2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gitmişken elini de gosterdik suyu patlattılar pansuman yapıldı ikinciye tekrar pansuman gittik. Eli iyi maşallah iz kalacağını sanmıyorum
Yok canım asla kalmaz. Ben size söyledim mi bilemiyorum kızım tirnagini cekmeceye sıkıştırdı tam ortadan ayrıldı çürüdü komple düştü üzüldüm ama yeniden tırnak çıktı

Nette bir Dr buldum bana çok mantıklı geldi Bahçelievler'de sanırım dr hafize erkal

Ya kızım koltuk tepelerinde geziyor bir haftadır dusmelerini sayamiyorum artık. Oturamiyorum dinlenemiyorum bugün oturdum ağladım artık olmuyor ev hep dağınık hep dağınık sürekli ayaktayim çok bunaldım. Valla iyi değilim birde kızım yemiyor hepten cildirdim saat kaç oldu hala kahvaltıda yediği bir parça peynir ve bir yumurta sarisiyla duruyo.

Yok canım asla kalmaz. Ben size söyledim mi bilemiyorum kızım tirnagini cekmeceye sıkıştırdı tam ortadan ayrıldı çürüdü komple düştü üzüldüm ama yeniden tırnak çıktı
Ayy çok mu sıkıştı kıyamam benim de kapıda sıkıştı küçükken ama hangi parmak bilmiyorum iz falan kalmadi

Canım bu dağınıklığı görmezden gelmezsen katlanamayiz boşver toplama ben artık kızım uyuyunca sadece topluyorum böyle yaparak hem kendini hem kizini üzüyorsun. Yemek mevzusuna gelince yemek istemezse zorlamıyorum artık veriyorum eline kaşığı koyuyorum önüne kaseyi ne kadar yerse hem o da çok keyif alıyor bu durumdan

Birde hasta burnu çok akıyor hala götürmek istemiyorum ama eşim sabah gideceğiz diye tutturdu. Ya korkuyorum şu hastaneye sokmaktan.

Birde hasta burnu çok akıyor hala götürmek istemiyorum ama eşim sabah gideceğiz diye tutturdu. Ya korkuyorum şu hastaneye sokmaktan.
malesef herkes hasta ama daha kötü olmasın öksürük falan var mı bal veriyormusun bizde bitkisel yöntemler ise yaramayınca mecburen gittik ama ilaçları da zorla iciriyorum her seferinde çok ağlıyor bıktı ilaç içmekten

Öksürük var. Hastanede sıra bekliyoruz valla içerde bile beklemiyorum disardayim.ilaç benim Kizimda içmiyor yere yatırıp kollarını bacagimin arasına alıp içiyorum çok uzuluyorum ama yapacak bişey yok

Off ev dağınıklığı benim kadar olmuyordu kesin dün öğlen misafir vardı eltimler le kv ler akşam yemeği nede kaldılar çocuklar evi talan etti akşam topladim ettim az önce kızım okuldan geldi tekrar dağıldı okul kıyafeti.cantasi.montu herseyi biryerde ben oyuncak dağılması na söyle bir çözüm buldum kizim çok fazla oyuncak la oynamıyor büyüğünun zaten vakti yok sadece oğlumun bir kaç arabasi var oda oynamıyor karıştırmak daha zevkli geliyor ona.

Bogazlari iltihablanmias ciğerleri temuzmis ama yine antibiyotik yazdı. Gelir gelmez üzerimizde ne var ne yok yikadim sonra kızımı şimdide emziriyirum daha ilaçlara bakmadım. Kızım daha kahvaltı bile yapmadı

Bogazlari iltihablanmias ciğerleri temuzmis ama yine antibiyotik yazdı. Gelir gelmez üzerimizde ne var ne yok yikadim sonra kızımı şimdide emziriyirum daha ilaçlara bakmadım. Kızım daha kahvaltı bile yapmadı

Geçmiş olsun canım hastayken yemek yemesi için çok zorlama bol bol emzir ve sıvı alsın iştahı yoktur yavrunun

Geçmiş olsun canım gıcık tarzında öksürüyor demekki benim kızım da dünden beri öyle uykuda bile rahat vermedi sürümler tam gaz akıyor iştah sıfır bakalım en kısa zamanda atlatırız insallah

Antibiyotik vermek istemiyorum. Sanki bugün biraz daha iyi dün bütün gün burnu aktı bugün azaldı acaba kendi kendine geçecek mi sadece aksam asist verdim oda balgam söktürücü Antibiyotige sabah duruma göre baslayacagim sabah 10 akşam 10 yapayım yoksa geceye denk geliyor. İnşallah gerek kalmaz. Yasemincim size ne verdiler

Gec oldu son zamanlarda buraya yetisemiorum.bebeklere boza yedirin sabah ac jarnina bir iki tatli kasigi falan.bozanin cigerdeki balgami atma ozelligi var demir bakimindan yuksek seylrr yedirin cunku d vitaminiyle cabuk atlatiorlar bide bol su icirin.bizdede hala oksuruk devam edior geceleri bazen oksuruor burun akintisi durmaya basladi oyle agrisi ates yok.ama insan genede bitsin istior

Macrol 125 mg verdiler ama öksürük çok değişik gıcık gibi oldu bugün kontrole gitcez bakalım ne dicek. Ben odaya sıcak suyun içine viks koydum çok rahatlattı ama uzak bir yere koydum çok keskin oluyor yoksa

Boza bende arada veriyorum ama çok çabuk eksiyor o yüzden her gün alınmıyor suyu da az içiyor bu aralar meyve neredeyse hiç yemiyor bütün gün toplasan 10 15 kaşık yemekle duruyor geri kalan hep meme hastalık yıprattı kizimi bir de azi disleri çıkıyor hayırlısıyla bunu da atlaticaz insallah

Bende bugün küçük kızımı doktora goturdum hastane tıklım tıklım dışarda bekledim kapıda ki güvenlik bile maske takmisti.bizimde öksürük şikayeti vardı birde anne bigazim ağrıyor diyordu doktor muayene etti sol kulağında akıntı var bogazlari enfeksiyon kapmış cigerleri temiz dedi antibiyotik.aferin ve bruno verdi. Kaç gündür evde kendim mücadele ettim bol bol meyve verdim evdeki ilaçtan verdim ama fayda etmedi ıhlamur da icmiyor. Çok dikkat edin kızlar hastanenin çocuk acili kalabalikti önümde 35 hasta vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…