2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar sizde kasık ağrıları var mı? ben eskisi kadar hissetmiyorum.önceden öyle sık olmazdı ama arada hissederdim batma kasılma sancı vs..

ilk günler yerleşmeye çalıştığı için bebiş ağrı ondan oluyor canım :) ama zamanla olmaz bnm belim çok ağrıyor sabahları sola yatmak öldürüo beni kütük gibi kalkıorum

slm kızlar nasılsınızzz kızlar dr utrasyonda bebek görülüyormu diye sormayı unutmuşum heycandan kalp atışları görülmedi 1 martta gideceğiz konturole fotoyu atayımda bi bakın bebişi görüyormusunuzzz:18:

görürsünüz cnm erken henüz :) net değil resim şuanda ama daha zaten susam kadar çoğumuzun ki :) üzülme görünür 10. haftada net görünüyor

kızçeler nub teorisini bilen var mı aranızda ben epeyce ilgilenmiştim bu nublarla 10. haftalarda bebeğin ultrason resminden cinsiyeti anlama :) sizin için bulmaya çalışim

Merhaba bende 8 haftalik hamilyim tahmini dogum yapacagim zaman 5 ekim dedi doktorum cok sukur hersey yolunda bir kansizlik sorunum var sizin nasil geciyor

görürsünüz cnm erken henüz :) net değil resim şuanda ama daha zaten susam kadar çoğumuzun ki :) üzülme görünür 10. haftada net görünüyor

hımm 6 haftalık burda kalp atışları görülmedi dr 1 matta gel tekrar bakalm dedi sen kaçıncı haftada duymuştun cnm:26:

Merhaba bende 8 haftalik hamilyim tahmini dogum yapacagim zaman 5 ekim dedi doktorum cok sukur hersey yolunda bir kansizlik sorunum var sizin nasil geciyor

hg sağlıkla kucağına alırsın inş ben kullanmıorum henüz ilaçları kullansam iyice kuscam biliorum

Ay oğlan görmüştün demek :) ne yiyordun peki bulantıların nasıldı ee az almışsın 9 kilo iyide vermişsin bosver gider onlarda sonradan spor yapa yapa

Hayırlı uğurlu olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Ay oğlan görmüştün demek :) ne yiyordun peki bulantıların nasıldı ee az almışsın 9 kilo iyide vermişsin bosver gider onlarda sonradan spor yapa yapa

evet oğlandı :) ben ekşi yiyordum isim vermim canı çeken arkadaşlar olur ama olmıycak şeyleri cnm çekiodu eşim şehir dışlarından getirtiodu gece 3lerde kalkıp dışarı çıkıodu aramaya fln bulantılarım kötüydü 9 ay kustum ama ilk 3,5 ay ağır geçti 6 kilo verdim ama 4. ayımdan snra yemeye başladım.Dolap açamazdım mutfağa giremezdim kötüydü ya bnm gibi çekmeyin inş.Ben kalsiyum çok aldım süt yoğurt nesguik gevrekler sütlü fln çok yedim oğlum hep haftasından ilerdeydi en önemli şeyde kalsiyum zaten dişlerinide erken çıkardı erken emekledi yürüycek nerdeyse 8 buçuk ayına geldi artık bunlar kalsiyumun etkileri dedi doktorumuz :) o yüzden kalsiyuma önem vermeni öneriyorum cnm ben hiç balık yiyemedim tiksinmiştim ama oğlum yerinde durmayan bi bebek sütün mucizesi işte :) aynen 2.den snra sıkı bi spor zatenm koşturmaktan 2 çocuğun peşine veririm somalililere dönerim kesin ben

artık benide ekleyebilirsiniz
yaş 33
sat 10 0cak
bdt 17 ekim
3. çocuk
bizimki haftasına göre geriden geliyo dr geç döllenme dedi daha bugün gördüm keseyi ultrasona göre 4+3 gözüküyo 2 hafta geri sağlıklı olsunsa başka bi sey istemiyorum

hımm çok sağol cnm dr gittiğimizde işallahh iyi haberlerle geliriz hepimizz

allahn izniyle merak etme sen kafanada takma ben çok takıodum dış gebelikmi mol gebelik mi fln filan ama sağlıkla geliolar kucağına alınca hayat duruyor inan ki

oğlum acıktı çorbasını yedirim görüşürüz kızçeler minnoşlara dikkat edin onlar şuan az pişmiş yumurta :)

allahn izniyle merak etme sen kafanada takma ben çok takıodum dış gebelikmi mol gebelik mi fln filan ama sağlıkla geliolar kucağına alınca hayat duruyor inan ki

çok teşşekür ederim tatlımm çok merak ediyorum kendime engel olamıyorumm kalbinin attığini gördüğümde ancak innacağim hamile olduğuma rabbim korusun yavrularımızıı

Şuam resmen sende kendimi gordüm bende mutfağa giremiyorum dolap kapağını açamıyorum ama sütten iğreniyorum hiç birşekşlde ne süt ne peynir ne baska birşey yiyebiliyırum. Sadece eşim meyveli yoğurt aldı onu hergün yiyorum yemeye valısıyorumoda ne işe yarayacak ki? Önerebileceğin bir şekil var mı bunları yemem için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…