2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ilerlerse onunu alamazdn ii etmissin ayni durunda olsaydim emin ol bnde verirdm .kac zaman oldu gecmemisti

Sen bilirsin canım ama gör bak binmek istemeyecekler. Bazen kizimla çıkıyorum istemiyor binmek hatta birgün çıktım geziyorum tutturdu kucak diye eve kadar kucağımda kızım önümde araba eve kadar ama dışarda gezerken uyudugunda çok lazım oluyor. Şimdilik idare ediyoruz belli olmaz belki benimde fikrim degisebilir. Seninki çok mu küçük

Bende lazım olur gibi düşünüyorum ama belli de olmaz. Oturma pozisyonu çok dar hiç rahat değil travel sistem olmasına aldandık başta güzeldi ana kucağıyla kullanırken şimdi hiç kullanışlı değil

Kizim resmen yemek yemiyor ne kahvaltı ne meyve sadece varsa yoksa meme. Emsin vermek zor değil ama yemek yemiyor çok üzülüyorum. Dış çıkartıyor ondan mı bilemedim normalde de çok iştahlı değil ama bu aralar iyice abarttı 1 saat bile geçmeden meme demeye başlıyor versem bütün gün emicek niye böyle olduk biz napçam ben

Bizde öyle elimde tabak kaşık görsün nereye kaçacagini bilemiyor.

Ya senin gebelik takvimin varya bende oraya bakıyorum sürekli büyüdü bebis baya
Yok gtmedim iki hafta once gtmelydim ogrenmedimde farketmioda ya .allah hayrlsni versin bir karara vardij kiz erkej faeketmez 3.dusunmuorz esimle .ben kiz istyorum elife arkadas olsun die ama hayrlisi artk

Hahaha biz daimi bekçisi olduk buranın desene
Öyle olduk sanırım hatta geçen rüyamda gördüm hep beraber toplanmistik ama tam hatırlamıyorum. Günlük ailemi kontrol ettiğim gibi sizide etmeden duramıyorum. Mesela snowdrop3 hiç yazmadi kaç gündür. Çocuklar evlenirmis bu sefer bilmem kaç yılı babaanneleri ananeleri grubu acariz

Gelin Damat cekistiririz

Buralardayim kızlar oğlumun peşinden koşmak tan buraya yazacak fırsatım yok çok hareket li bi oğlan oldu tek birakamiyorum çok tehlikeli hareket ler yapıyor dün bir anda koltuktan düştü kulağınin üzerine ama yere geldi baya ağladı yavrum buz koydum allah tan bişey olmadı. Ee diğer yandan iki afacanda var. Birde yatılı misafir vardı tam misafir sayılmaz annem le babamdi ama yinede kahvaltıydi akşam yemeği derken insan yine ozeniyor.baya yogun bir hafta geçirdim yarinda kizimin karne günü bi 15 gün rahat edeyim en çok sabah erken kalkmak zorunda kalmicam.sizler ne yapıyorsunuz bakalım

Hahaha olur valla süper olur ben önce anneanne olcam galiba damat sevilir be

Off allah korumus kıyamam çocuklarımıza bişey olmasın. Biz bebekken 2 kere düştük yataktan ömrümden ömür gitti hatırlamak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…