2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kalp atışlarını sadece görebildik..burdaki hastanede dopler ultrason yokmuş o yüzden duyamadık..ama görmek bile yetti çok şükür

Tamam tamm oda olur. Bak biz doktora gittiğimizde kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi yasaklamıştı sonra duyduktan sonra gidip sordum hani ilişki nolcak serbestmi artık dedim oda güldü evet dedi. Ama biz yine de ilk 3 ay içerisinde olduğumuz için haftada bir yapmayı tercih ediyoruz ve hamile oldugum için tabiki yavaş yavaş oluyor :) sizde bence atışını gormussunuz yavaş yavaş yaparsanız ve bir problem olmaz diye düşünüyorum. Ama ben yinede cok sık yapmayın derim. Bide düşük tehliken yoksa olabilir. Doktor hersey yolunda dedi dimi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydınlar :)) cok merak ediyorum be su ilacı. Aman aman dikkat et. Bende dedim eşime sakın grip olan birini öpme bak hasta olursan yanıma yaklaşamaZsın. Direk tamm tamm dikkat ediyorum zaten dedi :) ohh ne güzel dinlendi işte vücudun

her şey yolunda dedi çok şükür...bencede biraz daha beklemekte fayda var aslında :) düşük tehlikem de yok, öyle kanamam falan olmuyor..ama şu 3 ayı bi geçirelim en iyisi

Günaydın canımcım neredesin sen? Merak içinde kaldım hersey yolunda dimi?

her şey yolunda dedi çok şükür...bencede biraz daha beklemekte fayda var aslında :) düşük tehlikem de yok, öyle kanamam falan olmuyor..ama şu 3 ayı bi geçirelim en iyisi

Tabi tabi geçirin bizde korkuyoruz aslında ama hamileliği hastalık gibi geçirmek istemiyorum.

Canım progestanı şöyle dedi bana doktorum hamilelik hormonu salgılıyormuş benim biliyosun kahve veya kırmızı lekem yok doktor önlem amaçlı verdi sarı akıntım var diye çocuğa felan hiç bir zararı yok dedi

Ya bemde sarı alıntı yok artık sadece büyük tuvaletimi yapıyorum tabi once diliyorum orada sarı yogun bir akıntı görüyorum sonra yıkıyorum. İşte peçete de gördüğüm o sarı akıntı beni korkutuyor. Doktoruma söyledim bunu doktor suan hiç birsey yapamayız dedi fitil kullanamazsın dedi. Ama bu ilacı hiç söylemedi.

Günaydın canımcım neredesin sen? Merak içinde kaldım hersey yolunda dimi?

günaydın damlacım burdayım
çok uzak kaldım sizden geçmişi okuyordum önce :)
geçen haftadan beri perişanım :-/ sadece sabah olan bulantılar gün içinde de olmaya başladı.
Sürekli bişeyler atıştırıyorum olmasın diye.
Kokulara olan hassasiyetim de tavan yapmış durumda.Bulaşık makinasının kapağını bile açamıyorum
Bugün zorda olsa işe geldim,son haftam zaten idare edicem.
Kontrolümüz 17 martta iple çekiyorum o günü :)
sen nasılsın? senin meleğin kocaman oldu bile maşallaahh :)

Bizde iyiyiz teşekkür ederiz teyzesi. Aynı durumdayım bende buzdolabin kapağını acamıyorum. Ellerimi bile zor yıkıyorum sabun kokusu beni benden alıyor. Son haftam sonunda git evine dinlen yat uzan hamile iken çalışmak gercekten cok zor Rabbim çalışanların hepsine güç versin. Ben sürekli meyve yiyerek karnımı doldurmaya çalışıyorum kuruyormuş falan yiyorum ama boyle giderse cok kilo alacağım. Havalarda soğuk yürüyüş yapamıyorum eve tıkıldım kaldım. Ben hala ne zamn gitsem doktora karar veremedim. Kamuran kızacak bana gitmiyorum diye ama napıyım ya bi iki hafta uzatıp cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Evet teyzesi biz kocaman olduk ama senin bıdıkta büyüdü kocaman oldu :)

Hangi söz teselli olur ki sana? Rabbim dayanma gücü versin.

bugün 7+0 ım. 6+0 da gittim kontrole küçük bir kese gördük. Tüm beklentim 1 marta kaldı.

anladım canım 1 martta ikimizde burda paylaşırız inş kalp atışlarımızı :) akşam rüyamda gördüm ya doktora gidiyorum ve kalp atışlarınız başlamış diyodu bana nasıl güzel atıyodu rüyamda bile çok etkilendim :) bize o güne kadar sabır ver yarrabbim :)))

Canım ne söylesem boş, Allah rahmet eylesin, melek olarak dünyaya gelmişti, melek olarak da aramızdan ayrılmış...

Minik oğlunun doğum tarihi benimle aynıymış canım, keşke o da benim gibi 30 lu yaşlarını göebilseydi ama kader,önüne geçilmiyor maalesef.Sana ve ailene sabırlar diliyorum canım...

Kızlaaar,
Nasılsınız bugün bakalım..hafif bulantım olsa bile ben çok iyiyim.
Crtesi minnoşumu gördük. Eşim gördüğünde "aaaa, bişeye benziyor artık" diye tepki verdi :)
gerçekten de öyleydi. kafası, vücudu belirginleşmişti. Kalp atışlarını daha net duyduk ve gördük. Rabbime şükürler olsun.
Bir sonraki buluşmamız 3 hafta sonra, sabırsızlıkla bekliyorum. babası videoya çekmişti, sürekli izliyorum bıdığımı.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İyi ki varsınız..

