Canim cok gecmis olsun.vallahi buyuk basin agrisi da buyuk oluyor sanirim.ev kalabalik olunca babire bir sey cikiyor.Allah sofa versin ins.kotu bir sey olmaz.oglun nasil oldu?onun ki gecmistir ina. Bari.
Kızlar merhaba 13,5aylık kızım 11aydan beri yuruyor ama bacakları paytak ustbacaklar ayrık bikac arkadasim benim.bebeğim.bole yürümüyordu bukadar ayrık.değildi flan dedi kafama takıldı zamanla düzelrmi sizce örtopediye gtmelimiyim doktora sordum 2 3aydaha bekle düzelmezse götur dedi.sizin bebisler nasıl acaba
Tesekkur ederim.hemen.goturucemCanım bi ortopedi teknisyeni olarak cevap vermek istiyorum eğer bir problem varsa erken tedavi de herzaman daha iyi sonuç alırsın bu tür ayrık bacaklar için bazen özel olcuye göre ayak şeklinin kalibini çıkararak ortopedi ayakkabı veriyor doktorlar çocuğun da yuruyormus madem bence bi ortopedi doktoruna muayene ettir hem bişey yoksa bile için rahat eder
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah....Mrb arkadaşlar belki birçoğunuz dağıldı inşallah bebekleriniz iyidir beni hatırlayan olur belki sizlerle birlikte 6 ayımı geçirdşm ve böbrek anomali bebeğimi aldılar şimdi tekrardan hamileyim inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasıp eder bebişlere iyi bakın
Çocuklarınız kıyafetlerini çıkarıyor mu? Hırka yelek pijama çorap gözümün içine baka baka çıkarıyor.
:) sorma tursu kavanozunu halida kırdı. Mutfak dolapları ni kurdelalarla bagliyorum. Gardrop sürgülü ya çekiyor ne kadar çamaşır varsa indiriyor halıya oda yetmiyor sirkeliyorYok canım benimki genelde evi dağıtıyor üzerini çıkarmaya vakti yok
:) sorma tursu kavanozunu halida kırdı. Mutfak dolapları ni kurdelalarla bagliyorum. Gardrop sürgülü ya çekiyor ne kadar çamaşır varsa indiriyor halıya oda yetmiyor sirkeliyorbari sirkeleyip katlarini açma değil mi bi çamaşır asarken bayılıyorum hemen mandalligi alıyor tek tek veriyor.
benim ki çorapları çıkarıyor yeleğinide etek ucundaün tutup kafasına kapatıyor anlatabildim mi acaba gözünüzde canlandı mı o halÇocuklarınız kıyafetlerini çıkarıyor mu? Hırka yelek pijama çorap gözümün içine baka baka çıkarıyor.
hayırlı olsun canım senın aadına cok sevindim insallah sağsalim busefer kucagına alırsınMrb arkadaşlar belki birçoğunuz dağıldı inşallah bebekleriniz iyidir beni hatırlayan olur belki sizlerle birlikte 6 ayımı geçirdşm ve böbrek anomali bebeğimi aldılar şimdi tekrardan hamileyim inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasıp eder bebişlere iyi bakın
benim kızda günde en az 20 defa kendi foto albümünü çıkartıp bakıyor çok ağır halbuki. birde kuzucum zigon sehpayı taşıyıp üstüne oturmak istiyor yaramazlık diz boyu ama kıyamıyorum.ne babasına ne kv yapıyor beni görünce şımarıyor bende ilkgöz ağrım diye ses etmiyorum. bu arada biz saklambaç ve kovalamaca oynuyoruz siz de var mı etkinlikYok canım benimki genelde evi dağıtıyor üzerini çıkarmaya vakti yok
Amin bacım inşallahhhayırlı olsun canım senın aadına cok sevindim insallah sağsalim busefer kucagına alırsın
arkadaşım salı günü kızın emar çekilecekti sonuç belli oldu mu bişey yok inş.Çok sağol canım evde çocuk sayısı fazla olunca sorunlar da çok oluyor bugünlerde okadar çok hastanelere gittimmi artık nefret ediyorum allah kimseyi oralara düşürmesin eksikte etmesin.oglumda çok şükür iyilesti
durumunuzu okuyunca üzüldüm ben hatırlamıyorum sizi ama Rabbim bu kuzuyu sizlere bağışlasın inş. sağlıkla kavuşun. doğum ne zaman inşAmin bacım inşallahh
durumunuzu okuyunca üzüldüm ben hatırlamıyorum sizi ama Rabbim bu kuzuyu sizlere bağışlasın inş. sağlıkla kavuşun. doğum ne zaman inş
Bu bebiş çok yeni henüz temmuzda dopacak Allah nasip ederse bnm zamanımda damla Kamuran falan vardı rabbim inşallah herkesin yavrusunu bağışlasındurumunuzu okuyunca üzüldüm ben hatırlamıyorum sizi ama Rabbim bu kuzuyu sizlere bağışlasın inş. sağlıkla kavuşun. doğum ne zaman inş
Allahın izni ile sağlıkla al kucağına yaz bebişi daha iyi üşüdümü diye telaş yapmazsın emeklemeside yaza doğru olur endişi olmaz hayırlısıyla. aslında hamile kalınca bende okumaya başladım ama zihnim çok yorğun onlarıda hatırlamadım. herkes iyi olsun inş. sende hayırlısıyla al kuzucunu. diğer bebeğin kaç yaşındaydıBu bebiş çok yeni henüz temmuzda dopacak Allah nasip ederse bnm zamanımda damla Kamuran falan vardı rabbim inşallah herkesin yavrusunu bağışlasın
Oğluşum 2,5 yaşında teyzesi o kurtardı kendini iyı buyudu sıkıntısız bi çocukAllahın izni ile sağlıkla al kucağına yaz bebişi daha iyi üşüdümü diye telaş yapmazsın emeklemeside yaza doğru olur endişi olmaz hayırlısıyla. aslında hamile kalınca bende okumaya başladım ama zihnim çok yorğun onlarıda hatırlamadım. herkes iyi olsun inş. sende hayırlısıyla al kuzucunu. diğer bebeğin kaç yaşındaydı
iyi maşaallah oğluşuna. tam zamanı ikincinin deOğluşum 2,5 yaşında teyzesi o kurtardı kendini iyı buyudu sıkıntısız bi çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?