- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Saol canım, güzel geçti kalp sesini duyduk :) Bir dahaki randevuyu 15 Mart'a verdi,tabi Allah korusun kanama vs. olursa hemen gideceğim...
İnşallah 3 hafta hayırlısıyla,sağlıkla su gibi akıp geçer...
Bilmiyorum ben hamile olmadan oncede hatta gecen sene bîle erkek gördüm daha bu zamana kadar hiç kız cocugu görmedim rüyamda. Onu bende duydum bakalım ne çıkacak sonuc olarak:) inşallah tersi çıkar dediğin gibi
Allah kalbine göre verir inşallah canım13-14 hafta gibi bu tezi çürütücez ya da onaylıcaz:))
teşekkür ederiz canım saol.bana doktorum kalp sesini duymadan önce cok tedbirli ol falan demişti.kalp sesini duyduktan sonra sıkıntılı dönemi atlattın dedi ama benim hiç rahat deil.bana 3 hafta sonra gel böle iyice strese giriyosun dedi .bende herhafta gitmek istiyorum çünkü ben ilk gebeliğimde 7.haftada sesini duyup 8.haftada kalbi durmustu.Ama ben dinlermiyim doktoru dinlemem cumartesi tekrar gidicem :)
Ufff daha 1 ay var. Geçmiyor zaman hiç geçmiyor peki sen ne hissediyorsun
Caninmm dogumgunun bugun mu??
Benimde önceki gebeliğimde 7. haftada kalp atışını gördüm ama duyamadık, o hafta da düştü zaten... Senin doktorun ne güzel rahatlatıcı konuşmuş, biz de kalp sesini duyduk bu sefer ama çok korkuyorum...
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım :) Bebeğimi özledim, göreceğim de otur koltuğa :) O kadar iğne oluyoruz, istediğimizde de görmek hakkımız bebişleri :)
Kesinlikle haklısın canım, kalp atışı tespiti gebelikte en önemli bulgulardan biri bunun için çok şükrediyoruz ama biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı gebelik ve evlatlar nasip etsin.Biz doktora birşey sormadan bile sıkıyönetim ilan ettik.
iyi bakalım, benimki iki hafta sonra çağırdı da bende üç hafta yapacam galiba, duraklar arasını açayım biraz:)
Canım bu kadar sık gitme bence, heyecanını daha da artırırsın, sakıncalı bir durum olursa git tabi ama onun dışında sakin ve sabırlı olmakta fayda var, hem 10 günden daha az arayla ultrason da iyi değil diye biliyorum, rahatsız etme bebişini:)
ıkı gun once acılde kan testı yaptırdım gebelık ıcın 0.453 cıktı negatıf dedı doktor ıkı hafta sora tekrar baktır dedı bugun 5. gun ve ben hala regl olmadım kafayı yıcemnoluo nıe olmuorum yada hamıleysem nıe cıkmıo geç dollenme olsa cıkmaz mı kı
Evet canım bugün doğum günüm.Bu bebiş de en güzel hediyem :)
Biz geldik bebişim ve kızımla.. kızçem ayağımda size yazıyorum.. Allahımmm nolur bu durumum geçsinde tadını çıkarabileyimm..
Kızlar size birşey demek istiyorum.. buğün yani 24 şubat rahmetli oğlum yigitim 1 yaşına girecekti yaşasaydı...... çok üzgünüm kimseye belli etmemeye ćalışıyorum ama dayanamıyorum.. kokusunu özledim yavrumun offff Alllahım nolur dayanma gücü ver bana.. cennetinde kavuştur bizi yavrumla..
Benimde bi kere öyle olmuştu, 7. gün regl olmuştum canım. Adet düzensizliği varsa olabiliyo bazen, kullandığın ilaç varsa ondan da olabilir. Bi gebelik testi al evde kendin yap canım, 5 gün geçince çıkar büyük ihtimalle.
Evet devlet hastahaneleri oyleymiş. Ya bende epidural istiyorum ama oda riskliymiş. Sadece belden uyuşturuyırlar ya ne biliyim yalnış yerinden yapsalar Rabbim korusun sakat kalabilme ihtimalin varmış. Şuanda kadar hiç duymadım boyle birsey ama işte insan boyle birşeyden de korkuyor yani :s nerede yasıyorsun canım?
Canim paylasim icin cok tsekkurler...ilisji bana 2. Gebeliimde de yasaklanmisti onyuzden bu sefer hic sorma geregi bile duymadim eminim bize de yasaktir...risk konusuna gelince benim dr.um 20.haftaya kadar hep risk var o yuzden kalp atislarini aldik evet ama hamileyim diye yine de kimseye haber verme dedi...senin yazdiklarini da okuyunca butun dr lar bizle ilgili ayni korkulari yasiyo demekki diye dsundum cnm
Sen progestani sordunmu dr una?
benimde önceki gebeliğimde 7. Haftada kalp atışını gördüm ama duyamadık, o hafta da düştü zaten... Senin doktorun ne güzel rahatlatıcı konuşmuş, biz de kalp sesini duyduk bu sefer ama çok korkuyorum...
Için nasıl rahat edecekse öyle yap canım :) bebeğimi özledim, göreceğim de otur koltuğa :) o kadar iğne oluyoruz, istediğimizde de görmek hakkımız bebişleri :)
polıkıstık over hastalıgım var adetlerım zaten duzensızdı ılaca basladık glıfor dıe son 4 adetım gunu gune olmustu 22 gun ustune oluodum hep bu sefer olmadı
Heyyy dogumgunun kutlu olsunn tatlimm iyikii dogmussunn iiki seni tanimisim pihtili arkadasim:))
ben acile gittim geçen akşam saat 01:00 de hastanenin önünden geçiyorduk bakayım fıstığım napıo diye doktora dedim karnım ağrıyo ilk gebeliğim düşük oldu bi sorun olurmu die girdim bı de grip oldum ne yapabilirim die sordum bi bakalım dedi doktor baktı gördüm miniğimi gelişimi tamamlanmış iyi kesede iyi acilde ultrason cihazı biraz kalitesi düşükmüş ondan kalp atışını göremeyebiliriz dedi ama daha gelişmişinden bakarsak görürüz dedi. Zamanlarını çaldım ama napayım o akşam mışıl mışıl uyudum huzurlaa :)
o zaman idrarla yapılan testlerden al yarın sabah yap benceya da 2 gün daha bekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?