2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar aldığınız bu ödeneğin adı ne ve emekli Sandığı alabiliyor mu sadece SGK ya ni ozel
Canım ben şimdiye kadar 103 tl analık parası ,neredeyse 4 maaş da doğum izninde olduğum sürenin parasını aldım,Bir de 10 günlük raporum var onun için uğraşıyorum .emekli sandığında nasıldır inan hiç bilmiyorum .

Canım ben hastane göndermediği için çok uğraştıktan sonra almıştım doğum paramı onun üstüne 10 gün rapor kullandım onun için uğraşıyorum şimdide ,hala alamadım.
kızlar kullandığımız raporlar için ne parası aliniyoki.ben sadece doğum parası aldım.

kızlar kullandığımız raporlar için ne parası aliniyoki.ben sadece doğum parası aldım.
canım sonrasında rapor aldın mı yoksa doğum iznin bitince işe mi başladın.Ben 10 günlük rapor aldım onun da parasını alıyorsun .bu her zaman geçerli tabii eğer sen herhangi bir sağlık sorunu sebebiyle rapor alırsan maaşından kesilir o günler daha sonra sigortadan alırsın paranı ziraate yatıyor o da tabii.

nasıl,mayaladın ya anlatsana CNm.cok merak ettim.kendi sütünü kaynatıp içine ne yoğurdu koydun.pek çözemedim bu işi.e nasıl oldu yedımı bebegın
Yaptim ama eksi oldu ve tam tutmadi tadi berbatti attim bende normal ev yogurduyla mayaladim nette biraz arastirirsan yapanlar var kaynatilmiyo vitaminleri olmesin diye benmari usulu isitiyosun

Yaptim ama eksi oldu ve tam tutmadi tadi berbatti attim bende normal ev yogurduyla mayaladim nette biraz arastirirsan yapanlar var kaynatilmiyo vitaminleri olmesin diye benmari usulu isitiyosun
Benim kızım ev yoğurdu yemiyo ısınsın diye oda sıcaklığında bekletiyorum tatlı olan yoğurt ekşimeye başlıyo sadece 1 kez hazır mamadan mayaladım milupanın sitesinde gösterdiği gibi hem suyu kaynatabilmiş oldum onu sevdi tatlı oldu birkaç kaşık verdim bidahada yapmadım burada ev yoğurduyla mayalamıştım

kızlar bebeggine gaviscon infaant kullanan varmı.varsa nasıl kullandığını kısaca anlatabilir mi acilinden..

Ben cok bekletmiyorum disarda canim hemen bir iki dakkaya karistirip veriyorum 1 haftada anca alisti ilk zamanlar limon yemis gibi oluyodu ama simdi alisti masallah. Her gun taze mayaliyorsun dimi

Ben cok bekletmiyorum disarda canim hemen bir iki dakkaya karistirip veriyorum 1 haftada anca alisti ilk zamanlar limon yemis gibi oluyodu ama simdi alisti masallah. Her gun taze mayaliyorsun dimi
Aile apartmanında oturuyorum her gün biri mayalıyo zaten kendim 3 gün arayla mayalıyorum ama ona hiç eski yoğurt vermedim hep taze mayalanandan vermiştim hatta en son günkurusu kayısıyı haşlayıp püre yaptım tatlı olsun diye ondan koydum biraz yinede limon yemiş gibi oldu ben de zorlamadım çok bekletmeden vermeyi deneyim bakalım bi de ama şuan hasta yawrum (

Biz de aile apartmaninda oturuyoruz :) Hastayken de cani istemez zaten gecmis olsun canim neyi var bebisin

Kızlar biz şimdilik iyiyiz çok şükür ama daha sebep bulamadılar niye kan geldi diye, kan ilacı da vermiyorum. Merak etmeyin diye yazayım dedim okuyamadım hepsini yazdıklarınızın birazını okudum herkese çok teşekkürler. Vaktim olmadı tek tek alıntılayamadım. Çok öpüyorum sizleri çok teşekkürler herkese tekrardan. Burası benim için çok önemli koparmayalım arkadaşlar bağları lütfen.

Cok merak ettik sizi canim bebeginin iyi olmasina sevindim. Insallah tekrarlamaz cok gecmis olsun Allah korusun meleklerimizi

Çok geçmiş olsun canım kendine debebeğine de dikkat et iyi düşün iyi olsun öptm

Canım biz çok merak ettik gerçekten benim de oğlumdan kan gibi geldi ama dediğim gibi 1 saat önce kan ilacı vermiştim Ozaman .vakit buldukça yaz.inş. Her şey yolunda olur hepimiz için

Biz de aile apartmaninda oturuyoruz :) Hastayken de cani istemez zaten gecmis olsun canim neyi var bebisin
Sağol canım ya ben 1 hafta hastaydım sinüzitim çoştu tam iyileştim derken kızıma geçti sanırım gözlerinden yaş geliyodu sürekli hapşuruyodu burnu hem akıyodu hemde tıkalıydı ilaç kullandım mecbur brycanyl calpol ve bi burun spreyi rhine tarzında bi ismi var öksürükte olursa pazar antibiyotik başlıcaz dedi doktor çok şükür şimdilik öyle bişey yok daha iyi kızım Allaha şükür evladını hasta görmek çok zormuş Allah baska dert vermesin ama zormuş yani (

