Canım biz 5 ayımızı bitirdik kucakta vw yüzüstü çok güzel kafasını rutuyor aöa sırtüstü yatarken kafasını kaldırmıyo normal mi sizceCanım biz doktorumuza sorduk 4 aylıkken, muayene etti koltuğa falan oturtmayın ama kucağınızda destekle oturabilir dedi. ama bizim kız oturmak istiyor gibi hiç yatmak istemiyor ya dönüveriyor yüzüstü ya da kafa hep kalkık ıhh ıhh yapa yapa kendini kaldırmaya çalışıyor. Biz sadece kucağımızdayken oturtuyoruz şimdilik.
anladım canım.Bende milupa sade humana kimyonlu rezene var onlardan vereyim bari canm dün verdim aslında ama sadece birkaç tatkı kaşığı o da etki etmedi sanırım sağol canm :))
Bu mamaları kendimiz yapamazmıyız içinde çok şey var bunlarınbi arkadaş yulaf unundan ve meyve püresinden yapıyorum Demişti bana daha mantıklı geldi hazır mamalardanMilupanınkini şimdi okudum bir ben yokum içinde çeşitli yağlar çeşitli vitaminler vanilya şeker herşey var maşAllah hippte yalnızca b1 ve pirinç unu var yani aşırı pirinç unu yüklemesi kabız yapmış olabilir bugün aptamil vereyim bakalım nolcak deneme yanılma yöntemiyle bulcam mecbur bu yola girdim bir kere(
Kendine kizma cnm illa hasta olucaklar ama elimizden geldigince koruyalim tabii yine deÜzüldüm ya kıyamam. Ben hala gribim kızıma yanaşmayayım diyorum ama mümkün değil tabi tahmin edersin, Maske iyi fikirmiş ama 3 gündür maruz kaldı bana yavrucak zatenİnşallah hastalanmaz çok korkuyorum kendime de kızıyorum hasta oldum diye
Hipp in muhallebisi organik içinde %99,9 oranında pirinç unu var az bir miktarda b1 vitamini buyüzden tercihim olmuştu her akşam vermeye başlamıştım ama yan etki olarak kabızlık yaptı yulaf için daha erken doktorumuzun önerdiği bi marka o da 2 çocuk annesi hazır alınan pirinç yada yulaf unu nekadar organik/doğal bu da bi soru işareti tabiki tercih meselesi annelerimiz evde yapmış isteyen yapabilirBu mamaları kendimiz yapamazmıyız içinde çok şey var bunlarınbi arkadaş yulaf unundan ve meyve püresinden yapıyorum Demişti bana daha mantıklı geldi hazır mamalardan
Ben de grip atlattim, maske kullanmak guzel bir onlem olsa da bi yere kadar. Maske kullanmadim dolayisiyla ben de... Bol bol ellerini sildim her temas sonrasi... Bol bol da havalandirdim odalari...Sanirim bir kirginlik gecirdi ama doktora gore saglamdi... Grip olmak bi yerde isimize yarayabilir bile, uzulme:) sonucta bizdeki antikorlar hoppp bebise geciyor, ayni viruse karsi bagisiklik kazaniyor...Üzüldüm ya kıyamam. Ben hala gribim kızıma yanaşmayayım diyorum ama mümkün değil tabi tahmin edersin, Maske iyi fikirmiş ama 3 gündür maruz kaldı bana yavrucak zatenİnşallah hastalanmaz çok korkuyorum kendime de kızıyorum hasta oldum diye
Princ unuyla ilgili tok tutabilcegini ama besin degeri acisindan bor onemi olmadigini okumustum...ek gida olarak tathanaHipp in muhallebisi organik içinde %99,9 oranında pirinç unu var az bir miktarda b1 vitamini buyüzden tercihim olmuştu her akşam vermeye başlamıştım ama yan etki olarak kabızlık yaptı yulaf için daha erken doktorumuzun önerdiği bi marka o da 2 çocuk annesi hazır alınan pirinç yada yulaf unu nekadar organik/doğal bu da bi soru işareti tabiki tercih meselesi annelerimiz evde yapmış isteyen yapabilir
Benim doktor da 6. Ayi bekle demisti ama dinlemiyorum... Sonucta bebek nasil mutlu oldugunu bizden iyi bilir, ne zamandir surekli oturmaya calisiyor, 4,5 aylik oldun, peki otur bakalim dedim ben de bugun. Oncesinde de kucakta oturtuyodum kendi talepkar olmaya basladiktan sonra...rahatsizligini belli etmekten cekinmeyen bebek, memnundu halinden. 2 aylik bebeklerini oturtuyordu abdliler... Ne biliym bizim doktorlar fazla mi temkinli acaba...Canım biz doktorumuza sorduk 4 aylıkken, muayene etti koltuğa falan oturtmayın ama kucağınızda destekle oturabilir dedi. ama bizim kız oturmak istiyor gibi hiç yatmak istemiyor ya dönüveriyor yüzüstü ya da kafa hep kalkık ıhh ıhh yapa yapa kendini kaldırmaya çalışıyor. Biz sadece kucağımızdayken oturtuyoruz şimdilik.
