2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yok ben istah meselesinden degil de aniden ayirmak travmaya neden oluor.en guvendigi seyleri elinden aniden alinca bosluga dusuormus.o yuzden dedim yavasca atiorum bir haftaya yayardin yavasca keserdin .bu surede zaten seni etkilemezdi ama uzun sure gercekten iki bebek ve karnindaki.tek bebek tamamda iki bebek cok zorlar.bende gecen endiselendm ama demek istemedim bellki isine karisiomusum gbi hissedersin die.smdi sen tek bebek emzirsen bile vitamin kullanman gerek.cunku senin depolarin ve kemiklerinden gidior.vitaminlerini sakin aksatma mutlaka al

Kizlar merhaba.bugun artik bende araniza katilmaya karar verdim.bende hamileyim.zannederim aranizda ilk hamile kalan da benm ancak bu haberi size veremedim.sikintilli gunler gecirdigimi biliorsunuz.artik bseyleri sizle paylasma zamanim geldi.esimle tam yumurtlama gunumde tek iliski korunmasiz yasadim olursa guzel olur olmazsa Allah kerim dedim.neyse sonra birazdaha bekleyip korunalim dedik ve korunmaya basladik.oysaki yumurta coktan cirpilmista haberimiz yok ilk denemede tek iliskiyle hamilelik.adetim 47gun gecti.sizin aksinize cok sabirli davrandimm.whatsuptan bu durumu sadece turchankayla paylastim onun israrlarina dayanamayp 47gun sonunda test yaparak cift cizgiyi gordum.hemen doktora gittik.doktor kese var bebek yok dedi.ay sen emzirionmu,ay ins sezeryenli dglsin diyerekte beni iyive gerdi.neyse ben bu doktordan hic memnun kalmadimm.14aydir bir doktor arastiriorum bu arada da misafirler gelip gidio kaynanamlar kotden geldi onlari agirlioz vs hic bos durmuom surekli bir kosustirmaca.tel trafikleri.neyse benm kanamam basladi lekelenme seklinde sonunda acik pembe seklinde geldi tam bir hafta.annemde atlayp bana geldi.arastirdgmz doktora gittik doktorun methini cok duydum.kapidan girdim Allahim bir guler yuzlu bir ilgili.neyse dedim bir terslik var doktor hanm.anlattim durumu.usg ye gectik ben hala konusuorum bakti usgye.bak dedi bu bebek.baktim fasulye tanesi bsey annemle esimde bakior .ben hala konusiom bana 4haftalik dedi vs vs.baktiki ben hla konusuom bebegimn kalp sesini acti.oda gumbur gumbur kalp sesi calior.sakinles bak bu anin tadini bile cikaramiosun stresten dedi.ben gozlerimi kapayip dinledim.bak dedi gec dollenme olur ancak uc gun dort gub olur dort hafta gec dollenme olmazm.seninki tam 8haftalik azi yok kalbi bile atior dedi.neyse iste dier doktor anlamadi yani dedim.ses etmedi sirf saygisindan ayni meslegi paylasiolar die.ama yani anlamina getirdi.annem esom ben doktora hayran kaldik.kanama oldgu icin pregeston verdi alttan ve emzirebilirsin hicbi sakinca yok dedi ama hormon ilaci oldgndan ben cekiniorum acikcasi.gebeligim riskli .yatak istahareti yapman gerek bebegini kaldirmacaksin bu uc ayi atlatmaj gerek dedi ama bu imkansiz.anneme yardimci olsun biri dedi ama kimse kalmazki kmsem yok gun icinde hep kosusturuom .iste bu sebeplerden sizle paylasmadim cunku ne olcagi hala belli dgl.umarim Allah tamamina erdirir ama riskli yani.her an kaybimda olabilir.bide bi yandan kosusturuorum.yoksa ilk hamilelik haberini size ben verecektim birazdaha bekleyeyim netlik kazansin dedim.kismet buguneymis.grill emzirme icin vitamin verildi bana icinde hersey var sende almalisin.annem emzirme die baski yapiodu kes die.doktor hayir kesmene gerek yok deyince annem baskiyi birakti biz oyle biliorduk dedi.velhasil bugunde bir hamilelik haberi benden size .artik zamani gelmisti.bu arada grill temmuz sonu agustos basi annesi olcam Allah tamamina erdirirse.yani ayni topicteyiz gene senle

Canım çok sevindim gerçekten allah tamamini erdirsin inşallah analı babalı buyutsun. Ama sana tavsiyem progestani kullan benim erken doğum riskim vardı kullandım rahimi toparliyor ve bebeğin rahme daha iyi tutunmasini sağlıyor hiç bir zarari yok

Cnm evet hamiletym ilk hamile kalan bnm aranizda.ama dedigim gbi bos gebelik die soylemek istemedim once netlik kazansin dedim.daha 4gun once netlik kazandi.bende kendimi hazir hissedince kafami toparlaynca bugun dile getirdim artik herkese.ilac icin sute gecer die cok korkuom neticede hormon ya elifr zarari olursa ileriye donuk

