- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Antibiyotik, nefes acici, balgam sokucu, ates dusurucu kullandik 10 gun. Nefes acici suruplar fayda etmedi sonra buhar makinesi yazdi doktor eve aldik 1 hafta gunde 6 kere buhar verdim cok zordu gercekten 3 aylikti daha kuzum ama gecti sukur insan cok uzuluyorgeçmiş olsun canım nasıl atlattı ne kadar sürdü hangi ilaçlar kullandiniz
Insallah onemli bisey degildir canim Allah yardimcini olsunKızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
benim oğlum da grip olmuş ventolin şurup verdi. Burun tıkanıklığı ses kısıklığı öksürük var. Allah korusun meleklerimiziAntibiyotik, nefes acici, balgam sokucu, ates dusurucu kullandik 10 gun. Nefes acici suruplar fayda etmedi sonra buhar makinesi yazdi doktor eve aldik 1 hafta gunde 6 kere buhar verdim cok zordu gercekten 3 aylikti daha kuzum ama gecti sukur insan cok uzuluyor
Bizde ventolin surup kullandik fayda etmeyince ventolin buhara gectik burun tikanikligi icin tonimer baby kullandikbenim oğlum da grip olmuş ventolin şurup verdi. Burun tıkanıklığı ses kısıklığı öksürük var. Allah korusun meleklerimizi
Canim tabiki iyi olacak içini ferah tut.ama bir şey dicem kan ilacı veriyorsan onu kusmus olabilir mi.ben de kan ilacını verdim sonra kustu kesmik kesmik içinde kırmızı li kustu.ama kan ilacı ni kustugunu düşündüm.bi de benimkinin de kakası köyü yeşil gibiydi bugünKızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
Aynen canım benim kızda ev yoğurdunu sevmedi bende doktorumuzun tavsiyesiyle 1 numara devam sütü ile mayaladım tatlı oldu ve kızım sevdi ama bence iğrenç tadı 1 kez verdim bidahada vermedim bugün kabızlığı için kuru kayısıyı haşlayıp süzgeçten geçirdim muhallebi kıvamındaydı kızıma verdim bakalım inşAllah iyi gelir doktor kayısı püresi ve zeytinyağı dedi bugün 4 gün oldu kaka duasına çıkçam artık uykularımız perişan olduBiz
Bizde 3 gundur kaka yapamiyoruz ama yogurda dun basladik onla ilgisi yoktur sanirim arada 2-3 gun yapmadigi oluyor kizimin. Bu hafta yogurt deniyoruz sonra meyve puresine gecicez ama yogurdu hic sevmedi limon yemis gibi eksitiyo yuzunu :) yavas yavas alisicaklar cnm biraz zaman alicak
Canım bir arkadaşımız da söylemiş kan ilacı veriyorsan Ondandır benim de oğlum pıhtılı pıhtılı kusmuştu kan ilacını çıkardığını düşündüm kakası zaten kan ilacına başladığımdan beri öyle.inş.hayırlı haberlerle dönersin .mutlaka yaz canım.şu çocuklar bir büyüseydi.Kızlarbdua istiyorum sizden kızım bu sabah kırmızı bir sıvı kustu kakası da koyu. Acile gidiyoruz DUA EDİN LÜTFEN İYİ OLSUN
büyüme atak haftasındayız sanırım benim kızım da emerek uyuyor geceleyin ağladığında hemen memeyi verirsem Ağzına uyuyor yoksa uyanırsa uyumak bilmiyor sen işe başladın bi de daha da zor geliyordur şu uyku problemini çözmenin kolay bi yolu olsaydı keşkeKızlar oğlumla 4 gün resmen balayı yaşadık gecede sadece iki kez uyandı çok mutluydu.gündüz de uyuyordu şimdi saat başı Kalkıyor artık daha az Gülüyor .sütüm geldiğine eminim acaba regl oldum diye mi bunlar?bir arkadaşımız da Yazmış yoksa bu da başka bir dönem mi?
Az once kendi sutumle mayaladim bakalim tutucak mi cok merak ediyorum :) kaka yapamayinca bende gunde bir defa 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum 3 gundur yapmiyordu bugun yapti cok sukur darisi basiniza :)Aynen canım benim kızda ev yoğurdunu sevmedi bende doktorumuzun tavsiyesiyle 1 numara devam sütü ile mayaladım tatlı oldu ve kızım sevdi ama bence iğrenç tadı 1 kez verdim bidahada vermedim bugün kabızlığı için kuru kayısıyı haşlayıp süzgeçten geçirdim muhallebi kıvamındaydı kızıma verdim bakalım inşAllah iyi gelir doktor kayısı püresi ve zeytinyağı dedi bugün 4 gün oldu kaka duasına çıkçam artık uykularımız perişan oldu(
Bizde gecen hafta ayni sorunlari yasadik cnm saat basi uyandi hatta uyurken bile hep mizmizdi keyifsizdi 2 gundur daha iyiyiz en azindan gece 3 saatte bir uyaniyor esdb nin dedigi gibi buyume atagi olabilirKızlar oğlumla 4 gün resmen balayı yaşadık gecede sadece iki kez uyandı çok mutluydu.gündüz de uyuyordu şimdi saat başı Kalkıyor artık daha az Gülüyor .sütüm geldiğine eminim acaba regl oldum diye mi bunlar?bir arkadaşımız da Yazmış yoksa bu da başka bir dönem mi?
Büyüm
büyüme atak haftasındayız sanırım benim kızım da emerek uyuyor geceleyin ağladığında hemen memeyi verirsem Ağzına uyuyor yoksa uyanırsa uyumak bilmiyor sen işe başladın bi de daha da zor geliyordur şu uyku problemini çözmenin kolay bi yolu olsaydı keşke
Bizde gecen hafta ayni sorunlari yasadik cnm saat basi uyandi hatta uyurken bile hep mizmizdi keyifsizdi 2 gundur daha iyiyiz en azindan gece 3 saatte bir uyaniyor esdb nin dedigi gibi buyume atagi olabilir
Canım yaptıysan kendini çok da üzmenin bi anlamı yok eğer hala aklına takılıyorsa için rahat değilse doktorunu arayıp sorabilirsinKızlar kızım 5 gündür kaka yapamıyodu bugün 6.gündü gece uykuları berbattı gündüz keyifliydi ama kaka bi kez azcık yapmıştı sert yani bildiğiniz kabızdı katı gıdaya geçtik 1 hafta oldu aile doktorumuz lavman verdi adı libalaks boşluğuma geldi kızımın doktoruna sormadan uyguladım yarısını çok şükür kakasını günler sonra yaptı ama şimdi içim içimi yiyo acaba doğru mu yaptım diye off( fikri olan varmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?