2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet yapilior iki sene arayla.amcak 14ay ve 18ay arayla yapanlari biliorum

Ancak coklu sezeryenden sonrasi cok riskli.bir ve iki sez sonrasi bulursun destekleyen doktor ama uc sez e kimse yanasmaz.oyle kolayda degil sez sonrasi normal yapmak.yani snopun normal dogurabilme sansi hic yok dencek kadar az

Kızlar merhaba.maş. Güzel haberler var sitede Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi.
Oğlumun dişlerinin üstünde dış Eti birleşiminde beyaz birikintiler var doktorunu aradım fırçalayın dedi bugün biraz zorladım ama olmadı çıkmadı.başına gelen duyan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.giremiyorum siteye çünkü haftası işte site bloklu evde de hiç vaktim yok.eşim haftanın 3 günü dışarıda geceleri.bu Adam bedavadan baba oldu resmen.ben de sizler gibi oğlumu kardeşsiz bırakmak istemezdim ama bu eşim ikinci kez babayı olmayı hak etmiyor.bu beyazlık konusunda bir şeyler yazarsanız çok sevinirim.öpüyorum hepinizi

Yok cnm sinirlenmiom sadece bile bile lades yapip kaza demeniz komik geliyor hakli olarak o kadar
Valla bende kazayla kaldım yani benim hikayem biraz değişik. Polikostik over vardı bende düzensiz adet oluyordum 1 Aralık son adet günüm aslında ama doktor 8 Ocak baz aldı ben 38.gunde falan yumurtlamisim ve o dönemde hamile kalma şansım yoktu bana göre ama hamile kaldım ama iyi de olmuş dünyalar güzeli bir prensesim oldu Allahıma şükürler olsun

Cn
m sen ilkimdenmi bahsedion ?yahu istemissin korunmamissin olursa olur die savmissin o yanlislkla sayilmaz ki :) inan istemeyenler nasil korunuor.birak 38 iadetine bir gun kala bile riske atmiolar.Allah bagislasin hepimzinkini smdi hamilesin sandim bende

Canım nerelerdesin sen bayagidir yoksun dediğin şeyi ben hiç bilmiyorum acaba ince bir tulbentti katbonatli suya batırıp silsen olurmu.ayrica erkekler malesef ki çok rahat onlar sadece maddi destek te iyiler. Geçen bir arkadaşımı gördüm ayak ustu lafladik onunda 4 çocuğu var eşi demişki keşke sen benim yerime işe gitsen ben ev işiyle çocuklara baksam demiş okadar kolay geliyor ki erkekle re ama boşuna dememiş ler cennet annelerin ayaklarında diye

Kötü kötüyü çeker diyorum inşallah hayatım da doğru kararlar veririm. 3 çocuk bile hem maddi hem manevi açıdan bakımı zor allah onların canlarini sağ yapsın yeter

Yok ya ondan önce hiç düşünmedik o ay sadece adet gecikince bişey olmaz dedik oldu :)

Büyük kızın ne kadarlık bırakması zor oldu mu merak ediyorum benim kızım memeye çok düşkün de
32 aylık. kimyon sürdüm, bir daha yaklaşamadı ama arada geliyor istiyor, hayır diyorum. başta ilk gün ufak ağlama krizleri oldu ama gündüz sorun etmiyor. bazı geceler uyumak için meme istiyor, hayır dediğimde ağlıyor bir süre, sonra uyuyor.

Cnnm iyi emmis masAllah !ama keske pat die dglde yavasca alistirarark azaltarak kessen daha iyi olurdu

Cnnm iyi emmis masAllah !ama keske pat die dglde yavasca alistirarark azaltarak kessen daha iyi olurdu
artık ihtiyaçtan değil de keyif için emiyordu, ben bu durumdan rahatsız değildim. gebelik çıkınca iki bebek emzirmek karnımdakine belki ters etki yapar diye en azından büyüğü bıraktırayım dedim. iştahı yerinde neyse ki. o yüzden aniden bırakması sorun değil benim için. maksat ağız alışkanlığıydı onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…