Amin cnm aminnn:)) Allahin izniyle bebislerimiz sonuna kadar bizimle kalacak icini ferah tut:)
Ben de çok fanatiğimdirrr:))) ve eşim de fb li :))) olsun canım futboldan konuşmayız biz de, bebişlerimiz takımdan önemli sonuçta:)
İnanır mısın benim de hala gözlerim kapanıyo,Alllaalla ne olacak böyle :))
İnşallah canım fasulyemizin,portakal,kavun,karpuz olduğunu görürüz :)))
inşallah canım ya kızlar bişey farkettim ben normalde yaz kış çorap giymem ama bugün kalın bir spor çorap giydim karın ağrım olmadı belkide üşüttüğüm için ağırıyordu ama bende hala belirti yok korkmalımıyım yoksa sevinmelimi karar veremedim :) :18:
Aramıza hoş geldin canım:) inşallah kötü tecrübeleri geride bırakıp iyi tecrübelerimizi paylaşırız :)
Hoşgeldinnn insaAllah bu defa saglıklı bi gebelik geçirir bebişine kavuşursun
Herkese Hayırlı Olsun Sevgili 2014Ekim Anneleriiiiiiii
Bende siteye yeni katıldım...
YAŞ. :39
ŞEHİR. :İstanbul
SAT. :20.01.2014
BDT. :27.10.2014 (hayırlısıyla)
İlk Çocuğum bir ay sonra 3yaşında olacak,erkek
Meslek. : Hostes
Bilgilerim şimdilik bunlar henüz doktora gitmedim idrar testiyle öğrendim... Bir hafta kadar daha bekliicem çünkü bu benim 5.gebeliğim ama yaşayan bir çocuğum var .. Dış gebelik boş gebelik düşük gibi sebeplerle çok kayıplarım oldu ne yazık ki...
Zaten gitsem her zamanki gibi iki hafta sonra gel kalp atışları için diyecekler... En son haziran ayında 4aylık kalbi durduğu için doğurttular o yüzden kayıbım çok yeni sayılır ilaçlarım hep yarım kalmıştı onlara başladım ... 5 gebelikten sonra artık tecrübe oldu sevinemiyorum henüz
Daha çooooook paylaşımlar yaşııcaaz zaten hem uçtuğum hem anne olduğum için ben de çook hikaye var
Henüz resim yükleyemedim yeni üye olduğum için ... Oğlumun ve benim resimlerimi paylaşıcam
Şimdi aranıza hoşgeldim inşallahhhhhhhhhh. Hepinizi tebrik ediyor hayırlı hamilelikler diliyorum
Şimdi biraz sizleri okuyayım ben
Slm kızlar nasipse bende yolun başındayımpazatesi kese için gşdecm ikinci denmem dualrınızda banada yer verirmisnz inş bnde siznle güzel şeylerimi pylşmk nasip olur hepinzn evltlrı saglıkla doğsun
Arkadaşın olduğundan korumaya çalışmanı anlıyabiliyorum ancak, Bir kişinin sadece hamile olduğu ve sinirlendiği için bana fikirlerine değer vermiyorum demesini haklı bulmana şaşırdım doğrusu..
Bu arada ben sinirli değilim ki sadece çok kırıldım! Yanlış hiç birşey de yazmadım! Artı bunalımda da değilim! Diğer arkadaşı ise bilemeyeceğim..
Ben gayet normalim ve her zamanda böyleyimdir..
Boşuna ara bulmaya çalışmayın bence.. Ona olan kırgınlığım sadece o özür dilerse geçer.. Madem fikirlerime değer vermiyormuş bende onunkilere vermeyeceğim!
Mide bulantısı ve böğürerek gidiyoruz işte :)) halsizlik uyku bide iş var öyle canım senin ismin gülendam mı koşuyolunda oturan biri varda aklıma geldi bilemedim.
Sankim daha önce de doğum sancısı çekmiş tövbeee. Korkutma kız beni de :)
Canım benim hafta içi çalılınca haftasonunu hep yatarak geçiriyorum açıkçası, bugün dr da erken saatte olunca hep uyudum :)) Seni hiç terketmem,unutma kader arkadaşıyız biz :)
Fasulyemi dinlendiriyorum, beni bırakıp gitmesin diye :)
Not: akşamda gs-bjk maçını izledim, ben galatasaraylıyım da:) dikkat edersen sana hep first diyorum fb yi eklemiyorum canım:))
Herkese Hayırlı Olsun Sevgili 2014Ekim Anneleriiiiiiii
Bende siteye yeni katıldım...
