Ilerlerse onunu alamazdn ii etmissin ayni durunda olsaydim emin ol bnde verirdm .kac zaman oldu gecmemistiÜzülerek söylüyorum antibiyotik verdim. Hiril Hiril balgamli oksuruyor neşesi keyfi iyi cok şükür bana kalsa vermeyeceğim ama eşim tutturdu ver ver Dr daha mı iyi biliyorsun diyor. Sanki zehir icirdim çocuğa o kadar üzüldüm
Sen bilirsin canım ama gör bak binmek istemeyecekler. Bazen kizimla çıkıyorum istemiyor binmek hatta birgün çıktım geziyorum tutturdu kucak diye eve kadar kucağımda kızım önümde araba eve kadarBiz gezmeyi seviyoruz arabamız var ama yazın da günlük gezmelere çıkarız ne bilim tatilde falan da lazım olur taktım kafaya alıcam galiba dün kizimi ebebekte mamas papas in armadillo modeline oturttu bir hoşuna gitti kalkmak istemedi çok geniş bir araba cokxkonforlu ama biraz pahali
Ya senin gebelik takvimin varya bende oraya bakıyorum sürekli büyüdü bebis bayaIlerlerse onunu alamazdn ii etmissin ayni durunda olsaydim emin ol bnde verirdm .kac zaman oldu gecmemisti
Inan bn hic takip etmiorum cocugun pesinde zaman nasl gecior anlamiorumYa senin gebelik takvimin varya bende oraya bakıyorum sürekli büyüdü bebis baya
Bende lazım olur gibi düşünüyorum ama belli de olmaz. Oturma pozisyonu çok dar hiç rahat değil travel sistem olmasına aldandık başta güzeldi ana kucağıyla kullanırken şimdi hiç kullanışlı değilSen bilirsin canım ama gör bak binmek istemeyecekler. Bazen kizimla çıkıyorum istemiyor binmek hatta birgün çıktım geziyorum tutturdu kucak diye eve kadar kucağımda kızım önümde araba eve kadarama dışarda gezerken uyudugunda çok lazım oluyor. Şimdilik idare ediyoruz belli olmaz belki benimde fikrim degisebilir. Seninki çok mu küçük
Kalmış 26 haftan göz açıp kapayıncaya kadar geçer sonra iki çocukla hayat :)Inan bn hic takip etmiorum cocugun pesinde zaman nasl gecior anlamiorum
Bizde öyle elimde tabak kaşık görsün nereye kaçacagini bilemiyor.Kizim resmen yemek yemiyor ne kahvaltı ne meyve sadece varsa yoksa meme. Emsin vermek zor değil ama yemek yemiyor çok üzülüyorum. Dış çıkartıyor ondan mı bilemedim normalde de çok iştahlı değil ama bu aralar iyice abarttı 1 saat bile geçmeden meme demeye başlıyor versem bütün gün emicek niye böyle olduk biz napçam ben
Cinsiyetini ogrenmedin mi daha ne zaman gideceksin drInan bn hic takip etmiorum cocugun pesinde zaman nasl gecior anlamiorum
Yok gtmedim iki hafta once gtmelydim ogrenmedimde farketmioda ya .allah hayrlsni versin bir karara vardij kiz erkej faeketmez 3.dusunmuorz esimle .ben kiz istyorum elife arkadas olsun die ama hayrlisi artkYa senin gebelik takvimin varya bende oraya bakıyorum sürekli büyüdü bebis baya
Bende onu dicektimHuhu kızlar nerelerdesiniz hepimiz yine sessizliğe büründük
Ver banada bi mendilBende onu dicektim
Hahaha biz daimi bekçisi olduk buranın deseneVer banada bi mendil
Öyle olduk sanırımHahaha biz daimi bekçisi olduk buranın desene
Gelin Damat cekistiririzÖyle olduk sanırımhatta geçen rüyamda gördüm hep beraber toplanmistik ama tam hatırlamıyorum. Günlük ailemi kontrol ettiğim gibi sizide etmeden duramıyorum. Mesela snowdrop3 hiç yazmadi kaç gündür. Çocuklar evlenirmis bu sefer bilmem kaç yılı babaanneleri ananeleri grubu acariz
Hahaha olur valla süper olur ben önce anneanne olcam galiba damat sevilir beÖyle olduk sanırımhatta geçen rüyamda gördüm hep beraber toplanmistik ama tam hatırlamıyorum. Günlük ailemi kontrol ettiğim gibi sizide etmeden duramıyorum. Mesela snowdrop3 hiç yazmadi kaç gündür. Çocuklar evlenirmis bu sefer bilmem kaç yılı babaanneleri ananeleri grubu acariz
Off allah korumus kıyamam çocuklarımıza bişey olmasın. Biz bebekken 2 kere düştük yataktan ömrümden ömür gitti hatırlamak bile istemiyorumBuralardayim kızlar oğlumun peşinden koşmak tan buraya yazacak fırsatım yok çok hareket li bi oğlan oldu tek birakamiyorum çok tehlikeli hareket ler yapıyor dün bir anda koltuktan düştü kulağınin üzerine ama yere geldi baya ağladı yavrum buz koydum allah tan bişey olmadı. Ee diğer yandan iki afacanda var. Birde yatılı misafir vardı tam misafir sayılmaz annem le babamdi ama yinede kahvaltıydi akşam yemeği derken insan yine ozeniyor.baya yogun bir hafta geçirdim yarinda kizimin karne günü bi 15 gün rahat edeyim en çok sabah erken kalkmak zorunda kalmicam.sizler ne yapıyorsunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?