Hanımlar kaşık maması kullandınız mı hiç.ve ayrıca biberonla verilebiliyor mu adı kaşık olunca alamadım. Benim bebeğim erken uyuyo biberonla vermem gerek lütfen bi fikir verin tesekkurler
Öksürük başladı burnu hafif akıyor ateş 37.7 çıkıyor calpol veriyorum dün ve bugün peditus vermeye başladım. İlaçtan sanırım ishal gibi yaptı bir kere...ya Dr gitmek istemiyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum çok Üzgünüm ya ama çok şükür keyfi iyi her zamanki gibi. Ne vermeliyim evde sekrol var ondan da versem mi öksürük bugün başladı çok sık sık değil ama burnu bogazlar dolu sanırım ya ev içinde hasta oluyoruz. Eşim sürekli hasta oluyor ondan kaynaklı sanırım .Dikkat et canım salgın var. Benimde oğlumun bugün burun akintisi var hemen aferin verdim. Küçük kızım dada öksürük le burun akintisi başladı onada hemen ilaç verdim ıhlamur iciremiyorum mecbur ilerlemeden ilaç basladim. Inanirmisin buzdolabimin kapağının iki rafı surupla dolu
Çok güzel canım gerçekten . Plazma mi asacaksin sadece eğer öyleyse yanlarına birkaç raf attır harika olurP
Atarım canım ben hala onu düşünüyorum acaba nasil olcak diye gerçekten kv nin dediği gibi fayans gibi mi durcak aslında modern duruyor çok hoşuma gitmişti. Magazada resmini çekmiştim gönderebilir sem foto atarım.duvarada uygulandiktan sonrada foto atarım başka bir gözde nasıl duruyor merak ediyorum
Ya benim o mamalar içime sinmiyor illa pisecekBen bazı aksamlar irmikli tahilli muzlu kaşık maması veriyorum kaynatilmis ılık suyla karıştırarak yapıyorsun muhallebi kıvamında yapıyorum çok seviyor
Çok güzel canım gerçekten . Plazma mi asacaksin sadece eğer öyleyse yanlarına birkaç raf attır harika olur
Öksürük başladı burnu hafif akıyor ateş 37.7 çıkıyor calpol veriyorum dün ve bugün peditus vermeye başladım. İlaçtan sanırım ishal gibi yaptı bir kere...ya Dr gitmek istemiyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum çok Üzgünüm ya ama çok şükür keyfi iyi her zamanki gibi. Ne vermeliyim evde sekrol var ondan da versem mi öksürük bugün başladı çok sık sık değil ama burnu bogazlar dolu sanırım ya ev içinde hasta oluyoruz. Eşim sürekli hasta oluyor ondan kaynaklı sanırım .
Geçmiş olsun canım bende senin gibi direndim. 1 hafta burun akıntısı gece tıkanıklık vardı ama eninde sonunda doktora gittik ve önceki geceyi hastanede gecirdik çünkü ne calpol ne dolven ne fitil ateş düşmedi bir türlü serum yedik ama yetmedi dün bütün gün yine ateşle uğraştık 39 -40 gitti geldi kaç gündür perişan olduk ailecek bende hastayım zaten. Ama bugün iyi yavrum ateşi düştü çok şükürÖksürük başladı burnu hafif akıyor ateş 37.7 çıkıyor calpol veriyorum dün ve bugün peditus vermeye başladım. İlaçtan sanırım ishal gibi yaptı bir kere...ya Dr gitmek istemiyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum çok Üzgünüm ya ama çok şükür keyfi iyi her zamanki gibi. Ne vermeliyim evde sekrol var ondan da versem mi öksürük bugün başladı çok sık sık değil ama burnu bogazlar dolu sanırım ya ev içinde hasta oluyoruz. Eşim sürekli hasta oluyor ondan kaynaklı sanırım .