Gecmis olsun canim Allah beterinden korusun

Kizlar 20 nisanda ise baslayacagim hala bir duzenimiz yok kizim emerek uyuyor, emzik ve biberonu reddediyor. Emzigi isiriyor zaten dis kasiyici olarak kullaniyor ona alismaz artik umudum yok ama ben evde yokken emme istegini nasil giderecek ayrica biberon almadigi icin sutu nasil icecek kasikla yarisi dokuluyor. Uyku duzeni de yok gunduzleri ayni saatlerde uyumuyor ve memede uyuyor. Yardima ihtiyacim var acilen bir duzen oturtmam lazim ama ise de gitmek istemiyorummmm

[QUOmeralg, post: 35705362, member: 395969"]akşam doktor kontrolumuz vardı gittik biraz canım sıkıldı allahtan öyle vakaalar olduğunda önemsenmiceni ileride kapandığını okudum bi kaç yerde. bebeğimin kalbinde 1.7mm lik delik varmış doktor ileride kapanacağını düşünüyorum dedi dedi ama yine insanın canı sıkılıyo hele bu senin taşıdığın can ise yüreğin parçalanıo. kötü düşünmek istemiyorum inşallah en kısa sürede kapanır yavrumun kalbi. bide doktor değiştirmiştim ben ilk doktorum bana hiçbir tahlil yapmamış sarılık kızamık bikaç bişiyler daha vardı onların listesini verdi onları yaptırıcam. bebeğim çok iyi doktorum biraz iri bebek dedi. 2hafta önce gittiğimzde 495gr dı şimdi 825gr olmuş oğlum. 33cm boyu resmini atıcaktım ama evde unuttum malesef yanakları nasılda belli oluyo anlatamam tut ısır o derece. bugün kandil dualarımız kabul olur inşallah ben herkes için dua edicem sizlerde dualarınızda benim meleğimi unutmayın kızlar o minicik kalbindeki deliği bi an önce kapansın...[/QUOTE]
Cnm beni

[QUObenimeralg, post: 35705362, member: 395969"]akşam doktor kontrolumuz vardı gittik biraz canım sıkıldı allahtan öyle vakaalar olduğunda önemsenmiceni ileride kapandığını okudum bi kaç yerde. bebeğimin kalbinde 1.7mm lik delik varmış doktor ileride kapanacağını düşünüyorum dedi dedi ama yine insanın canı sıkılıyo hele bu senin taşıdığın can ise yüreğin parçalanıo. kötü düşünmek istemiyorum inşallah en kısa sürede kapanır yavrumun kalbi. bide doktor değiştirmiştim ben ilk doktorum bana hiçbir tahlil yapmamış sarılık kızamık bikaç bişiyler daha vardı onların listesini verdi onları yaptırıcam. bebeğim çok iyi doktorum biraz iri bebek dedi. 2hafta önce gittiğimzde 495gr dı şimdi 825gr olmuş oğlum. 33cm boyu resmini atıcaktım ama evde unuttum malesef yanakları nasılda belli oluyo anlatamam tut ısır o derece. bugün kandil dualarımız kabul olur inşallah ben herkes için dua edicem sizlerde dualarınızda benim meleğimi unutmayın kızlar o minicik kalbindeki deliği bi an önce kapansın...[/QUOTE]
Cnm benimde ultrasonda ayni sorun cikti suan bebisinin sagligi nasil.ins bir ilerleme vardir..

Aynı durumdayız biz de. Mayısta işe başlayacağım. Bu zamana kadar sadece emdi ne emzik ne biberon. Emerek uyuyor. Hiç işe başlamak istemiyorum ama yapacak bişey yok bizde bakacak annane babanne de yok. O yüzden deneyimli bir bakıcı buldum şimdiden başladı. Bir on güne de yavaş yavaş ek gıdalara başlamayı düşünüyorum. Biberon konusunda da anne memesine yakın ucu olan bir biberon aldım. Çok acıkınca emiyor normalde oynuyordu. Bir de biberonu anne verince sütün komusunu alıp emmiyormuş o yüzden başkası vermeyi denesin. Çalışmama yakın da ben yokmuşum gibi süt içeceği saatlerde biberonla verip uyutmayı deneyeceğim. Zor bir süreç ama inşallah kolay atlatırız. Çalışmaya başlayananneler de bize fikir verirse çok seviniriz

Kızlar ne zamandır giremiyorum çok kötüyüm oğlum sunnet oldu 5 aylık. Ve Gece kanaması oldu fazla.doktorla gece 4 te hastanede buluştuk. Genel anestezi ile olmuştu. Kanama durmayınca tekrar ameliyata aldı lokal uyusturmus ne yaptı bilmiyorum yavrum perişan bir halde çıktı. Hiç öyle ağladığını duymamistim zaten genelden sonra 1 saat aralikasiz cigliklarla aglamisti. Sonra birdaha allahim perişan haldeyim. Sonra doktor açın sargilari dedi açtık yine kanadi off gece doktorun evine goturduk yine canı yandı çok ağladı o ses beynimde yankilaniyor. Şimdi sarılı yarın açacak. Korkuyorum görüntüsü okadar kötü ki.pipisinin.pisman oldum sunnet ettirdim gulucukler saçan oğlumu bu hale getirdim durduk yere.allah beni kahretsin. Icim paramparça. Oğlumun yüzüne bakmiyorum kalbim dayanmıyor. Altını alamıyorum içim kaldirmiyor. Çok kötü bir haldeyim allahım ne olur yardım et ne olur yarın kanama olmasın iyilessin bir an önce. Dayancak gücüm kalmadı her şeyi bırakıp kaçmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…