YAŞ. :39
ŞEHİR. :İstanbul
SAT. :20.01.2014
BDT. :27.10.2014 (hayırlısıyla)
İlk Çocuğum bir ay sonra 3yaşında olacak,erkek
Meslek. : Hostes
Bilgilerim şimdilik bunlar henüz doktora gitmedim idrar testiyle öğrendim... Bir hafta kadar daha bekliicem çünkü bu benim 5.gebeliğim ama yaşayan bir çocuğum var .. Dış gebelik boş gebelik düşük gibi sebeplerle çok kayıplarım oldu ne yazık ki...
Zaten gitsem her zamanki gibi iki hafta sonra gel kalp atışları için diyecekler... En son haziran ayında 4aylık kalbi durduğu için doğurttular o yüzden kayıbım çok yeni sayılır ilaçlarım hep yarım kalmıştı onlara başladım ... 5 gebelikten sonra artık tecrübe oldu sevinemiyorum henüz
Daha çooooook paylaşımlar yaşııcaaz zaten hem uçtuğum hem anne olduğum için ben de çook hikaye var
Henüz resim yükleyemedim yeni üye olduğum için ... Oğlumun ve benim resimlerimi paylaşıcam
Şimdi aranıza hoşgeldim inşallahhhhhhhhhh. Hepinizi tebrik ediyor hayırlı hamilelikler diliyorum
Şimdi biraz sizleri okuyayım ben
Kamurancım teşekkür ederim ara bulmana dalan gerek yok arkadasın dediği gibi. Bende normalim ve boyleyim. Seninle daha once hiç kpnusmusluğum bile yok burada ki herkesle varken. Kalkıpta tanımadığım bir insanın fikirlerini önemseyecek değilim zaten. Evet belli başlı ilk günden beri konuştuğum arkadaslarım var sonradan aramıza karışan yine konuştuğum ettiğim topicte değer verdiğim kişiler var ve tabiki onlar benim için daha değerli. Bu neden bukadar penm teşkil etti anlayamadım. Sen kalkıpta hiç tanımadığın birine değer vermezsin yada kalkıpta hiç tanımadığın birinin fikirlerini cokta önemsemezsin. Amaan ne diyor bu der geçersin. İşte bende senin için aynen oyle diyorum.
Evet bulduğun hadisler göz doldurucu. Rabb'ime inancım sonsuz bunu kimse sorgulayamaz bile. Ama ben sırf normal doğum yapmayacağım diye annelik makamında yükselmeyeceğim diye bir durum yok yani namazında herseyimle zaten günahlarım affolur inşallah. Annemde sezeryanla doğurdu ve cennetin varsa tüm kapıları bence annem için açıktır.
Ben yaklaşık olarak 6 haftadır buradayım ve kimseyle tartismam olmadı yine senin gibi biri dışında. Bence sorunu bu noktada biraz da kendinde ara. elif23 arkadasımızda fikirlerini beyan etti ama hiç boyle tartışma ortamımız olmadı. Sanıyorum ki herkes beni sever ve sayar çünkü herkesin yanında ilmisinde bir sekilde moral destek vermişimdir. Sana karşı bir kusurum olsa evet bir dakika durma özür dilerim. Özür dilemek büyüklüktür. Ama sen konuşmalarınla yazılarınla özür dilenmeyecek kıvama gelmişsin. Hemde haklı değilken yazık. Neyse biyerde dediğin gibi sana cevap bile vermemek aslında büyük cevaptır. Hadi yolun acık olsun bu uğurda..
http://www.haberartibir.com.tr/m/?id=7771
Kızlar bunu izleyin ben çok duygulandım gördüğüm herkese izletiyorum zaten annesinden kopamayan bebek çok tatlı
Günaydın kuzum doğumdan sonra koparmıyor dimi suam da izleyemiyorumda bırakmıyor falan. O video dimî :)
sanada günaydın canım evet o video kaçgündür belki 100 kere izledim çok güzel bi duygu olsa gerek rabbim bizede tattırsın
Telefondan girince aktif olanlar gözükmüyor. O yüzden aktif olan varsa günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?