2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Saol canım, güzel geçti kalp sesini duyduk :) Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi,tabi Allah korusun kanama vs. olursa hemen gideceğim...

İnşallah 3 hafta hayırlısıyla,sağlıkla su gibi akıp geçer...

evet canım çok çok zor hemde.Bende bu aralar ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım :-/
evde olduğum zamanlar ne pişirip yiycem hiç bilmiyorum.Allahtan kayınvalidemle annem yakın bana
onlara giderim herhalde..
Zaten 12. haftada çok detaylı bir şekilde izleyeceksin bebeğini canım.
Doktorun son kontrolde şu gün gelin diye bir tarih vermedi mi ?

teşekkür ederiz canım saol.bana doktorum kalp sesini duymadan önce cok tedbirli ol falan demişti.kalp sesini duyduktan sonra sıkıntılı dönemi atlattın dedi ama benim hiç rahat deil.bana 3 hafta sonra gel böle iyice strese giriyosun dedi .bende herhafta gitmek istiyorum çünkü ben ilk gebeliğimde 7.haftada sesini duyup 8.haftada kalbi durmustu.Ama ben dinlermiyim doktoru dinlemem cumartesi tekrar gidicem :)

6 Şubat'ta gittik bir ay sonra gelin dedi yani 6 Mart'ta randevumuz var ama biz 14 ünde gitmek istiyoruz belki 20 şinde cinsiyetinde öğrenilmek için. Ama dayanamama ihtimalimizde var sanırım 14 üne kadar bekleyebilirz :)

Dün gece geç saatlere kadar ağladım.. uyku girmedi gözüme.. şimdi ise başımın ağrısından duramıyorum..
Rabbim hepinizden razi olsun.. kizlar dualarinizda nolur banada yer verin.. karnımdakine birşey olacak diye de korkuyorum..

Buarada gunaydin herkese...minigimi merak ediyorum baya buyumustur.. 9+2 olduk bugun...

günaydınlar..

teşekkürler kızlar.. dr bana clexane verince ben de coraspirini de kullanacağım mı diye sordum. o da ikisi bir kullanır gibi bir şey dedi. ben önce ikisi de kullanılır diye anladığım için başka bir şey demedim.ama sonra aklıma acaba ikisi birlikte mi aynı öğünde mi alıncak diye takılmıştı kafama..

bulantılar oluyor..bunun için yeşillik,ceviz gibi atıştırıyorum ara sıra.. sabah oldu evde bayağı etkisi oldu..işe gelince de bir müddet sonra oldu hemen zeytin peynir yedim..

12-14 haftaya kadar oluyormuş sanırım. allah güç versin hepimize..

folbiolu ne kadar daha içecektik onu da mı 12-14 haftaya kadardı.

Günaydın ekim anneleri Keyifler iyi maaşallah :)) Bulantılar dışında tabi

Cumartesi kontrole gittik bizde, bi görseniz çooook güzeldi. Kalp atışlarını tekrar dinledik, kolları oluşmuştu, kafasını ve bacak tomurcuklarını gördük teyzeleri 1,9 cm olmuş boyu, 15 gün sonra tekrar çağırdı doktor Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ve kucaklarımızı sağ salim doldursun inşallah

Normal doğumdu dili senin ki? Tüm kiloların gittimi senin? Karnın ne durumda? Ya bemde kız istiyorum ama erkek olacak dün gece rüyamda yakısıklı oğlum napıyormuş diye karnımı seviyordum. Amaan ilk cocuk problem değil ama kız olsa com güzel olur

canım günaydın yeni okudum allah sabır versin.bişey demek çok ama çok zor. ama karnındaki bebeğini düşün kendini toparlamaya çalış.

Oo maşallah ne kadar büyümüş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cok farklı bir duygusun eminimki ee koysana fotografı bizde görelim hadi :))

canım hamile annenin rüyasında erkek bebek görmesi kıza, kız görmesi erkeğe işaret diyorlar Ben de dün kız bebek gördüm rüyamda:) 13. haftada belli oluyormuş cinsiyeti galiba, hiç önemli değil ama insan merak ediyo:)

Caninmm dogumgunun bugun mu??

Kesinlikle haklısın canım, kalp atışı tespiti gebelikte en önemli bulgulardan biri bunun için çok şükrediyoruz ama biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı gebelik ve evlatlar nasip etsin.Biz doktora birşey sormadan bile sıkıyönetim ilan ettik.

Saol canım, güzel geçti kalp sesini duyduk :) Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi,tabi Allah korusun kanama vs. olursa hemen gideceğim...
İnşallah 3 hafta hayırlısıyla,sağlıkla su gibi akıp geçer...

iyi bakalım, benimki iki hafta sonra çağırdı da bende üç hafta yapacam galiba, duraklar arasını açayım biraz:)

Canım bu kadar sık gitme bence, heyecanını daha da artırırsın, sakıncalı bir durum olursa git tabi ama onun dışında sakin ve sabırlı olmakta fayda var, hem 10 günden daha az arayla ultrason da iyi değil diye biliyorum, rahatsız etme bebişini:)

Günaydın canımm eşinin o sözüne cok güldüm :) hadi gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Video olayı cok güzel evet bende sürekli durup durup izliyorum. Iyiki cekmişsiniz videoya. Cok güzel bir anı cok güzel bir hatıra.

6 Şubat'ta gittik bir ay sonra gelin dedi yani 6 Mart'ta randevumuz var ama biz 14 ünde gitmek istiyoruz belki 20 şinde cinsiyetinde öğrenilmek için. Ama dayanamama ihtimalimizde var sanırım 14 üne kadar bekleyebilirz :)

canım bence söylediği tarihte gidin size ikili test içinde bir yer önerir.O da 12. haftada oluyor zaten :)
yani bebeğini çok kısa süreler içinde tekrar tekrar göreceksin.
ikili test sırasında kemik gelişiminden bazen cinsiyet tahmini yapabiliyorlarmış.Kızla erkek bebeğin kemik gelişimi farklı oluyormuş.
Belki size de bi tahmin yaparlar :)

Bilmiyorum ben hamile olmadan oncede hatta gecen sene bîle erkek gördüm daha bu zamana kadar hiç kız cocugu görmedim rüyamda. Onu bende duydum bakalım ne çıkacak sonuc olarak:) inşallah tersi çıkar dediğin gibi

Canim paylasim icin cok tsekkurler...ilisji bana 2. Gebeliimde de yasaklanmisti onyuzden bu sefer hic sorma geregi bile duymadim eminim bize de yasaktir...risk konusuna gelince benim dr.um 20.haftaya kadar hep risk var o yuzden kalp atislarini aldik evet ama hamileyim diye yine de kimseye haber verme dedi...senin yazdiklarini da okuyunca butun dr lar bizle ilgili ayni korkulari yasiyo demekki diye dsundum cnm

Sen progestani sordunmu dr una?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…