2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bugün son iş günüm..
Normalde aysonuna kadar gelmeyi düşünüyordum ama müdürüm bugün bile niye geldiniz dedi :)
Çok sıkıntılı geçtiğini biliyo saolsun çok anlayışlı insanlar..
bi buruk oldu içim..
Kolay değil farklı şirketlerde de olsa 6 yıldır çalışıyorum..burada da 1 buçuk yıldır..
Ev hayatına kolay adapte olurum inşallah bu benim kendi tercihimdi ama korkmuyo da değilim..
Sizler ev hayatını seviyor musunuz? Kolay alışabilir miyim sizce ?

MaşaAllah. Geçmişte şöyle bir teorem duymuştum. Kalp atışları çok hızlı ise kız, yawaş ise erkek bebek diye. bilmiyorum ne derece doğru.

İnş. o teori doğrudur.Ama şimdi doktorum aradı kan vermiştim cuma günü Rubella kazamıkçık değerim yüksek çıkmış.testi yenilemem gerekiyormuş.
Benim geçen sefer kürtajla sonuçlanan hamileliğimde de aynı şey olmuştu. Çok endişelendim. Yine aynı son olmasın lütfen Allah'ım.

MaşaAllah. Geçmişte şöyle bir teorem duymuştum. Kalp atışları çok hızlı ise kız, yawaş ise erkek bebek diye. bilmiyorum ne derece doğru.

Bende duydum bunu ama demiştim dedim 140 ın üzerindeyse kalp atışı kız olur derler bakalım doğru çıkacak mı bu teorem :)

Olmaz olmaz cok takma kafana bebeğin seninle ve sonunda da kucağında olacak boyle düşün ve boyle olsun.

Video olayını senden duymuştum canım. Bu kadar mutlu yazdıktan hemen sonra doktorum aradı.Çok üzgünüm ben yine ekim annesi olamayacağım sanırım

Alışırsın tabiki. Bebeğinle beraber vakit geçireceksin dıya doya uyuyup dinleneceksin hersey daha güzel olacak. Bende boyle alıştığım ortamlardan çıkarken içim sızlıyor. Ama bebeğini düşün inanılmaz güzel gelecek evde dinlenmek hem senin için hem bebeğin için. Valla ben ne diyim işten cıkıyor olmana cok seviniyorum

Video olayını senden duymuştum canım. Bu kadar mutlu yazdıktan hemen sonra doktorum aradı.Çok üzgünüm ben yine ekim annesi olamayacağım sanırım

Ya olacaksın ne biçim konuşuyorsun sen boyle!! Hemen salma kendini ne testi bu ya ilk defa duyuyorum

bende çok seviniyorum damlacım ama dediğim gibi bir yanımda buruk ve korkuyo :)
karnım büyümeye ve hareketlerini hissemeye başlayınca eminim ki günler yetmeyecek bize zaten
yazda gelecek bol bol yürüyeceğim inşallah nasıl bi cesaret geldiyse normal doğum istiyorum çünkü :)
bakalım birbirimize destek olalım o zaman beni yanlız bırakma :)

Oğlan olsun kız olsun eli yüzü düzgün olsun. Eğer bebişin kız ise kızlar dayanıklı olur inşaAllah. Sıkı sıkı tutunur merak etme. Durumumnu tam bilmiyorum ama hemen kürtaş olmamak lazım. Bana mol gebelik teşhisi koymuş tıp fakultesi koskaca proflar yard. doç baktı. Hatta b-hch son değerimi görünce acil kürtaja alacaklardı. Beklemek istedim. Ailem başka doktorlara götürdü, kalp atışını duyduk. İyiki beklemişim. Hamileyken trafik kazası geçirdik, aracımız pert oldu. Belkide bebeğimin yüzü suyu hürmetine bize bebeiğime bir şey olmadı. Hemen sonucu kabullenmemek lazım. Tabi ki her şey Rabbimin takdiri.

doğum günün kutlu olsun canım.inşallah seneye sağlıkla,ailenle ve tabiki kucagında bebişinle girersin yeni yaşına:))valla çok pis gaza geldim bugundenmi gitsem ne doktora:)

