MaşaAllah. Geçmişte şöyle bir teorem duymuştum. Kalp atışları çok hızlı ise kız, yawaş ise erkek bebek diye. bilmiyorum ne derece doğru.
MaşaAllah. Geçmişte şöyle bir teorem duymuştum. Kalp atışları çok hızlı ise kız, yawaş ise erkek bebek diye. bilmiyorum ne derece doğru.
İnş. o teori doğrudur.Ama şimdi doktorum aradı kan vermiştim cuma günü Rubella kazamıkçık değerim yüksek çıkmış.testi yenilemem gerekiyormuş.
Benim geçen sefer kürtajla sonuçlanan hamileliğimde de aynı şey olmuştu. Çok endişelendim. Yine aynı son olmasın lütfen Allah'ım.
Gözünaydın canım senin bıcırık baya büyük olacak sanırım ohh uzun uzun selviboylu olacak desene :)) ben de mide bulantısı ile baş ediyorum gercekten zormus bu bulantılar Rabbim hepimize sabır versin. Video olayı iyi olmuş doya doya izleyin hemde ilk anı ilk hatıra. Cok mahvından senin adına rabbim kucagına almayı nasip etsin
kızlar bugün son iş günüm..
Normalde aysonuna kadar gelmeyi düşünüyordum ama müdürüm bugün bile niye geldiniz dedi :)
Çok sıkıntılı geçtiğini biliyo saolsun çok anlayışlı insanlar..
bi buruk oldu içim..
Kolay değil farklı şirketlerde de olsa 6 yıldır çalışıyorum..burada da 1 buçuk yıldır..
Ev hayatına kolay adapte olurum inşallah bu benim kendi tercihimdi ama korkmuyo da değilim..
Sizler ev hayatını seviyor musunuz? Kolay alışabilir miyim sizce ?
Video olayını senden duymuştum canım. Bu kadar mutlu yazdıktan hemen sonra doktorum aradı.Çok üzgünüm ben yine ekim annesi olamayacağım sanırım
Alışırsın tabiki. Bebeğinle beraber vakit geçireceksin dıya doya uyuyup dinleneceksin hersey daha güzel olacak. Bende boyle alıştığım ortamlardan çıkarken içim sızlıyor. Ama bebeğini düşün inanılmaz güzel gelecek evde dinlenmek hem senin için hem bebeğin için. Valla ben ne diyim işten cıkıyor olmana cok seviniyorum
İnş. o teori doğrudur.Ama şimdi doktorum aradı kan vermiştim cuma günü Rubella kazamıkçık değerim yüksek çıkmış.testi yenilemem gerekiyormuş.
Benim geçen sefer kürtajla sonuçlanan hamileliğimde de aynı şey olmuştu. Çok endişelendim. Yine aynı son olmasın lütfen Allah'ım.
Benimde önceki gebeliğimde 7. haftada kalp atışını gördüm ama duyamadık, o hafta da düştü zaten... Senin doktorun ne güzel rahatlatıcı konuşmuş, biz de kalp sesini duyduk bu sefer ama çok korkuyorum...
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım :) Bebeğimi özledim, göreceğim de otur koltuğa :) O kadar iğne oluyoruz, istediğimizde de görmek hakkımız bebişleri :)
2 gun once kanda cıkmadı ıdrarda cıkarmıgı sımdı
Aminnn :))
oh maşallah iyi haberlerini bekliyorduk cnm gözün aydın,
evet oğlandı :) ben ekşi yiyordum isim vermim canı çeken arkadaşlar olur ama olmıycak şeyleri cnm çekiodu eşim şehir dışlarından getirtiodu gece 3lerde kalkıp dışarı çıkıodu aramaya flnbulantılarım kötüydü 9 ay kustum ama ilk 3,5 ay ağır geçti 6 kilo verdim ama 4. ayımdan snra yemeye başladım.Dolap açamazdım mutfağa giremezdim kötüydü ya bnm gibi çekmeyin inş.Ben kalsiyum çok aldım süt yoğurt nesguik gevrekler sütlü fln çok yedim oğlum hep haftasından ilerdeydi en önemli şeyde kalsiyum zaten dişlerinide erken çıkardı erken emekledi yürüycek nerdeyse 8 buçuk ayına geldi artık bunlar kalsiyumun etkileri dedi doktorumuz :) o yüzden kalsiyuma önem vermeni öneriyorum cnm ben hiç balık yiyemedim tiksinmiştim ama oğlum yerinde durmayan bi bebek sütün mucizesi işte :) aynen 2.den snra sıkı bi spor zatenm koşturmaktan 2 çocuğun peşine veririm somalililere dönerim kesin ben
bende çok seviniyorum damlacım ama dediğim gibi bir yanımda buruk ve korkuyo :)
karnım büyümeye ve hareketlerini hissemeye başlayınca eminim ki günler yetmeyecek bize zaten
yazda gelecek bol bol yürüyeceğim inşallah nasıl bi cesaret geldiyse normal doğum istiyorum çünkü :)
bakalım birbirimize destek olalım o zaman beni yanlız bırakma :)
ben de 8-9 arası yapıyorum.ben de mi 10 a kursam..bugün öyle diyordum. çünkü vurulunca bir de progestanı alıyorum direk uyutuyor. ikisini 10 alıyım o zaman..