Dier doktor sozde tabi doktor.beni cok stres etti .ya bos gebelik napicam kurtaja gderken evde el kdar bebegi kime emanet etcem falan die kafayi yedirtti.neden doktorlara bidaha guvenmemem gerektgni bir kez daha anladim

Yediveren14 hamilelik nasıl gidiyor bulantin falan var mı ay dogurmak neysede hamilelik deyince bulantı geliyor aklıma

Simdilik iyi bakalim henüz bulantı yok.haftaya kalp atışını dinlucez inşaallah. Onun dışında kızım hastalandı onla uğraşıyorum. Ama çok şükür hersey iyi.sizlere de Allah iyilik versin

O
[lizyild, post: 44165723, member: 461978"]Cnm evet hamiletym ilk hamile kalan bnm aranizda.ama dedigim gbi bos gebelik die soylemek istemedim once netlik kazansin dedim.daha 4gun once netlik kazandi.bende kendimi hazir hissedince kafami toparlaynca bugun dile getirdim artik herkese.ilac icin sute gecer die cok korkuom neticede hormon ya elifr zarari olursa ileriye donuk[/QUOTE]
Oo maşallah Allah tamamına erdirsin

ben de 3. gebelik sonrası bağlatmak istiyorum ama kendiliğinde açılıp hamile kalanlar varmış araştırdığım kadarıyla. yani hiçbir yöntem % 100 korumuyor.
Allahım ne zamandır girmiyorum herkes hamile .çok sevindim canım senin adına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Benim de doğum 12.08.2016 görünüyor sağlıkla inşaallah

Yanlışlıkla hamile kalmak bence ilk bebek teki gibi ay çocuk olsun diye cabaladim in üstüne çok dusunmedigin zamanda oluyor.bana da demişsin ama bu sözü korunma yöntemim ilkeldi. Yinede 1 yıl olmadı örneğin

Çok geçmiş olsun inşaallah. Allah yavrunu size bagislasin

Alinmana gerek yok bak.aslnda orrada seni hic dusunmedm bu siralar etraftanda cok yanlislkla oldu gbi haberler aliorum.pek sizin ki yanlislikla kalmak olmuor ki cnm.sende diosun ustune dusmeyince cabalamayinca oluor diye.iste ihmal var.yani isteyen insan ihmalkar davranir.mesela bende kizima zor kaldim.ama smdi gene hamileyim tek iliskide ihmalkar bulundum nasilsa istiorum diye.demek istedgm bu.burda kimseyi kinamiyorum.herkes kendi bebegini dogurup kendi sikinti cekecek herkesin kendi ustune dusuyor.ama bence yanlislkla kalmak bak adam korunur kondom kullanir,kadin spiral kullanir,dogum hapi kullanir ama hamile kalir.ben bunu anlarim gercekten yanlislikla olur ama iyi korunmayp kalmayi anlayamiorm .buda bana gore yanlislikla olmuor.bu sadece sahsi dusuncem ben bunu dile getirdim.dedigim gbi burda kmseyi kinamak kimseyle dalga gecmek gbi niyetim asla olmadi.aksine ard arda gelen seylere sevindim sevincimdende sakayla karisik nasil yanlislkla kalionuz die takildim.Allah tamamina erdirsin cnm

Denizyild ben şooooooook vay vay vay ben kendimi nerelerden atayım. Ben senden önce olacaktım. Canım çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. Takvimi görünce hevesten mi yaptı acaba dedim ve tekrar tekrar sen misin diye baktım. ysmn8590 tek çocuklu biz mi kaldık. Ben seneye bu zaman düşünüyorum. Bak hamileyiz diye başka topiklere gitmeyin.

Allahım ne zamandır girmiyorum herkes hamile .çok sevindim canım senin adına Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Benim de doğum 12.08.2016 görünüyor sağlıkla inşaallah
sağol canım. inşallah hepimiz hayırla sağlıkla alırız kucağımıza :)

eğer küçük olsaydı olabilirdi ama dinen de sınır 30 ay. ondan sonrası ihtiyaçtan değil keyiften. eğer onun keyfine kalsa okula gidene kadar emerdi eminim :)
sigara gibi alışkanlık aslında. seyrek emzirmek diye bir şey yok çünkü nazlanarak ağlayarak sürekli meme istiyor bu kez. ama kimyon sürüp artık meme yok dedim, anlayacağı dilden izah etmeye çalıştım. büyük bir tepki görmedim. zamanı gelmişti artık.
vitamin işini artık dr la karar vereceğim. artık iyi bakım lazım bana :)

oooo hadi gözünaydın.
inşallah hayırla sağlıkla alırsın kucağına :)

Ya evet sorma.birazda ben sasirtayim dedim Allah tamamina erdirirse artik cnm.doktor yatman gerek dior ama nasl yatayim yalnizim .netlik kazanincq sizede soyledim ondan once soylemek istemedim

Sen daha iyi bilirsin cnmm.dinen sinir 30ay ama sonrasi icinde kesinlikle emzirmeyin denmemis.vallahi ben bir bucuk yasi taamamlamak istiorum sonrasi Allah kerim

Yok ben bu topicten vazgecmem ilk goz agrim burasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…