Yok ben damla :) gülendam kim ki :) sen nerede oturuyorsun kuzum? Ya nerde bizim bilgilerimiz eskiden ne güzel dini konularda konuşuyorduk cok uzaklaştın topicten ama sen
güzel anneler merhaba berkan damladan fırçamı yedim geldim
kusura bakmayın giremiyorum son günlerde mide bulantılarım arttı halsizlik de var
ve annem cuma günü kısmet olursa ameliyat olacak belinden platin takacaklar giremem kusuruma bakmayın herkes iyidir inşallah Allah'a emanet olun
aklınıza gelirsede anneciğeme dua edin
bz de yrn gidiyoz kalp atışı için =))
Ya canim belki taniyorsundur diye sordumda.evet yaaa üzülüyorum bende kusma bulanti engelliyor o yüzden yazmak bile zor geliyor.aklima dün geldi yazicam o dualari hepinize.. :)))) ♥ 5 hafta sonra gider inşallah bu bulantilar(( birde ne soranim oldu nede merak edenim (
Aynen öyle bende ilk hamileligimde çok sabirsiZdim bunda nedense çok sakinim bide evhamli değilim sadece tek korkum hala koca Bebeğimi emzirdigim için minigime zarar veriyorummu bu sadece beni korkutuyo: ((
Nasilsiniz hamisler :) geçmişe bakamadim umarim kimseden kötü haber yoktur. Yeni katilan Arkadaslarimizda hos gelmisler aramiza.
Mide bulantilariyla basim dertte dun serum takildi o zamn biraz kendime geldim. Bulanti için hap kullanan varmi doktorumuz hapi önermedi bana çekiyorum böyle sürünerek
Ekim annelerinden biri de benim Allah hepimizin meleklerini korusun inşallah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ben cuma doktora gittim kese 10 mm imiş gayet net göründü ama bebeği göremedik 15 gün sonra kalp atışları duymak için çağırdı doktor herseyin normal olduğunu söyledi ama henüz 6 haftalik değil dedi ama gayet rahatlatıcı konuştu sat 7 ocakti bilmiyorum biraz korkuyorum sanırım geç döllenme benimki:44:
Iyi akşamlar herkese
kızlar birşey soracağım.
clexane kullananlar coraspirin de kullanıyorlar mı.. bana kullan demişti dr. ama ben coraspirini öğlen iğneyi akşam yapıyorum. bunda bir sakınca yoktur değil mi?
güzel anneler merhaba berkan damladan fırçamı yedim geldim
kusura bakmayın giremiyorum son günlerde mide bulantılarım arttı halsizlik de var
ve annem cuma günü kısmet olursa ameliyat olacak belinden platin takacaklar giremem kusuruma bakmayın herkes iyidir inşallah Allah'a emanet olun
aklınıza gelirsede anneciğeme dua edin
Aynen bende acikiyorum ama yiyemiyorum.3. Aydan sonra geciyomus bendaha 7. Haftadayimamin canim hepimizin yardimcisi olsun
SPAWNS kullanıcısından alıntı
Kan testinde 0.453 çıktı günümü 3gın geçiktim acaba gec dollenmemı kı kan da çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Ahh bu bulantılar benide mahvediyor. Sabah yaptıgım kahvaltı ile dürüyorum onun dısında meyve ve meyveli yoğurt yedim şuan cok acıktım ama hiç birsey yemek istemiyorum nolcak boyle ne zaman bitecek bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Ne zaman baslıyor acaba bebeğimizi hissedeceğimiz günler? 16. Haftadan sonra yoksa daha erkende hissedebilirmiyiz? Senin bebişde cok büyüdü kocaman oldular içimizde büyüyorlar her gecen gün daha fazla :)
Sevgili ekim analarıııı analarıımızzzz :) Günaydın olsun :)
Sizin de karnınız gergin mi, o gerginlikle ağrı hissediyor musunuz?
Benim karnım cok gergin yaa, hele hele karnımın üstüne yatmışsam biraz ağrıyor
damla sanırım ismin allah yardımcın olsun tez atlatırsın cnm inş zor gerçekten kocaya bile tahammül edemio insan inan ki :)
bunda tatlı yiyorum çok bide kızım olur inş önce sağlık tabi canlarım çıkayım ben annecimle oturim az öptüm hepinizi minnaklarınızıda elinde bebişi olanlarında yanaklarından öpüorum allah rahatlıklar versin iyi geceler
zayıf isen çabuk hssedersin 2,5 aylıkken vuruodu kasıktan oğlum :) kız bebekler geç oynar 6 ayında oynayan biliorum erkek bebekler çok erken hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?