bana kalsa 5 yaşına kadar emzirirdimSen daha iyi bilirsin cnmm.dinen sinir 30ay ama sonrasi icinde kesinlikle emzirmeyin denmemis.vallahi ben bir bucuk yasi taamamlamak istiorum sonrasi Allah kerim
Hamile halinizle bdvye dadanip iyice stres edionuz kendinizi.bazi konularda cok sacma.ornegin kiz sormus.erkek arkadasimi n telinde ciplak kiz resmi gordum napmaliyim diye.cok aptalca geliorYok iyiyim çok teşekkür ederim. Ama bende bdv ye dadandim
Ay yok onun icin annenin vucudu ve piskoljsi demir gbi olmali.hic bana gore dglbana kalsa 5 yaşına kadar emzirirdim
benim de mutlu olduğum bir şey çünkü. ama her güzel şey bitiyor bir gün mecburen :)
Ay yok onun icin annenin vucudu ve piskoljsi demir gbi olmali.hic bana gore dgl
Emzirince tereddutte kaldimm.kullanim talimatindada emzirirken kesinlikle kullanmayin yazior.doktora bidahami sorsam dedim ama o gun israrla sordum.evet ben en iyisi kullanayim baska carem yok.zaten icmemi istemedi kesinlkle .alttan alcaksin dedi.ins elife zarari olmaz genede insan rahat edemiorCanım sen ilacini kullan zararı olsaydı doktor vermezdi bak bu doktoruda begenmissin progestani tüm düşük tehlikesinde ve erkek doğum riskinde veriyor lar
Sizin niye hamilelik takviminizde kalp varda benm yok?smdi buna takildim :)sağol canım. inşallah hepimiz hayırla sağlıkla alırız kucağımıza :)
sen çok zorlandın ondan canım. en başında emzirmeye rahat başlasaydın, doğum sonrası sıkıntıların olmasaydı belki keyif alabilirdin.Ay yok onun icin annenin vucudu ve piskoljsi demir gbi olmali.hic bana gore dgl
Haklisin.gercekten cok sikintiliydi.ve halada sagarak veriorum.bravo bana.bazen ben bile kendime inanamiorum.nasil sabredmisim.ins 2.rahat olur da o keyifleri bende alirmsen çok zorlandın ondan canım. en başında emzirmeye rahat başlasaydın, doğum sonrası sıkıntıların olmasaydı belki keyif alabilirdin.
ben ikinci doğumdan çıktıktan yarım saat sonra iki kızımı da emzirmiştim mesela.
Emzirince tereddutte kaldimm.kullanim talimatindada emzirirken kesinlikle kullanmayin yazior.doktora bidahami sorsam dedim ama o gun israrla sordum.evet ben en iyisi kullanayim baska carem yok.zaten icmemi istemedi kesinlkle .alttan alcaksin dedi.ins elife zarari olmaz genede insan rahat edemior
hadi inşallah kolay rahat bir gebelik ve doğum yaşarsın bu sefer.Haklisin.gercekten cok sikintiliydi.ve halada sagarak veriorum.bravo bana.bazen ben bile kendime inanamiorum.nasil sabredmisim.ins 2.rahat olur da o keyifleri bende alirm
Ne bilim cnm vuxut emior diolar ama kullancam bugun icimi rahatlattin.braz once temmuz anneleerinde kalinkamla karsilastm.hatirlionmu onu.oda hamuleymis beraber gun saycaz gene diorCanım doğumdan sonra verdikleri ilaçta bile emzirirken kullanmayin diyor sen o ilacı zaten oral yolla almicaksin.
Ayy üzüldüm ya kardeşini onun yanında emzirme bence kıskanır dışlanmış hisseder edeceği kadar emmiş ama insan kıyamıyor yine de. Küçüğüne ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun32 aylık. kimyon sürdüm, bir daha yaklaşamadı ama arada geliyor istiyor, hayır diyorum. başta ilk gün ufak ağlama krizleri oldu ama gündüz sorun etmiyor. bazı geceler uyumak için meme istiyor, hayır dediğimde ağlıyor bir süre, sonra uyuyor.
