- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kalp atışlarını sadece görebildik..burdaki hastanede dopler ultrason yokmuş o yüzden duyamadık..ama görmek bile yetti çok şükür
Eşim grip hemde felaket yatakları bile ayırdık işe gitmiyo bugun 😭😭😭
Gece çok sık vc ye kalkıyorum dün kalkmadım bütüngün kasıklarım ağrıdı
Sizde de oluyor mu 😞😞
Progestan beni horul horul uyutuyo kızlar 😀😀😀😴😴😴
Tamam tamm oda olur. Bak biz doktora gittiğimizde kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi yasaklamıştı sonra duyduktan sonra gidip sordum hani ilişki nolcak serbestmi artık dedim oda güldü evet dedi. Ama biz yine de ilk 3 ay içerisinde olduğumuz için haftada bir yapmayı tercih ediyoruz ve hamile oldugum için tabiki yavaş yavaş oluyor :) sizde bence atışını gormussunuz yavaş yavaş yaparsanız ve bir problem olmaz diye düşünüyorum. Ama ben yinede cok sık yapmayın derim. Bide düşük tehliken yoksa olabilir. Doktor hersey yolunda dedi dimi?
her şey yolunda dedi çok şükür...bencede biraz daha beklemekte fayda var aslında :) düşük tehlikem de yok, öyle kanamam falan olmuyor..ama şu 3 ayı bi geçirelim en iyisi
Günaydınlar :)) cok merak ediyorum be su ilacı. Aman aman dikkat et. Bende dedim eşime sakın grip olan birini öpme bak hasta olursan yanıma yaklaşamaZsın. Direk tamm tamm dikkat ediyorum zaten dedi :) ohh ne güzel dinlendi işte vücudun
Canım progestanı şöyle dedi bana doktorum hamilelik hormonu salgılıyormuş benim biliyosun kahve veya kırmızı lekem yok doktor önlem amaçlı verdi sarı akıntım var diye çocuğa felan hiç bir zararı yok dedi
Günaydın canımcım neredesin sen? Merak içinde kaldım hersey yolunda dimi?
günaydın damlacım burdayım
çok uzak kaldım sizden geçmişi okuyordum önce :)
geçen haftadan beri perişanım :-/ sadece sabah olan bulantılar gün içinde de olmaya başladı.
Sürekli bişeyler atıştırıyorum olmasın diye.
Kokulara olan hassasiyetim de tavan yapmış durumda.Bulaşık makinasının kapağını bile açamıyorum
Bugün zorda olsa işe geldim,son haftam zaten idare edicem.
Kontrolümüz 17 martta iple çekiyorum o günü :)
sen nasılsın? senin meleğin kocaman oldu bile maşallaahh :)
Biz geldik bebişim ve kızımla.. kızçem ayağımda size yazıyorum.. Allahımmm nolur bu durumum geçsinde tadını çıkarabileyimm..
Kızlar size birşey demek istiyorum.. buğün yani 24 şubat rahmetli oğlum yigitim 1 yaşına girecekti yaşasaydı...... çok üzgünüm kimseye belli etmemeye ćalışıyorum ama dayanamıyorum.. kokusunu özledim yavrumun offff Alllahım nolur dayanma gücü ver bana.. cennetinde kavuştur bizi yavrumla..
bugün 7+0 ım. 6+0 da gittim kontrole küçük bir kese gördük. Tüm beklentim 1 marta kaldı.
Biz geldik bebişim ve kızımla.. kızçem ayağımda size yazıyorum.. Allahımmm nolur bu durumum geçsinde tadını çıkarabileyimm..
Kızlar size birşey demek istiyorum.. buğün yani 24 şubat rahmetli oğlum yigitim 1 yaşına girecekti yaşasaydı...... çok üzgünüm kimseye belli etmemeye ćalışıyorum ama dayanamıyorum.. kokusunu özledim yavrumun offff Alllahım nolur dayanma gücü ver bana.. cennetinde kavuştur bizi yavrumla..
Kızlaaar,
Nasılsınız bugün bakalım..hafif bulantım olsa bile ben çok iyiyim.
Crtesi minnoşumu gördük. Eşim gördüğünde "aaaa, bişeye benziyor artık" diye tepki verdi :)
gerçekten de öyleydi. kafası, vücudu belirginleşmişti. Kalp atışlarını daha net duyduk ve gördük. Rabbime şükürler olsun.
Bir sonraki buluşmamız 3 hafta sonra, sabırsızlıkla bekliyorum. babası videoya çekmişti, sürekli izliyorum bıdığımı.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İyi ki varsınız..
kızlar birşey soracağım.
clexane kullananlar coraspirin de kullanıyorlar mı.. bana kullan demişti dr. ama ben coraspirini öğlen iğneyi akşam yapıyorum. bunda bir sakınca yoktur değil mi?
kızlar 5 haftalık hamıleyım ve kumdokuyorum daha onceden bılgısı olan var mı ne yapabılırımmm
kızlar aranızda hapşıran varmı bişey olurmu acep allah korusun
saatlerdir ağlıyorum sessiz sessiz.. Hangi söz teselli eder ki beni...
Evet ismim Damla. Kusura bakma ne zaman geldin bilmiyorum topiğimize geç kalmış bir Hosgeldin olacak birazcık. Evet evet bazen evin kokusuna bile tahammül edemiyorum. Cok zormuş sürekli mide bulantısı artık azalsın bitsin diye dua ediyorum inşallah yakın zamanda terkedecek beni bu bulantılar. Gecmiş yazılarını henüz okuma fırsatım olmadı ama Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini.
Bende çoğunlukla tatlı yiyorum ekşi hiç canım çekmiyor. Benimde inşallah kızım olur :)) ama erkekte olsa kabulüm artık yeterki hayırlı evlat olsun annesine babasına. Allah rahatlık versin tatlım bende seni öpüyorum iyi geceler
o şuanda damar gibi atar bide gaz dolaşır hareketlerini hssedince anlarsın zaten enin ol :) tık tık vurur kasıktan şuan gazdır o cnm bak şöyle söylim kuzenimle aynı hamileydik bnm 4 aya kdr karnım yoktu kuzenin 2 aylıkken karnı 5 aylık gibiydi ben doğum ettim 3500 kilo doğurdum o 3 kilo yani kendinde alma sağlıklı beslen ben 14 kiloyla gttm doğuma bebişlerin kilo alması önemli sağlıkla doğururuz inşBugun aniden bi batma hissettim kasıklarımda. Eşim elini koydu benim canım bebeğim diye severken pat iğne battı aa noldu dedim bende anlam veremedim boyle birşeyden mi bahsediyorsun acaba? Evet ben zayıfım gemde cok yani. 1.70 e 47 kiloyum. Ilginçtir ki göbeğim cıktı. Hamilelikten once hiç göbeğim yoktu ama karar veremiyorum acaba gaz mı diye. Sence gazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?