2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Senin galiba kruvaze perden duvardan duvara peki ölçüsü nekadar benimki 5 buçuk 6 metre falan yani çoğu kumaş duvara gitmiş oluyor benimde şu anki perdem duvardan duvara ve yanlardan fon var ama biraz değişiklik olsun istiyorum.
Ayy bizim muhabbet farklı oluyor artık ama ben sevdim ya birbirimize fikir vermiş oluyoruz. İnsan bazen başka göze ihtiyaç duyuyor

Benim odam o kadar büyük değil en fazla 4 metredir duvarı değişiklik istiyorsan yapabilirsin ama bence duvardan duvara yapma odan çok büyük toplanması var o perdenin nasıl durur ki duvardan duvara

Benim odam o kadar büyük değil en fazla 4 metredir duvarı değişiklik istiyorsan yapabilirsin ama bence duvardan duvara yapma odan çok büyük toplanması var o perdenin nasıl durur ki duvardan duvara

Evet canım cam ölçüsü daha iyi olur kararimi o şekilde verdim ama eşimi kandirmam lazım çünkü senin perden çok güzel diyor bana.bakalim ikna edebilcemmi

Evet canım cam ölçüsü daha iyi olur kararimi o şekilde verdim ama eşimi kandirmam lazım çünkü senin perden çok güzel diyor bana.bakalim ikna edebilcemmi
İş maddiyata gelince ne güzel kiviriyorlar lafı hava soğuk kaldık evde çildirmaya ramak kaldı insan evin içinde neye saracagini şaşırdı. Şahsen ben her ruhhali içindeyim yaşasın bilmem anladiz mi beni

Valla bende çok bunalmistim annemlerde kaldık 3 gün iyi geldi değişiklik oldu. Şimdi evdeyiz kızım atta atta diyip duruyor :)

Kizim kaka yapmadan önce tata diyor napsam tuvalete oturtsam mi yaa kafam çok karışık yanlış bişey yapmak istemiyorum

Aslında haklı canım perdem gerçekten güzel ve ağır model ama ben kuduruyorum bi formül bulucam biraz tatlı dil biraz cilve falan yaparım. Bakalım işe yaricakmi

Allah günah yazmasinda bende kışı hiç sevmiyorum neyseki iki ay sonra bahar gelir biraz daha sabır kızlar

Kizim kaka yapmadan önce tata diyor napsam tuvalete oturtsam mi yaa kafam çok karışık yanlış bişey yapmak istemiyorum
Ben daha önce denemistim korktu dün yine bi oturttum lazimliga ağladı ben yazı bekliyorum. Madem öyle diyor bi dene bakalım ne yapacak belkide hazır

Evet güzeldi bizde çıktık kızımla bime güzel oyuncaklar gelmiş aldık bizde :)
Hadi ya keşke bende ugrasaydim. Bugün kendime aldım valla ama yarın da böyle olursa bende bi bakarım. Aksamda anneme gittik geldik biraz kendime geldim

Emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz yani ne zamana kadar ben ikiye kadar yolu var diyorum ama bazıları görünce hâlâ emziriyor musun diyorlar.

Emzirme konusunda ne düşünüyorsunuz yani ne zamana kadar ben ikiye kadar yolu var diyorum ama bazıları görünce hâlâ emziriyor musun diyorlar.
Bende 2 yaşına kadar emzircem inşallah kızım da çok hevesli emmeye zaten bu çok güzel bir duygu ben sonuna kadar bu hakkımı kullanmak istiyorum öyle diyenlere de gıcık oluyorum çünkü bebek anneden süt değil güven emer diyor adem gunes bu sozu çok seviyorum. Bu saatten sonra emdiği süt karnını doyurmaz onu hem fiziksel hem duygusal olarak güçlendiriyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…