sadece emme mevzusu olsa neyse ama her konuda birbirlerini kıskanıyorlar. bazen büyük kızımı alırım kucağıma beraber tv izleriz, oyun oynarız. küçükle de babası ilgilenir ama küçük kızım da fena kıskanç. ablasıyla ilgilendiğimi ne zaman görse gelir numaradan ağlar, kollarını uzatır kucağıma alayım diye, ablasını iter. ablası da öyle ona karşı :)Ayy üzüldüm ya kardeşini onun yanında emzirme bence kıskanır dışlanmış hisseder edeceği kadar emmiş ama insan kıyamıyor yine de. Küçüğüne ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun
İnanmıyorummm sende mii aaa hamile kalanlar çoğunlukta artık sanırım ben neden cesaret edemiyorum ya. Canım sen in adına Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Ya kızlar merak ediyorum ikincide de ilki gibi heyecanlandıniz miKizlar merhaba.bugun artik bende araniza katilmaya karar verdim.bende hamileyim.zannederim aranizda ilk hamile kalan da benm ancak bu haberi size veremedim.sikintilli gunler gecirdigimi biliorsunuz.artik bseyleri sizle paylasma zamanim geldi.esimle tam yumurtlama gunumde tek iliski korunmasiz yasadim olursa guzel olur olmazsa Allah kerim dedim.neyse sonra birazdaha bekleyip korunalim dedik ve korunmaya basladik.oysaki yumurta coktan cirpilmista haberimiz yokilk denemede tek iliskiyle hamilelik.adetim 47gun gecti.sizin aksinize cok sabirli davrandimm.whatsuptan bu durumu sadece turchankayla paylastim onun israrlarina dayanamayp 47gun sonunda test yaparak cift cizgiyi gordum.hemen doktora gittik.doktor kese var bebek yok dedi.ay sen emzirionmu,ay ins sezeryenli dglsin diyerekte beni iyive gerdi.neyse ben bu doktordan hic memnun kalmadimm.14aydir bir doktor arastiriorum bu arada da misafirler gelip gidio kaynanamlar kotden geldi onlari agirlioz vs hic bos durmuom surekli bir kosustirmaca.tel trafikleri.neyse benm kanamam basladi lekelenme seklinde sonunda acik pembe seklinde geldi tam bir hafta.annemde atlayp bana geldi.arastirdgmz doktora gittik doktorun methini cok duydum.kapidan girdim Allahim bir guler yuzlu bir ilgili.neyse dedim bir terslik var doktor hanm.anlattim durumu.usg ye gectik ben hala konusuorum bakti usgye.bak dedi bu bebek.baktim fasulye tanesi bsey annemle esimde bakior .ben hala konusiom bana 4haftalik dedi vs vs.baktiki ben hla konusuom bebegimn kalp sesini acti.oda gumbur gumbur kalp sesi calior.sakinles bak bu anin tadini bile cikaramiosun stresten dedi.ben gozlerimi kapayip dinledim.bak dedi gec dollenme olur ancak uc gun dort gub olur dort hafta gec dollenme olmazm.seninki tam 8haftalik azi yok kalbi bile atior dedi.neyse iste dier doktor anlamadi yani dedim.ses etmedi sirf saygisindan ayni meslegi paylasiolar die.ama yani anlamina getirdi.annem esom ben doktora hayran kaldik.kanama oldgu icin pregeston verdi alttan ve emzirebilirsin hicbi sakinca yok dedi ama hormon ilaci oldgndan ben cekiniorum acikcasi.gebeligim riskli .yatak istahareti yapman gerek bebegini kaldirmacaksin bu uc ayi atlatmaj gerek dedi ama bu imkansiz.anneme yardimci olsun biri dedi ama kimse kalmazki kmsem yok gun icinde hep kosusturuom .iste bu sebeplerden sizle paylasmadim cunku ne olcagi hala belli dgl.umarim Allah tamamina erdirir ama riskli yani.her an kaybimda olabilir.bide bi yandan kosusturuorum.yoksa ilk hamilelik haberini size ben verecektim birazdaha bekleyeyim netlik kazansin dedim.kismet buguneymis.grill emzirme icin vitamin verildi bana icinde hersey var sende almalisin.annem emzirme die baski yapiodu kes die.doktor hayir kesmene gerek yok deyince annem baskiyi birakti biz oyle biliorduk dedi.velhasil bugunde bir hamilelik haberi benden size .artik zamani gelmisti.bu arada grill temmuz sonu agustos basi annesi olcam Allah tamamina erdirirse.yani ayni topicteyiz gene senle
Valla biz kaldık canim bende 2 yaşından sonra istiyorum ama eşim istemiyor 5 yaş araları olsun diye tutturmuş gidiyor. Şimdi bende çalışmıyorum tek maasla geçim bizi biraz zorluyor ama 3 yaşına kadar evdeyim Allah kısmet ederseDenizyild ben şooooooookvay vay vay ben kendimi nerelerden atayım. Ben senden önce olacaktım. Canım çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. Takvimi görünce hevesten mi yaptı acaba dedim ve tekrar tekrar sen misin diye baktım. ysmn8590 tek çocuklu biz mi kaldık. Ben seneye bu zaman düşünüyorum. Bak hamileyiz diye başka topiklere gitmeyin.
Evet canım iyi düşünmüşsun valla Allah kolaylık versin çok küçük çocukların yardımcı olabilecek birileri var mısadece emme mevzusu olsa neyse ama her konuda birbirlerini kıskanıyorlar. bazen büyük kızımı alırım kucağıma beraber tv izleriz, oyun oynarız. küçükle de babası ilgilenir ama küçük kızım da fena kıskanç. ablasıyla ilgilendiğimi ne zaman görse gelir numaradan ağlar, kollarını uzatır kucağıma alayım diye, ablasını iter. ablası da öyle ona karşı :)
küçüğü de doğuma 1 ay kala bıraktırmayı düşünüyorum o zaman 22 aylık oluyor ya içim rahat eder. büyük kızım 32 ay emdi o yüzden vicdanım rahat.
Heyecanlanmadim cnmm.hic etki yapmadi.ama kaybedersemde uzulurum cokİnanmıyorummm sende mii aaa hamile kalanlar çoğunlukta artık sanırım ben neden cesaret edemiyorum ya. Canım sen in adına Çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. Ya kızlar merak ediyorum ikincide de ilki gibi heyecanlandıniz mi
İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına. Annem falan uzakta mi kimse yardımcı olamaz mı her gün olmasa bile arada sırada gelseler.Heyecanlanmadim cnmm.hic etki yapmadi.ama kaybedersemde uzulurum cok
Canım o yatınca direk sende yat oyun oynarken koltukta falan uzan. Çocukla yapabilecegin buYa evet sorma.birazda ben sasirtayim dedimAllah tamamina erdirirse artik cnm.doktor yatman gerek dior ama nasl yatayim yalnizim .netlik kazanincq sizede soyledim ondan once soylemek istemedim
Ben hatırlıyorum. Yaaaa başka yerlere takilmayin biz burda gül gibi bakarız bebeklerinize sizin hiç başka yerden kimseye ihtiyacınız yokNe bilim cnm vuxut emior diolar ama kullancam bugun icimi rahatlattin.braz once temmuz anneleerinde kalinkamla karsilastm.hatirlionmu onu.oda hamuleymis beraber gun saycaz gene dior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?