2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bende ekim annesi olacam 2. bebeğim olacak dün dr a gittik keseyi gördük kalp atışlarını duyduk allah hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

guvennnnnnnnnnnnnn sende hamısmısınnn ayyyyyyyyyyyy cok mutlu oldummm cok sevındıımmm canım benımuzun zamandır kk ya ugramıyordummm cok sasırdım planlımıydı yoksammm suprızzz mı olduuu cnm benım cok optum senııı face hsbın varsa göruslım ınslll nurgu66 ların grubda varmısın hulya erdem fılannn

Aaaa ne güzel canım yalnız degilmissin annen varmış iyiki ben yalnızım kızım çok ağlıyor dayanamıyorum ben çok halsizim birde emiyo gerçekten helak oluyorum bende kescem inş yarın yoksa benim kız kardeşi olunca ona yar etmez burdaki doktor BANA dediki GÜZEL beslenirsen dogana kadarda emzirebilirsin AMA nerde bende o iştah Allah yardimcimiz olsun

Biz geldik bebişim ve kızımla.. kızçem ayağımda size yazıyorum.. Allahımmm nolur bu durumum geçsinde tadını çıkarabileyimm..

Kızlar size birşey demek istiyorum.. buğün yani 24 şubat rahmetli oğlum yigitim 1 yaşına girecekti yaşasaydı...... çok üzgünüm kimseye belli etmemeye ćalışıyorum ama dayanamıyorum.. kokusunu özledim yavrumun offff Alllahım nolur dayanma gücü ver bana.. cennetinde kavuştur bizi yavrumla..

Aaa tabikide canım ederiz sohbet merak etme sen :)))) hangi konudan bahsetmek iyi gelecekse ondan açarız konuyu istermisin öyle?:)))) hatta sana kitaplar öneririm alırsın.sağol canım düşüncelerin için bende az yiyorum sürekli bulantı ve böğürmek el geçiyor zor oluyor ama geçecek Allah ın izniyle bu arada namaza başladınmı bakalım? Hımm

Cok uzuldum basin saolsun cnm Allahim kizina ve dogacak bebegine uzun omurler versin insallah...

Çok üzüldüm canım basın sağolsun Rabbim doğacak bebegine ve kizina ömür versin.cok kötü oldum ya

Saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz.. hangi söz teselli eder ki beni...

Rabbim birini almış birini veriyor işte acın tarifsiz. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Ama şimdi elinde olanlarla mutlu olmalısın kızına hayat bulmalısın seni seven eşinle can bulup karnındaki bebekle dayanmalısın. Emin ol bu dünyadan göcüp gittiğimizde sevdiklerimiz karşılayacak bizi oralara. Rabbim dert veriyorsa dayanma gücünü de verir. Sen güçlü bir annesin. Mekanı cennet olsun kuzunun

kızlar aranızda hapşıran varmı bişey olurmu acep allah korusun

Günaydınlar canımcım tabi tabi sabah kalkar kalmaz hapsırdum bende :) de niye sordun hapsururken kasıklarda olusan ağrısan mı bahsediyorsun acaba?

Evet evet kitaplar önerebilirsin bana bende merak ettiklerimi sana sorabilirim :)) nerde yasıyordun sen unuttum ben belki söyledin ama bu aralar cok unutkan oldum kusura bakma. Namaz kılmaya başladım gibi ara sıra kılıyorum yani Rabb'imin izni ile inşallah devamlılığını getireceğim. Ama Yasin okumayı seviyorum o aldığım kitaptan okumaya çalışıyorum boş kaldıkça ve iyi geliyor nedense hem bana hem bebeğime

kızlar günaydın..merak ettiğim 2 konu var yardımcı olabilir misiniz? ilk olarak ultrasona fazla girmemek gerek bebeğe zararı olabilir dediler..sizin bu konuda bilginiz var mı? diğeri ise utanarak soruyorum ama ilişki konusunu ne yapmalıyız?:18::18: ben doktoruma sormayı unuttum bi dahaki randevum da 1 ay sonra? sizce bu dönemde ilişkinin zararı olurmu?

Günaydın tatlım. Bu ultrason olayı bizimde merak ettiğimiz bir konu. Ama bir arkadasımız arastırmıstı sanırım bir zararı yok ama söyle yok ultrason cihazının 6 Dakika'dan fazla karnında gezinmemesiydi. Yani ultrason cihazı karnında ne kadar az durursa gittiğinde okadar yararlı olur bebeğin için. Ikinci olarak kalp atışlarını duydunmu?

Ultrason olayını bilmiyorum ama canım ben hamile kaldığımdan beri hiç beraber olmadım doktorada sormayı unuttuk eşim şu riskli dönem geçsin sorarız yine dedi 😳😳😳

Kalp atışlarını sadece görebildik..burdaki hastanede dopler ultrason yokmuş o yüzden duyamadık..ama görmek bile yetti çok şükür

Eşim grip hemde felaket yatakları bile ayırdık işe gitmiyo bugun 😭😭😭
Gece çok sık vc ye kalkıyorum dün kalkmadım bütüngün kasıklarım ağrıdı
Sizde de oluyor mu 😞😞
Progestan beni horul horul uyutuyo kızlar 😀😀😀😴😴😴

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…