2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yok ben damla :) gülendam kim ki :) sen nerede oturuyorsun kuzum? Ya nerde bizim bilgilerimiz eskiden ne güzel dini konularda konuşuyorduk cok uzaklaştın topicten ama sen

Ya canim belki taniyorsundur diye sordumda.evet yaaa üzülüyorum bende kusma bulanti engelliyor o yüzden yazmak bile zor geliyor.aklima dün geldi yazicam o dualari hepinize.. :)))) ♥ 5 hafta sonra gider inşallah bu bulantilar (( birde ne soranim oldu nede merak edenim (

kızlar birşey soracağım.
clexane kullananlar coraspirin de kullanıyorlar mı.. bana kullan demişti dr. ama ben coraspirini öğlen iğneyi akşam yapıyorum. bunda bir sakınca yoktur değil mi?

Heheee bende berkandan yedim :))) aynen canim bende bu bulantilardan bisey yapamiyorum ((

Ben sorcam sorcam aslında ama Zeynebin sonunda ki rünyayı unuttum. Zeynep yazsam okumazsan ee beni kendinle ilgili bilgilendiremeyeceksin diye yazmadım ama bakıldım acaba yazarmı diye bundan sonra unutman runyayı hep yazarım girmediğin uda seni merak ettiğim zamanlarda :)) Allah'a şükür hiç çıkartmadım o durum beni mahveder zaten ama sürekli bir bulantı hakim. Aksam yemeği yemedim bile bulantıdan bir tek dualar için demedim dini konularda konuşmak bile rahatlatıyordu beni seninle konuşmak.

Aynen öyle bende ilk hamileligimde çok sabirsiZdim bunda nedense çok sakinim bide evhamli değilim sadece tek korkum hala koca Bebeğimi emzirdigim için minigime zarar veriyorummu bu sadece beni korkutuyo: ((

annem kaç gündür kes ha kes baskı kuruyordu bnde kestim ddm yalandan bgn annemdeyim ve kaçısım yok memeden kesiyoruz bugün çok üzgünüm ben doktora sordum cnm dediği bana aynn şu bebeğede elindeki bebeğinede zararı yok zararı sana dedi vitaminsizlikten gidersin dedi aynen

şuanlık kendi adıma söylim iyiym :) paso yiyorum :) bu gidiişle 75 ile doğuma gidicem bulantıları kusmaları iyi bilirim 9 ay kusan biri olarak ben su içsem kusardım önerilerimi söylim az rahatlatan şeyleri ben zofran emedur kullandım fayda olmadı malesef limon ye kokla maden suyu iç azcık limon dilimleri olsun içinde onlar brz rahatlatır he bide ev değişikliği yapman iyi gelcektir ben annemlerde kalırdım gelip hamileyken gıkım çıkmazdı önerilerim bunlar inş bnmde başlamaz gene nalet kusmuklar :s

o daha öne geçicek geri düşücek korkma şuanda bebeklerin çoğu aynı durumda 4 ay sonunda gelişimleri başlar son 3 ayda kilo alırlar şuan yemek yiyebiliosan yemeye bak derim belli aralıklarda sıkıntılar olucaktır şuanda bşyi kafana takma ama yıpratma kendini

allah yar ve yardımcın olsun annene şifa diliyorum bebişede dikkat edersin artık ederiz tabi neden etmeyelim

Aynen bende acikiyorum ama yiyemiyorum.3. Aydan sonra geciyomus bendaha 7. Haftadayim amin canim hepimizin yardimcisi olsun

3 aya bağlama bence kendini ben teyzemin geliniyle aynı hamileydim kız 2 kere kustu kesildi snra ben 9 ay inş sende hafif atlatırsın bilinç altına yerleşincede kusuosun ben tvde yemek görüodum kusuodum o derece yani bşye aş ermiştim öldük onu bulana kdr brz o zaman rahatladım yiyince aş ermekte etkili oluo kusmalarda

SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı

değere göre gebelik yok ama biilemedim bak şmdi yine yaptır beta hcg testi kan testi kesin sonuçtur be cnm inş vardırda yanılırız

damla sanırım ismin allah yardımcın olsun tez atlatırsın cnm inş zor gerçekten kocaya bile tahammül edemio insan inan ki :)

Ne zaman baslıyor acaba bebeğimizi hissedeceğimiz günler? 16. Haftadan sonra yoksa daha erkende hissedebilirmiyiz? Senin bebişde cok büyüdü kocaman oldular içimizde büyüyorlar her gecen gün daha fazla :)

zayıf isen çabuk hssedersin 2,5 aylıkken vuruodu kasıktan oğlum :) kız bebekler geç oynar 6 ayında oynayan biliorum erkek bebekler çok erken hareket eder

hiçbişey hssedemiorum ben ya karnım gerginde değil yumuşacık iiçimde bebek var mı yokmu anlamıorum

bunda tatlı yiyorum çok bide kızım olur inş önce sağlık tabi canlarım çıkayım ben annecimle oturim az öptüm hepinizi minnaklarınızıda elinde bebişi olanlarında yanaklarından öpüorum allah rahatlıklar versin iyi geceler

damla sanırım ismin allah yardımcın olsun tez atlatırsın cnm inş zor gerçekten kocaya bile tahammül edemio insan inan ki :)

Evet ismim Damla. Kusura bakma ne zaman geldin bilmiyorum topiğimize geç kalmış bir Hosgeldin olacak birazcık. Evet evet bazen evin kokusuna bile tahammül edemiyorum. Cok zormuş sürekli mide bulantısı artık azalsın bitsin diye dua ediyorum inşallah yakın zamanda terkedecek beni bu bulantılar. Gecmiş yazılarını henüz okuma fırsatım olmadı ama Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini.

Bende çoğunlukla tatlı yiyorum ekşi hiç canım çekmiyor. Benimde inşallah kızım olur :)) ama erkekte olsa kabulüm artık yeterki hayırlı evlat olsun annesine babasına. Allah rahatlık versin tatlım bende seni öpüyorum iyi geceler

zayıf isen çabuk hssedersin 2,5 aylıkken vuruodu kasıktan oğlum :) kız bebekler geç oynar 6 ayında oynayan biliorum erkek bebekler çok erken hareket eder

Bugun aniden bi batma hissettim kasıklarımda. Eşim elini koydu benim canım bebeğim diye severken pat iğne battı aa noldu dedim bende anlam veremedim boyle birşeyden mi bahsediyorsun acaba? Evet ben zayıfım gemde cok yani. 1.70 e 47 kiloyum. Ilginçtir ki göbeğim cıktı. Hamilelikten once hiç göbeğim yoktu ama karar veremiyorum acaba gaz mı diye. Sence gazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…