Geçmiş olsun ya söz konusu çocuklar olunca içim gidiyor. Çocuk bu illa hasta olacak ama antibiyotik istemiyorum. Peki ne dediler niye o kadar ateşi varmışGeçmiş olsun canım bende senin gibi direndim. 1 hafta burun akıntısı gece tıkanıklık vardı ama eninde sonunda doktora gittik ve önceki geceyi hastanede gecirdik çünkü ne calpol ne dolven ne fitil ateş düşmedi bir türlü serum yedik ama yetmedi dün bütün gün yine ateşle uğraştık 39 -40 gitti geldi kaç gündür perişan olduk ailecek bende hastayım zaten. Ama bugün iyi yavrum ateşi düştü çok şükür
Evet ama bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Elmayı tarçın ıhlamur kaynatıp içine bal koyup icirdim. Yarın da aynı olursa götüreceğim mecbur ateş 3 günden fazla sürerse iyi değil diyorlar yaAteşi varsa kesin boğaz enfeksiyonu olmuştur peditus sadece soğuk algınlığı için ama öksürük ve boğaz ağrısı için fayda etmez ateşi ilacın etkisi geçince tekrar çıkıyor sa doktora götürmende fayda var canım
Atesi cok yok ben 38.7yi gormeden mudahale etmiorum islak bezlerle dusurmeyi deneyebilirsin.ayni durumdayiz kizim da oksuruor genzi ve burnu doluydu oksuruordu.iki gun boyunca burnunu temizledim ayaklarini sicak ttuttum ve meyve cok verdim yemek yemedi cunku.portakal suyu ve nar yedi .anne sutu cok icirdim ve cok uyuttum normalde uyutmam ya toplarlansjn die ellemedim.bugun daha da toparlandi.eger senin hala suruorsa hic calpol falan verme direk doktora gotur belki cocuk gercekten bogaz enfeksionuna yakalandi yada baska bsey sende kendince tedaviye ugrasiosundur.dogru teshis koyulur ama insa doktora gerek kalmadan atlatmistir.dier seylerlede destekleyebilirsin.ya aslinda facede gruplar var bizim aklimiza gelmeyecek akla hayale sigmayacak dogal seyler paylasilior hani ilac kullanmak istemeyenler icin ve hepsi buyuk dkktorlardan.bn cok yaararlaniorum keske sizde uye olsaniz onlara .Allah kmseyi doktora mecbur brajmasin eger ilac verirsen de hic uzulme kendini zorlama sagligi icin veriosun snowdrogun dedigi g bi bazi seylerde ilacsiz iyilesmior hepimize gecmis olsunÖksürük başladı burnu hafif akıyor ateş 37.7 çıkıyor calpol veriyorum dün ve bugün peditus vermeye başladım. İlaçtan sanırım ishal gibi yaptı bir kere...ya Dr gitmek istemiyorum antibiyotik kullanmak istemiyorum çok Üzgünüm ya ama çok şükür keyfi iyi her zamanki gibi. Ne vermeliyim evde sekrol var ondan da versem mi öksürük bugün başladı çok sık sık değil ama burnu bogazlar dolu sanırım ya ev içinde hasta oluyoruz. Eşim sürekli hasta oluyor ondan kaynaklı sanırım .