saatler 10 u gösterince hamişlerin iğne vakti olsun..
uzanabildiğimiz kadarıyla kalçadan da vurabiliriz değil mi? çünkü ben göbekten yapıyorum sağdan soldan vs. artık acımaya başladı.
değişik olsun.. bacaktan vurmadım hiç.. siz nasıl nerelerden vuruyorsunuz?
selamlar arkadaşlarım.Çok bulantım oluyor ve çok halsizim çok fazla giremiyorum. Sizi özledim yazayım dedim.21 inde doktor kontrolüm vardı .7+2 günlüktük o gün kalp atışını duyduk dk da 152 atıyordu. Boyu da normalde 8-11mm oluyormuş benim 12.2mm hay maş. Annesi babası gibi uzun olacak sanırım. Çok heyecanlıydı , videosunu çektik kalp atışlarının .Geçen sefer bunu bir türlü duyamamıştım nasıl bir mucizeymiş. Allah herkese nasip etsin. eşim de çok mutlu oldu gözlerinin içi gülüyordu kalp seslerini dinlerken.ilk bebeğim kürtajla sonuçlanmak zorunda kaldığı için 10 gün sonra tekrar çağırdı .yani 3 mart .ama ben yurtdışında olacağım iş dolayısı ile onun için cumartesiye aldım randevumu. ben de haberler böyle sizler neler yapıyorsunuz?
Yeni katılan arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz .Buraya sık sık yazın aklınıza takılan ne varsa tecrübeli anneler var onlar cevaplarlar.
eee biz pıhtılılar karar almıştık saat 10 da iğne olmak için :))) sen sanırım atlamışsın canım o mesajlarımızı :)
Kalça olarak değil de bana tarif edilen bacağın ön tarafı ,dizden 1 karış yukarı en üstten de 1 karış aşağıda kalan kısma demişti hemsire...Ama kalça olur mu bilmiyorum canım, hiç duymadım...
Ben göbeğe devam ediyorum, gün geçtikçe acıyor tabi ama yine de devam edeceğim göbeğim büyüyene kadar...İlerde bacağa geçerim diye düşünüyordum canım..
Bırakmam deli kız :)) ben zaten buradayım tabletle hep bakınıyorum. Cesaretinize hayranım zaten ben sizin :) ama bugun biyerde duydum normal doğumdan sonra kilolar daha çabuk gidiyormuş kilolu bir insan hiç olmadım ben her zaman xs giydim yada s. Dedim bi ara normal mi yapsam acaba sonra anneme sordum kızım delimisin sen beje hiç göbek gördünmü dedi sonra yeniden vazgeçtim ama normal istiyor olsamda suda düşünürdüm ben. Günler yetmeyecek tabiki. Ismin ne kuzum senin?
eee biz pıhtılılar karar almıştık saat 10 da iğne olmak için :))) sen sanırım atlamışsın canım o mesajlarımızı :)
Kalça olarak değil de bana tarif edilen bacağın ön tarafı ,dizden 1 karış yukarı en üstten de 1 karış aşağıda kalan kısma demişti hemsire...Ama kalça olur mu bilmiyorum canım, hiç duymadım...
Ben göbeğe devam ediyorum, gün geçtikçe acıyor tabi ama yine de devam edeceğim göbeğim büyüyene kadar...İlerde bacağa geçerim diye düşünüyordum canım..
ıkı gun once acılde kan testı yaptırdım gebelık ıcın 0.453 cıktı negatıf dedı doktor ıkı hafta sora tekrar baktır dedı bugun 5. gun ve ben hala regl olmadım kafayı yıcemnoluo nıe olmuorum yada hamıleysem nıe cıkmıo geç dollenme olsa cıkmaz mı kı
Evet canım bugün doğum günüm.Bu bebiş de en güzel hediyem :)
off yaaa unuttum onu sormayı, dr öyle konuşunca tüm sorcaklarımı unuttum, bir tek çayı sorduk, gerisini o kendi anlattı. Madem düşük riski var neden o zaman vermiyor progestanı.
Hem bir de benden bir sürü tahlil istedi, clexane için raporu vermiyo henüz erken diye,tahlilleri istiyor... Çok sinirlendim doktora :)
Bak Bseylül'ün dr u onu rahatlatmış, biz zaten biliyoruz ve yine bir hayal kırıklığı yaşama korkusundan kimseye haber veremiyoruz ki...
Bana da ya 3 hafta sonra yada 12. haftadan sonra biraz daha rahatlayacağız dedi ama hatırlamıyorum hangisiydi..Anlaşılan biz hiç rahatlayamayacağız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?