2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canlarım ben malatya dayım özel kadın sağlığı merkesinde bir doktor var Denizhan Deniz herkes çok memnun 4 arkadaşım gidiyor ikisi sağlıkla doğumu yaptı çok tavsiye ettiler acil durumları arkadaşlar sormuştu zamanında doğum yaptırıdı hastane var oraya gidince dr çağırıyorlar telefonla irtibata geçiyorlar
4 mart tabi çok geç benim zaten dün gittiğim doktora 7 şubatta gidecem ondan sonra ne yaparım bilmiyorum ama 4 mart çok uzak arada kalp atışı için başka dokotrada gidebilirim
4 martta tahmini hesaplayıcılara göre 7+6 oluyor

Evet canım haklısın. Bol bol süt ve kefir tüketiyorum. Vejeteryanım aslında ama bebişim için et yemeye de çalışıyorum ama bu devirdeki tavuklara güvenemiyorum ne yazıkki. Tavukların içinde bi sürü antibiyotik var. Bebişimi zehirleyemem. Bunun yerine haftada bir kere balık yemeye çalışıyorum canımm. Ama ben yine de bol bol sebze tüketiyorum naparsın vejeteryanlığın getirdiği alışkanlık işte :)

Allah hayirli haberlerle karsilastirsin seni canim insallah hic kotu dusunme Allah yardim eder ne kadar korkarsan o kadar kotu hep iyi dusun iyi olacak de ama dedigin gibi bunun ilaci dua bu mubarek cuma gunu insallah Allah bebegini korur icini rahat tut kendine dikkat etmeye bak fazla hareket etme ilk 3 ay onemli biliyosun ama iyi seyleri dusun ki iyi olsun unutma Allahin izniyle 9 ay sonra bebegin hooop kucaginda :))

Acil durumlarda ulaşabilesin doktorsa tammdır sorun yok. Ama sana bir tavsiyem var. Bence te doktorun olmalı yani tek kişi takip etmeli gebeliğini. Bu daha sağlıklı karar almanı daha sağlıklı sonuclara ulaşmanı sağlar. Ben senin yerinde olsam 7 Şubat'ta gideceğin doktoru doktorum olarak kabul ederim. Çünkü bence doktorumun işinin ehli olmasının yanı sıra bence birazda boş olmalı. Ama sen muane olacaksın canım benim sen hangisinde rahat edeceksen tabiki ona gitmen hepsinden hayırlı.

ayceey günaydın canımmm. Nasılsın iyimisin bugün?

umarim cok karisik yazmamisimdir, anlasir yazmisimdir, kizlar turk doktoruyla gorusup iletisim kurup turkce konusuyorsunuz ya, bu cok onemli bir sey cok sansli hissedebilirsiniz kendinizi.

bu arada bende yurtdisindayim aslinda cok fazla uzakta degilim bakudeyim ama inanirmisin kan testi bile yaptirmaya doktora gidemedim icimden gelmedi hic 3 tane idrar testi yaptim pozitif cikti bi ay sonra turkiyeye kesin donus yapiyorum sirf gebelik yuzunden tr de doktora gitmek istiyorum ama insallah hepmizin seninde karsina oyle iyi doktorlar cikarki hergun sukrederiz insallah hersey guzel olacak umutsuzluk iyi bisey degil kul sıkısmayinca hizir yetismezmis ona bakarsan bende dogumdan cook korkuyorum aslinda ama napiyim iyi dusunmeye calisiyorum zorluyorum kendimi iyi olacak iyi olacak insallah sende boyle dusun tatlim

Bende normalde parça et asla yiyemem.kıyma yada döner halinde olacak illaki :) işyerinde bolca tavuk yemeği yapıyorlar yiyorum mecburen :-/ balığı yemezdim artık ben istemeye başladım kayınvalideme dedim anne haftasonu bana balık kızartır mısın diye kadın sevindi

gunaydin guzel anne :) bende de uyku hali fazlasiyka mevcut suan bile uyukluyorum :)) beninde bu gece agrim oldu daha dogrusu sabaha karsi korktum bende ama Allaha sukur suan iyiyim acaba yataga uzandigimiz pozisyonla alakali olabilirmi karnimin uzerine cok fazla yatmamaya calisiyorm ama uyku halinde kontrol etmem imkansiz ondan olabilir mi diye aklima gelmiyo deil bu arada sayili gun cabuk gecer merak etme