Kekik suyu vede nar suyu agriyi kesiior.kizimin agrsi oldgnda kekik suyu icirtiom.baharat falan diolar ama ilactan daha iyi bicak gbi kesior kime dediysem dua edior bana.nar suyuda iyi cnm.ama kekik suyuyla asla ilac verilmemeli tehlikeli aklinda bulunsunEvet ama bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Elmayı tarçın ıhlamur kaynatıp içine bal koyup icirdim. Yarın da aynı olursa götüreceğim mecbur ateş 3 günden fazla sürerse iyi değil diyorlar ya
Ateş düşürücü en son aksam 9 da verdim. Ateşi düştü sanırım sadece oksuruyor ama çok sık değil ama öksürüğü kuru öksürük değil. Nar suyu neye iyi geliyor şimdi bu öksürük için ne yapabilirim burnunu zaten temizliyorum.Atesi cok yok ben 38.7yi gormeden mudahale etmiorum islak bezlerle dusurmeyi deneyebilirsin.ayni durumdayiz kizim da oksuruor genzi ve burnu doluydu oksuruordu.iki gun boyunca burnunu temizledim ayaklarini sicak ttuttum ve meyve cok verdim yemek yemedi cunku.portakal suyu ve nar yedi .anne sutu cok icirdim ve cok uyuttum normalde uyutmam ya toplarlansjn die ellemedim.bugun daha da toparlandi.eger senin hala suruorsa hic calpol falan verme direk doktora gotur belki cocuk gercekten bogaz enfeksionuna yakalandi yada baska bsey sende kendince tedaviye ugrasiosundur.dogru teshis koyulur ama insa doktora gerek kalmadan atlatmistir.dier seylerlede destekleyebilirsin.ya aslinda facede gruplar var bizim aklimiza gelmeyecek akla hayale sigmayacak dogal seyler paylasilior hani ilac kullanmak istemeyenler icin ve hepsi buyuk dkktorlardan.bn cok yaararlaniorum keske sizde uye olsaniz onlara .Allah kmseyi doktora mecbur brajmasin eger ilac verirsen de hic uzulme kendini zorlama sagligi icin veriosun snowdrogun dedigi g bi bazi seylerde ilacsiz iyilesmior hepimize gecmis olsun
Gece hafif öksürükleri vardi ciğerleri inmeye başlamış dedi erken fark etmişsiniz dedi. Şimdi ateş kalmadı çok sukur ama altliüstlu azilar çıkıyor hiç keyfimiz yok hersey üst üste geldi nazar mı değdi kuzuma bilmem eli de yandı biliyorsunuzGeçmiş olsun ya söz konusu çocuklar olunca içim gidiyor. Çocuk bu illa hasta olacak ama antibiyotik istemiyorum. Peki ne dediler niye o kadar ateşi varmış
Facede var cok.ben sana musait animda hepsini ozelden yazcam smdi burda yasaktir falan smdi bnm kiz birakmuorr nar suyu bas agrisini ve agrilari kesior cnm bnce ihmal etme ben kizimi cok iyi tanidigmdan doktora goturmuom.istersen bir gotur icin rahatlar hem bak ysm cigerlere inimiomus.hani dedim ya bazi hastaliklar ilac la iyielsior die aslinda emin ol her agir hastaligin bile dogal tedavisi var ama biz blmioruz.bn sana atcam isimleriniDediğin grup ne grubu nerden bakabilirim
Gecms olsn cnm ya smdi okudum gormemistim.hastalik salgini basladi gene bizde ailece gribizGeçmiş olsun canım bende senin gibi direndim. 1 hafta burun akıntısı gece tıkanıklık vardı ama eninde sonunda doktora gittik ve önceki geceyi hastanede gecirdik çünkü ne calpol ne dolven ne fitil ateş düşmedi bir türlü serum yedik ama yetmedi dün bütün gün yine ateşle uğraştık 39 -40 gitti geldi kaç gündür perişan olduk ailecek bende hastayım zaten. Ama bugün iyi yavrum ateşi düştü çok şükür
Valla Dr şu domuz gribi korkusu yüzünden gidemiyorum. Geçen tv dediler ufak tefek hastalıklar yüzünden Dr gitmeyin daha büyük virüs kapabilirsiniz dedilerGece hafif öksürükleri vardi ciğerleri inmeye başlamış dedi erken fark etmişsiniz dedi. Şimdi ateş kalmadı çok sukur ama altliüstlu azilar çıkıyor hiç keyfimiz yok hersey üst üste geldi nazar mı değdi kuzuma bilmem eli de yandı biliyorsunuz
Bu arada eli nasıl olduGece hafif öksürükleri vardi ciğerleri inmeye başlamış dedi erken fark etmişsiniz dedi. Şimdi ateş kalmadı çok sukur ama altliüstlu azilar çıkıyor hiç keyfimiz yok hersey üst üste geldi nazar mı değdi kuzuma bilmem eli de yandı biliyorsunuz
Sağol canım malesef bizde nasibimizi aldık. Sen hamilesin dikkat etGecms olsn cnm ya smdi okudum gormemistim.hastalik salgini basladi gene bizde ailece gribiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?