2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Saol canım, güzel geçti kalp sesini duyduk :) Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi,tabi Allah korusun kanama vs. olursa hemen gideceğim...

İnşallah 3 hafta hayırlısıyla,sağlıkla su gibi akıp geçer...

Geçmiyor tatlım hiç geçmiyor hemde o dediğin 3 hafta sanki 3 ay gibi kocaman Geliyor insana

Allah kalbine göre verir inşallah canım 13-14 hafta gibi bu tezi çürütücez ya da onaylıcaz:))

Benimde önceki gebeliğimde 7. haftada kalp atışını gördüm ama duyamadık, o hafta da düştü zaten... Senin doktorun ne güzel rahatlatıcı konuşmuş, biz de kalp sesini duyduk bu sefer ama çok korkuyorum...

İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım :) Bebeğimi özledim, göreceğim de otur koltuğa :) O kadar iğne oluyoruz, istediğimizde de görmek hakkımız bebişleri :)

ıkı gun once acılde kan testı yaptırdım gebelık ıcın 0.453 cıktı negatıf dedı doktor ıkı hafta sora tekrar baktır dedı bugun 5. gun ve ben hala regl olmadım kafayı yıcem noluo nıe olmuorum yada hamıleysem nıe cıkmıo geç dollenme olsa cıkmaz mı kı

Ufff daha 1 ay var. Geçmiyor zaman hiç geçmiyor peki sen ne hissediyorsun

Gerçekten geçmiyor zaman. bir an önce kucağımıza gelseler nolur sanki Cinsiyet konusunda bişey hissetmiyorum ama rüyadan sonra erkek mi olacak diye düşünüyorum:) Önceki düşüğüm kızdı... Benim için hiç farketmez, özellikle istediğim yok.

Allahtan benim dr um kontrolleri biraz sık yapiyo:) pazartesi yine cagirdi beni insallah hersey yolunda olur

Canım biz de sormadık, dr kendi söyledi, hatta o sorun olmaz dese bile imkanı yok yapamam, kaybetmekten bu kadar korkarken...Biz de de sıkıyönetim mevcut benim psikolojime bakarsan 9 ay sürer bu :)

Benimde bi kere öyle olmuştu, 7. gün regl olmuştum canım. Adet düzensizliği varsa olabiliyo bazen, kullandığın ilaç varsa ondan da olabilir. Bi gebelik testi al evde kendin yap canım, 5 gün geçince çıkar büyük ihtimalle.

Cnm Rabbim sana ve ailene sabır versin, başın sağ olsun meleğin seni öbür dünyada bir gün karşılayacak inş ama zamanında karşılasın umarım kimse evlatsız , evlatlar da aile leri olamadan kalmasın umarım

polıkıstık over hastalıgım var adetlerım zaten duzensızdı ılaca basladık glıfor dıe son 4 adetım gunu gune olmustu 22 gun ustune oluodum hep bu sefer olmadı

ben Balıkesirdeyim sen hangi şehirdesin?bu arada gittim dr.a 8+6 şuan olmuş şuan güzel gelişmiş dedi

off yaaa unuttum onu sormayı, dr öyle konuşunca tüm sorcaklarımı unuttum, bir tek çayı sorduk, gerisini o kendi anlattı. Madem düşük riski var neden o zaman vermiyor progestanı.

Hem bir de benden bir sürü tahlil istedi, clexane için raporu vermiyo henüz erken diye,tahlilleri istiyor... Çok sinirlendim doktora :)

Bak Bseylül'ün dr u onu rahatlatmış, biz zaten biliyoruz ve yine bir hayal kırıklığı yaşama korkusundan kimseye haber veremiyoruz ki...

Bana da ya 3 hafta sonra yada 12. haftadan sonra biraz daha rahatlayacağız dedi ama hatırlamıyorum hangisiydi..Anlaşılan biz hiç rahatlayamayacağız :)))

ben acile gittim geçen akşam saat 01:00 de hastanenin önünden geçiyorduk bakayım fıstığım napıo diye doktora dedim karnım ağrıyo ilk gebeliğim düşük oldu bi sorun olurmu die girdim bı de grip oldum ne yapabilirim die sordum bi bakalım dedi doktor baktı gördüm miniğimi gelişimi tamamlanmış iyi kesede iyi acilde ultrason cihazı biraz kalitesi düşükmüş ondan kalp atışını göremeyebiliriz dedi ama daha gelişmişinden bakarsak görürüz dedi. Zamanlarını çaldım ama napayım o akşam mışıl mışıl uyudum huzurlaa :)

polıkıstık over hastalıgım var adetlerım zaten duzensızdı ılaca basladık glıfor dıe son 4 adetım gunu gune olmustu 22 gun ustune oluodum hep bu sefer olmadı

o zaman idrarla yapılan testlerden al yarın sabah yap bence ya da 2 gün daha bekle...

Heyyy dogumgunun kutlu olsunn tatlimm iyikii dogmussunn iiki seni tanimisim pihtili arkadasim:))

Teşekkürler tatlım :) Ben de seni iyiki tanımışım kader arkadaşım benim :) İlk iğnemi yapacağımda elimden sen tuttun, bana moral verdin,hiç unutmayacağım bunu :))

Hatta hala saat 10 da iğne yapmaya giderken aklıma sen geliyorsun,inşallah uyuyakalmamıştır, unutmamıştır,iğneyi yapıyordur diye :)

hahahahaaa :))))) Çok güldüm canım yaa :))) Çok iyi bir fikir bu, bende mi yapsam acaba :))Valla alemsin ve çok akıllısın canım, şu korku,endişe insana neler yaptırıyor, ne çözümler bulduruyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…