Şu an aktif olan tüm arkadaşlara ve ziyaretçilere günaydın:)
Bugün okula gitmedim, bulantı ve halsizlikten nevrim dönmüş durumda, çıkarmama rağmen 2 kg vermişim bile, normal yiyebildiğim günleri unuttum artık ama yine de çok şükür tabi.
Cool83 sayfaları tam takip edemedim ama güzel geçmiş randevun, gözünüz aydın canım, Allah daim etsin,bi sonraki kontrol ne zaman?
Bizde iyiyiz teşekkür ederiz teyzesi. Aynı durumdayım bende buzdolabin kapağını acamıyorum. Ellerimi bile zor yıkıyorum sabun kokusu beni benden alıyor. Son haftam sonunda git evine dinlen yat uzan hamile iken çalışmak gercekten cok zor Rabbim çalışanların hepsine güç versin. Ben sürekli meyve yiyerek karnımı doldurmaya çalışıyorum kuruyormuş falan yiyorum ama boyle giderse cok kilo alacağım. Havalarda soğuk yürüyüş yapamıyorum eve tıkıldım kaldım. Ben hala ne zamn gitsem doktora karar veremedim. Kamuran kızacak bana gitmiyorum diye ama napıyım ya bi iki hafta uzatıp cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Evet teyzesi biz kocaman olduk ama senin bıdıkta büyüdü kocaman oldu :)
Pıhtılılara...
Arkadaşlarım biliyorsunuz hafta sonu doktordaydım, dr şu an için olumlu konuştu herşey yolunda dedi ama daha önce gebelik kaybı yaşadığım için de normal gebelikten daha riskli bizimki dedi ve biraz tedbirli konuştu. Hatta clexane için rapor istediğimde şu kritik süreci atlatalım o zaman veriyim dedi.Dolayısıyla kalp sesini duyduk ve şuan herşey yolunda diye diye sevinmekle birlikte tabi biraz buruk ve korkulu ayrıldık doktordan...
Bana sakin yaşa, sinir ve stresten uzak dur(ki bu benim için çok zor), ağır kaldırma, bol bol dinlen ve eşinle birlikte olma dedi.Bu önlemleri size söyledimi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim...
Sanırım bizde pıhtılaşma ve gebelik kaybı olduğu için extra önlem almamız gerekiyor, bilginize arkadaşlarım...
evet canım çok çok zor hemde.Bende bu aralar ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :-/
evde olduğum zamanlar ne pişirip yiycem hiç bilmiyorum.Allahtan kayınvalidemle annem yakın bana
onlara giderim herhalde..
Zaten 12. haftada çok detaylı bir şekilde izleyeceksin bebeğini canım.
Doktorun son kontrolde şu gün gelin diye bir tarih vermedi mi ?
hb epey oldu geleli ama laptopum bozuldu annemlerdeym orda giriyorum çok zordur hayattan bıkarsın bazen ama tek bişey söylim sana 4 aylık olduğunda 2. trimester döneminde hamileliğin tadını çıkarıcan son ay sadece sıkıntı oluyor mide yanmaları fln o kdr snra minik kollarda zaten :)
rabbim gönlüne göre versin cnm ilkinde bende kız istedim oğlan oldu o bnm dünyam oldu ama fark olmuyor yani :)
o şuanda damar gibi atar bide gaz dolaşır hareketlerini hssedince anlarsın zaten enin ol :) tık tık vurur kasıktan şuan gazdır o cnm bak şöyle söylim kuzenimle aynı hamileydik bnm 4 aya kdr karnım yoktu kuzenin 2 aylıkken karnı 5 aylık gibiydi ben doğum ettim 3500 kilo doğurdum o 3 kilo yani kendinde alma sağlıklı beslen ben 14 kiloyla gttm doğuma bebişlerin kilo alması önemli sağlıkla doğururuz inş
Dün gece geç saatlere kadar ağladım.. uyku girmedi gözüme.. şimdi ise başımın ağrısından duramıyorum..
Rabbim hepinizden razi olsun.. kizlar dualarinizda nolur banada yer verin.. karnımdakine birşey olacak diye de korkuyorum..
Buarada gunaydin herkese...minigimi merak ediyorum baya buyumustur.. 9+2 olduk bugun...