Gözün aydın canım, artık tabi seninki büyüdü, adam oldu, maşallah :) inşallah hep böyle iyi haberlerle gelirsin doktordan...

kızlar birşey soracağım.
clexane kullananlar coraspirin de kullanıyorlar mı.. bana kullan demişti dr. ama ben coraspirini öğlen iğneyi akşam yapıyorum. bunda bir sakınca yoktur değil mi?

Ben de kullanıyorum canım, ben ikisini de akşam saatlerinde alıyorum, doktorum onunla ilgili birşey söylemedi, bana da daha rahat geliyor böyle.

Allah sabır ve sükunet versin canım, dünya hayatı sınanmalarla dolu, inan herkesin yüreğinde vardır bir ateş, ama o sizi cennet kapılarında bekliyor inşallah, Allah kızını ve karnındaki bebeğini size bağışlasın arkadaşım.

kızlar 5 haftalık hamıleyım ve kumdokuyorum daha onceden bılgısı olan var mı ne yapabılırımmm

Merhaba bir arkadaşım gebeliğinde kum dökmüştü ama 4.ayda başlamıştı sanırım. bol bol havuç suyu ve kiraz sapı suyu içmişti, senin şimdi küçük olduğu için kiraz sapı iyi olmaz ama havuç suyu içebilirsin, en çok da su içmen lazım tabi, geçmiş olsun Allah kolaylık versin.

kızlar aranızda hapşıran varmı bişey olurmu acep allah korusun

ben hapşırıyorum üşütmüşüm çünkü fenalardayım. Cuma akşamı halamla şöyle bi konu geçti kadının biri hamile kalıyomuş ve düşük yapıomus sürekli ve bunun nedeni de hapşırmakmış kadın bunu öğrendiğinde hamile kalırsam hapşırmıcam demiş ve hamile kalmış hapşırmasını tutmuş ve beyin damarları zarar görmüş ve kadın ölmüş halamda bana sakın tutma hapşırman geldiğinde hapşır dedi. Allah korusun döşeğin boş kalacağına beşiğin boş kalsın eşin ve sen olduğun sürece beşiğinz dolar sakın kendini tehlikeye atma dedi... Her hapşıranın düşücek diye bişiy yok benim toza karşı alerjim de var ve sürekli hapşırıyorum herşey allahtan be güzelim inş sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza...

saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz.. Hangi söz teselli eder ki beni...

rabbim sabırların en büyüğünü versin canım çok zor çok üzüldüm... Allahım kucağındaki ve karnındaki bebeğine ve sizlere uzun hayırlı ömürler nasip etsin...

Pıhtılılara...

Arkadaşlarım biliyorsunuz hafta sonu doktordaydım, dr şu an için olumlu konuştu herşey yolunda dedi ama daha önce gebelik kaybı yaşadığım için de normal gebelikten daha riskli bizimki dedi ve biraz tedbirli konuştu. Hatta clexane için rapor istediğimde şu kritik süreci atlatalım o zaman veriyim dedi.Dolayısıyla kalp sesini duyduk ve şuan herşey yolunda diye diye sevinmekle birlikte tabi biraz buruk ve korkulu ayrıldık doktordan...

Bana sakin yaşa, sinir ve stresten uzak dur(ki bu benim için çok zor), ağır kaldırma, bol bol dinlen ve eşinle birlikte olma dedi.Bu önlemleri size söyledimi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim...

Sanırım bizde pıhtılaşma ve gebelik kaybı olduğu için extra önlem almamız gerekiyor, bilginize arkadaşlarım...

hb epey oldu geleli ama laptopum bozuldu annemlerdeym orda giriyorum çok zordur hayattan bıkarsın bazen ama tek bişey söylim sana 4 aylık olduğunda 2. trimester döneminde hamileliğin tadını çıkarıcan son ay sadece sıkıntı oluyor mide yanmaları fln o kdr snra minik kollarda zaten :)

rabbim gönlüne göre versin cnm ilkinde bende kız istedim oğlan oldu o bnm dünyam oldu ama fark olmuyor yani :)
o şuanda damar gibi atar bide gaz dolaşır hareketlerini hssedince anlarsın zaten enin ol :) tık tık vurur kasıktan şuan gazdır o cnm bak şöyle söylim kuzenimle aynı hamileydik bnm 4 aya kdr karnım yoktu kuzenin 2 aylıkken karnı 5 aylık gibiydi ben doğum ettim 3500 kilo doğurdum o 3 kilo yani kendinde alma sağlıklı beslen ben 14 kiloyla gttm doğuma bebişlerin kilo alması önemli sağlıkla doğururuz inş

Şu an aktif olan tüm arkadaşlara ve ziyaretçilere günaydın:)
Bugün okula gitmedim, bulantı ve halsizlikten nevrim dönmüş durumda, çıkarmama rağmen 2 kg vermişim bile, normal yiyebildiğim günleri unuttum artık ama yine de çok şükür tabi.

Cool83 sayfaları tam takip edemedim ama güzel geçmiş randevun, gözünüz aydın canım, Allah daim etsin,bi sonraki kontrol ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…