ay inşallah inşallah geçsin hemen :)
bende sırt üstü yatıyorum önce sonra daha çok soluma dönüp yatıyorum zaten.Bugün pek ağrım yok çok şükür.Bulantım da yok.Bulantı olması sağlıklı bir hamilelik geçirdiğinin işaretiymiş gebelik hormonu salgılandığı için.Bir yandan da bulantı olsun istiyorum :) ay iyice afalladım valla :)

benim doktora gitmem tr ye donmemle iliskili bi durum oldugundan sanirim 7 haftalik falan olcak nolamaaaaaz hayirlisi

onu bende duydum benimde midemde yanma oluyo bi degisiklik bu ama bunye meselesi gibi bise de olabilir ya bebisimiz saglikli olsun ama midemiz bulanmiyo diye bide.sıkılmak fazla yorar insani hersey iyi olacak canim kafamizi karistirmayalim bosver bebisler turp gibi insallah boyut olarak turp kadar olmasada saglik yonunden insallah oyledirler :))

Kahve tanesi kadarmış anneemmm yerim yaaa
minnak kalbi de atmaya başlamıştır inşallah :)

ayceey günaydın canımmm. Nasılsın iyimisin bugün?

iyiyim canim sabaha karsi kasik agrim oldu o korkuttu ama simdi iyiyim cok sukur :) sen daha iyi misin disin nasi oldu bu arada bizde eyvah ayvah 3 u cook izlemek istiyoruz ama gec izlicez biraz tr ye donunce artik ama sizin izlemenize cook sevindim kii cook iyi bi film olmustur yine eminim iyi seyirler :))

oyyy yavruuumm kuzummm melegimmmm valla sizi bilemem ama ben bebisim dogunca yer bitiririm op op doyamam herhalde yaa insallah o gunleride goruruz :)))

inşallah canımmm.
en çok hayal ettiğim sahne bebeğimle babasının birlikte uyuduğunu görmek yada babası uyurken o agucuk bugucuklar yaparak tepinmesi falan ay gözlerim doldu.Nasıl geçecek bunca ay (

inşallah canımmm.
en çok hayal ettiğim sahne bebeğimle babasının birlikte uyuduğunu görmek yada babası uyurken o agucuk bugucuklar yaparak tepinmesi falan ay gözlerim doldu.Nasıl geçecek bunca ay (

insallah su gibi gecer canim benimmm gercekten tarifi mumkun degil bu hislerin dusunsene sabah senden once uyanip o neseli sesiyle seni uyandirmasi seninle yeni bi gune baslamasi hayat artik iki kisilik degil uc kisilik diyebilecegin bi mucize yeni bi hayat yeni bi ask hersey yeni ve coook ozel gercekten mucizevi bisey ve asla bi benzeri yok evlat ya Allahim hepimize nasip etsin boyle saglikli mutlu huzurlu gunleri gormeyi :))

amiinnnnnn şu mübarek cuma günü rabbim dualarımızı kabul etsin.Hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere inşallaaahhh

Bende iyim çok şükür canım boyle giderse baya rahat bir hamilelik geçireceğiz :) en azından ben miğde bulantısı baş dönmesi vs hiç birşeyim cok fazla beni deli edecek gibi değil. 2014 Eylül annelerine baktım 8 haftalık 9 haftalık çoğu ve hepsi miğde bulantısındn yakınıyor. Miğdebulantıaı için ilaçlar falan vermişler. Bide miğde bulantısındn iyi birsey olduğunu söylüyorlar. Gerçi bugun burada da gecti bu konu. Madem miğde bulantısı iyi birsey ee fazla olunca neden mutlaka doktorunuza danışın diyorlar. Bence herseyin normali kafi. Bilmiyorum bana cok saçma geldi. Miğde bulantın olunca bebeğin sağlıklı olurmuş. Ya sizce ne kadar doğru bu olay? Bana eskilerin uydurma seyleri gibi geldi her ne kadar doktorlar söylüyor olsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…