Cnm zoruna katlanirim yeterki sutum kesilmesin ben uc dgl bir yil dahada veririm yeterki kesilmesin hergub dahada azalior.sik ssgim diom tamam artar oyle ama bu seferde tansionum dusmeye basladi kafami kaldiramiomSenin için zor olcak biliyorum ama bence de 3 ay daha alsın anne sütünü bu dönemde yavaş yavaş inek sütüne alistirirsin
Olduğu kadar fazla zorlama kendini. Bebeklerinin sana ihtiyacı varCnm zoruna katlanirim yeterki sutum kesilmesin ben uc dgl bir yil dahada veririm yeterki kesilmesin hergub dahada azalior.sik ssgim diom tamam artar oyle ama bu seferde tansionum dusmeye basladi kafami kaldiramiom
Çok geçmiş olsun canım benim kimbilir nasıl yandı kuzucum elma suyu sur iz falan bırakmıyor hiç tekrar geçmiş olsunKizim kalorifer borusunu tuttu eli yandi Çok ağladı içim parçalandıtutmuş birde bırakmıyor ağlıyor öyle çok agladi ki panik oldum soğuk suya tuttum silverdin sürdüm doktoruyla konuştum silverdin ve anestol sür gelmene gerek yok dedi. Off üzüldüm başına gelen var mı avuç içi şişti biraz şimdi yorgun düştü ağlamaktan uyudu kucağımda. Normalde çaya flan Çok dikkat ederim ama bu boruyu nerden tuttu normalde peteklere dokunup cıs der tutmuş boruyu bırakmadı çok canı yandı kuzumun cok
Denerim canim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım benim kimbilir nasıl yandı kuzucum elma suyu sur iz falan bırakmıyor hiç tekrar geçmiş olsun
Evet bende elma suyunu duydum. Çok geçmiş olsun kuzucuga bende 60 da yakiyorum el degmiyor. Ama iz kalmaz kolay kolayDenerim canim Allah razı olsun
Canım yapma o kadar sonuçta o çocuğun sütten daha önemli bir anneye ihtiyacı var bitkin halsiz anneyi ne yapacak hamilelik zaten yoracak seni sende Körükle gidiyorsun. Diğer çocukla tekrar gelir süt ki emin ol o zaman oda isterCnm zoruna katlanirim yeterki sutum kesilmesin ben uc dgl bir yil dahada veririm yeterki kesilmesin hergub dahada azalior.sik ssgim diom tamam artar oyle ama bu seferde tansionum dusmeye basladi kafami kaldiramiom
Büyük evlerde hoş duruyo seninde büyümüş evin bende çok beğeniyorum öyle ama benim unitem varKızlar ben size farklı bir konu sorucam aranızda taş görünümlü duvar kağıdı kullanan varmı. Bizde bugün tvnin arkasına aldık kv aynı benim mutfak fayansi gibi dedi eltimde ben taş desenli yi ofislere uygun görüyorum dedi ama ben birçok kişinin evinde gördüm gayette spor ve modern duruyor. Çok beğenerek aldım hemde kabartmali olandan birde açık renk öyle bogucuda değil yani aranızda kullanılan varmı
Ben kullanmiorum ama cok hosuma gidior ve evdede guzel duruoKızlar ben size farklı bir konu sorucam aranızda taş görünümlü duvar kağıdı kullanan varmı. Bizde bugün tvnin arkasına aldık kv aynı benim mutfak fayansi gibi dedi eltimde ben taş desenli yi ofislere uygun görüyorum dedi ama ben birçok kişinin evinde gördüm gayette spor ve modern duruyor. Çok beğenerek aldım hemde kabartmali olandan birde açık renk öyle bogucuda değil yani aranızda kullanılan varmı
Ben kullanmiorum ama cok hosuma gidior ve evdede guzel duruo
Büyük evlerde hoş duruyo seninde büyümüş evin bende çok beğeniyorum öyle ama benim unitem var
Yapınca resim atar mısınSağolun kızlar çarşamba akşamı yapılacak bakalım inşallah güzel durur doğru karar vermisizdir
PYapınca resim atar mısın
Yapınca resim atar mısın
Ben buralardayım bakiniyorum. Kızımın dün akşam ateşi cikti ilaç veriyorum. Sanırım yine diş
Iyi günlerde kullanın inşaallah güzel olur bencede bende evim olursa inş yapacağımSağolun kızlar çarşamba akşamı yapılacak bakalım inşallah güzel durur doğru karar vermisizdir
Hiçte fayans gibi değil evim şahane programında heryerde oluyordu g ayette güzel bişey temiz olurP
Atarım canım ben hala onu düşünüyorum acaba nasil olcak diye gerçekten kv nin dediği gibi fayans gibi mi durcak aslında modern duruyor çok hoşuma gitmişti. Magazada resmini çekmiştim gönderebilir sem foto atarım.duvarada uygulandiktan sonrada foto atarım başka bir gözde nasıl duruyor merak ediyorum
Hiçte fayans gibi değil evim şahane programında heryerde oluyordu g ayette güzel bişey temiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?