2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım bende oyle karnımın üzerine yatında ağrım başlıyor. Sağa dönünce sanki karnım askıdaymış gibi hissediyorum sırt üstü yatınca karnım içime çöküyor sanki, en iyisi sol taraf ki zaten yüz üstü yaramıyorum göğüslerin cok fena ağrıyor ozaman dokunmamıyoruz bile artık

Ilk bebegimde neredeyse hic migde bulantim olmadi surekli de calistim elhamdulillah cocugum gayey de saglikli...aman bulanti hic de.iyi bisey degildir bence

Bu arada kızlar size bir tavsiyem var. Ben şimdiden başladım. Her gece yatmadan önce göğüslerime, karnıma ve bacaklarıma badem yağı sürüyorum. Alt karnımız şimdiden büyümeye başladı çünkü. Vücudunuzda çatlak olmasını istemiyorsanız mutlaka badem yağı sürün. Annem iki tane doğum yaptı ki ben 4.80 kg doğumuşum, hatunda bir tane çatlak yok

Ilk bebegimde neredeyse hic migde bulantim olmadi surekli de calistim elhamdulillah cocugum gayey de saglikli...aman bulanti hic de.iyi bisey degildir bence

Bendede hiç iyi birsey değil. Ve ben bunun bebeğin sağlığıyla alakalı olduğunu da hiç sanmıyorum. Batıl inanışlar bunlar. Ohh tecrübeli olarak senide dinlemek rahatlattı beni. Teşekkür ederim. Amaan ben hiç istemiyorum zaten midemin bulanmasını.

Ve ilk cocuğunda erkek olmuş. Bana hep şey derlerdi cok bulantın olursa cok kokuya hassasiyetin olursa erkek olur bebeğin. Ohh Buda kayınvalideme kapak olacak. Sinir oldum ya ne olursa aa erkek olcak diyip diyip duruyor.

Gogus agrisi...
Hem yeni gebelikten oturu hassaslastilar hem de emzirmeyi birakmaya calistigim icinsizliyolar Allah yardimcimiz olsn

bende bunyeden bunyeye degistigi kanisindayim her bunye farkli reaksiyon verebilir gebeligi yarisi mide bulantisiyla anliyosa yarisi baska sekilde anliyo eskiden teknoloji cok ilerlememisken insanlar bi takim seylerden anliyolarmis nide bulantisi da ilgi cektigi icin akilda en cok o kalmis gibi geliyo bana saglikla ne alakasi var ki dedigin gibi sonucta iyi ise olsa neden ilac versinlr asil ilac bebege zararli ayrica mide bulantisi su acidan da iyi bise deil ne bise yiyebilirsin ne icebilirsin nerde bunun mantigi bende anlama veremedim ama pekte inanmiyorum bu soylentiye insallah aksine bebislerimiz sapasaglamdir ve de hep oyle olurlar :)

aynen canim en iyisi sola yatmak :))) ben goguslerimin sadece cok agirlastigini hissediyorum bide uclari koyulasmaya basladi agri pek yok ama

Ve ilk cocuğunda erkek olmuş. Bana hep şey derlerdi cok bulantın olursa cok kokuya hassasiyetin olursa erkek olur bebeğin. Ohh Buda kayınvalideme kapak olacak. Sinir oldum ya ne olursa aa erkek olcak diyip diyip duruyor.

sanirim sende kiz istiyosun :))))) Allah gonlune gore versin biyle seyler eskilerden geliyo hep yok sivilcen olursa kiz olur cirkinkesirsen kiz olur erkekte cok guzellesirsin falan ne derece dogru bilemem ama sunu biliyorum cok kez dogruladim karni dik olan erkek oluyo kiz olan daha genis oluyo ama bunu simdiden anlayamayiz tabi o duruma gelsek bile coktan cinsiyetini ogrenmis olcaz insallah ben sadece insanlardan ya bu erkek bu kiz demelerini istemem o Allahin bana bi lutfu o bana kiz verirse de erkek verirse de basimin taci :))))

Evet senin tezin daha iyi oldu :) şimdi beynimde netleştirenildim olayı. Eskiden sonuçta ya bayılmadan yada miğde bulantısındn anlarlardı. Ki hala televizyonlarda bile görüyoruz miğde bulanan boyada çıkartan birisi varsa aa hamilemi acaba diyoruz direk :) evet oralardan gelme bir olay ama bendede sağlıkla hiç bir alakası yok

merhaba arkadaşlar.. erken hamilelik belirtileri yaşadığım için bu gün hastaneye kan verdim. öğleden sonra eşim sonuçları alacak. eğer yanılmıyorsam ekim annesi olacağım. hayırlısı olsun..

