- 13 Nisan 2015
- 50
- 12
- 3
Benim oglum zeytin ve muzu sevmiyo ceviz hç vermemştm yogurdun içine koysam olurmu sade yemez belki peyniri yumurtayı sever yemek sularnı yer ekmek bnıpta veriyorum çorbnın hertrlusunu yiyor şükr ayrmıyo çikolata bisküvi çubuk kraker gofret çok sevyo biz yerken bende veryorum braz yoksa bnada yedrmiyo lolitopta çocklarn elinde görurse kıyamet kopuyo hemen istyo genelde ilgisni dagtyorum ama başa çkamayp 2 3 sefr verdim nescafe tarzi şeylerdn vermedm ama eltm bikaç kez turk kahvesi verdi çok istedi diye bizde böyle kızlar aranzda ınek sütú veren varmi onu vermeye nezman başlamalyız acaba[/QUOTE SİZDE bizdensinuz yani benim kizda kahve ayirmiyor canım Türk kahvesindende tadıyo. Cevizi yoğurt seviyorsa ona karistir sevdiği bir meyveyide ekle dilersen bir kaç damla pekmezde koy. Ben cubuk kraker vermedim diş yok diye ama bizimle bisküvi çay keyfi yaptı haftasonu. Eti püf sevdi.cekirdek ne zaman yesek istiyo bende ezip veriyor um. Geçen de taze a.fistigi rendeledim. Ama bizde sebze sevmiyoruz Patatesi falan illa et balık olcak
Canım benim ben cevizi birde buyumix in biskuvili yogurduna karıştırdım inan harika bişey oldu deneyin bence
benımde oglum 10.ayını bitirdi ve 3aylık da hamileyim başlarda bunalıma girmiştim ama şimdi yalnız büyümeyecekelr arkadaş gibi olacaklar diye seviniyorum. tek üzüntüm emzirmeyi bırakmak oldu . büyük o yaşta kıskandımızaten ikisi de sürpriz oldu.
ikisi de emiyor, ikisi de bezleniyor,ikisinin de gece uykuları bölük pörçük. haliyle 2 senedir uykusuz geziyorum desem yeri, gerçi insan alışıyor ama diş huysuzluklarının olduğu geceler ayakta uyuyorum.
bence de yaş aralığı yakın ama en azından ikiz gibi beraber büyüyorlar, ortak paylaşımları çok olacak. tek çocuk mu iki çocuk mu dersen, iki çocuk derim.
tek çocuk çok güzel ama iki çocuk daha da güzel.
zorlukları çok ama güzelliği de çok.
isimleri azra ve serra.
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah. Bende çok istiyorum 2.yi ama çokta korkuyorum ılkı ne ılgısiz kalır mıyım die. Sizinki de kazara oldu sanırım Allah bagislasin cinsiyet belli mibenımde oglum 10.ayını bitirdi ve 3aylık da hamileyim başlarda bunalıma girmiştim ama şimdi yalnız büyümeyecekelr arkadaş gibi olacaklar diye seviniyorum. tek üzüntüm emzirmeyi bırakmak oldu . büyük o yaşta kıskandımı
Ben nevbahar14. Diş çok zormuş gerçekten bizde ilk dişi bekliyoruz Rabbim yardımcıları olsun kuzucuklarin. Bugünlerde zorla yer ama istersen severek yediği ne varsa onun içine ekle belki yer.Bugün yogurdun içinekoydum bi kasıkzorla yedi isteedi yemek benide emmemşti dis çkck yine galba iştahszlık yaptı ama bide dedgnide denicem
teşekkür ederim evet kazayla ama ben ıkı üç çocugum olsun çok istiyordum kendim tek çocugum bende o korkuların hepsini yasadım ılk çocuguma haksızlık yaptıgımı düşündüm bide ücretsiz izin dönüşü öğrendim hem cocugumu bıraktım hem de kardes gelior diye şükür şimdi iyiyim bir iki yıl zorlancam belki ama sonrası güzel olacak inş:) bu haftasonu gidicem doktora ama sanmıyorum cins belli olacagınıHayırlı uğurlu olsun inşaallah. Bende çok istiyorum 2.yi ama çokta korkuyorum ılkı ne ılgısiz kalır mıyım die. Sizinki de kazara oldu sanırım Allah bagislasin cinsiyet belli mi
