- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Evet inş. Çocuk Hastanesi değil bizimki özel hastane her bölüm Dr var.canim kızımın bişeyi yok yinede çok teşekkür ederim çok sağolRabbim şifsin. Çocuk hastanelerinde ben sadece çocuk Dr var sanıyordum halbuki her dal varmış çocuk üzerine. Yakın zamanda mi gideceksiniz memlekete
Merhaba ben doğuma yakın katıldım buraya sizle tanışmıyoruz ama dilerim ki bu sefer herşey gönlünüzce olur. Hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsinMrb arkadaşlar belki birçoğunuz dağıldı inşallah bebekleriniz iyidir beni hatırlayan olur belki sizlerle birlikte 6 ayımı geçirdşm ve böbrek anomali bebeğimi aldılar şimdi tekrardan hamileyim inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasıp eder bebişlere iyi bakın
Düğmelerini kapatmadiyasam çıkarıyor yelegini ama yoksa çekiştirip çıkarmak için uğraşıyorÇocuklarınız kıyafetlerini çıkarıyor mu? Hırka yelek pijama çorap gözümün içine baka baka çıkarıyor.
Geçmiş olsun canım çocukla hasta olmak bir lüks dinlemezsin de vitamin falan takviye al bence o uyuyunca sen de uyuYa ben hâlâ iyilesemedim gece sabaha kadar öksürükten boguldum. Gören de karda kışda sokakta kaldım sanır. Balla zencefil aldım karıştırdım macun gibi yaptım bir tatlı kaşığı aldım bende durum böyle oldusonrası malum valla yüzüm gözüm yer değiştirdi .
İyi geceler arkadaşlar. Bebeğine yakın zamanda kan tahlili yaptıran var mı? Biz iki gün önce yaptırdık demiri hafif sınırın altında doktor ilaca gerek yok dedi ama içim rahat etmedi. İki günde bir kiymasını veriyorum her gün pekmez de veriyorum sizler ne veriyorsunuz baksa ne takviye edebilirim
Ben yaptırdım doğumgünü nde bizimde 56 demir çıktı, demir baglama çok yüksekti 400 lerde bişey kan damlasini kesti Dr. Onun dışında d vitamini devam bingildak açık henüz. Bende demir baglamayi dert ettim oda meğer çocuğun demir ihtiyacı varmış. dr ağızda pas tadı bırakan yiyecekleri ver dedi.yemek konusunda bende snowdrop3 gibi yapıyorum kemik haşlayıp iligini katiyorum yemeğine geçen beyin hasladim çokta sevdi .sakatat yiyebilir artık.İyi geceler arkadaşlar. Bebeğine yakın zamanda kan tahlili yaptıran var mı? Biz iki gün önce yaptırdık demiri hafif sınırın altında doktor ilaca gerek yok dedi ama içim rahat etmedi. İki günde bir kiymasını veriyorum her gün pekmez de veriyorum sizler ne veriyorsunuz baksa ne takviye edebilirim
Sarımsaklı yoğurt güzelmiş bende yarın ıspanak yapcam bir deneyeyim. Benim Kizimda turp sevdi.kizlar çocuklarınıza baligi, eti çerez veriyor gibi yedirin bırakın kirlensin etraf.cok mutlu oluyorlar ve iyi yiyorlar. Annemin liseden bir hocası İncirlik havaalanı na gitmiş orda yabancı çocukların elinde kese kagidinda bişey görmüş bir bakmış ki kurutulmuş et. Adam demiş bizimkiler olsa leblebi yer.dusunun bu dediğim 30 yıl önce .yabancılar bu sebepten zeki demek ki akıllı insanlar vsNeden kan tahlili yaptılar senmi istedin yoksa doktor mu ben hiç kan damlası vermedim sabahları kahvaltısı na üzüm pekmezi koyuyorum bir kaç saat sonrada bir tatlı kaşığı dut pekmezi veriyorum. Onun dışında ben kurbanın kemikleri ni iyicene kemikler dağılıp içindeki ilikler çıkana kadar düdüklü tencerede haşladim sonra onu süzgeçten geçirip suzdum ve hazır buz torbalarina koyup buzluk ta dondurup et bulyon yaptım çorbalara birer birer atıyorum. Bizim yediğimiz akşam yemeği onada uygunsa eğer brenderdan geçirip veriyorum. Haa birde benimki ispanaga sarımsaklı yoğurt koyunca çok seviyor onun dışında değişik verdiğim bir şey yok
Sarımsaklı yoğurt güzelmiş bende yarın ıspanak yapcam bir deneyeyim. Benim Kizimda turp sevdi.kizlar çocuklarınıza baligi, eti çerez veriyor gibi yedirin bırakın kirlensin etraf.cok mutlu oluyorlar ve iyi yiyorlar. Annemin liseden bir hocası İncirlik havaalanı na gitmiş orda yabancı çocukların elinde kese kagidinda bişey görmüş bir bakmış ki kurutulmuş et. Adam demiş bizimkiler olsa leblebi yer.dusunun bu dediğim 30 yıl önce .yabancılar bu sebepten zeki demek ki akıllı insanlar vs
