- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
gunaydin guzel anne :) bende de uyku hali fazlasiyka mevcut suan bile uyukluyorum :)) beninde bu gece agrim oldu daha dogrusu sabaha karsi korktum bende ama Allaha sukur suan iyiyim acaba yataga uzandigimiz pozisyonla alakali olabilirmi karnimin uzerine cok fazla yatmamaya calisiyorm ama uyku halinde kontrol etmem imkansiz ondan olabilir mi diye aklima gelmiyo deil bu arada sayili gun cabuk gecer merak etme
Bende iyim çok şükür canım boyle giderse baya rahat bir hamilelik geçireceğiz :) en azından ben miğde bulantısı baş dönmesi vs hiç birşeyim cok fazla beni deli edecek gibi değil. 2014 Eylül annelerine baktım 8 haftalık 9 haftalık çoğu ve hepsi miğde bulantısındn yakınıyor. Miğdebulantıaı için ilaçlar falan vermişler. Bide miğde bulantısındn iyi birsey olduğunu söylüyorlar. Gerçi bugun burada da gecti bu konu. Madem miğde bulantısı iyi birsey ee fazla olunca neden mutlaka doktorunuza danışın diyorlar. Bence herseyin normali kafi. Bilmiyorum bana cok saçma geldi. Miğde bulantın olunca bebeğin sağlıklı olurmuş. Ya sizce ne kadar doğru bu olay? Bana eskilerin uydurma seyleri gibi geldi her ne kadar doktorlar söylüyor olsa da.
Ilk bebegimde neredeyse hic migde bulantim olmadi surekli de calistim elhamdulillah cocugum gayey de saglikli...aman bulanti hic de.iyi bisey degildir bence
Ilk bebegimde neredeyse hic migde bulantim olmadi surekli de calistim elhamdulillah cocugum gayey de saglikli...aman bulanti hic de.iyi bisey degildir bence
Canım bende oyle karnımın üzerine yatında ağrım başlıyor. Sağa dönünce sanki karnım askıdaymış gibi hissediyorumsırt üstü yatınca karnım içime çöküyor sanki, en iyisi sol taraf ki zaten yüz üstü yaramıyorum göğüslerin cok fena ağrıyor ozaman dokunmamıyoruz bile artık
Bende iyim çok şükür canım boyle giderse baya rahat bir hamilelik geçireceğiz :) en azından ben miğde bulantısı baş dönmesi vs hiç birşeyim cok fazla beni deli edecek gibi değil. 2014 Eylül annelerine baktım 8 haftalık 9 haftalık çoğu ve hepsi miğde bulantısındn yakınıyor. Miğdebulantıaı için ilaçlar falan vermişler. Bide miğde bulantısındn iyi birsey olduğunu söylüyorlar. Gerçi bugun burada da gecti bu konu. Madem miğde bulantısı iyi birsey ee fazla olunca neden mutlaka doktorunuza danışın diyorlar. Bence herseyin normali kafi. Bilmiyorum bana cok saçma geldi. Miğde bulantın olunca bebeğin sağlıklı olurmuş. Ya sizce ne kadar doğru bu olay? Bana eskilerin uydurma seyleri gibi geldi her ne kadar doktorlar söylüyor olsa da.
Canım bende oyle karnımın üzerine yatında ağrım başlıyor. Sağa dönünce sanki karnım askıdaymış gibi hissediyorumsırt üstü yatınca karnım içime çöküyor sanki, en iyisi sol taraf ki zaten yüz üstü yaramıyorum göğüslerin cok fena ağrıyor ozaman dokunmamıyoruz bile artık
Ve ilk cocuğunda erkek olmuş. Bana hep şey derlerdi cok bulantın olursa cok kokuya hassasiyetin olursa erkek olur bebeğin. Ohh Buda kayınvalideme kapak olacak. Sinir oldum ya ne olursa aa erkek olcak diyip diyip duruyor.