teşekkür ederim evet kazayla ama ben ıkı üç çocugum olsun çok istiyordum kendim tek çocugum bende o korkuların hepsini yasadım ılk çocuguma haksızlık yaptıgımı düşündüm bide ücretsiz izin dönüşü öğrendim hem cocugumu bıraktım hem de kardes gelior diye şükür şimdi iyiyim bir iki yıl zorlancam belki ama sonrası güzel olacak inş:) bu haftasonu gidicem doktora ama sanmıyorum cins belli olacagınıHayırlı uğurlu olsun inşaallah. Bende çok istiyorum 2.yi ama çokta korkuyorum ılkı ne ılgısiz kalır mıyım die. Sizinki de kazara oldu sanırım Allah bagislasin cinsiyet belli mi
doğal olarak kıskanıyor ama şimdiden oyun arkadaşı oldular bile. küçük emeklerken büyük de onunla beraber emekleyip odaları geziyorlar. ya da büyük oyuncaklarını vermek istemiyor bazen, sonra kıyamıyor galiba beraber bağıra çağıra küse barışa kardeşliği öğreniyorlar :)benımde oglum 10.ayını bitirdi ve 3aylık da hamileyim başlarda bunalıma girmiştim ama şimdi yalnız büyümeyecekelr arkadaş gibi olacaklar diye seviniyorum. tek üzüntüm emzirmeyi bırakmak oldu . büyük o yaşta kıskandımı
doğurasım geldi cidden rabbim umarım istediğim an banada verir benm ilki zor oldu umarım bizi bekletmez bebeişler ALLAHINizniyle. bende 2-3 istiyorum aslında en iyisi büyüğün aklı ermeden yapmak yksa birde onlara soracaz kardeş istermisin die :))teşekkür ederim evet kazayla ama ben ıkı üç çocugum olsun çok istiyordum kendim tek çocugum bende o korkuların hepsini yasadım ılk çocuguma haksızlık yaptıgımı düşündüm bide ücretsiz izin dönüşü öğrendim hem cocugumu bıraktım hem de kardes gelior diye şükür şimdi iyiyim bir iki yıl zorlancam belki ama sonrası güzel olacak inş:) bu haftasonu gidicem doktora ama sanmıyorum cins belli olacagını
allah gönlünüze göre versin bu sekilde olmasaydı bende en dogru zaman ne zaman diye düşünüp duracaktım çocuk belli bi yasa geldikten sonra daha da zorlaşıyor kesinlikle büyük çocuklara bakıyorum kardeşi kabullenmeleri çok zordoğurasım geldi cidden rabbim umarım istediğim an banada verir benm ilki zor oldu umarım bizi bekletmez bebeişler ALLAHINizniyle. bende 2-3 istiyorum aslında en iyisi büyüğün aklı ermeden yapmak yksa birde onlara soracaz kardeş istermisin die :))
kardeş işte sonunda kıyamıyor ama ilerde paylaşımları daha rahat olur diye düşünüyorum bikaç yıl zor olacak ama evlat sonucta katlanılır:)doğal olarak kıskanıyor ama şimdiden oyun arkadaşı oldular bile. küçük emeklerken büyük de onunla beraber emekleyip odaları geziyorlar. ya da büyük oyuncaklarını vermek istemiyor bazen, sonra kıyamıyor galiba beraber bağıra çağıra küse barışa kardeşliği öğreniyorlar :)
2015 ekim annelerini takip edersen daha çok yardımcı olurlar.Bende Allah kismet ederse ekim aannesiyim heycanliyim gunler gecmiyor
SelamunAleykum arkadaslar araniza henu yeni katildim ama surekli takip ediyordum bu sayfayi kismet bu guneymis:)
