi akiyor mu hic?bizim hic goz yasimiz gelmedi simdiye kadar normal mi sizce?
Bizim akıyor sen onu bi doktora sor bence bi arkadaşım bebeğinde Gözyaşı Kanalında tıkanıklık OLDUĞUNU söylemişti ama basit bi sorunmuş hemen çözülüyormuş masaj falanyapıolardıKizlar bebeginizin gozyasi akiyor mu hic?bizim hic goz yasimiz gelmedi simdiye kadar normal mi sizce?
hosgeldinnyeni üye oldum ben de.hepinize iyi akşamlar
Gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin kuzuna. Biz de 2 hafta ilac kullandik antibiyotik buhar fln bronsit yuzunden illet bisey rabbim korusun yavrularimiziKızlar oğlum bronjit oldu doktorumuz 7 tane iğne verdi
Allah şifa versin minigine. tez zamanda atlatin insaallahKızlar oğlum bronjit oldu doktorumuz 7 tane iğne verdi
Benim kizim topuk kani alinirken bile yasli yasli agladi. Zaman zaman doker bulgurlari ama her aglamasi yasli degil tabii
Bizim akıyor sen onu bi doktora sor bence bi arkadaşım bebeğinde Gözyaşı Kanalında tıkanıklık OLDUĞUNU söylemişti ama basit bi sorunmuş hemen çözülüyormuş masaj falanyapıolardı
çok geçmiş olsun canım,daha önce basit bir soğuk algınlığı atlatmıştı sanırım.Kızlar oğlum bronjit oldu doktorumuz 7 tane iğne verdi
haber yok ben de çok meak ettim.inş. kötü bir şey yoktur .Melodika bebegin nasil oldu cnm hala haber yok dimi kizlar merak ettim
Gerçekten çok zor Allah acılarını göstermesindün rapor param için yine sgk ya gittim süt izinlerim hep oralarda geçiyor zaten.Benim işimin uzun olacağını anlayan memur başka bir bayanı çağırdı tam da içimden isyan etmeye başlamıştım neden burdayım,neden çözülemiyor diye ,kadın bir başladı anlatmaya bebeği doğmuş ve sadece 2 gün yaşamış ,şimdi doğum ve analık parası için uğraşıyor bebeğe neden nüfus cüzdanı çıkarmadınız demişler ,bir de o halde bunlarla uğraşmış.tam da şikayet etmeye başlamıştım kendi kendime .Allah'ım korusun yavrularımızı ,ne kadar zor bir şey kim bilir .
Allahim korusun meleklerimizi o kadinada sabir versin cok zor bir durum. Parani alabildin mi peki cnm ben direk ziraat bankasindan aldim sgk ya falan gitmedimdün rapor param için yine sgk ya gittim süt izinlerim hep oralarda geçiyor zaten.Benim işimin uzun olacağını anlayan memur başka bir bayanı çağırdı tam da içimden isyan etmeye başlamıştım neden burdayım,neden çözülemiyor diye ,kadın bir başladı anlatmaya bebeği doğmuş ve sadece 2 gün yaşamış ,şimdi doğum ve analık parası için uğraşıyor bebeğe neden nüfus cüzdanı çıkarmadınız demişler ,bir de o halde bunlarla uğraşmış.tam da şikayet etmeye başlamıştım kendi kendime .Allah'ım korusun yavrularımızı ,ne kadar zor bir şey kim bilir .
Hemen gidin doktora ihmal etmeyin cnm bronsit falan olmasin sonraKızlar bende sinüzit var 1 haftadır hastaydım tam geçti derken kızımın bugün burnu akmaya başladı hapşuruyo ve terliyo napçam ben hemen doktora mı gitsem yawruma mı bulaştırdım ben ya(
kızlar aldığınız bu ödeneğin adı ne ve emekli Sandığı alabiliyor mu sadece SGK ya ni ozelAllahim korusun meleklerimizi o kadinada sabir versin cok zor bir durum. Parani alabildin mi peki cnm ben direk ziraat bankasindan aldim sgk ya falan gitmedim
nasıl,mayaladın ya anlatsana CNm.cok merak ettim.kendi sütünü kaynatıp içine ne yoğurdu koydun.pek çözemedim bu işi.e nasıl oldu yedımı bebegınAz once kendi sutumle mayaladim bakalim tutucak mi cok merak ediyorum :) kaka yapamayinca bende gunde bir defa 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum 3 gundur yapmiyordu bugun yapti cok sukur darisi basiniza :)
Canım anne sütü kaynatılmıyo muhtemelen benmari usulü ısıtıpta yapmıştırnasıl,mayaladın ya anlatsana CNm.cok merak ettim.kendi sütünü kaynatıp içine ne yoğurdu koydun.pek çözemedim bu işi.e nasıl oldu yedımı bebegın
bnmde aklımı karıştıran bu.kaynarsa vıtamın ölür.peki mayalık yoğurt ne atılıyor içine yoğurda dönüşsün dıyeCanım anne sütü kaynatılmıyo muhtemelen benmari usulü ısıtıpta yapmıştır
Canım ben hastane göndermediği için çok uğraştıktan sonra almıştım doğum paramı onun üstüne 10 gün rapor kullandım onun için uğraşıyorum şimdide ,hala alamadım.Allahim korusun meleklerimizi o kadinada sabir versin cok zor bir durum. Parani alabildin mi peki cnm ben direk ziraat bankasindan aldim sgk ya falan gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?