2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizimda hergün düşüyor koltuktan yetisemiyorum hızına... bir kere tam alnini vurdu küt diye ses çıktı valla çok korktum öyle ağladı ki nefesini toplayamadi hemen

Kizimda hergün düşüyor koltuktan yetisemiyorum hızına... bir kere tam alnini vurdu küt diye ses çıktı valla çok korktum öyle ağladı ki nefesini toplayamadi hemen
Ay düşmeseler keşke Allah koruyor tabii ama dikkat etmemiz lazım geçmiş olsun size de canim. Bizde bu ara hep koltuk tepesindeyiz arkamı dönüyorum hop koltuğa çıkmış bişey almak için bir de arkası dönük duruyor dengesini kaybetse gerisin geri düşecek allah korusun. Açıköğretim sınavları mi vardı kaçıncı sınıftasin çocukla çalışabiliyor musun. Ben de kpss ye çalışmayı düşünüyorum ama bakalım hala düşünüyorum

Evet ama hâlâ bi sınıf geçmiş değilim çalışmıyorum ki sadece geçeyim diye dua ediyorum yüksek notlarda gözüm yok Allah çalışanlara versin yüksek notları inşallah ama inşallah geçerim ya elimde bir diplomam olsun 2 senedir giriyorum sadece ders veriyorum ama dönem veremiyorum. Herşey zamanında demekki.. ne güzel okumussun gir tabiki bu çocuklar hep küçük kalacak değil ki

Kızlar boza ısıtılır mı ben dün akşam aldım isittim verdim bugunde isittim. Oda sıcaklığında diyorlar ama dolapta saklanıyor buz gibi oluyo. İçine bolca tarçın koydum kasikla yedirdim.

Kızlar boza ısıtılır mı ben dün akşam aldım isittim verdim bugunde isittim. Oda sıcaklığında diyorlar ama dolapta saklanıyor buz gibi oluyo. İçine bolca tarçın koydum kasikla yedirdim.
Ben ısıtmıyorum yemeden 1 saat once falan dışarı çıkarıyorum öyle veriyorum

Valla bende bilmiyorum canim bazen soru soruyorum kendi kendime kimse bişey yazmıyor artık yakında yazışma olmaz sanırım burda
Ben görmedim sanırım sorularını. Sanırım öyle olacak alıştım da buraya insan merak ediyor. Yazın buraya bakan olmaz

Ben buralardayım kimse yazmayinca bende yazmıyorum birde bugünlerde netten çıkamıyorum resmen kafayı ev dekorasyonuyla bozdum ufak tefek salonumla ilgili planlarım var sizede sorayim kızlar kruvaze perde kullanan varmı aranızda

Ay bende çok bakıyorum. Dediğin perde şu ortasi açık olan mi oysa hoş duruyor ama evin içi gözükür zaten benim hemen bitisigimde lokantalar var zaten imkansız

Ay bende çok bakıyorum. Dediğin perde şu ortasi açık olan mi oysa hoş duruyor ama evin içi gözükür zaten benim hemen bitisigimde lokantalar var zaten imkansız

Evet canım aynen o ama ben içine zebra düşünüyorum. Birde bişey sorucam bi akıl ver bakalım şimdi benim camın olduğu duvar 5 buçuk metre tam ortasi fransız cam duvardan duvara olursa çok uzun oluyor ve yarıdan çok para duvara vermiş oluyorum ama sadece camı tasirsam fiyat uygun oluyor. Acaba sadece camı tasirsam güzel dururmu camın her iki kenarında petek var onların üzerine de aksesuar koysam nasıl olur acaba şuanki perdem duvardan duvara şık duruyor ama makine yede zor giriyor birde cam 2.5 metre yaklaşık 3 metre duvar da duruyor. Ne bilim şuanda da showda ki gelin evinde olsun internet te arastirdigim olsun genelde camı tasirmislar.

Sanirim duvardan duvara daha hoş durur.bende fransız cam seviyorum.biraz bende bakayım du canım ya yazamıyorum

Artık pek duvardan duvara yapmıyorlar canim ben şimdi yaptırsam cama yaptırırdım. Bende kruvaze tül var ama o odayı çok kullanmıyorum o yüzden dışardan görünmesi sıkıntı olmuyor ama yıkanması biraz uğraştığıci ipleri var falan. Ben yere kadar tül yanlarda da toplamadan salınık fon perde daha çok begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…