2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Senin için zor olcak biliyorum ama bence de 3 ay daha alsın anne sütünü bu dönemde yavaş yavaş inek sütüne alistirirsin
Cnm zoruna katlanirim yeterki sutum kesilmesin ben uc dgl bir yil dahada veririm yeterki kesilmesin hergub dahada azalior.sik ssgim diom tamam artar oyle ama bu seferde tansionum dusmeye basladi kafami kaldiramiom

Cnm zoruna katlanirim yeterki sutum kesilmesin ben uc dgl bir yil dahada veririm yeterki kesilmesin hergub dahada azalior.sik ssgim diom tamam artar oyle ama bu seferde tansionum dusmeye basladi kafami kaldiramiom
Olduğu kadar fazla zorlama kendini. Bebeklerinin sana ihtiyacı var

Çok geçmiş olsun canım benim kimbilir nasıl yandı kuzucum elma suyu sur iz falan bırakmıyor hiç tekrar geçmiş olsun

Canım yapma o kadar sonuçta o çocuğun sütten daha önemli bir anneye ihtiyacı var bitkin halsiz anneyi ne yapacak hamilelik zaten yoracak seni sende Körükle gidiyorsun. Diğer çocukla tekrar gelir süt ki emin ol o zaman oda ister

Kızlar ben size farklı bir konu sorucam aranızda taş görünümlü duvar kağıdı kullanan varmı. Bizde bugün tvnin arkasına aldık kv aynı benim mutfak fayansi gibi dedi eltimde ben taş desenli yi ofislere uygun görüyorum dedi ama ben birçok kişinin evinde gördüm gayette spor ve modern duruyor. Çok beğenerek aldım hemde kabartmali olandan birde açık renk öyle bogucuda değil yani aranızda kullanılan varmı

Büyük evlerde hoş duruyo seninde büyümüş evin bende çok beğeniyorum öyle ama benim unitem var

Ben kullanmiorum ama cok hosuma gidior ve evdede guzel duruo

Ben buralardayım bakiniyorum. Kızımın dün akşam ateşi cikti ilaç veriyorum. Sanırım yine diş

Yapınca resim atar mısın
P
Atarım canım ben hala onu düşünüyorum acaba nasil olcak diye gerçekten kv nin dediği gibi fayans gibi mi durcak aslında modern duruyor çok hoşuma gitmişti. Magazada resmini çekmiştim gönderebilir sem foto atarım.duvarada uygulandiktan sonrada foto atarım başka bir gözde nasıl duruyor merak ediyorum

Eklentiler

• 20160110_151157.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben buralardayım bakiniyorum. Kızımın dün akşam ateşi cikti ilaç veriyorum. Sanırım yine diş

Dikkat et canım salgın var. Benimde oğlumun bugün burun akintisi var hemen aferin verdim. Küçük kızım dada öksürük le burun akintisi başladı onada hemen ilaç verdim ıhlamur iciremiyorum mecbur ilerlemeden ilaç basladim. Inanirmisin buzdolabimin kapağının iki rafı surupla dolu

Hiçte fayans gibi değil evim şahane programında heryerde oluyordu g ayette güzel bişey temiz olur

Hanımlar kaşık maması kullandınız mı hiç.ve ayrıca biberonla verilebiliyor mu adı kaşık olunca alamadım. Benim bebeğim erken uyuyo biberonla vermem gerek lütfen bi fikir verin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…