2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet kanda daha çabuk çıkacağını biliyordum ama bukadar erken beklemiyordum. Sayende yeni birsey daha öğrendim teşekkür ederim :) inşallah canım inşallah sağlıkla bekliyoruz bizde evet ilk gebeliğim heyecan dorukta bu sebepten dolayı :)

hosgeldin aramiza :)) insallah guzel haberlerini alir bize de haber verirsin artik

inşallah. çok teşekkür ederim. oğlumda yaşadığım belirtilerin hepsi var. bir de hani kadın hisseder derler ya. öyle birşey sanırım. aslında hiç düşünmüyordum ama şüphesi bile içimi ısıtmaya yetti..
senin de hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Son düzenleme:
Ama daha cok erken değilmi kan testi için. Çıkarmı ki bukadar erken sonuc?

tecrube acisindan bilemem ama 10 gunde dollenme oluyomus dolayisiyla bende kan testi icin de erken olabilir diye dusunuyorum ama doktora danismissindir herhalde insallah bi aksilik cikmazda hayirli sonuc alir

Ayy ozaman seninle beraber bende heyecanlandım. Kaçta çıkıyor sonucların?

şimdi ben günümü de bildiğim için eğer varsa 12-13 günlük kerata.. belli olur dediler.
ah o heyecan bu günler bir kadının yaşayacağı en güzel günler. oğlumu karnımda hissetmeyi, o ilk annelik heyecanını hala üzerimden atamam.

evet his meselesi cok dogru mutlaka hissedermis anne adayi :)) insallah hakkinda hayirlisi olur fena mi bebisine kardes geliyi ooohh masallah ikisini beraber buyutursun birbirlerine arkadas olurlar amin canim seninde insallah :))

tecrube acisindan bilemem ama 10 gunde dollenme oluyomus dolayisiyla bende kan testi icin de erken olabilir diye dusunuyorum ama doktora danismissindir herhalde insallah bi aksilik cikmazda hayirli sonuc alir

Bizde tecrübeleniyorz bu sebeplerden :)) 2. Bebiş istiyormusun bilmiyorum 2. Gebeliğimizde artık ne kadar rahat olcaz düşünsene

kaza gününü çok iyi hatırlıyorum adetim 5 gün sürüyor. 6. gün mercimeği fırına verdik tabii korumasız olarak. doktora böyle söyledim. 10 günden fazla olmuşsa çıkar dedi.
oğlumda da ilk korumasız ilişkimde hamile kalmıştım. alışkınım yani

saat 2de çıkar dediler.. 1 saat var:26:

canım sat 12 ocaksa sen daha henüz 25 ocakta yumurtlamışsın.Yani 6 gün önce.
Döllenmiş yumurtanın rahime yerleşmesi bile yaklaşık 10 gün sürüyormuş zaten.
Yani test için bence de çok erken.
Yumurta rahime yerleşmeden kanda da beta hcg yükselemez zaten.
Negatif bir sonuç çıkarsa bence hiç üzme kendini ve biraz daha bekle.
Regl günün geçsin öyle yaptır

tecrube diyelim biz buna hayirlisi olsun canim sonucunu merakla bekliyoruz :))

Bizde tecrübeleniyorz bu sebeplerden :)) 2. Bebiş istiyormusun bilmiyorum 2. Gebeliğimizde artık ne kadar rahat olcaz düşünsene

evet canim tecrube iyi bise :)) istiyoruz tabiki bi kardes gelmesi iyi olur hatta esim 3 istiyo ama ben 2 de kararliyim hayirlisi ayrica bi kiz bi erkek olsa ne mutlu bana valla Allah herkesin gonlune gore versin :) dedigin gibi ikinciye hamis olunca insallah tecrube edinmis olcaz :))

ayy ben üzülürüm amaaa
peki ya bu belirtler? hiç böyle şeyler yaşamam normalde:26:
kendimi fazla heveslendirdim galiba

ayy ben üzülürüm amaaa
peki ya bu belirtler? hiç böyle şeyler yaşamam normalde:26:
kendimi fazla heveslendirdim galiba

canım seni üzmüş olmayayım ama bende hamile kalmadan önce 4 ay hep belirti yaşadığımı zannettim.
Çok istediğim için hep ona yoruyordum kendimi hep hamile hissediyordum.
Dediğim gibi belki de var ama çıkması için çok çok erken.
Biraz daha bekleyelim bakalım regl in geçecek mi ?

bu hastaneler var yaaa.. para tuzağı, başka bir şey değil. bana bunu niye söylemediler?
haklısın sanırım. adetimi bekleyeyim. ama içimdeki ses bebek var diyor. hayırlısı olsun..

Canmım ya bu gittiğim, hiç beğenmedim ben ağrım var falan sordum normalmi falan ben sordukça zorla cevap verdi hoşuma gitmedi araştırıyorum ama mecbur bu arada mecbur ona gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…