bende bunyeden bunyeye degistigi kanisindayim her bunye farkli reaksiyon verebilir gebeligi yarisi mide bulantisiyla anliyosa yarisi baska sekilde anliyo eskiden teknoloji cok ilerlememisken insanlar bi takim seylerden anliyolarmis nide bulantisi da ilgi cektigi icin akilda en cok o kalmis gibi geliyo bana saglikla ne alakasi var ki dedigin gibi sonucta iyi ise olsa neden ilac versinlr asil ilac bebege zararli ayrica mide bulantisi su acidan da iyi bise deil ne bise yiyebilirsin ne icebilirsin nerde bunun mantigi bende anlama veremedim ama pekte inanmiyorum bu soylentiye insallah aksine bebislerimiz sapasaglamdir ve de hep oyle olurlar :)
sanirim sende kiz istiyosun :))))) Allah gonlune gore versin biyle seyler eskilerden geliyo hep yok sivilcen olursa kiz olur cirkinkesirsen kiz olur erkekte cok guzellesirsin falan ne derece dogru bilemem ama sunu biliyorum cok kez dogruladim karni dik olan erkek oluyo kiz olan daha genis oluyo ama bunu simdiden anlayamayiz tabi o duruma gelsek bile coktan cinsiyetini ogrenmis olcaz insallah ben sadece insanlardan ya bu erkek bu kiz demelerini istemem o Allahin bana bi lutfu o bana kiz verirse de erkek verirse de basimin taci :))))
Bu arada kızlar size bir tavsiyem var. Ben şimdiden başladım. Her gece yatmadan önce göğüslerime, karnıma ve bacaklarıma badem yağı sürüyorum. Alt karnımız şimdiden büyümeye başladı çünkü. Vücudunuzda çatlak olmasını istemiyorsanız mutlaka badem yağı sürün. Annem iki tane doğum yaptı ki ben 4.80 kg doğumuşum, hatunda bir tane çatlak yok
merhaba arkadaşlar.. erken hamilelik belirtileri yaşadığım için bu gün hastaneye kan verdim. öğleden sonra eşim sonuçları alacak. eğer yanılmıyorsam ekim annesi olacağım. hayırlısı olsun..
Hayırlısı olsun tatlım son adet tarihin ne zamandı? Bizide haberdar et olurmu meraklı insanlarız biz merak ederiz
canim yaaa masaaaalllahhh valla nur topu gibi bu demek oluyo herhalde :))) nasil dogurdu ve tasidi annecigin valla annelerin hakki gercekten de odenmez tavsiyen icin tesekkur ederim mutlaka uygulicam onceligim goguslerim zaten iriydi sonumu dusunemiyorumonlem almasi bizden gerisi Allaha emanet :)))
amin inşallah.. 12 ocak son adet tarihim.. oğlumda yaşadığım tüm belirtileri yaşıyorum. daha bebeğim 2 yaşını yeni doldurdu. olursa kaza bebeği olacak ama olsun. Rabbim takdir ettiyse vardır bir bildiği..
tabii haber veririm. gebedaşlar olacağz
Ama daha cok erken değilmi kan testi için. Çıkarmı ki bukadar erken sonuc?
merhaba arkadaşlar.. erken hamilelik belirtileri yaşadığım için bu gün hastaneye kan verdim. öğleden sonra eşim sonuçları alacak. eğer yanılmıyorsam ekim annesi olacağım. hayırlısı olsun..
Annanem teyzem ve annemin çatıları cok dar olduğu için annem sezeryanla dünyaya getirdi beni. Zaten doktor bunu çıkartman mümkün değil acil sezeryanla almamız lazım seni çatın cok dar demiş. Annemde ağlamaya başlamış ben Sezeryan istemiyorum normal doğum istiyorum demiş :) doktorda kızım sen delimizin herkes sezeryanla girmek için sıraya giriyor sende ağlıyorsun demiş oyle bir anısı var bizim hatunun :) evetkesinlikle annelerin hakkı ödenmez. Anne adayı olarak bunu cok daha iyi anladım. Hele o 4-5-6.. Vs doğum yapan anneler. Bu nasıl bir güçtür hela olsun o annelere. Valla badem yağı sür canımcım gercekten faydasını görürsün. Bu arada benimde göğüslerinin uçları hiç koyulaşmadı. Sadece ağrı var üstüne yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?