2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Lcw de dikkat etmedim ama civilde vardır. Burası tekrar sessizliğe bürünüyo.

Dün forumu gezdim canım lcw de vardı ama kadifeydi joker.soobe bir kaç çocuk mağazası na baktım ama ebebek ten aldım yüzde yüz pamuk yazıyor du gece giydirdim üzerine de battaniye orttum hiç terleme di

Kızlar geçen senelerde büyük kizimim başının sağ tarafi yani kulak Arkası ve Sağ şakagi agriydu baş agrisiyla beraber ama agridiginda ağlıyordu bende nisan ayında beyin Cerrahisi bölümü ne goturdum emar çekildi ve damar genişlemesi çıktı doktor lar ilaç bile vermedi kanama olmadan müdahale yapamayız dediler sonuclarimizi üç doktora daha gosterdik hepsi aynı şeyi söyledi bu aralarda ağrı tekrar siddetlendi bugün saat 2 de tekrar rendavumuz var inşallah herşey yolunda gider dualarinizi bekliyorum

Rabbim şifa versin. Haberdar Et bizi

Çok geçmiş olsun inşaallah. Rabbim beterinden korusun

Ben uyku tutumuna ihtiyaç duymamistim ama lazım sanırım gece üst ortup duruyorum. Birde örttugumu hissedince ayaklarını kaldırıyor.

Dün forumu gezdim canım lcw de vardı ama kadifeydi joker.soobe bir kaç çocuk mağazası na baktım ama ebebek ten aldım yüzde yüz pamuk yazıyor du gece giydirdim üzerine de battaniye orttum hiç terleme di
Bende alayım inş faydali olur.intte var mı acaba bizim burda hiçbi bebek mağazası yok

İnşallah önemli bişey yoktur canim. İyi haberlerini bekliyoruz

Mrb arkadaşlar belki birçoğunuz dağıldı inşallah bebekleriniz iyidir beni hatırlayan olur belki sizlerle birlikte 6 ayımı geçirdşm ve böbrek anomali bebeğimi aldılar şimdi tekrardan hamileyim inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasıp eder bebişlere iyi bakın

Canım Merhaba eskilerden çok fazla kişi kalmadı seni hatırlıyorum Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar bugün doktora gittik doktorumuz endiselencek bir şey yok dedi ama yinede bir emar cekelim dedi haftaya salı gecesi emar rendavusu var bakalım herşeyin hayırlısı ama doktor beni rahatlattı

Ben uyku tutumuna ihtiyaç duymamistim ama lazım sanırım gece üst ortup duruyorum. Birde örttugumu hissedince ayaklarını kaldırıyor.

Ben de ebebekten aldım kapüşonlu, pijamasının üzerine giydirdiğimde üzerine birşey örtmeden uyutuyorum. çok memnunum hem terletmiyor hem üşür, üzerini açar diye endişelenmiyorum. Yalnız benim aldığım model ebebek internet mağazasında yok.

çok geçmiş olsun, acil şifalar...

Canim hayirli olsun.hamileligim sirasinda en cok uzuldugum olaylardan bir tanesiydi bu forumda.simdi okadsr sevindim ji senin adina.bir oglun vardi sanirim ins.hayirlisi ile bir de kizin olur.Allah saglikli bir hamilelik ve kolay bir dogum nasip etsin.cok opuyorum.ayy vallahi cok sevindim.

Canim cok gecmis olsun.vallahi buyuk basin agrisi da buyuk oluyor sanirim.ev kalabalik olunca babire bir sey cikiyor.Allah sofa versin ins.kotu bir sey olmaz.oglun nasil oldu?onun ki gecmistir ina. Bari.

Sizleri üzdüğüm için çok üzgünüm dun buraya yazarken o kdr duygulandım ki bebeğimşn acısını hamile kalınca bastırabilirim sandım ama her evlat başka geçmiyor sadece bağışıklık kazanıyorsun teşekkür ederim çok bana dua et inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım oğlum var evet gönlüm önce sağlık sonra kızdan yana rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın opuyorum cnm bebişini

Kızlar merhaba 13,5aylık kızım 11aydan beri yuruyor ama bacakları paytak ustbacaklar ayrık bikac arkadasim benim.bebeğim.bole yürümüyordu bukadar ayrık.değildi flan dedi kafama takıldı zamanla düzelrmi sizce örtopediye gtmelimiyim doktora sordum 2 3aydaha bekle düzelmezse götur dedi.sizin bebisler nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…