hahahahaaa :))))) çok güldüm canım yaa :))) çok iyi bir fikir bu, bende mi yapsam acaba :))valla alemsin ve çok akıllısın canım, şu korku,endişe insana neler yaptırıyor, ne çözümler bulduruyor :))
bende kendime çok güldüm çıkınca ne salağım dedim millet hastaneye gitmemek için direniyo ben plan yapıorum :)
bide ilaç yazayım dedi. Progestan iç dedi hem tetbir olur dedi ben dedim var ondan içiyorum gerek yok :) halbuki içmiyorum doktorum gerek görmedi. Valla iyi oluyo 10dk sürmedi :) eşim diyoki sen gördün ben göremedim bende dedim bırakta ben göreyim sen bişiy anlamazsın dedim.. Hayyy allahım ya o da görcekmiş anlattım ben ona çıkıncaa ama biraz daha büyümüş meleğimm :)))) ve tavsiye ediyorummm kesinliklee arada acillere girin :))
off yaaa unuttum onu sormayı, dr öyle konuşunca tüm sorcaklarımı unuttum, bir tek çayı sorduk, gerisini o kendi anlattı. Madem düşük riski var neden o zaman vermiyor progestanı.
Hem bir de benden bir sürü tahlil istedi, clexane için raporu vermiyo henüz erken diye,tahlilleri istiyor... Çok sinirlendim doktora :)
Bak Bseylül'ün dr u onu rahatlatmış, biz zaten biliyoruz ve yine bir hayal kırıklığı yaşama korkusundan kimseye haber veremiyoruz ki...
Bana da ya 3 hafta sonra yada 12. haftadan sonra biraz daha rahatlayacağız dedi ama hatırlamıyorum hangisiydi..Anlaşılan biz hiç rahatlayamayacağız :)))
Teşekkürler tatlım :) Ben de seni iyiki tanımışım kader arkadaşım benim :) İlk iğnemi yapacağımda elimden sen tuttun, bana moral verdin,hiç unutmayacağım bunu :))
Hatta hala saat 10 da iğne yapmaya giderken aklıma sen geliyorsun,inşallah uyuyakalmamıştır, unutmamıştır,iğneyi yapıyordur diye :)
ee ordan çıkıp başka bir hastanenin acileine gitseydiniz, eşinde görseydi :)) hani ayakta duramıyormuş gibi yapardın eşinde seni tutuyor gibi,atardınız kendinizi ultrasona :)))
Evet canım bugün doğum günüm.Bu bebiş de en güzel hediyem :)
ee ordan çıkıp başka bir hastanenin acileine gitseydiniz, eşinde görseydi :)) hani ayakta duramıyormuş gibi yapardın eşinde seni tutuyor gibi,atardınız kendinizi ultrasona :)))
Günaydın ekim anneleriKeyifler iyi maaşallah :)) Bulantılar dışında tabi
Cumartesi kontrole gittik bizde, bi görseniz çooook güzeldi. Kalp atışlarını tekrar dinledik, kolları oluşmuştu, kafasını ve bacak tomurcuklarını gördük teyzeleri 1,9 cm olmuş boyu, 15 gün sonra tekrar çağırdı doktorRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ve kucaklarımızı sağ salim doldursun inşallah
Telefonumda alarm kurulu igneyi unutmak mumkun mu tatlim:)) uyuyakalsam bile esim alarm calinca hemen uyandiriyo:)
Progestani telefon acip bi sor bari kanama olmayinca genelde vermiyolar ama bizim durumumuzdakilere heralde buyuk cogunlukla veriyo dr lar...
Belli ki rahat bi hamilelik geciremicez tatlim ama ne kdr az stres yaparsak o kadar iyi minnaklar icin:)
Doğum günün kutlu olsun canımcım nice mutlu yaşlara inşallah
bu arada doğum günün kutlu olsun canım... Bebeğinle eşinle nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah...
iyi ki doğdun iyi ki doğdun cool1983
nice yıllara..
bebişinin doğumunu da görürsün inşallah onun nice doğum günlerini sağlıkla mutlulukla görürsünüz inşallah..
yeni yaşın kutlu olsun cnm, bebeğine kavuştursun inş.
Konu sahibinin herhangi bir mesajını alıntılayıp gerekli bilgileri yaz..nasıl kayıt oluyoruz buraya ekim annesi olarak
Teşekkürler tatlım :) Ben de seni iyiki tanımışım kader arkadaşım benim :) İlk iğnemi yapacağımda elimden sen tuttun, bana moral verdin,hiç unutmayacağım bunu :))
Hatta hala saat 10 da iğne yapmaya giderken aklıma sen geliyorsun,inşallah uyuyakalmamıştır, unutmamıştır,iğneyi yapıyordur diye :)
Aaaa ne güzel canım yalnız degilmissin annen varmış iyiki ben yalnızım kızım çok ağlıyor dayanamıyorum ben çok halsizim birde emiyo gerçekten helak oluyorum bende kescem inş yarın yoksa benim kız kardeşi olunca ona yar etmezburdaki doktor BANA dediki GÜZEL beslenirsen dogana kadarda emzirebilirsin AMA nerde bende o iştah Allah yardimcimiz olsun
guvennnnnnnnnnnnnn sende hamısmısınnn ayyyyyyyyyyyy cok mutlu oldummm cok sevındıımmm canım benımuzun zamandır kk ya ugramıyordummm cok sasırdım planlımıydı yoksammm suprızzz mı olduuu cnm benım cok optum senııı face hsbın varsa göruslım ınslll nurgu66 ların grubda varmısın hulya erdem fılannn
Normal doğumdu dili senin ki? Tüm kiloların gittimi senin? Karnın ne durumda? Ya bemde kız istiyorum ama erkek olacak dün gece rüyamda yakısıklı oğlum napıyormuş diye karnımı seviyordum. Amaan ilk cocuk problem değil ama kız olsa com güzel olur
Günaydın annelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?