2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
sağlık ocağı hemşiresiherşeyi verebilirsin dedi. ben şırdanı bile düşündüm açıkcası biz seviyoruz bizimkide bayılıyor bize çekmiş
Şirdan ne oluyor? Bende herseyden vermeye çalışıyorum. Fakat nerde zararlı şeyler var onlar cazip gelir ya bu yaşta bile öyle . Eşim ve ben cips çikolata jelibon çok seviyoruz hep o uyuduktan sonra yiyelim diyorum gel gör ki eşim dayanamıyor kızımda cips istiyor . Paket içine bisküvi koyuyorum hemen anlıyor.

Şirdan ne oluyor? Bende herseyden vermeye çalışıyorum. Fakat nerde zararlı şeyler var onlar cazip gelir ya bu yaşta bile öyle . Eşim ve ben cips çikolata jelibon çok seviyoruz hep o uyuduktan sonra yiyelim diyorum gel gör ki eşim dayanamıyor kızımda cips istiyor . Paket içine bisküvi koyuyorum hemen anlıyor.
Şırdan nasıl anlatsam hayvanın kirkkat diye biryeri var karın gibi onun dolması. Kek yap evde ıtır zikir benim Kizimda yiyor ama cips 1 kere denedi hoşuna gitti bir daha önü sıra yemedim. Şimdi kızıma kek yapıyorum uykudan kalkınca süt ile yedirmeye başladım. Ivir zivir olarak ben hipp gofret ve bisküvi aldım severek yiyor bir şey bulamayinca

Bir demir konusu açılmış. demir bağlama ne oluyor? Kızıma aile hekimliğinde kan sınırda demişti yüksekte değil dusukte ve genel kan testi yaptırın demişti. Fakat ben yaptırmadım çünkü bir kere gözü sürekli kizariyor diye alerji testi istemişlerdi bagira cagira yarım tüp aldı bu olmadı tekrar yeniden alacağız dedi. Bizi gorseniz ben agliyorum kızım kucağımda ağlıyor eşim stresten gidecek heee birde 2 tüp alacak tartıştık bırak kalsın dedim hemşire aldığı yarım tüpü bana uzatmaz mı :KK4: boyle yapasim geldi. Bu konuyu neden anlatmistim heeee bu yüzden tahlil yaptırmaya korkuyorum. Kan ilacını kullanmıyorum Pekmez veriyorum.
Biz de çok zorlandık kan verirken çok agladi. Ama damar yolu hemen bulundu allah tan çok acı çekmedi yavrum biraz da korktuğundan ağladı. Yaptırmak lazım diye düşünüyorum ama zor oluyor gercekten

Kafayı yicem ya akşam ne yemek yapıcam diye düşünüyorum ama bulamıyorum bana menu soyleyin kızlar mercimek çorbam ve biraz salcali makarnam var onun yanina bişey bulamadım

Kafayı yicem ya akşam ne yemek yapıcam diye düşünüyorum ama bulamıyorum bana menu soyleyin kızlar mercimek çorbam ve biraz salcali makarnam var onun yanina bişey bulamadım
Bende çok sıkıldım şu yemek konusuna taze fasulye yaptım et kavurdum. Kızım için ayrıyetten kemikli eti iyece duduklude hasladim suyunu almak için. Fasulye yapmışken yedireyim dedim òg og yemedi madem eti hasladim dideyim yoğurtla yedireyim dedim aynı şekilde yemedi kalktım tarhana çorbası yaptım :KK48: tey tey aksama bir pilav bir salata tamamdır

Biz de çok zorlandık kan verirken çok agladi. Ama damar yolu hemen bulundu allah tan çok acı çekmedi yavrum biraz da korktuğundan ağladı. Yaptırmak lazım diye düşünüyorum ama zor oluyor gercekten
Allahtan sansliymussinuz kızımda çok uğraştı ya aldın o kadar kullan degil mi o kan daha olmazmis var mı böyle bişey

Bende çok sıkıldım şu yemek konusuna taze fasulye yaptım et kavurdum. Kızım için ayrıyetten kemikli eti iyece duduklude hasladim suyunu almak için. Fasulye yapmışken yedireyim dedim òg og yemedi madem eti hasladim dideyim yoğurtla yedireyim dedim aynı şekilde yemedi kalktım tarhana çorbası yaptım :KK48: tey tey aksama bir pilav bir salata tamamdır

Canım eti fasulye nin içine koyup brenderden ceksen yemezmi ben öyle yapıyorum. Bendemi taze fasulye yapsam acaba bizimkiler kiymali seviyor taze fasulye yi

Al benden de o kadar sizlere sormayi düşünüyordum bende :) bezelye yemeği köfte fırın tavuk bunlar olabilir sanki senin yemeklerin yanina

Benim kızım bubaralar tarhana yemiyor ya ona özel annemle tarhana yapmıştık sevmiyor artık. En pratik çorba aslinda

Blenderda çirpmak istemiyorum ya hevesleniyorum bundan iki ay önce falan bunlardan bir ay küçük bir çocuk maşallah büyük insan gibi kaşık kaşık yedi gözümün önünde hele peynirleri zeytinden büyük parça halinde löp löp götürdü çocuğa ne versen yiyor maşallah maşallah onu her gördüğümde maşallah demekten konusamiyorum. Bende elini kolunu tut yemek yedircem diye uğraş :KK34:

Al benden de o kadar sizlere sormayi düşünüyordum bende :) bezelye yemeği köfte fırın tavuk bunlar olabilir sanki senin yemeklerin yanina

Büyük kızım taze fasulye yi duyunca yüzünü eksikti. Heralde fırına papates köfte atıcam onu istiyor. Simdide kızlarimla damla çikolatalı Kurabiye yaptık. Ohhhh be valla şu yemeğin adını koyduktan sonra bir rahatlik geliyor ki sorma bence burdan hep beraber yemek konusuna da girsek değişik tarifler versek iyi olur.

Büyük kızım taze fasulye yi duyunca yüzünü eksikti. Heralde fırına papates köfte atıcam onu istiyor. Simdide kızlarimla damla çikolatalı Kurabiye yaptık. Ohhhh be valla şu yemeğin adını koyduktan sonra bir rahatlik geliyor ki sorma bence burdan hep beraber yemek konusuna da girsek değişik tarifler versek iyi olur.
Ben etli taze fasulye yedirdim baktim oldgu gbi cikarmis bezine.acaba erkenmi sindiremiyorlar sanirim daha

Ben etli taze fasulye yedirdim baktim oldgu gbi cikarmis bezine.acaba erkenmi sindiremiyorlar sanirim daha

Yok canım erken değil buyuduler artık herşey yiyebilir ler ama benimki daha puturlu yiyemiyo kusuyor cignemeyi bilmiyor daha. Ben brendirdan cekiyorum sen nasıl verdin

Ay ne güzel acaba ben ne zaman yapacağım kizimla kekler kurabiyeler :)

Back
X