Aminnn canim Allah razi olsunnnn:)yanlis gelmisimAleyküm selam canım hoşgeldin aramiza ama bu topik 2014 ekime ait eğer 2015 ekim annelerine yazarsan daha bilgili olur senin için hayırlı olsun bu arada allah analı babalı buyutsun
Merhaba kizlar bence 2014 ekim annesiyim ve bende iki guzel annesi gibi girdim doğuma ne kadar da benziyor hikayelerimiz. Benım kimsem yoktu ben normal olarak gittim geçen yıl arefeyi kurbana baglayan gece yalniz bebek terse dondu dogum aninda ve kurban gecesi aniden kalp atışı durmasiyla sezeryana alındım. Şimdi 2 yas 5 aylik bir kizim 11 aya yakin da bir oğlum var.sukur 6 tane disi var Ve bir aydir yürüyor. Ve yanlislikla oğluma hamile kalmıştım.dogum sonrasi spiral yaptırdım hem spiral hem prezervatifle korunuyordum kiii memlekette vakitler onur orada olunca spiralee de güven ince simdi 8 haftalik hamileyimbenim doktor o konuda sıkıntı olmaz dedi ama ben istemedim normal doğum. çünkü hem büyük kızımdan ayrılmak istemedim, hem de normal doğum korkum var.
kızımı emzirip sezaryene girdim. zaten belden aşağım uyuşturuldu ikisinde de. sezaryenden çıkar çıkmaz hem küçüğü hem büyüğü emzirdim. hastanede yanımda kaldı ikisi de. küçük kendi yatağında, kızımla ben hastanede aynı yatakta uyuduk bir gece. iyi ki de öyle yapmışım. en güzel anlardan biriydi benim için.
hahaha. :)Merhaba kizlar bence 2014 ekim annesiyim ve bende iki guzel annesi gibi girdim doğuma ne kadar da benziyor hikayelerimiz. Benım kimsem yoktu ben normal olarak gittim geçen yıl arefeyi kurbana baglayan gece yalniz bebek terse dondu dogum aninda ve kurban gecesi aniden kalp atışı durmasiyla sezeryana alındım. Şimdi 2 yas 5 aylik bir kizim 11 aya yakin da bir oğlum var.sukur 6 tane disi var Ve bir aydir yürüyor. Ve yanlislikla oğluma hamile kalmıştım.dogum sonrasi spiral yaptırdım hem spiral hem prezervatifle korunuyordum kiii memlekette vakitler onur orada olunca spiralee de güven ince simdi 8 haftalik hamileyimsimdi ailelere nasil söyleyeceğim telaşı var nasil bakacagımdan ziyade... Doğrusu ne sorunlarda ne baska zaman yarim saat başlamışlardır cocuklara. Şimdiki doğumuna da iki kucukle gideceğim.üçünün arasi 18 er ay olacak ve ben calisiyorum. Bu gune kadar hep benimle geldiler ve hiic korkmuyorum üçüncü fikrinden. İkincide cok aglamistim iyiki olmus tek çocuğunuz varsa tavsiye ederim bende ikinciyi. Ama üçüncüyü bilemem kizlar bide daha 26 yaşında doğuma gideceğim yaA...doktor sezeryana da yakin dedim sikinti olmaz merak etme dedi sukrettik ona da korkuyordum. Bakalim beni neler bekliyor
Walla amiinn canim. Çok benziyoruz sen de katil gel bu da beraber olsunhahaha. :)
güldüm ama senin adına sevindiğim için. inan senin gibi genç olsaydım (yaşım 36) 3. ye ben de hamileydim muhtemelen.
ben en az 3-4 çocuk istiyordum ama ileri yaşta gebelik zorluyor beni. o yüzden iki tane ile yetiniyorum mecburen. Rabbim isteyene versin, bizimkilere sağlıklı uzun ömür versin.
maşallah size. Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?