2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Nasilsiniz hamisler :) geçmişe bakamadim umarim kimseden kötü haber yoktur. Yeni katilan Arkadaslarimizda hos gelmisler aramiza.

Mide bulantilariyla basim dertte dun serum takildi o zamn biraz kendime geldim. Bulanti için hap kullanan varmi doktorumuz hapi önermedi bana çekiyorum böyle sürünerek

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

Ahh bu bulantılar benide mahvediyor. Sabah yaptıgım kahvaltı ile dürüyorum onun dısında meyve ve meyveli yoğurt yedim şuan cok acıktım ama hiç birsey yemek istemiyorum nolcak boyle ne zaman bitecek bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar iyi akşamlar yarın kese için randevum var hepinizden dua istiyorum inş bnde sizn gbi güzel anlarımı paylaşmak nasip olsun inş allhım emeklerimzi boşa çıkarmasın dileyen isteyen herkese hayırlı evltlar nasip etsin

Ekim annelerinden biri de benim Allah hepimizin meleklerini korusun inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ben cuma doktora gittim kese 10 mm imiş gayet net göründü ama bebeği göremedik 15 gün sonra kalp atışları duymak için çağırdı doktor herseyin normal olduğunu söyledi ama henüz 6 haftalik değil dedi ama gayet rahatlatıcı konuştu sat 7 ocakti bilmiyorum biraz korkuyorum sanırım geç döllenme benimki:44:

güzel anneler merhaba berkan damladan fırçamı yedim geldim
kusura bakmayın giremiyorum son günlerde mide bulantılarım arttı halsizlik de var
ve annem cuma günü kısmet olursa ameliyat olacak belinden platin takacaklar giremem kusuruma bakmayın herkes iyidir inşallah Allah'a emanet olun
aklınıza gelirsede anneciğeme dua edin

Emin ol aklımdasın ve ben seni açıkcası cok merak ettim. Gitmeye çalış tatlım ya biliyorsun burası bizim buluşma yerimiz. Bem cok korktum birsey oldu diye. Nedemek aklınıza gelirse diye aklımdasın hep ve dualarım seninle ve annenle. Bizde de var canım halsizlik ve bulantı ama inşallah geçecek bunlarda. Fırça değil tatlım yalnış anlasın sanırım özür dilerim ama ben ozledim seni ve cok merak ettim seni de oyüzden oyle yazdım :))

Aynen bende acikiyorum ama yiyemiyorum.3. Aydan sonra geciyomus bendaha 7. Haftadayim amin canim hepimizin yardimcisi olsun

yok kuzum şaka amaçlı yazdım özür dilemene gerekyok şaka yaptım opuyorum Allah razı olsun

Allah yardimcin olsun canim dualarim seninle:)

Daha miniciktir annesi o yuzden gorunmemistir...gec dollenme de olmus olabilr...hic kafana tkma 2 hafta sonra kalp atislarini duyacaksin insallah:)

Aynen öyle bende ilk hamileligimde çok sabirsiZdim bunda nedense çok sakinim bide evhamli değilim sadece tek korkum hala koca Bebeğimi emzirdigim için minigime zarar veriyorummu bu sadece beni korkutuyo: ((

Allahım herkese nasip etsin...

Resimde siyahın içinde beyaz ufaklık var ya işte o bebiş :)))

Sen ultrasonda görmedin herhalde dimi canım?

ben daha cuma günü gördüm cok sükür...ama tam belli olmasi icin bu cuma yine gideceyim canim...

sende bir gelisme varmi canim?
merak icindeyim?

bende cuma günü gittiyimde doktorum dediki daha duyulmaz dedi...
amin insallah canim...zamanim cok az var..ben calisiyorum günde 10 saat ve yemekti isti zamanim olmuyor yasin okumaya, ama tabi duami ediyorum....

Gerçekten zormuş yaşadığın peki sende halsizlik te varmi bende bulantı yokta aşırı halsizlik var gerçekten çok zor bi durum benimkiside ins atlatiriz bu zor günleri Rabbim yardimcimiz olsun...!

Selamm herkese benide tabloya ekler misiniz
Yas 29
1.gebelik
Istanbul
Sat 18 ocak
Tahmini dogum 25 ekim

bz de yrn gidiyoz kalp atışı için =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…