2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Amin cnm aminnn:)) Allahin izniyle bebislerimiz sonuna kadar bizimle kalacak icini ferah tut:)

inşallah canım ya kızlar bişey farkettim ben normalde yaz kış çorap giymem ama bugün kalın bir spor çorap giydim karın ağrım olmadı belkide üşüttüğüm için ağırıyordu ama bende hala belirti yok korkmalımıyım yoksa sevinmelimi karar veremedim :) :18:

Evet haklisin tatlim mac muhabbeti yok tek onemli sey ilerde kavun karpuz olacak fasulyelerrrr:))

Bu zamanlarimiz onemli mumkub oldugunca uyumaya dinlenmeye calis canim :)

Saat 1 e geliyo karnimda acikti uyuyayim barii yoksa vakit gecmezz boylee hadi iyi geceler canim bnm yarin gorusuruz:)

Bende corapsiz duramam canim giymezsem hemen usuturum sancilanirim demekki sende de oyle oluyodu canim dikkat et kendine ayaklarini sakin usutmee

Slm kızlar nasipse bende yolun başındayım pazatesi kese için gşdecm ikinci denmem dualrınızda banada yer verirmisnz inş bnde siznle güzel şeylerimi pylşmk nasip olurhepinzn evltlrı saglıkla doğsun

Hoşgeldiniz kızlar inşsllahhh sağlıkla alın bebişleri kucağınıza sorunsuz bir hamilelik diliyorummmmm

Kamurancım teşekkür ederim ara bulmana dalan gerek yok arkadasın dediği gibi. Bende normalim ve boyleyim. Seninle daha once hiç kpnusmusluğum bile yok burada ki herkesle varken. Kalkıpta tanımadığım bir insanın fikirlerini önemseyecek değilim zaten. Evet belli başlı ilk günden beri konuştuğum arkadaslarım var sonradan aramıza karışan yine konuştuğum ettiğim topicte değer verdiğim kişiler var ve tabiki onlar benim için daha değerli. Bu neden bukadar penm teşkil etti anlayamadım. Sen kalkıpta hiç tanımadığın birine değer vermezsin yada kalkıpta hiç tanımadığın birinin fikirlerini cokta önemsemezsin. Amaan ne diyor bu der geçersin. İşte bende senin için aynen oyle diyorum.

Evet bulduğun hadisler göz doldurucu. Rabb'ime inancım sonsuz bunu kimse sorgulayamaz bile. Ama ben sırf normal doğum yapmayacağım diye annelik makamında yükselmeyeceğim diye bir durum yok yani namazında herseyimle zaten günahlarım affolur inşallah. Annemde sezeryanla doğurdu ve cennetin varsa tüm kapıları bence annem için açıktır.

Ben yaklaşık olarak 6 haftadır buradayım ve kimseyle tartismam olmadı yine senin gibi biri dışında. Bence sorunu bu noktada biraz da kendinde ara. elif23 arkadasımızda fikirlerini beyan etti ama hiç boyle tartışma ortamımız olmadı. Sanıyorum ki herkes beni sever ve sayar çünkü herkesin yanında ilmisinde bir sekilde moral destek vermişimdir. Sana karşı bir kusurum olsa evet bir dakika durma özür dilerim. Özür dilemek büyüklüktür. Ama sen konuşmalarınla yazılarınla özür dilenmeyecek kıvama gelmişsin. Hemde haklı değilken yazık. Neyse biyerde dediğin gibi sana cevap bile vermemek aslında büyük cevaptır. Hadi yolun acık olsun bu uğurda..

Son düzenleyen: Moderatör:
Mide bulantısı ve böğürerek gidiyoruz işte :)) halsizlik uyku bide iş var öyle canım senin ismin gülendam mı koşuyolunda oturan biri varda aklıma geldi bilemedim.

Yok ben damla :) gülendam kim ki :) sen nerede oturuyorsun kuzum? Ya nerde bizim bilgilerimiz eskiden ne güzel dini konularda konuşuyorduk cok uzaklaştın topicten ama sen

Allah iyiliğini vermesin senin fb düşmanı ne olacak :))

Oo cok üzüldüm geçmişine. Ama burada napıyoruz eskileri unutup yeni güzel sayfalar acıyoruz. Bence yasından dolayı hamile kalmış olman mucize. Sakın yalnış anlama ben oyle düşünüyorum kırdıysam özür dilerim ben 24 yasında olmama rağmen yasımdan ötürü cok hassasımda :) bu mucize seninle beraber olacak 9 ay boyunca bu topic uğurlu bir topic. Kanaması olam lekesi olam cok arkadasımız var ama cok şükür kimsenin bebişine birsey olmadı Rabb'imin izni ile de olmayacakta. Sen sakın eskiyi düşünüp moralini bozma. Dualarım seninle Rabbim korusun bebişini

Son düzenleyen: Moderatör:

Damla hala yaptığın hata da ısrar ediyorsun. Burda bir kişiyi tanımıyorsun diye durup dururken insanlara senin fikirlerine ben değer vermiyorum, istediğini yap gibi laflar edemezsin anlıyor musun?

İkincisi söylediğimden bunu çıkarman çok komik olmuş doğrusu! Ben normal doğum yapmadın diye annelik makamında yükselemezsin gibi bir şey demedim. Normal doğumun faydalarını yazıp sadece sana değil herkeze tavsiyede bulundum.

"Normal doğumda sancı çektikçe günahların dökülür" sözünden sezeryan yaparsan günahkar olup cehenneme girersin manası çıkarılamaz. Gerçekten bir anlayış problemin var bence senin!

Olayı bu noktalara çekip hala yaptığın yanlışta ısrar etmenden anlıyorum ki sen yeterli olgunluğa erişmemiş birisin..

sanada günaydın canım evet o video kaçgündür belki 100 kere izledim çok güzel bi duygu olsa gerek rabbim bizede tattırsın

Ay dur kahvaltı yapıyım da iZliyim yine video linki atmışsın cok merak ettim. Evet kesinlikle o cok güzel bir video bizde eşimle izledik ilk izlediğimde gözler falan doldu tabi. Ruhsal gelişimini merak ettim şimdi paylaşım için cok teşekkür ederim canım benim

Telefondan girince aktif olanlar gözükmüyor. O yüzden aktif olan varsa günaydın arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…