Muayenelerinde gelisimi normalse tabi ki normal:) hangimiz birbirimize benziyoruz ki bebekler bu kadar tek duze olsun? Cani istemiyodur... Kafasini tutabildigine gore tek nedeni bu bence...:) yatmayi seviyosa belki...Canım biz 5 ayımızı bitirdik kucakta vw yüzüstü çok güzel kafasını rutuyor aöa sırtüstü yatarken kafasını kaldırmıyo normal mi sizce
En iyi ek gıdanın tarhana olduğunu ama ek gıda deyince ilk etapta meyve sebze püresi çorba yoğurt ve muhallebi verildiğini de okumuşsundur canım hiçbiri bi öğün değil şuan benm için sadece damak tadı gelişiyo ve muhallebi var muhallebi var neyle hazırladığın önemliPrinc unuyla ilgili tok tutabilcegini ama besin degeri acisindan bor onemi olmadigini okumustum...ek gida olarak tathana
Benim doktor da 6. Ayi bekle demisti ama dinlemiyorum... Sonucta bebek nasil mutlu oldugunu bizden iyi bilir, ne zamandir surekli oturmaya calisiyor, 4,5 aylik oldun, peki otur bakalim dedim ben de bugun. Oncesinde de kucakta oturtuyodum kendi talepkar olmaya basladiktan sonra...rahatsizligini belli etmekten cekinmeyen bebek, memnundu halinden. 2 aylik bebeklerini oturtuyordu abdliler... Ne biliym bizim doktorlar fazla mi temkinli acaba...
Canım bizim doktorumuz saydıklarının hepsinden az az başlamamızı önerdi ben yoğurt muhallebi yada meyve püresi muhallebi verdim gün içinde sadece 5 gün oldu başlayalı bizimde kilo alımımız yavaşladığı için başlamıştım inan uykuları perişan çünkü 3 gündür kaka yapamıyoruz bir süreliğine ek gıdayı kesmeyi düşünmeye başladım ama önce bi doktorla konuşçam bizde olumlu olmadı şuana kadar sonuç umarım sende olur tecrübelerini bekliyoruzSelam kizlar bizimde bugun kontolumuz vardi kilo alimimiz azalmis uykusu da baya kotulesti doktor ek gidaya baslayinca duzelebilir dedi. Yogutla baslayacagiz ilk hafta yogurt ikinci hafta meyve puresi ucuncu hafta da sebze corbasi. 5 aylik olduk artik 1 ay sonra da ise baslayacagim zaten yavas yavas alismasi lazim. Oturtma mevzusu konusulmus ben 4 ayliktan beri kisa kisa oturtuyorum koltuga cok hosuna gidiyor etrafi oyle seyretmeye bayiliyor doktorumuz da 4 aydan sonra destekli oturtabilrsiniz demisti zaten
Hmm... Okudum desem yalan olur:) ek gida arastirmalarina baslamadim henuz, denk gelenleri okuyorum sadece ilgimi cekerse, bir de sizin yazdiklarinizi iste. Aklimda olsun o halde, sagolEn iyi ek gıdanın tarhana olduğunu ama ek gıda deyince ilk etapta meyve sebze püresi çorba yoğurt ve muhallebi verildiğini de okumuşsundur canım hiçbiri bi öğün değil şuan benm için sadece damak tadı gelişiyo ve muhallebi var muhallebi var neyle hazırladığın önemli
geçmiş olsun canım nasıl atlattı ne kadar sürdü hangi ilaçlar kullandinizBence hemen maske alip kullanmalisin cnm cunku ben faranjit oldum kizima bronstit olarak geri dondu 3.5 aykikken btonsit oldu kuzum ve doktora ben faranjit olmustum alakasi var mi diye sordugunda onun bunyesi daha cok zayif ayni mikrop daha farkli sonuc gosterir demisti yani bebeklerin bunyesi daha hassas bir an once onlem almani tavsiye ederim.
canimm Allah acil şifalar versin. Telaşını hissiyatini cok iyi anlıyorum hayırlı haberlerle dönersiniz insaallah Rabbim yüreğine ferahlık versinKızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
Kızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
Kızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
Allah acil şifa versin küçük yawruma yoktur inşAllah bişeyiKızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
Bizde 3 gundur kaka yapamiyoruz ama yogurda dun basladik onla ilgisi yoktur sanirim arada 2-3 gun yapmadigi oluyor kizimin. Bu hafta yogurt deniyoruz sonra meyve puresine gecicez ama yogurdu hic sevmedi limon yemis gibi eksitiyo yuzunu :) yavas yavas alisicaklar cnm biraz zaman alicakCanım bizim doktorumuz saydıklarının hepsinden az az başlamamızı önerdi ben yoğurt muhallebi yada meyve püresi muhallebi verdim gün içinde sadece 5 gün oldu başlayalı bizimde kilo alımımız yavaşladığı için başlamıştım inan uykuları perişan çünkü 3 gündür kaka yapamıyoruz bir süreliğine ek gıdayı kesmeyi düşünmeye başladım ama önce bi doktorla konuşçam bizde olumlu olmadı şuana kadar sonuç umarım sende olur tecrübelerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?