Canim bende sut icemiyorum yogurt peynir yemeye ozen gosteriyorum ama onlarida fazla yiyemiyorum yinede bu nesguikli misir gevregini gevrekde faydaliymis sanirim gebelikte o yuzden mi yedin yoksa sutu tuketmek icinmi

Bırakmam deli kız :)) ben zaten buradayım tabletle hep bakınıyorum. Cesaretinize hayranım zaten ben sizin :) ama bugun biyerde duydum normal doğumdan sonra kilolar daha çabuk gidiyormuş kilolu bir insan hiç olmadım ben her zaman xs giydim yada s. Dedim bi ara normal mi yapsam acaba sonra anneme sordum kızım delimisin sen beje hiç göbek gördünmü dedi sonra yeniden vazgeçtim ama normal istiyor olsamda suda düşünürdüm ben. Günler yetmeyecek tabiki. Ismin ne kuzum senin?

eee biz pıhtılılar karar almıştık saat 10 da iğne olmak için :))) sen sanırım atlamışsın canım o mesajlarımızı :)

Kalça olarak değil de bana tarif edilen bacağın ön tarafı ,dizden 1 karış yukarı en üstten de 1 karış aşağıda kalan kısma demişti hemsire...Ama kalça olur mu bilmiyorum canım, hiç duymadım...

Ben göbeğe devam ediyorum, gün geçtikçe acıyor tabi ama yine de devam edeceğim göbeğim büyüyene kadar...İlerde bacağa geçerim diye düşünüyordum canım..

Canım çok sevindim, inşallah sonuna kadar böyle devam eder:)

Biz de hafta sonu eşimle dinledik kalp atışlarını, gözüm bir ekranda bir de eşimdeydi,onun sevincine daha mutlu oldum sanki :)

Hep böyle iyi haberler paylaşırız inşallah canım...

Bana da hemsire bacagin yan tarafini gostermisti canim sen simdi on tarafi diyince aklima takildi gerci dr um kıl olmayan heryerden yapabilirsin demisti:) gecen gun yapiyodun tam etimi sıkıstırnca orda damarlarimi flan gordum korktum dedim simdi damara falan denk gelir kanar hic gerek yok gobekten devam:)

benim adım didem tatlım :)
ya bende yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum.O beni çok cesaretlendirdi.
Suni sancı yediğim halde sana normal doğumu öneriyorum dedi bebek çıktıktan sonra hiçbişey kalmıyor.
Sezeryanda da ameliyattan sonra başlıyor dedi ve haklı tabi :-/
Ben bi de her ay çok fena regl sancısı çekiyordum normal doğum yapanlarda bu sancının geçtiğini öğrendim.
Bir ömür her ay sancı çekeceğime gerekirse 1 gün boyunca sancı çekerim daha iyi diyorum :)

ben sizin iğnelerinizin saatini bilmiodum ben saat 7 de yapıyorum daha doğrusu doktor 7 gibi yaparsın demişti bende 7 ile 8 arası yapıyorum.bende göbeğim büyüyene kadar göbekten yapıcam sonrada kola gecmeyi düşünüyorum çünkü doktorum bile dedi bacak acıtabilir arada koldan yaptır iğneni

Canım bu değerle gebelik olması pek mümkün değil, hakkında hayırlısı olsun inşallah daha güzel bir zamanı , en kısa sürede, bekliyordur. Ben de o süreçleri yaşadım, benim yıllarca çok düzenli olmasına rağmen gebelik bekleyince birkaç kez böyle gecikmelerim olmuştu, düşüncelerimiz hormonları etkiliyor galiba, en kısa zamanda güzel sonuçlar almanı diliyorum.

Evet canım bugün doğum günüm.Bu bebiş de en güzel hediyem :)

Doğumgünün kutlu olsun canım, Allah bebişin ve ailenle beraber uzuunnn sağlıklı bir ömür nasip etsin:)

Canım son kontrolümde bana da progestan jel verdi ama bende rahim içinde bir yerde kanama gördüğü için verdi, iğne yazmaya gittiğimiz zaman da, iyi görünüyor çok azalmış dedi. First'ün de lekesi olmuştu bir ara,Sen de gerek duymadığı için vermemiştir canım merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…