nereye gitmek istiyorsun canım? Benim görümcem bebek hemşireliği yaptı bazı hastanelerde ve bana 29 mayıs hastanesini önerdi.Vakıf hastanesi olduğu için hem çok temiz hemde fiyatlar uygunmuş.Başhekimde tanıdığımızdır.Sizde İstanbuldaysanız orayı öneririm.Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var ayrıca.İnşallah hiç ihtiyaç duymayız ama yeni doğan yoğun bakımı bölümü olması önemli..
canlarım ben malatya dayım özel kadın sağlığı merkesinde bir doktor var Denizhan Deniz herkes çok memnun 4 arkadaşım gidiyor ikisi sağlıkla doğumu yaptı çok tavsiye ettiler acil durumları arkadaşlar sormuştu zamanında doğum yaptırıdı hastane var oraya gidince dr çağırıyorlar telefonla irtibata geçiyorlarÇok geç değil mi canım? Bukadar yoğun çalışan bir doktorlar iki haftada bir randevu alıp gidebilecekmisin? Ya gitmedin diyelim acil Allah korusun birsey oldu doktoruna ulaşabilecekmisin? Bunlara dikkat et. Bende medipolde gidiyorum. Doç. Dr Leyla hanımı istiyordum tee 21 Ocak'ta randevu almak istedik bize Mart'ın ortasına verebiliriz dediler gitmedik. Şimdi Sevilay Hanım'a gidiyoruz. Bence sende doktorunu dikkatli seçmelisin. Aciliyet olduğunda seninle ilgilenebilecekse seçmelisin.
her ay 1 er kilo son aylara doğru 2-3 kilo almalıymışız.Bizde 2. ayımızdayız alalım birazcık noolcek :) sen benden daha zayıfsın canım.Bünyen zayıf düşmesin protein alarak kaslarını güçlendir bol bol.Tavuk,et,süt,yumurta falan yemeye çalış
kizlar hatirlarsaniz dun yeni katildim araniza, ve doktora gidicem bugun demistim. ve doktora gittim, son adet tarihime gore ultrasonda 6 haftalik gozukuyor, ama doktor keseyi gordu bebek 6 haftalik gibi gozukmuyor 3-4 haftalik gibi gozukuyor ultrasona gore dedi. ve olacak olmayacak butun herseyi detayli sekilde anlatti, ve bir onceki gebelikte dis gebelik yasadigim icin beni iyice takibe aldilar. kan verdim, pzt gunu tekrar cagirdilar, bugunki ve pzt gunku kan testlerini karsilastircaklar, ve kan testi seviyesi yukselirse gebelik iy gidiyor demektir dedi, ama azalirsa degerlerde, gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dedi. sanirim bir kac hafta bu sekilde kan degerlerimi takibe alacaklarmis. cok yeni bir gebelikte olabilir dediler.
eger 3 haftalik gebeysen keseyi gordum hersey normal, ama 3 haftalik degilde 6 haftaliksa ozaman gelismemis gibi birsey soyledi. yani yurtdisinda oldugum icin burdaki doktorlar cok pratik degiller, teknoloji cok ilerde ama her ayrintiyi herseyi anlatip beni korkuttular. Yani kisacasi morelim cok iyi degil, Allahtan dua etmekten baska yapacagim birsey yok. (Benim icin dua edermisiniz, hamilelerin duasi kabul olurmus. ) buarada agri yada kanamam akintim vs olmadigi iyiye isaretmis.
hatirlamaniz icin dunki yazimida kopyaliyorum alta
Alıntı prenses88 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam arkadaslar, bende araniza katildim:)dogum tarihini bilmiyorum. ama tahminen ekim ayi olucak.dun evde yaptigim test pozitif cikti.(28 Ocak 2014 test tarihim) ve doktora gittim, doktor idrar testi ve kan testi yapti, gebelik oldugu soylediler. fakat kantesti sonucu gec saat oldugu icin sonucu goremedi doktor, bugun tekrardan kan testi ve detayli ultrasana giricem.
Ins kese yi gorebilirim, lutfen dua edin benim icin.
suanda hafif adet olucakmisim gibi agi var,goguslerde hassasiyet, ve kahverenli leke.
canlarım ben malatya dayım özel kadın sağlığı merkesinde bir doktor var Denizhan Deniz herkes çok memnun 4 arkadaşım gidiyor ikisi sağlıkla doğumu yaptı çok tavsiye ettiler acil durumları arkadaşlar sormuştu zamanında doğum yaptırıdı hastane var oraya gidince dr çağırıyorlar telefonla irtibata geçiyorlar
4 mart tabi çok geç benim zaten dün gittiğim doktora 7 şubatta gidecem ondan sonra ne yaparım bilmiyorum ama 4 mart çok uzak arada kalp atışı için başka dokotrada gidebilirim
4 martta tahmini hesaplayıcılara göre 7+6 oluyor
umarim cok karisik yazmamisimdir, anlasir yazmisimdir, kizlar turk doktoruyla gorusup iletisim kurup turkce konusuyorsunuz ya, bu cok onemli bir sey cok sansli hissedebilirsiniz kendinizi.
