guvennnnnnnnnnnnnn sende hamısmısınnn ayyyyyyyyyyyy cok mutlu oldummm cok sevındıımmm canım benımuzun zamandır kk ya ugramıyordummm cok sasırdım planlımıydı yoksammm suprızzz mı olduuu cnm benım cok optum senııı face hsbın varsa göruslım ınslll nurgu66 ların grubda varmısın hulya erdem fılannnbunda tatlı yiyorum çok bide kızım olur inş önce sağlık tabi canlarım çıkayım ben annecimle oturim az öptüm hepinizi minnaklarınızıda elinde bebişi olanlarında yanaklarından öpüorum allah rahatlıklar versin iyi geceler
Aaaa ne güzel canım yalnız degilmissin annen varmış iyiki ben yalnızım kızım çok ağlıyor dayanamıyorum ben çok halsizim birde emiyo gerçekten helak oluyorum bende kescem inş yarın yoksa benim kız kardeşi olunca ona yar etmezannem kaç gündür kes ha kes baskı kuruyordu bnde kestim ddm yalandan bgn annemdeyim ve kaçısım yok memeden kesiyoruz bugün çok üzgünümben doktora sordum cnm dediği bana aynn şu bebeğede elindeki bebeğinede zararı yok zararı sana dedi vitaminsizlikten gidersin dedi aynen
Ben sorcam sorcam aslında ama Zeynebin sonunda ki rünyayı unuttum. Zeynep yazsam okumazsan ee beni kendinle ilgili bilgilendiremeyeceksin diye yazmadım ama bakıldım acaba yazarmı diye bundan sonra unutman runyayı hep yazarım girmediğin uda seni merak ettiğim zamanlarda :)) Allah'a şükür hiç çıkartmadım o durum beni mahveder zaten ama sürekli bir bulantı hakim. Aksam yemeği yemedim bile bulantıdanbir tek dualar için demedim dini konularda konuşmak bile rahatlatıyordu beni seninle konuşmak.
Biz geldik bebişim ve kızımla.. kızçem ayağımda size yazıyorum.. Allahımmm nolur bu durumum geçsinde tadını çıkarabileyimm..
Kızlar size birşey demek istiyorum.. buğün yani 24 şubat rahmetli oğlum yigitim 1 yaşına girecekti yaşasaydı...... çok üzgünüm kimseye belli etmemeye ćalışıyorum ama dayanamıyorum.. kokusunu özledim yavrumun offff Alllahım nolur dayanma gücü ver bana.. cennetinde kavuştur bizi yavrumla..
Biz geldik bebişim ve kızımla.. kızçem ayağımda size yazıyorum.. Allahımmm nolur bu durumum geçsinde tadını çıkarabileyimm..
Kızlar size birşey demek istiyorum.. buğün yani 24 şubat rahmetli oğlum yigitim 1 yaşına girecekti yaşasaydı...... çok üzgünüm kimseye belli etmemeye ćalışıyorum ama dayanamıyorum.. kokusunu özledim yavrumun offff Alllahım nolur dayanma gücü ver bana.. cennetinde kavuştur bizi yavrumla..
kızlar aranızda hapşıran varmı bişey olurmu acep allah korusun
Aaa tabikide canım ederiz sohbet merak etme sen :)))) hangi konudan bahsetmek iyi gelecekse ondan açarız konuyu istermisin öyle?:)))) hatta sana kitaplar öneririm alırsın.sağol canım düşüncelerin için bende az yiyorum sürekli bulantı ve böğürmek el geçiyor zor oluyor ama geçecek Allah ın izniyle bu arada namaza başladınmı bakalım? Hımm
Saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz.. hangi söz teselli eder ki beni...
2 kez yazdim ama listeye alinmadim alabilirmisiniz
kızlar günaydın..merak ettiğim 2 konu var yardımcı olabilir misiniz? ilk olarak ultrasona fazla girmemek gerek bebeğe zararı olabilir dediler..sizin bu konuda bilginiz var mı? diğeri ise utanarak soruyorum ama ilişki konusunu ne yapmalıyız?:18::18: ben doktoruma sormayı unuttum bi dahaki randevum da 1 ay sonra? sizce bu dönemde ilişkinin zararı olurmu?
kızlar günaydın..merak ettiğim 2 konu var yardımcı olabilir misiniz? ilk olarak ultrasona fazla girmemek gerek bebeğe zararı olabilir dediler..sizin bu konuda bilginiz var mı? diğeri ise utanarak soruyorum ama ilişki konusunu ne yapmalıyız?:18::18: ben doktoruma sormayı unuttum bi dahaki randevum da 1 ay sonra? sizce bu dönemde ilişkinin zararı olurmu?
Günaydın tatlım. Bu ultrason olayı bizimde merak ettiğimiz bir konu. Ama bir arkadasımız arastırmıstı sanırım bir zararı yok ama söyle yok ultrason cihazının 6 Dakika'dan fazla karnında gezinmemesiydi. Yani ultrason cihazı karnında ne kadar az durursa gittiğinde okadar yararlı olur bebeğin için. Ikinci olarak kalp atışlarını duydunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?