Öyle yani şimdi en çok kız istiyorum. Ama dediğin gibi sağlıklı olsun huzurla kucağıma gelsin cinsiyeti hiç önemli değil. Bide bu çevredekilerin sürekli erkek olacak düşüncesi beni deli ediyor. Kimi görsem aa kesin erkek diyor. Nasıl erkek neye gore erkek anlamadım. Valla sadece tatlıda yemiyorum ekşide yiyorum herşey normal gidiyor yani. Ama çevredekilerin benim cocuğum hakkında sürekli erkek olacak erkek olacak demeleri artık canımı cok sıkmaya başladı en basta da kayınvalidem :)

canim yaaa masaaaalllahhh valla nur topu gibi bu demek oluyo herhalde :))) nasil dogurdu ve tasidi annecigin valla annelerin hakki gercekten de odenmez tavsiyen icin tesekkur ederim mutlaka uygulicam onceligim goguslerim zaten iriydi sonumu dusunemiyorum onlem almasi bizden gerisi Allaha emanet :)))

merhaba arkadaşlar.. erken hamilelik belirtileri yaşadığım için bu gün hastaneye kan verdim. öğleden sonra eşim sonuçları alacak. eğer yanılmıyorsam ekim annesi olacağım. hayırlısı olsun..

Hayırlısı olsun tatlım son adet tarihin ne zamandı? Bizide haberdar et olurmu meraklı insanlarız biz merak ederiz

Hayırlısı olsun tatlım son adet tarihin ne zamandı? Bizide haberdar et olurmu meraklı insanlarız biz merak ederiz

amin inşallah.. 12 ocak son adet tarihim.. oğlumda yaşadığım tüm belirtileri yaşıyorum. daha bebeğim 2 yaşını yeni doldurdu. olursa kaza bebeği olacak ama olsun. Rabbim takdir ettiyse vardır bir bildiği..
tabii haber veririm. gebedaşlar olacağz

Annanem teyzem ve annemin çatıları cok dar olduğu için annem sezeryanla dünyaya getirdi beni. Zaten doktor bunu çıkartman mümkün değil acil sezeryanla almamız lazım seni çatın cok dar demiş. Annemde ağlamaya başlamış ben Sezeryan istemiyorum normal doğum istiyorum demiş :) doktorda kızım sen delimizin herkes sezeryanla girmek için sıraya giriyor sende ağlıyorsun demiş oyle bir anısı var bizim hatunun :) evetkesinlikle annelerin hakkı ödenmez. Anne adayı olarak bunu cok daha iyi anladım. Hele o 4-5-6.. Vs doğum yapan anneler. Bu nasıl bir güçtür hela olsun o annelere. Valla badem yağı sür canımcım gercekten faydasını görürsün. Bu arada benimde göğüslerinin uçları hiç koyulaşmadı. Sadece ağrı var üstüne yatamıyorum

Ama daha cok erken değilmi kan testi için. Çıkarmı ki bukadar erken sonuc?

Ama daha cok erken değilmi kan testi için. Çıkarmı ki bukadar erken sonuc?

idrar için erken ama kanda çıkar dediler.. oğluma hamileyken bir yerde okumuştum. hamileliğin 7. günü bu hamilelik hormonu kana karışıyormuş.
senin bebiş de hayırlı olsun. sağlıkla gelsin inşallah.. ilk mi olacak?

hosgeldin aramiza :)) insallah guzel haberlerini alir bize de haber verirsin artik

masallah valla sezeyan normal dogum ikiside kolay deil dedigin cok ddogru cok cocuk doguranlar gercekten de cok guclu eli opulesi anneler ayrica annene helal olsun o psikolojiyle bile normal dogum istemis buyuk cesaret ama kismet tabi sukurki saglikla sizi kucaguna almis benim ananem 12 tane dogurmus :))) hepsi de normal dogum dusunsene ya 12 nur icinde yatsin nur yuzlum ah ahh annelerin hakki odenmez gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…