- 6 Ağustos 2011
- 763
- 166
- 123
Aynen bende ışık görmesem hiç aklımda yoktu zaten böyle gelişmeler olunca araştırayım dedimBen wc konusujda bsey yapmiorum aka sadece usengecligimden.yakinda baslicammtuvalet ilestisiminde bebegi zorlamiosun zaten.her bebekte dgl senin ki gbi sinyal veren bebekler icin oluor bu yontem.yani piskoljsine falan zarar vermior
ağustosa kadar vaktim var, detaylı düşüneceğim. aslında 4. çocuk düşüncem de var ama hem yaşımın 37 olması hem peşpeşe sezaryen, riskler, gebelik sıkıntıları derken bir sürü düşünce var aklımda. Rabbim hayırlı ve doğru olana yöneltsin inşallah.Seninde mi hepsi sezeryan allah yardimcin olsun benimde 9.5 yılda üç sezeryan birde kist ameliyatı doğru karar ver canım daha dusunmen için zaman var
Ne güzel bir haber bende cesaret edebilsem. Sağlıkla kucağına almak nasib olur insallahevet canım. istemiyordum yaşımdan dolayı ama kısmet böyleymiş. hayırla sağlıkla doğar inşallah.
En çok sen istiyordum canim beklenmedik yerlerden haber alıyoruzIyi yakinda bende katilirim belki araniza
Anne sütü alıyor doktor günde 200 ml inek sütü verebilirsin dedi bende he gün muhallebi yapıyorum süt içirmedim hicBayanlar cocugunuza hangi sütten veriyorsunuz.
Aynen ya.grill uc istemem diodu smdi 4.yu dusunuyorum diorEn çok sen istiyordum canim beklenmedik yerlerden haber alıyoruz
Yaren gelecekte insanin basina ne gelir bilinmez demis evet dogru.ancak soyle bir gercek varki bu sekilde insanlarin piskoljaini bozuorlar.ve her sezeryende kadinin masada kalma riski var.sen uc kere o masadan kalmissin.dusun rahin surekli operasyona mahkum kalior surekli iceride yara.yaslanincada hastaliklar cikmayacagi ne malumm.en iyisi dogal dogum die bosa demiorlar.ama doktorlar kesip bicmeye alismis.her sezzrryen riski dahada atlatior ve kendi agzinla bir gebelik daha bnm icin riskli olur diosun.hoca dglm ama kendi adima senin durumun icin bunun gunah oldgnu dusunmuyorumm.dier turlu oh hamile kal pirtla habire.olan hep kadina olsun.hadi bana deselerki sen baglatma daha belki uc bebek yaparsin falan hadi bi nebze anlayayim.ama eger senin yerinde olsaydm ve bir dahada dusunmeseydim ben hatta ayazindogurdugumda baglatirdim.saglik acisindanda cok iyi dusunDenuzyildizi yoksa çalışmalar başladı mı valla böyle topikte ikinci. Üçüncü bebegine hamile olanları duyunca seviniyorum
ne kadar yakın
Ama snopun iki cocugu daha var yani iki kardesi daha var.bir hastalikya dier kardeslsr kullanilir yeni bebek neden yapsin ki.o tek bebegi olanlar icin.trejidi seneryolari yazmayin kizlar ya.oyle dusunurseniz hersey risk.e bu kadinin bir daha hamile kalmasida riskli beden uc sezeryenle ne hale gelior bir bilseniz mhamile kalmasi risk .baglatsa risk.baglatmasa risk.e napsin peki.dunyada nefes almamiz bile risk.risksiz sokakta bile yuruyemioruzkiBen olsam baglatmazdim canim başımıza ne geleceği belli olmaz Allah korusun bir hastalık olur tekrar çocuk yapman gerekir tip ilerliyor bir şekilde dogurursun filmlerde görüyoruz hep bu hastalıkları ağzıma almak istemiyorum ama iyi düşün derim
Calisma yok cnm.suan esim gece eve gelior .is yerinde tek kaldi.hersey onun ustunde .gece gelip sabah ezaninda gidior.suan kari.koca muhabbetimiz yok .ikimizde yorgun uzDenuzyildizi yoksa çalışmalar başladı mı valla böyle topikte ikinci. Üçüncü bebegine hamile olanları duyunca seviniyorum
Senden daha yakin olcagi kesin ,ne kadar yakın
