2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hahahahaaa :))))) çok güldüm canım yaa :))) çok iyi bir fikir bu, bende mi yapsam acaba :))valla alemsin ve çok akıllısın canım, şu korku,endişe insana neler yaptırıyor, ne çözümler bulduruyor :))

bende kendime çok güldüm çıkınca ne salağım dedim millet hastaneye gitmemek için direniyo ben plan yapıorum :)
bide ilaç yazayım dedi. Progestan iç dedi hem tetbir olur dedi ben dedim var ondan içiyorum gerek yok :) halbuki içmiyorum doktorum gerek görmedi. Valla iyi oluyo 10dk sürmedi :) eşim diyoki sen gördün ben göremedim bende dedim bırakta ben göreyim sen bişiy anlamazsın dedim.. Hayyy allahım ya o da görcekmiş anlattım ben ona çıkıncaa ama biraz daha büyümüş meleğimm :)))) ve tavsiye ediyorummm kesinliklee arada acillere girin :))

kızlar sizde kasık ağrıları var mı? ben eskisi kadar hissetmiyorum.önceden öyle sık olmazdı ama arada hissederdim batma kasılma sancı vs..

ee ordan çıkıp başka bir hastanenin acileine gitseydiniz, eşinde görseydi :)) hani ayakta duramıyormuş gibi yapardın eşinde seni tutuyor gibi,atardınız kendinizi ultrasona :)))

Telefonumda alarm kurulu igneyi unutmak mumkun mu tatlim:)) uyuyakalsam bile esim alarm calinca hemen uyandiriyo:)

Progestani telefon acip bi sor bari kanama olmayinca genelde vermiyolar ama bizim durumumuzdakilere heralde buyuk cogunlukla veriyo dr lar...

Belli ki rahat bi hamilelik geciremicez tatlim ama ne kdr az stres yaparsak o kadar iyi minnaklar icin:)

ee ordan çıkıp başka bir hastanenin acileine gitseydiniz, eşinde görseydi :)) hani ayakta duramıyormuş gibi yapardın eşinde seni tutuyor gibi,atardınız kendinizi ultrasona :)))

o aklıma gelmedi bi dahakine öyle yaparız :)))) bu cumartesi görür o da miniğimizi randevumuz var zaman geçmek bilmiyor yahuuuu özledim kuzumuuu :)

bu arada doğum günün kutlu olsun canım... Bebeğinle eşinle nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah...

Evet canım bugün doğum günüm.Bu bebiş de en güzel hediyem :)

iyi ki doğdun iyi ki doğdun cool1983
nice yıllara..

bebişinin doğumunu da görürsün inşallah onun nice doğum günlerini sağlıkla mutlulukla görürsünüz inşallah..

Aminnn :))
oh maşallah iyi haberlerini bekliyorduk cnm gözün aydın,

Bende de telin alarmı kurulu, çalar çalmaz sıçrıyorum yerimden :)

Haklısın, unutalım bence riskleri, inşallah Allah'ın izniyle birşey olmayacak...

Doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu yaşlara inşallah

bu arada doğum günün kutlu olsun canım... Bebeğinle eşinle nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah...

iyi ki doğdun iyi ki doğdun cool1983
nice yıllara..

bebişinin doğumunu da görürsün inşallah onun nice doğum günlerini sağlıkla mutlulukla görürsünüz inşallah..

yeni yaşın kutlu olsun cnm, bebeğine kavuştursun inş.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım, bebeklerimizle birlikte nice yaşlar alırız inşallah...

ben de 8-9 arası yapıyorum.ben de mi 10 a kursam..bugün öyle diyordum. çünkü vurulunca bir de progestanı alıyorum direk uyutuyor. ikisini 10 alıyım o zaman..
saatler 10 u gösterince hamişlerin iğne vakti olsun..

uzanabildiğimiz kadarıyla kalçadan da vurabiliriz değil mi? çünkü ben göbekten yapıyorum sağdan soldan vs. artık acımaya başladı.
değişik olsun.. bacaktan vurmadım hiç.. siz nasıl nerelerden vuruyorsunuz?

annem var ama anneme yakın oturmuyorum nihayetinde herkesin başka başka hayatları sorumlulukları var annemde her zaman gelemez bende her zaman gidemem sende kesmeye bak biz kestik memem taş kesti valla ölüorum ağrıdan sızıdan ateşte yaptı cümlemizinn yardımcısı olsun valla zor doğum sonrasınıda kara kara düşünüyorum açıkçası :44::44:

suzicim hamileyim ayynen canım tşkr ederim bende bi sıkıntılar oldu girmedim epeyce hamilelik olunca ekim annelerine geldim işte planlı değildi ben öbür kış yapmayı planlıodum ama kaza bebeği oldu spiralde yoktu eşime güvendim ama güvenmez olaydım yok kullanmıorum tatlım face fln görüşmüyorum malesef hiçbiriyle slm söylersin bnm adıma [/B]paşamıda öp yerime atom karıncam benim yiriim nen onu ben

evet 38+5 te sancıyla gittim ben normal doğum yaptım cnm.Tüm kilolarım gitmedi ben 55 ile hamile kalmıştım 64 kilo ile doğuma gittim şuan 61 kiloyum ilk günler verdim karnım direk indi bebek kilo almıştı ama snradan sütüm olsun die şu cappyleri içe içe şiştim süt olsun die yiyor insan mecbur yoksa çocuk aç kalıcak o sebeple kilolarımı aldım yine ama fena sayılmam yinede doğum yapmş bi kadına göre bende oğlan görmüştüm rüyamda sapsarı bi erkek çocuğuydu :) oğlum oldu hakkında hayırlısı be canım gönlünden geçen olur inş

Bu arada dün gece bi kusmuşum ciğerlerim ağzıma geldi sanki uyuyan çocuk bile uyandı şuan yok ama inş olmaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…