7 aylıkken yapıldığında b12 si düşük çıkmıştı 3 Doz iğne vurulduk. Hem ona bakmak için rutin tahlil doktorlar 1 yasinda istiyorlar genelde. Bende kan damlası kullanmadım. İspanak pekmez kemik suyu bende veriyorum ayrıca her gün ya köfte ya somon veriyorum kuzu kıyması alıp köfte yaptım buzluğa attım gün aşırı bir tane çıkarıp pişiriyorum somon ları da kibrit kutusu büyüklüğünde kestim onu da gün aşırı veriyorum dönüşümlü haftada bir de tavuk veriyorum koy tavuğu bulamadığım için organik alıyorum. Etine sebzesine çok dikkat etmeme rağmen demiri 40 çıktı ama ilaç vermek istemiyorum dedi doktorNeden kan tahlili yaptılar senmi istedin yoksa doktor mu ben hiç kan damlası vermedim sabahları kahvaltısı na üzüm pekmezi koyuyorum bir kaç saat sonrada bir tatlı kaşığı dut pekmezi veriyorum. Onun dışında ben kurbanın kemikleri ni iyicene kemikler dağılıp içindeki ilikler çıkana kadar düdüklü tencerede haşladim sonra onu süzgeçten geçirip suzdum ve hazır buz torbalarina koyup buzluk ta dondurup et bulyon yaptım çorbalara birer birer atıyorum. Bizim yediğimiz akşam yemeği onada uygunsa eğer brenderdan geçirip veriyorum. Haa birde benimki ispanaga sarımsaklı yoğurt koyunca çok seviyor onun dışında değişik verdiğim bir şey yok
Ben D vitamini vermiyorum kan tahlilinde de normal çıktı her gün dışarı çıkartıyorum güneş alsın diye. Ağızda pas tadı veren yiyecekler neler peki ben bilmiyorum da :)Ben yaptırdım doğumgünü nde bizimde 56 demir çıktı, demir baglama çok yüksekti 400 lerde bişey kan damlasini kesti Dr. Onun dışında d vitamini devam bingildak açık henüz. Bende demir baglamayi dert ettim oda meğer çocuğun demir ihtiyacı varmış. dr ağızda pas tadı bırakan yiyecekleri ver dedi.yemek konusunda bende snowdrop3 gibi yapıyorum kemik haşlayıp iligini katiyorum yemeğine geçen beyin hasladim çokta sevdi .sakatat yiyebilir artık.
Canım sakatat verin diyorlar ama beyin verilmemesi gerekiyor diye biliyorum benBen yaptırdım doğumgünü nde bizimde 56 demir çıktı, demir baglama çok yüksekti 400 lerde bişey kan damlasini kesti Dr. Onun dışında d vitamini devam bingildak açık henüz. Bende demir baglamayi dert ettim oda meğer çocuğun demir ihtiyacı varmış. dr ağızda pas tadı bırakan yiyecekleri ver dedi.yemek konusunda bende snowdrop3 gibi yapıyorum kemik haşlayıp iligini katiyorum yemeğine geçen beyin hasladim çokta sevdi .sakatat yiyebilir artık.
:) domuz etinde demir daha yüksekmiş canim ondan çok akıllılar galiba. Bir de yabancı ülkelerde demir eksikliği pek görülmezmis domuz etinden dolayiSarımsaklı yoğurt güzelmiş bende yarın ıspanak yapcam bir deneyeyim. Benim Kizimda turp sevdi.kizlar çocuklarınıza baligi, eti çerez veriyor gibi yedirin bırakın kirlensin etraf.cok mutlu oluyorlar ve iyi yiyorlar. Annemin liseden bir hocası İncirlik havaalanı na gitmiş orda yabancı çocukların elinde kese kagidinda bişey görmüş bir bakmış ki kurutulmuş et. Adam demiş bizimkiler olsa leblebi yer.dusunun bu dediğim 30 yıl önce .yabancılar bu sebepten zeki demek ki akıllı insanlar vs
aman kalsın öyleyse . biz bu demirlede mutluyuz :):) domuz etinde demir daha yüksekmiş canim ondan çok akıllılar galiba. Bir de yabancı ülkelerde demir eksikliği pek görülmezmis domuz etinden dolayi
sağlık ocağı hemşiresiherşeyi verebilirsin dedi. ben şırdanı bile düşündüm açıkcası biz seviyoruz bizimkide bayılıyor bize çekmişCanım sakatat verin diyorlar ama beyin verilmemesi gerekiyor diye biliyorum ben
vala bizim dr biraz çatlak demir yalasın bile dedi. ıspanakta var en çok yoğurtla falan yiyince dil uyuşuyor yaBen D vitamini vermiyorum kan tahlilinde de normal çıktı her gün dışarı çıkartıyorum güneş alsın diye. Ağızda pas tadı veren yiyecekler neler peki ben bilmiyorum da :)
Demir yalasin çok iyi ya :) Hmm evet ispanak ta oluyor ama yoğurtla yiyince demiri gitmiyor mu süt ürünleri demiri bağlıyor diye biliyorum canım. Ama bende yoğurtla çok seviyorumvala bizim dr biraz çatlak demir yalasın bile dedi. ıspanakta var en çok yoğurtla falan yiyince dil uyuşuyor ya
Bizde demir baglama çok yüksekti Dr sordum eşim ark.sormus onlarda et ürünleriyle yoğurt aynı anda yenilirse demir baglama olur demiş Dr öyle bişey değil bu demir ihtiyacı çok fazla dedi.daha bu ne dis çıkartıyor sanırım dedim marangozdan bi odun parçası alın onu verin dişlerini kasisin dediDemir yalasin çok iyi ya :) Hmm evet ispanak ta oluyor ama yoğurtla yiyince demiri gitmiyor mu süt ürünleri demiri bağlıyor diye biliyorum canım. Ama bende yoğurtla çok seviyorum
Hahaha sana getireyim deseydinvala bizim dr biraz çatlak demir yalasın bile dedi. ıspanakta var en çok yoğurtla falan yiyince dil uyuşuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?