Yaren gelecekte insanin basina ne gelir bilinmez demis evet dogru.ancak soyle bir gercek varki bu sekilde insanlarin piskoljaini bozuorlar.ve her sezeryende kadinin masada kalma riski var.sen uc kere o masadan kalmissin.dusun rahin surekli operasyona mahkum kalior surekli iceride yara.yaslanincada hastaliklar cikmayacagi ne malumm.en iyisi dogal dogum die bosa demiorlar.ama doktorlar kesip bicmeye alismis.her sezzrryen riski dahada atlatior ve kendi agzinla bir gebelik daha bnm icin riskli olur diosun.hoca dglm ama kendi adima senin durumun icin bunun gunah oldgnu dusunmuyorumm.dier turlu oh hamile kal pirtla habire.olan hep kadina olsun.hadi bana deselerki sen baglatma daha belki uc bebek yaparsin falan hadi bi nebze anlayayim.ama eger senin yerinde olsaydm ve bir dahada dusunmeseydim ben hatta ayazindogurdugumda baglatirdim.saglik acisindanda cok iyi dusun
Ben olsam baglatmazdim canim başımıza ne geleceği belli olmaz Allah korusun bir hastalık olur tekrar çocuk yapman gerekir tip ilerliyor bir şekilde dogurursun filmlerde görüyoruz hep bu hastalıkları ağzıma almak istemiyorum ama iyi düşün derim
amin darısı sizlere :)Ne güzel bir haber bende cesaret edebilsem. Sağlıkla kucağına almak nasib olur insallah
her sezaryen sonrası çektiğim acıdan asla diyordum ama 3. yü cidden istemiyordum. olunca da tüh vah etmedim hani. demek ki hayırlısı buymuş :)Aynen ya.grill uc istemem diodu smdi 4.yu dusunuyorum diorbari istemem falan demeyin.ilerde olabilir deyin.istemem deyipte haberinizi alinca dumur oluoruz wc wgitimi icin dedigim yerleri arastir emin ol o kadar mantikli gelecek ki sana.benm kizimda sinyal verior bez sevmior ama anasi cok usengec bu konuda.yegenim uc aylikken klozete yapiodu tuvaletini inanilmasi guc ama oyle.doktor cok normal bebekler cok zeki demisti.bu yontemle 16aylikken bezi tamamen birakti hic zorlama olmadi.hani uc aylikken yapior die ablam hic zorlamadi..sen her altini actginda ve cis kaka sinyali verdiginde lazimliga oturt ama zorlama.sen bunu yaptikca alisacak yada smdiden istemedigini ifade edecek sana kendi dilinde.gelismelere gore karar verirsin
Hadi 2.yi anladimda 3.yu nasil yanlslkla hamile kaldin ya.sen bu yanlislkla on cocuk gidersinamin darısı sizlere :)
her sezaryen sonrası çektiğim acıdan asla diyordum ama 3. yü cidden istemiyordum. olunca da tüh vah etmedim hani. demek ki hayırlısı buymuş :)
4. çocuk eskiden beri hayalimdi ama 20 li yaşlarda olsaydı. şimdi o hayalime ithafen yazıyorum daha 3. doğmadan 4.ü istemem ya. Rabbim isteyene versin yine. amiiiinnnn :)
Keske ikinciyi normal yapmaya ugrassaydinamin darısı sizlere :)
her sezaryen sonrası çektiğim acıdan asla diyordum ama 3. yü cidden istemiyordum. olunca da tüh vah etmedim hani. demek ki hayırlısı buymuş :)
4. çocuk eskiden beri hayalimdi ama 20 li yaşlarda olsaydı. şimdi o hayalime ithafen yazıyorum daha 3. doğmadan 4.ü istemem ya. Rabbim isteyene versin yine. amiiiinnnn :)
Hamilelk takvimini nerden ekledin sen?unutmusum bennbulamadim ya.hamile kalinca bende ekleyeyimde okuyayim gun gunamin darısı sizlere :)
Anne sütü alıyor doktor günde 200 ml inek sütü verebilirsin dedi bende he gün muhallebi yapıyorum süt içirmedim hic
Anne sütü alıyor doktor günde 200 ml inek sütü verebilirsin dedi bende he gün muhallebi yapıyorum süt içirmedim hic
Hadi 2.yi anladimda 3.yu nasil yanlslkla hamile kaldin ya.sen bu yanlislkla on cocuk gidersinyanlislikla bebek yapmayi hic anlamiorum nasil korunuonuz ki acaba kizma bak on cocuk konusunu latife ediorum ama korunmayi cidden merak ettim .korunurken hamile kalanlari anlayamiom ay yanlskla hamile kalmak istemem ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?