Evet canım haklısın. Bol bol süt ve kefir tüketiyorum. Vejeteryanım aslında ama bebişim için et yemeye de çalışıyorum ama bu devirdeki tavuklara güvenemiyorum ne yazıkki. Tavukların içinde bi sürü antibiyotik var. Bebişimi zehirleyemem. Bunun yerine haftada bir kere balık yemeye çalışıyorum canımm. Ama ben yine de bol bol sebze tüketiyorum naparsın vejeteryanlığın getirdiği alışkanlık işte :)
Günaydın güzel anneler :)
Ben her akşam 9 buçukta uyuyorum yahu :) sizde öyle misiniz? Gerçi sabahları 6.45 te kalkıp işe geliyorum.
Bir de dün akşam hani regl olmaya yakın böyle alttan keskin bi sancı girer ya anlık öyle oldu 2 kere çok korktum :-/ regl olamadığım için oldu herhalde diye düşünüyorum.Of şu muayene zamanı gelse de rahatlasam.Daha 10 gün var :-/
Kızlar birde bebişimizin kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi yasakladı doktor bize.
Size de hiç böyle bişey söyledi mi ?
Kızlar devamlı gitmek istediğim doktoru aradım en erken randevu 4 mart çok geç ya ama mecbur yazdırdım adımı((((
gunaydin guzel anne :) bende de uyku hali fazlasiyka mevcut suan bile uyukluyorum :)) beninde bu gece agrim oldu daha dogrusu sabaha karsi korktum bende ama Allaha sukur suan iyiyim acaba yataga uzandigimiz pozisyonla alakali olabilirmi karnimin uzerine cok fazla yatmamaya calisiyorm ama uyku halinde kontrol etmem imkansiz ondan olabilir mi diye aklima gelmiyo deil bu arada sayili gun cabuk gecer merak etme
canlarım ben malatya dayım özel kadın sağlığı merkesinde bir doktor var Denizhan Deniz herkes çok memnun 4 arkadaşım gidiyor ikisi sağlıkla doğumu yaptı çok tavsiye ettiler acil durumları arkadaşlar sormuştu zamanında doğum yaptırıdı hastane var oraya gidince dr çağırıyorlar telefonla irtibata geçiyorlar
4 mart tabi çok geç benim zaten dün gittiğim doktora 7 şubatta gidecem ondan sonra ne yaparım bilmiyorum ama 4 mart çok uzak arada kalp atışı için başka dokotrada gidebilirim
4 martta tahmini hesaplayıcılara göre 7+6 oluyor
ay inşallah inşallah geçsin hemen :)
bende sırt üstü yatıyorum önce sonra daha çok soluma dönüp yatıyorum zaten.Bugün pek ağrım yok çok şükür.Bulantım da yok.Bulantı olması sağlıklı bir hamilelik geçirdiğinin işaretiymiş gebelik hormonu salgılandığı için.Bir yandan da bulantı olsun istiyorum :) ay iyice afalladım valla :)
onu bende duydum benimde midemde yanma oluyo bi degisiklik bu ama bunye meselesi gibi bise de olabilir ya bebisimiz saglikli olsun ama midemiz bulanmiyo diye bide.sıkılmak fazla yorar insani hersey iyi olacak canim kafamizi karistirmayalim bosver bebisler turp gibi insallah boyut olarak turp kadar olmasada saglik yonunden insallah oyledirler :))
ayceey günaydın canımmm. Nasılsın iyimisin bugün?
Kahve tanesi kadarmış anneemmm yerim yaaa
minnak kalbi de atmaya başlamıştır inşallah :)
oyyy yavruuumm kuzummm melegimmmm valla sizi bilemem ama ben bebisim dogunca yer bitiririm op op doyamam herhalde yaa insallah o gunleride goruruz :)))
inşallah canımmm.
en çok hayal ettiğim sahne bebeğimle babasının birlikte uyuduğunu görmek yada babası uyurken o agucuk bugucuklar yaparak tepinmesi falan ay gözlerim doldu.Nasıl geçecek bunca ay(
insallah su gibi gecer canim benimmm gercekten tarifi mumkun degil bu hislerin dusunsene sabah senden once uyanip o neseli sesiyle seni uyandirmasi seninle yeni bi gune baslamasi hayat artik iki kisilik degil uc kisilik diyebilecegin bi mucize yeni bi hayat yeni bi ask hersey yeni ve coook ozel gercekten mucizevi bisey ve asla bi benzeri yok evlat ya Allahim hepimize nasip etsin boyle saglikli mutlu huzurlu gunleri gormeyi :))
iyiyim canim sabaha karsi kasik agrim oldu o korkuttu ama simdi iyiyim cok sukur :) sen daha iyi misin disin nasi oldu bu arada bizde eyvah ayvah 3 u cook izlemek istiyoruz ama gec izlicez biraz tr ye donunce artik ama sizin izlemenize cook sevindim kii cook iyi bi film olmustur yine eminim iyi seyirler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?