Canım ben şimdiye kadar 103 tl analık parası ,neredeyse 4 maaş da doğum izninde olduğum sürenin parasını aldım,Bir de 10 günlük raporum var onun için uğraşıyorum .emekli sandığında nasıldır inan hiç bilmiyorum .kızlar aldığınız bu ödeneğin adı ne ve emekli Sandığı alabiliyor mu sadece SGK ya ni ozel
kızlar kullandığımız raporlar için ne parası aliniyoki.ben sadece doğum parası aldım.Canım ben hastane göndermediği için çok uğraştıktan sonra almıştım doğum paramı onun üstüne 10 gün rapor kullandım onun için uğraşıyorum şimdide ,hala alamadım.
canım sonrasında rapor aldın mı yoksa doğum iznin bitince işe mi başladın.Ben 10 günlük rapor aldım onun da parasını alıyorsun .bu her zaman geçerli tabii eğer sen herhangi bir sağlık sorunu sebebiyle rapor alırsan maaşından kesilir o günler daha sonra sigortadan alırsın paranı ziraate yatıyor o da tabii.kızlar kullandığımız raporlar için ne parası aliniyoki.ben sadece doğum parası aldım.
Yaptim ama eksi oldu ve tam tutmadi tadi berbatti attim bende normal ev yogurduyla mayaladim nette biraz arastirirsan yapanlar var kaynatilmiyo vitaminleri olmesin diye benmari usulu isitiyosunnasıl,mayaladın ya anlatsana CNm.cok merak ettim.kendi sütünü kaynatıp içine ne yoğurdu koydun.pek çözemedim bu işi.e nasıl oldu yedımı bebegın
Benim kızım ev yoğurdu yemiyo ısınsın diye oda sıcaklığında bekletiyorum tatlı olan yoğurt ekşimeye başlıyo sadece 1 kez hazır mamadan mayaladım milupanın sitesinde gösterdiği gibi hem suyu kaynatabilmiş oldum onu sevdi tatlı oldu birkaç kaşık verdim bidahada yapmadım burada ev yoğurduyla mayalamıştımYaptim ama eksi oldu ve tam tutmadi tadi berbatti attim bende normal ev yogurduyla mayaladim nette biraz arastirirsan yapanlar var kaynatilmiyo vitaminleri olmesin diye benmari usulu isitiyosun
Ben cok bekletmiyorum disarda canim hemen bir iki dakkaya karistirip veriyorum 1 haftada anca alisti ilk zamanlar limon yemis gibi oluyodu ama simdi alisti masallah. Her gun taze mayaliyorsun dimiBenim kızım ev yoğurdu yemiyo ısınsın diye oda sıcaklığında bekletiyorum tatlı olan yoğurt ekşimeye başlıyo sadece 1 kez hazır mamadan mayaladım milupanın sitesinde gösterdiği gibi hem suyu kaynatabilmiş oldum onu sevdi tatlı oldu birkaç kaşık verdim bidahada yapmadım burada ev yoğurduyla mayalamıştım
Aile apartmanında oturuyorum her gün biri mayalıyo zaten kendim 3 gün arayla mayalıyorum ama ona hiç eski yoğurt vermedim hep taze mayalanandan vermiştim hatta en son günkurusu kayısıyı haşlayıp püre yaptım tatlı olsun diye ondan koydum biraz yinede limon yemiş gibi oldu ben de zorlamadım çok bekletmeden vermeyi deneyim bakalım bi de ama şuan hasta yawrumBen cok bekletmiyorum disarda canim hemen bir iki dakkaya karistirip veriyorum 1 haftada anca alisti ilk zamanlar limon yemis gibi oluyodu ama simdi alisti masallah. Her gun taze mayaliyorsun dimi
Biz de aile apartmaninda oturuyoruz :) Hastayken de cani istemez zaten gecmis olsun canim neyi var bebisinAile apartmanında oturuyorum her gün biri mayalıyo zaten kendim 3 gün arayla mayalıyorum ama ona hiç eski yoğurt vermedim hep taze mayalanandan vermiştim hatta en son günkurusu kayısıyı haşlayıp püre yaptım tatlı olsun diye ondan koydum biraz yinede limon yemiş gibi oldu ben de zorlamadım çok bekletmeden vermeyi deneyim bakalım bi de ama şuan hasta yawrum(
Cok merak ettik sizi canim bebeginin iyi olmasina sevindim. Insallah tekrarlamaz cok gecmis olsun Allah korusun meleklerimiziKızlar biz şimdilik iyiyiz çok şükür ama daha sebep bulamadılar niye kan geldi diye, kan ilacı da vermiyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim okuyamadım hepsini yazdıklarınızın birazını okudum herkese çok teşekkürler. Vaktim olmadı tek tek alıntılayamadım. Çok öpüyorum sizleri çok teşekkürler herkese tekrardan. Burası benim için çok önemli koparmayalım arkadaşlar bağları lütfen.