Günaydın ekim anneleriKeyifler iyi maaşallah :)) Bulantılar dışında tabi
Cumartesi kontrole gittik bizde, bi görseniz çooook güzeldi. Kalp atışlarını tekrar dinledik, kolları oluşmuştu, kafasını ve bacak tomurcuklarını gördük teyzeleri 1,9 cm olmuş boyu, 15 gün sonra tekrar çağırdı doktorRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ve kucaklarımızı sağ salim doldursun inşallah
Normal doğumdu dili senin ki? Tüm kiloların gittimi senin? Karnın ne durumda? Ya bemde kız istiyorum ama erkek olacak dün gece rüyamda yakısıklı oğlum napıyormuş diye karnımı seviyordum. Amaan ilk cocuk problem değil ama kız olsa com güzel olur
Canım ne söylesem boş, Allah rahmet eylesin, melek olarak dünyaya gelmişti, melek olarak da aramızdan ayrılmış...
Minik oğlunun doğum tarihi benimle aynıymış canım, keşke o da benim gibi 30 lu yaşlarını göebilseydi ama kader,önüne geçilmiyor maalesef.Sana ve ailene sabırlar diliyorum canım...
Pıhtılılara...
Arkadaşlarım biliyorsunuz hafta sonu doktordaydım, dr şu an için olumlu konuştu herşey yolunda dedi ama daha önce gebelik kaybı yaşadığım için de normal gebelikten daha riskli bizimki dedi ve biraz tedbirli konuştu. Hatta clexane için rapor istediğimde şu kritik süreci atlatalım o zaman veriyim dedi.Dolayısıyla kalp sesini duyduk ve şuan herşey yolunda diye diye sevinmekle birlikte tabi biraz buruk ve korkulu ayrıldık doktordan...
Bana sakin yaşa, sinir ve stresten uzak dur(ki bu benim için çok zor), ağır kaldırma, bol bol dinlen ve eşinle birlikte olma dedi.Bu önlemleri size söyledimi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim...
Sanırım bizde pıhtılaşma ve gebelik kaybı olduğu için extra önlem almamız gerekiyor, bilginize arkadaşlarım...
Saol canım, güzel geçti kalp sesini duyduk :) Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi,tabi Allah korusun kanama vs. olursa hemen gideceğim...
İnşallah 3 hafta hayırlısıyla,sağlıkla su gibi akıp geçer...
teşekkür ederiz canım saol.bana doktorum kalp sesini duymadan önce cok tedbirli ol falan demişti.kalp sesini duyduktan sonra sıkıntılı dönemi atlattın dedi ama benim hiç rahat deil.bana 3 hafta sonra gel böle iyice strese giriyosun dedi .bende herhafta gitmek istiyorum çünkü ben ilk gebeliğimde 7.haftada sesini duyup 8.haftada kalbi durmustu.Ama ben dinlermiyim doktoru dinlemem cumartesi tekrar gidicem :)
Kızlaaar,
Nasılsınız bugün bakalım..hafif bulantım olsa bile ben çok iyiyim.
Crtesi minnoşumu gördük. Eşim gördüğünde "aaaa, bişeye benziyor artık" diye tepki verdi :)
gerçekten de öyleydi. kafası, vücudu belirginleşmişti. Kalp atışlarını daha net duyduk ve gördük. Rabbime şükürler olsun.
Bir sonraki buluşmamız 3 hafta sonra, sabırsızlıkla bekliyorum. babası videoya çekmişti, sürekli izliyorum bıdığımı.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İyi ki varsınız..
Oo maşallah ne kadar büyümüş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cok farklı bir duygusun eminimki ee koysana fotografı bizde görelim hadi :))
6 Şubat'ta gittik bir ay sonra gelin dedi yani 6 Mart'ta randevumuz var ama biz 14 ünde gitmek istiyoruz belki 20 şinde cinsiyetinde öğrenilmek için. Ama dayanamama ihtimalimizde var sanırım 14 üne kadar bekleyebilirz :)
canım hamile annenin rüyasında erkek bebek görmesi kıza, kız görmesi erkeğe işaret diyorlarBen de dün kız bebek gördüm rüyamda:) 13. haftada belli oluyormuş cinsiyeti galiba, hiç önemli değil ama insan merak ediyo:)
Pıhtılılara...
Canım fotoğraf çekme olanağım yok, iş yerindeyim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?