Çok geçmiş olsun canım kendine debebeğine de dikkat et iyi düşün iyi olsun öptmKızlar biz şimdilik iyiyiz çok şükür ama daha sebep bulamadılar niye kan geldi diye, kan ilacı da vermiyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim okuyamadım hepsini yazdıklarınızın birazını okudum herkese çok teşekkürler. Vaktim olmadı tek tek alıntılayamadım. Çok öpüyorum sizleri çok teşekkürler herkese tekrardan. Burası benim için çok önemli koparmayalım arkadaşlar bağları lütfen.
Canım biz çok merak ettik gerçekten benim de oğlumdan kan gibi geldi ama dediğim gibi 1 saat önce kan ilacı vermiştim Ozaman .vakit buldukça yaz.inş. Her şey yolunda olur hepimiz içinKızlar biz şimdilik iyiyiz çok şükür ama daha sebep bulamadılar niye kan geldi diye, kan ilacı da vermiyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim okuyamadım hepsini yazdıklarınızın birazını okudum herkese çok teşekkürler. Vaktim olmadı tek tek alıntılayamadım. Çok öpüyorum sizleri çok teşekkürler herkese tekrardan. Burası benim için çok önemli koparmayalım arkadaşlar bağları lütfen.
Sağol canım ya ben 1 hafta hastaydım sinüzitim çoştu tam iyileştim derken kızıma geçti sanırım gözlerinden yaş geliyodu sürekli hapşuruyodu burnu hem akıyodu hemde tıkalıydı ilaç kullandım mecbur brycanyl calpol ve bi burun spreyi rhine tarzında bi ismi var öksürükte olursa pazar antibiyotik başlıcaz dedi doktor çok şükür şimdilik öyle bişey yok daha iyi kızım Allaha şükür evladını hasta görmek çok zormuş Allah baska dert vermesin ama zormuş yaniBiz de aile apartmaninda oturuyoruz :) Hastayken de cani istemez zaten gecmis olsun canim neyi var bebisin
Gecmis olsun canim Allah beterinden korusunSağol canım ya ben 1 hafta hastaydım sinüzitim çoştu tam iyileştim derken kızıma geçti sanırım gözlerinden yaş geliyodu sürekli hapşuruyodu burnu hem akıyodu hemde tıkalıydı ilaç kullandım mecbur brycanyl calpol ve bi burun spreyi rhine tarzında bi ismi var öksürükte olursa pazar antibiyotik başlıcaz dedi doktor çok şükür şimdilik öyle bişey yok daha iyi kızım Allaha şükür evladını hasta görmek çok zormuş Allah baska dert vermesin ama zormuş yani(
Aynı durumdayız biz de. Mayısta işe başlayacağım. Bu zamana kadar sadece emdi ne emzik ne biberon. Emerek uyuyor. Hiç işe başlamak istemiyorum ama yapacak bişey yokKizlar 20 nisanda ise baslayacagim hala bir duzenimiz yok kizim emerek uyuyor, emzik ve biberonu reddediyor. Emzigi isiriyor zaten dis kasiyici olarak kullaniyor ona alismaz artik umudum yok ama ben evde yokken emme istegini nasil giderecek ayrica biberon almadigi icin sutu nasil icecek kasikla yarisi dokuluyor. Uyku duzeni de yok gunduzleri ayni saatlerde uyumuyor ve memede uyuyor. Yardima ihtiyacim var acilen bir duzen oturtmam lazim ama ise de gitmek istemiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?